İstanbul'da Fal - Falcılar

Hiç reklam olacağı aklıma gelmedi valla bende saf saf yaptırmanın yanlış olduğunu anlatıp duruyorum. Bu arada bana da hoca soranlar olmuş ben kimseye vesile olmam tavsiye etmem kesinlikle zaten numarası da yok bende daha da hocayla alakalı bi yazı yazmam

kızlar birde bugün bakırköye geçeceğim laf cafe hariç (ordakilere defalarca baktırdım tam tersi çıktı o yüzden hariç)fal bakan tavsiye edeceğiz biri var mı?

Merhaba. Eda hala orada mı bir bilginiz var mı? İsmini çok duydum, gitmek istiyorum.

Daha bugün uğradım, pazartesi izin günüymüş onun dışında her gün orada Duydugunuz kadar var inanin benim ta gayrettepede oturan arkadasim geliyor surekli. O kartlardan nasi biliyor bilemiyorum ama o spesifik ayrintilari biliyor ya..

Arkadaşlar bugün Bakırköy talin'e gitdim,bildiği şeyler oldu esas istediğim şeyle ilgili zaman verdi pek şaşırtan fal değildi idare eder illada gidip fal baktırılabilecek muhteşem bir yer degil abartmaya gerek yok daha iyilerini bulmalıyız böyle test ederek Allah yardımcımız olsun.

Bende gideceğim vakit bulduğum ilk anda. Ücret ne kadar peki?

Monalisadaki cocugun adi reha, anda ve tasvirde cok basarili fakat gelecekle ilgili hic bi dedigi cikmiyo

Evet geldik kuru fasulyenin faydalarına....

Bu 2 kişi aynı kişi(nigarparis ve fidan_9) olup sözde yurtdışında olan bir şarlatanın facebook adresini paylaşıyor telefonunu veriyor.

Nikoymuş, ne nikosu be pinokyo o pinokyo ...

Bu sebeple paranı kaptırdın değil mi ? Yoksa paranı geri alabilmek için mi yazdın bunları ?

Piyasada ki şarlatanlardan değilmiş....

Yazık...

Çok samimi soruyorum bir tarftan da hak veriyorum umut dünyası da 1 sene önce ayrıldığınız segiliyi bir şarlatan size nasıl geri getirebilir ? Hiç mi Allah akıl fikir vermedi !

1 kişi daha beni şu dolandırdı diye gelirse Allah yolunu açık etsin diyeceğim.

umut fakirin ekmeği ne yazık ki kadınlar bu fal büyü olayına çok inanıyorlar
tamamen dolandırılıcık hele kültürlü bir kadının yapması beni çok şaşırtıyor

Aslında suçlu olan sizsiniz adam ile problem yaşayana kadar burada ki kimliğini deşifre etmiyorsunuz. Ne zaman ki sorun yaşıyorsunuz o zaman bana geliyorsunuz.

Size müstehak ne diyeyim ...

umut fakirin ekmeği ne yazık ki kadınlar bu fal büyü olayına çok inanıyorlar
tamamen dolandırılıcık hele kültürlü bir kadının yapması beni çok şaşırtıyor

öyle kişiler fal baktırıyor ki aklınız şaşar bunun kültür, eğitim ile alakası yok maalesef.

Bu bölümleri neden açtık, gidin bir fal kafeye verin kahve parasını falınıza baksınlar gülün geçin. İçtiğiniz kahve parası mı fal parasımı ikisi bir olsun kaynasın gitsin. Eğlenin diye. 1.000 TL nasıl bir rakamdır ?

Dedim ya müstehak ...

400 ne ya :)) 1000i hiç saymıyorum bile. aylık fal aboneliği midir o:) valla bi fala 400 tl versem yanlışlıkla , 1 ay uyumam

Siz 1.000 TL alıyorsunuz ? Burada soru soranların çaktırmadan bilgilerini topluyorusnuz(ne zaman gideceksin, ismin ne sevgilinin adı ne), sonra fal gününü öğrenip önüne serdiğinizde fala gelen şok oluyor....

Ben de evvel ezel severim fal işini ama şu "büyü yaptırdım nolur bişey söyleyin " diyen üyede bir iş olduğu apaçık belliydi.o haltı karıştıran zaten minareye kılıfını hazırlar,neyse,konumuz bu değil:)Fal konusunda bu kadar çılgın mısınız arkadaşlar yok 400 lira yol 1000 lira,malatyaya bantlanmış fincanlar,bozcaadalar ...Liste uzun tabi ama etmeyin eylemeyin bakın psikolojik sapkınlığa gidiyor bu iş.400 lira verip olacak bişeyi önceden öğreniyorsunuz hepsi o.Tövbe haşa pis işler tabi ama o parayı verip büyü dua vs.gibi bişey yapılsa hadi dicem en azından çaba var,ama ben ki diyorum ya bunca severim,sizler kadar fevri olamadım vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…