İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar dün baktiran yada bugün Randevusu olan varmı didem hanimla. Avcilardayim gidicem fakat sürekli meşgul telefon. Ulaşabilen varsa haber verebilirmi banada yerindemi 11 gibi cikicm.

merhaba canım benim kuzenim senin gibi işlem yaptırdı ki hoca bu adamdan bişey olmaz yaparım olur evlenirsin bile ama sonu yok demişti neyse yaptırdı araları iyi oldu vs derken adam kızı aldattı kız vazgeçti bıraktı adamı bu sefrede adam kızın peşini bırakmadı gene hocaya gitti soğutmak için traji komik geliyor şuan ama o zamanlar sıkıntılı dönemdi. kısaca demek istediğim büyü bi nevi kaderle oynamak belki o zamanlar o adamla bitseydi başkası karşısına çıkacak mutlu olacaktı yada olmuycaktı Allah bilir tabi de orasını. bence büyü tehlikeli işler ve uzak durulması gereken işler ve bide bu bağlama vs. bunların belli bi zamanı olurmuş sonra etkisi geçermiş. Arıca da kaderle oynamak ki sadece kendi ve onun kaderiyle oynamıyosun bilemezsin başka kaç kişinin kaderiyle oynuyosun ve hiç kimse için bu günaha girmeye değmez.Rabbim kimseyi hocalara düşürecek duruma getirmesin.

açıkcası ilgileniyorum ama okadar param yok :) param olunca aramak isterim. peki bursadaki kim.

haklısın bencede ama ben üzerimde fazla nazar veya kadersiz olduğumu düşünüyorum, bir ortama girip az gülsem hemmen migrenim tutar bunun için bir bilgin var mı kötü enerjim olduğuna veya nazar olduğuna inanıyorum. :)

Kızlar dün baktiran yada bugün Randevusu olan varmı didem hanimla. Avcilardayim gidicem fakat sürekli meşgul telefon. Ulaşabilen varsa haber verebilirmi banada yerindemi 11 gibi cikicm.
ben telefonla aradım. çoook tatlı bir bayan. ama dedikleri konusunda ne olur ne biter bilemiyorum inşallah olur... :)

aynı sorun bende de var yıldızım düşükmüş nazarı hemen alırım dua okuyorum felak nas ayetel kürsi okuyorum her sabah gerçekten inanarak okuyorum duaların koruduğuna inanıyorum inanç önemli gerçekten inanarak okuduğunda etkisini görüyorum. şifa için hocalara okutulmaya karşı değilim ben işlem yapılmasına karşıyım o an aa çok iyi falan ama sonrasında nelere mal olacağını bilemezsin işte

kesinlikle bende dua okuyorum ama nerdeyse her gün migrenim tutuyor. hemen çatlıyorum beni sevmeyenlerinde kötü dualarını olduğunu düşünüyorum. o yüzden o hocaya nasıl ulaşabilirim. benim bildiğim hiç yok hiçte gitmedim.

Kaderin büyüyle değişeceğine inanmıyorum....kader çizgimizin biraz sağına biraz soluna saparız belki ama kader değişmez...olacağı varsa olur ( büyüsüz veya büyülü).....kaderde yoksa da ne yaparsan yap olmaz...büyüyle etrafa verdiğimiz zarar ayrı sadece kendimizi kandırmış oluruz...en büyük kötülüğü de kendimiz yaparız bence ...bir de hocaların cebini doldururuz o ayrı...

bende kader değişir demedim oynamış olunur demek istedim çünkü soğutmak için gittiğinde o işlem yapılmasaydı şimdi başka biriyle evlenmiştin demişti. sizinde dediğiniz gibi sapma oldu zaman saptı. etrafa kendine verilen zarar ayrı tabi o konuda katılıyorum işlem yapılan adam geceleri uyumamış sıkıntı basmış vs.. insanın kendi istekleri için başkalarına zarar vermesi hiç doğru değil ne olursa olsun birde hocaların cebi doluyor doğru gerçi o paradan onlarında hayrını gördüğünü pek sanmıyorum

yahu tam çocuktan güzel mesajlar güzel sürprizler alıyordum hevesimi kursağımda bıraktınız :/
bilmiyorum bu tür şeylerle gelmelerin sonu nasıl oluyor ama şu an güzel yaa bunun tadına varmak istiyorum :/

bir şey diyeyim mi dert etme. büyüye de bağlama hatta yaşadığın şeyi. artık büyü mü dua mı naptınız bilmiyorum ama madem mutlusunuz böyle devam et. belki de geleceği vardı geldi. hiç bilemeyeceğiz bunu. bir kez de yapmışsın, hani günahı sevabı sana yazıldı zaten. sonrasında ters tepeceğini sanmıyorum. tadını çıkar derim.

