ya o zaten taktik. daha önce yapanlar oldu. büyü yaptım, korkuyorum, kötü olur mu, huzursuzum, çocuk bana tapıyo şimdi ama ya ters giderse falan diyolar. aaa kime yaptırdın diye birileri soruyor tabi hemen. onlar da "zat-ı muhteremin" adını veriyolar hemen=) niko diye biri olması muhtemel mesela. o daha önce kendisinin bu şekilde reklamını yapmıştı.
Merhaba. Eda hala orada mı bir bilginiz var mı? İsmini çok duydum, gitmek istiyorum.
Bende gideceğim vakit bulduğum ilk anda. Ücret ne kadar peki?Daha bugün uğradım, pazartesi izin günüymüş onun dışında her gün orada Duydugunuz kadar var inanin benim ta gayrettepede oturan arkadasim geliyor surekli. O kartlardan nasi biliyor bilemiyorum ama o spesifik ayrintilari biliyor ya..
Monalisadaki cocugun adi reha, anda ve tasvirde cok basarili fakat gelecekle ilgili hic bi dedigi cikmiyobende bir Ankaralı olarak İstanbul'da keşfettiğim falcıları yazayım size tavsiye olsun.. Cafe mi Hande , kesinlike on numara içeriden şok çıktım herşeyi söylüyo şiddetle tavsiye ederim kimi götürdüysem memnun çıktı hatta bana çıkmayan şeyleri oldugu halde götürdüğüm insanlara söylediği herşeyi yaşadılar. yalnız sıra olayı biraz sorundu en son.. 2 ay öncesine kadar 30tlydi. Sabah erkenden gidip sıra almanız yada aramanız gerekli. Yine aynı cafede Yağmur var , beğeneni var ama ben beğenmedim. Taksimde mona lisa cafeydi sanırım renkli gözlü bi adam adını hatırlamıyorum suan. 2 kere baktırdım ilkinde nokta atışı yaptı cıkıcak yine geliceksin dedi kısa vadede söyledikleri çıktı yine gitttim ama 2.de söylediği hiç bir şey cıkmadı bidaha gitmem. oda 3-4 ay önce 20liraydı sanırım. nişantaşı sembolde adını hatırlamıyorum yine çok övülen bi kadındı orta yaşlarda süslü bi kadın giderseniz tarif ederim, anı çok iyi bildi mezun oldugum bölümden ne iş yapmak istediğime kadar ama o kadar yani benim bildiğimi bana söyledi begenmedim bi daha gitmem. taksimde (çok iyi bilmiyorum affedin) yine burda bahsedilen bi çocuktu nisanmıydı adı nisal miydi misal miydi hatırlamıyorum gençten yakışıklı bi çocuk terası olan bi bina ara sokaklardan biriydi bi sürü falcısı olan bi yer, rezalettti benimde arkadasımında psikolojisini bozdu, keşke adını hatırlasamda sizede gitmeyin desem:) o derece. tuğba var bide taksimde yine , türkü bar vari bi yerdi, oda cok ünlüymüş(!) :)) hatta ben gittiğimde bugun ne giysem ilk sezounundan bi kızda ordaydı özlem di sanırım adı sarışın ,nur yerlitaşa fln kart açtırıyodu ahaha neyse tuğbadan memnun kaldım fakat ölesiye hızlı konuşuyo kaydetmeden eve gidip dinlemeden anlayamazsınız o derece. ama tavsiye ederim çıktı bana söyledikleri. onun dışında suan aklıma gelen bu kadar geldikçe yazarım
hiç sorma ben de hem buradan telefonunu aldıklarıma hem de tanınmış yerlere gidiyorum. birisi iş yerinde daha iyi bir pozisyona geçeceksin diyor diğeri iş yerinde aksilikler yaşayacaksın diyor. biri çok dinç sağlıklı aşk dolu zamanlar tablosu çiziyor, diğeri kasvetli hava devam edecek hayatında diyor. artık inancım güvencim kalmadı
yahu tam çocuktan güzel mesajlar güzel sürprizler alıyordum hevesimi kursağımda bıraktınız :/
bilmiyorum bu tür şeylerle gelmelerin sonu nasıl oluyor ama şu an güzel yaabunun tadına varmak istiyorum :/
Merhabalar kızlar,uzun zamandan beri buranın sıkı takipçisiyim neredeyse önerilen bütün falcılara bakım yaptırdım ancak niki bey kadar kibar , anlayışlı ve en dar zamanımda bana yardımını esirgemeyen özel bir insan o...Piyasadaki şarlatanlardan değil kesinlikle birçok falcının aksine ki artık ben onu bir falcı olarak asla görmüyorum tamamen bir arkadaş bir dost gibi yaklaşıp sıkılmadan her sorunuza ve sorununuza destek olan biri.En önemlisi duygu insanı büyük paralar alıp, sizi kandırmıyor , sıkılmadan her türlü sorunuzu rahatlıkla cevaplıyor.Bu bir reklam asla değil , zaten herkese yardımcı olmuyor çok zor durumda kalanlara yardım ediyor.Yaptığı yorumlar sizi inanılmaz şaşırtıyor nokta atışları çok fazla sizinle yaşamışcasına anlatıyor ve sonrasında yol gösteriyor yani çözüm odaklı çalışıyor kendisi. Zaten falcı demek yanlış olur onun için, o bir insan canlısı , hoşgörülü , yardımsever biri.O NİKİ ..KENDİSİNE BAKTIRIN DEMİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN SADECE ONUN BU İŞİ NE KADAR DÜRÜST YAPTIGINI SÖYLEMEK İSTEDİM UMARIM MESAJIM YERİNE ULAŞMIŞTIR. SEVGİLER HERKESE.
umut fakirin ekmeği ne yazık ki kadınlar bu fal büyü olayına çok inanıyorlarÇok samimi soruyorum bir tarftan da hak veriyorum umut dünyası da 1 sene önce ayrıldığınız segiliyi bir şarlatan size nasıl geri getirebilir ? Hiç mi Allah akıl fikir vermedi !
1 kişi daha beni şu dolandırdı diye gelirse Allah yolunu açık etsin diyeceğim.
umut fakirin ekmeği ne yazık ki kadınlar bu fal büyü olayına çok inanıyorlar
tamamen dolandırılıcık hele kültürlü bir kadının yapması beni çok şaşırtıyor
Oha adama 1.000 TL verilmiş, yahu bana 500 verin ben adamı ikna ederim.
Kapınızda köpek olur...
Umarım hiçbir zaman bu duruma düşecek kadar umutsuz olmamöyle kişiler fal baktırıyor ki aklınız şaşar bunun kültür, eğitim ile alakası yok maalesef.
400 ne ya :)) 1000i hiç saymıyorum bile. aylık fal aboneliği midir o:) valla bi fala 400 tl versem yanlışlıkla , 1 ay uyumam
......Tövbe haşa pis işler tabi ama o parayı verip büyü dua vs.gibi bişey yapılsa hadi dicem en azından çaba var....
Yazdığımı mı kınadınız anlayamadım açıkçasışu bölüm inanın şaka gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?