arkadaşlar bişey merak ediyorum. ben buradaki bazı yazı ve yorumlara istinaden eski sevgilimin dönüşü için birtakım şeyler yaptırdım. günah olduğunu biliyorum. şimdi kendisiyle görüşmeye başladık. daha net olarak barıştık denemez ama konuşuyoruz görüşüyoruz. bazı arkadaşlarım bana , günah işlediğim için asla mutlu olamayacağımı ve kavuşsak da sonradan daha kötü şekilde ayrılık yaşayacağımı söylüyor. aslında son 1 2 güne kadar mutluydum eski sevgilimle yeniden konuşmaya görüşmeye başladığım için. ama o kendiliğinden gelmedi. malesef böyle bir hata yaptım birtakım şeyler yaptırdım. arkadaşlareımın bu dediklerinden sonra da inanılmaz mutsuz oldum. sizce de böyle durumların sonu hüsran mı olur ? daha kötü şeyler mi yaşanır ?
açıkcası ilgileniyorum ama okadar param yok :) param olunca aramak isterim. peki bursadaki kim.arkadaşlar az önce beni tokattan bir arkadaş aradı bir kadın varmış herşeyiii ama herşeyi söylüyormuş ama fiyat 400:)şaka gibi yani yurtdışından gelen misafirlerine 1000 den aşağı bakmıyormuş ben baktıramam şuan mümkün değil bursadakine bile 100 tl ayarlamaya çalışırken beni aşar:)para falın köpeei olsun diyenler o falcıyı deneyebilirler ben söyledim önce falı baksın beğenmessem vermem diye o konuda kadın kendine güveniyor beğenmeme şok olmama şansın yok dedi burdan paylaşiyim dedim ilgilenen olursa kadının numarasını alıcam iyigünler
haklısın bencede ama ben üzerimde fazla nazar veya kadersiz olduğumu düşünüyorum, bir ortama girip az gülsem hemmen migrenim tutar bunun için bir bilgin var mı kötü enerjim olduğuna veya nazar olduğuna inanıyorum. :)merhaba canım benim kuzenim senin gibi işlem yaptırdı ki hoca bu adamdan bişey olmaz yaparım olur evlenirsin bile ama sonu yok demişti neyse yaptırdı araları iyi oldu vs derken adam kızı aldattı kız vazgeçti bıraktı adamı bu sefrede adam kızın peşini bırakmadı gene hocaya gitti soğutmak için traji komik geliyor şuan ama o zamanlar sıkıntılı dönemdi. kısaca demek istediğim büyü bi nevi kaderle oynamak belki o zamanlar o adamla bitseydi başkası karşısına çıkacak mutlu olacaktı yada olmuycaktı Allah bilir tabi de orasını. bence büyü tehlikeli işler ve uzak durulması gereken işler ve bide bu bağlama vs. bunların belli bi zamanı olurmuş sonra etkisi geçermiş. Arıca da kaderle oynamak ki sadece kendi ve onun kaderiyle oynamıyosun bilemezsin başka kaç kişinin kaderiyle oynuyosun ve hiç kimse için bu günaha girmeye değmez.Rabbim kimseyi hocalara düşürecek duruma getirmesin.
ben telefonla aradım. çoook tatlı bir bayan. ama dedikleri konusunda ne olur ne biter bilemiyorum inşallah olur... :)Kızlar dün baktiran yada bugün Randevusu olan varmı didem hanimla. Avcilardayim gidicem fakat sürekli meşgul telefon. Ulaşabilen varsa haber verebilirmi banada yerindemi 11 gibi cikicm.
aynı sorun bende de var yıldızım düşükmüş nazarı hemen alırım dua okuyorum felak nas ayetel kürsi okuyorum her sabah gerçekten inanarak okuyorum duaların koruduğuna inanıyorum inanç önemli gerçekten inanarak okuduğunda etkisini görüyorum. şifa için hocalara okutulmaya karşı değilim ben işlem yapılmasına karşıyım o an aa çok iyi falan ama sonrasında nelere mal olacağını bilemezsin iştehaklısın bencede ama ben üzerimde fazla nazar veya kadersiz olduğumu düşünüyorum, bir ortama girip az gülsem hemmen migrenim tutar bunun için bir bilgin var mı kötü enerjim olduğuna veya nazar olduğuna inanıyorum. :)
kesinlikle bende dua okuyorum ama nerdeyse her gün migrenim tutuyor. hemen çatlıyorumaynı sorun bende de var yıldızım düşükmüş nazarı hemen alırım dua okuyorum felak nas ayetel kürsi okuyorum her sabah gerçekten inanarak okuyorum duaların koruduğuna inanıyorum inanç önemli gerçekten inanarak okuduğunda etkisini görüyorum. şifa için hocalara okutulmaya karşı değilim ben işlem yapılmasına karşıyım o an aa çok iyi falan ama sonrasında nelere mal olacağını bilemezsin işte
Kaderin büyüyle değişeceğine inanmıyorum....kader çizgimizin biraz sağına biraz soluna saparız belki ama kader değişmez...olacağı varsa olur ( büyüsüz veya büyülü).....kaderde yoksa da ne yaparsan yap olmaz...büyüyle etrafa verdiğimiz zarar ayrı sadece kendimizi kandırmış oluruz...en büyük kötülüğü de kendimiz yaparız bence ...bir de hocaların cebini doldururuz o ayrı...merhaba canım benim kuzenim senin gibi işlem yaptırdı ki hoca bu adamdan bişey olmaz yaparım olur evlenirsin bile ama sonu yok demişti neyse yaptırdı araları iyi oldu vs derken adam kızı aldattı kız vazgeçti bıraktı adamı bu sefrede adam kızın peşini bırakmadı gene hocaya gitti soğutmak için traji komik geliyor şuan ama o zamanlar sıkıntılı dönemdi. kısaca demek istediğim büyü bi nevi kaderle oynamak belki o zamanlar o adamla bitseydi başkası karşısına çıkacak mutlu olacaktı yada olmuycaktı Allah bilir tabi de orasını. bence büyü tehlikeli işler ve uzak durulması gereken işler ve bide bu bağlama vs. bunların belli bi zamanı olurmuş sonra etkisi geçermiş. Arıca da kaderle oynamak ki sadece kendi ve onun kaderiyle oynamıyosun bilemezsin başka kaç kişinin kaderiyle oynuyosun ve hiç kimse için bu günaha girmeye değmez.Rabbim kimseyi hocalara düşürecek duruma getirmesin.