bende bir Ankaralı olarak İstanbul'da keşfettiğim falcıları yazayım size tavsiye olsun.. Cafe mi Hande , kesinlike on numara içeriden şok çıktım herşeyi söylüyo şiddetle tavsiye ederim kimi götürdüysem memnun çıktı hatta bana çıkmayan şeyleri oldugu halde götürdüğüm insanlara söylediği herşeyi yaşadılar. yalnız sıra olayı biraz sorundu en son.. 2 ay öncesine kadar 30tlydi. Sabah erkenden gidip sıra almanız yada aramanız gerekli. Yine aynı cafede Yağmur var , beğeneni var ama ben beğenmedim. Taksimde mona lisa cafeydi sanırım renkli gözlü bi adam adını hatırlamıyorum suan. 2 kere baktırdım ilkinde nokta atışı yaptı cıkıcak yine geliceksin dedi kısa vadede söyledikleri çıktı yine gitttim ama 2.de söylediği hiç bir şey cıkmadı bidaha gitmem. oda 3-4 ay önce 20liraydı sanırım. nişantaşı sembolde adını hatırlamıyorum yine çok övülen bi kadındı orta yaşlarda süslü bi kadın giderseniz tarif ederim, anı çok iyi bildi mezun oldugum bölümden ne iş yapmak istediğime kadar ama o kadar yani benim bildiğimi bana söyledi begenmedim bi daha gitmem. taksimde (çok iyi bilmiyorum affedin) yine burda bahsedilen bi çocuktu nisanmıydı adı nisal miydi misal miydi hatırlamıyorum gençten yakışıklı bi çocuk terası olan bi bina ara sokaklardan biriydi bi sürü falcısı olan bi yer, rezalettti benimde arkadasımında psikolojisini bozdu, keşke adını hatırlasamda sizede gitmeyin desem:) o derece. tuğba var bide taksimde yine , türkü bar vari bi yerdi, oda cok ünlüymüş(!) :)) hatta ben gittiğimde bugun ne giysem ilk sezounundan bi kızda ordaydı özlem di sanırım adı sarışın ,nur yerlitaşa fln kart açtırıyodu ahaha neyse tuğbadan memnun kaldım fakat ölesiye hızlı konuşuyo kaydetmeden eve gidip dinlemeden anlayamazsınız o derece. ama tavsiye ederim çıktı bana söyledikleri. onun dışında suan aklıma gelen bu kadar geldikçe yazarım

Ben tam tersini düşünüyorum.. büyünün etkisi geçince yine ters Tepecek ve bu sefer daha çok üzüleceksin.. Bunun sonu yokki ömrünün sonuna kadar büyüylemi elde edeceksin onu. Iyi o zaman herkes istediği için birbirine büyü yapsın. Senin sevmediğin ama seni deli gibi isteyen biri sana büyü yapsın bağlasın kendine ister misin ? Daha işin dini boyutuna girmiyorum bile..eminim ne kadar günah olduğunu bilseydin yapmazdın ..

Büyü Yaptığını normal birşeymiş gibi anlatarak meşrulaştıramazsın burda..

ya o zaten taktik. daha önce yapanlar oldu. büyü yaptım, korkuyorum, kötü olur mu, huzursuzum, çocuk bana tapıyo şimdi ama ya ters giderse falan diyolar. aaa kime yaptırdın diye birileri soruyor tabi hemen. onlar da "zat-ı muhteremin" adını veriyolar hemen=) niko diye biri olması muhtemel mesela. o daha önce kendisinin bu şekilde reklamını yapmıştı.

nıko sahtekar burdada reklamcısı vardı ya arkadası yada akrabası bende daha once bır yanılgıya dusup ıslem yaptırdım fakat gordumkı saklabanın ta kendısı sakın ınanmayın

nıko sahtekar burdada reklamcısı vardı ya arkadası yada akrabası bende daha once bır yanılgıya dusup ıslem yaptırdım fakat gordumkı saklabanın ta kendısı sakın ınanmayın

ben de o reklam yapanlar vasıtasıyla nikoya ulşmştm. enerjsni sevmeynce iletşimi kesmiştm. cin olmadan kadın çarpcaklar, ilahiler=)

Aa öylemi ? Valla hiç anlamadım . O zaman kibleyelim hemen

Merhaba. Eda hala orada mı bir bilginiz var mı? İsmini çok duydum, gitmek istiyorum.

Valla tutan buyu gormedim :) ama seninki tuttuysa zaten gunahini da kabullenip yaptirmissin ses etme adam dönmüs keyfine bak ama yok bu bir taktikse; ki artik reklamlar boyut degistirdi, iste o zmn millet senden aa kime yaptirdin diye isim fln ister verme bak gunah. Gerci ben ne karisiyorsam.

Vala Dogru kizlar sanirim bu bi reklam taktigi.bu kisiden meraktan bende aldim isim.zati muhtereme(! Faceden ulastim.ikisi de birbiriyle ilgili cok celiskili seyler soyleyince kafam karismisti zatem.simdi bunlari okuyunca netlestim iice.bu iste kesin bi is var.bence de inanmayun .inanmayalim.Allh da bole seylerden uzak etsin.bes para etmez adamlar icin ahiretimizi karartmayalim.insanin gozu hirstan ole bi koroluyo ki.ama aslinda Azcik dsunsek ne kadar Bos isler oldugu apacik ortada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…