İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende medyum belkız a baktırdım.
Telefondan su falı
Çok çok süper değildi.
Büyüden bahsetti asabım bozulmuştu

:) Öncelikle teşekkür ederim. Hepinize gerçekten çok mutlu oldum :) yardım arzunuz bile çok hoşuma gitti. büyüye inanmıyorum bana saçma geliyor. :) bilemedim sen moralini bozma :) bugün melekler kahvesine gitmeyi düşünüyorum yıllar önce meryem bakmıştı şimdi şengül demişler eski yazılarda ama hala oradamı bilmiyorum . teselli işte

Rica ederim ne demek
Izmirde olduğum için yardımcı olamıyorum malesef
BUrdaki falcılara kıran girdi çünkü
Istanbulda telefonda baktırıyorum Ancak :)

arkadaşlar ben şimdi bi fal peşindeyim bunun için bursaya gitcem 23 ünde bi aksilik çıkmassa bir tanıdığım tavsiye etti hemde şiddetle herşey varmış kadın ne var ne yok söylüyormuş bazı güçleriyle su falında ve giden ellerini öpüyormuş kadının bakalım herşey varmış yani kadında büyü müyü de ben bulaşmam onlara da gidersem eğer yazıcam şimdilik böyle:)

o derece yani:)
neyse gidince bizle de paylaşırsın. umarım dediğin gibi efsanevi bir falcıdır gittiğine değer:)

değcek gibi yani duyduklarıma istinaden şimdiden heycanlandım valla bi aksilik çıkmazda gidersem ve gerçekten çok iyiyse burdan yazarım

Bende dünden beri didem in peşindeyim :)
Beğenirsem yazarım burdan
Beni aramasını bekliyorum

Telefon ile baktırıcam

Bu arada kızlar istanbulda çok yakın arkadaşlarımın önerisiyle birine gittik, fal gibi bakmıyor genelde kızlar kısmet açmak için gidermiş ona yada bi derdi olan sıkıntısı olan gidermiş, ben içim sıkıldıkça gidiyorum şeker gibi bi teyze :) suya bakıp bişeyler söylüyor, benim çok da karışık bi durumum yok ama bi konuyla ilgili yengemi tarif etti bana, haftasonu da arkadaşımı götürdüm beraber girdik odaya ve kıza öyle noktaları söylediki arkadaşım sustu kaldı o bişey soramadı diye ben devam ettim onun adına sormaya... Büyüye, kısmetini açtım gbi laflara çok kızıyor bunu Allahtan başkası bilemez ben sadece aracıyım dua edelim Allahın izniyle güzel olsun diyor o yüzden çok seviyorum kendisini. Para falan da almıyor gönlünde 10-20 TL bişey koyarsan masasına koyarsın kendin bileceğin bişey yada marketten çay şeker ne alırsan, sadece gönül hoşluğu yani... Normalde bahsetmedim ama burda bi çoğunuzla aile gibi olduk bi çok seyimizi paylaştık, istanbulda olup gitmek isteyen olursa özelden cevap verebilirim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)

merhaba :)
ben uzun zamandır takip ediyorum ama bir çıkmaza girdim. kayıt oldum ve bukadar sıcak insanlarla olmam bile çok huzur verdi :) rica etsem ben numarasını alabilir miyim? birde ne zamanlar müsait olur bir bilgi verebilir misin?

Çok iyi anlıyorum seni dönem dönem hepimiz birlikte bunalıma girip birlikte çıkıyoruz :) havalardan mıdır nedir:) bahsettiğim kişinin telefonu yok zaten 70 yaşlarında bi teyze ve falcı gibi değil telefonda falan bakmıyor, evinde bakıyor memlekete gitmemişse haftasonu öğle saatlerinde uğrayabilirsiniz.

Bu teyze ümraniyede mi?öyle bi teyze duymuştum ama merak ettim o mu diye

bende telde bakan aryrm mevsim deniz diye birinden bahsettiler nosunu buldum eşime arattım dünden beri sözde hesap numarasını yollyıp bakack kadın 2 gündür oyalıyr sinir oldum bu saatten snra dönüş yapsada bbaktrmm başka önerdeginiz biri var mı telde bakan canım çok sıkkın

Bakar bakmaz yorumunu bekliyorum ben de canım :)
Ben Didem'i inanılmaz beğendim .
Beni kimse böyle etkilemedi.
Aile hayatımdan iş hayatım aşk hayatım
Inanılmazdı.
Verdiği isimler
Yiğitle aynı şeyleri söyledi
Tavsiye ederim .
Çok zor ulaştım kendisine ama vallahi değdi
40 dk konuştuk telefonla resmen

Ne kadar bakıodu o

Yaaaaa bak heyecanlandım şimdi :) o zaman bu gerçekten de bahsedilen didem :) canım bana tel no atsana mesajla aramaları forumda fellik fellik şimdi:) ayy hadi bakalım bana böyle çoook beğendim yorumlarla gelin yahuuu:)

Yaaaaa bak heyecanlandım şimdi :) o zaman bu gerçekten de bahsedilen didem :) canım bana tel no atsana mesajla aramaları forumda fellik fellik şimdi:) ayy hadi bakalım bana böyle çoook beğendim yorumlarla gelin yahuuu:)

Sizde beğenirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…