Kaderin büyüyle değişeceğine inanmıyorum....kader çizgimizin biraz sağına biraz soluna saparız belki ama kader değişmez...olacağı varsa olur ( büyüsüz veya büyülü).....kaderde yoksa da ne yaparsan yap olmaz...büyüyle etrafa verdiğimiz zarar ayrı sadece kendimizi kandırmış oluruz...en büyük kötülüğü de kendimiz yaparız bence ...bir de hocaların cebini doldururuz o ayrı...
yahu tam çocuktan güzel mesajlar güzel sürprizler alıyordum hevesimi kursağımda bıraktınız :/
bilmiyorum bu tür şeylerle gelmelerin sonu nasıl oluyor ama şu an güzel yaabunun tadına varmak istiyorum :/
Ben tam tersini düşünüyorum.. büyünün etkisi geçince yine ters Tepecek ve bu sefer daha çok üzüleceksin.. Bunun sonu yokki ömrünün sonuna kadar büyüylemi elde edeceksin onu. Iyi o zaman herkes istediği için birbirine büyü yapsın. Senin sevmediğin ama seni deli gibi isteyen biri sana büyü yapsın bağlasın kendine ister misin ? Daha işin dini boyutuna girmiyorum bile..eminim ne kadar günah olduğunu bilseydin yapmazdın ..yahu tam çocuktan güzel mesajlar güzel sürprizler alıyordum hevesimi kursağımda bıraktınız :/
bilmiyorum bu tür şeylerle gelmelerin sonu nasıl oluyor ama şu an güzel yaabunun tadına varmak istiyorum :/
Ben tam tersini düşünüyorum.. büyünün etkisi geçince yine ters Tepecek ve bu sefer daha çok üzüleceksin.. Bunun sonu yokki ömrünün sonuna kadar büyüylemi elde edeceksin onu. Iyi o zaman herkes istediği için birbirine büyü yapsın. Senin sevmediğin ama seni deli gibi isteyen biri sana büyü yapsın bağlasın kendine ister misin ? Daha işin dini boyutuna girmiyorum bile..eminim ne kadar günah olduğunu bilseydin yapmazdın ..
Büyü Yaptığını normal birşeymiş gibi anlatarak meşrulaştıramazsın burda..
nıko sahtekar burdada reklamcısı vardı ya arkadası yada akrabası bende daha once bır yanılgıya dusup ıslem yaptırdım fakat gordumkı saklabanın ta kendısı sakın ınanmayınya o zaten taktik. daha önce yapanlar oldu. büyü yaptım, korkuyorum, kötü olur mu, huzursuzum, çocuk bana tapıyo şimdi ama ya ters giderse falan diyolar. aaa kime yaptırdın diye birileri soruyor tabi hemen. onlar da "zat-ı muhteremin" adını veriyolar hemen=) niko diye biri olması muhtemel mesela. o daha önce kendisinin bu şekilde reklamını yapmıştı.
nıko sahtekar burdada reklamcısı vardı ya arkadası yada akrabası bende daha once bır yanılgıya dusup ıslem yaptırdım fakat gordumkı saklabanın ta kendısı sakın ınanmayın
Aa öylemi ? Valla hiç anlamadım . O zaman kibleyelim hemenya o zaten taktik. daha önce yapanlar oldu. büyü yaptım, korkuyorum, kötü olur mu, huzursuzum, çocuk bana tapıyo şimdi ama ya ters giderse falan diyolar. aaa kime yaptırdın diye birileri soruyor tabi hemen. onlar da "zat-ı muhteremin" adını veriyolar hemen=) niko diye biri olması muhtemel mesela. o daha önce kendisinin bu şekilde reklamını yapmıştı.
Merhaba. Eda hala orada mı bir bilginiz var mı? İsmini çok duydum, gitmek istiyorum.Tarot sevenler icin söylüyorum, yeşilköy Küba cafe de Eda var, tarot bakıyor da klasik kahve de oluyor yanında.
Cafe falı sevmedigim icin bizim kızlar epey överek götürdüler gittim gecen sene ilk, bana günle saatle cok tutturdu. Kartlara cok sık danısmamak icin sadece durugoruyle bakanlara yönelirim ama Eda cok spesifik şeyleri bilmiştir.
Mesela falanca sektörde falanca bölgede çalışmaya başlayacak ( hayatında o sektörde o iste çalışmamış bir insan icin)
Su su tarihte su su bölgede olacaksın
Su su tarihte şurada tatil yaparken büyük bi kavga edeceksiniz gibi
Ne görse dan dan söyler yalnız pembe tablo cizmiyor fakat cok pozitif biri.
Bugün soyledigi bir şey daha cıktı da yazayım dedim.
Valla tutan buyu gormedim :) ama seninki tuttuysa zaten gunahini da kabullenip yaptirmissin ses etme adam dönmüs keyfine bakyahu tam çocuktan güzel mesajlar güzel sürprizler alıyordum hevesimi kursağımda bıraktınız :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?