barıştığınıza sevindimm umarım bende birnönce sendeki sevinci ve heycanı bulurum:):)angi falcı söylemişti yani bunu onu tam anlamadım bu gidişatı bilen biri oldumu olduysa benide yönlendirebilirmisin
Tatlım o kadar çok fal baktırdım ki inan her biri 1 haftaya arayacak, 10 güne dönecek dedi. Aylar geçti, yurtdışına gitti iş için, stres,sinir geçip gitti günler. Ümit her defasında umut etme hemen olmayacak zaman alacak ama kavuşacaksınız dedi ısrarla. En samimi gelen oydu belki frekans tuttuğu için oldu. Gülcan mesela aldığımız arabanın rengine, adamın evinde besleiği hayvana kadar bildi. Ve bu bu olacak dediklerini de yaşadım. Ama diğer falcılar ayrılık var biraraya geleceksin, işte terfi alacaksının ötesinde bir yorum yapamadılar yazık ki. Ben bu ikisinden memnun kaldığım için gönül rahatlığı ile tavsye edebiliyorum.
Dilerim aynı mutluluğu yaşarsın ama inan çok sabrettim, sabırla bekledim, etrafımdaki insanlar " unut artık erkek mi yok" dediklerinde kapadım kulağımı ve biraraya geleceğimiz günü bekledim. Film gibi ama hep bi umut vardı içimde ve oldu da. Darısı başınıza.
Yolladım canım özeldenbende istiyorum nerede bakıyor birde ne kadara :)
bende istiyorummYolladım canım özelden
inan bana bende sabırla bekliorum bizimksi çok karışık bir durum aslında değmez ona biliorum ama taktım başkasıyla yapamıyorum şuan falcılardan tek duymak istediğim barışma tarihimiz yada beni ne zamn aricak diğer söylenenler umrumda olmuyor:)senn adına çok sevindim umarım bidada ayrılmazsınız canım peki bu dediğin falcılar nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim onlara burda ilk kez isimlerini duyuyorum sanırım oda senden duydum zaten:)
Ben de fıldır fıldır falcıları dolanırken tanıdım aslında. Bakırköyde ikisi de Umit cafede bakıyor dersaneler sokağında Kuki cafe. Gülcan evde bakıyor telefon açıp randevu alıyorsunuz. Ama hep diyorum bana çıktı diye herkese bir olacak değil işte. Herşey gönlünüzce olsun hanımlar öpüyorummm
Yolladım canım özelden[/QUOT
SLM bende rica edebilirmiyim evde bakan gülcan hanımın nosunu,teşekkür ederim
Bende rica edebilir miyim mümkünse :)Yolladım canım özelden
arkadaşlar bişey merak ediyorum. ben buradaki bazı yazı ve yorumlara istinaden eski sevgilimin dönüşü için birtakım şeyler yaptırdım. günah olduğunu biliyorum. şimdi kendisiyle görüşmeye başladık. daha net olarak barıştık denemez ama konuşuyoruz görüşüyoruz. bazı arkadaşlarım bana , günah işlediğim için asla mutlu olamayacağımı ve kavuşsak da sonradan daha kötü şekilde ayrılık yaşayacağımı söylüyor. aslında son 1 2 güne kadar mutluydum eski sevgilimle yeniden konuşmaya görüşmeye başladığım için. ama o kendiliğinden gelmedi. malesef böyle bir hata yaptım birtakım şeyler yaptırdım. arkadaşlareımın bu dediklerinden sonra da inanılmaz mutsuz oldum. sizce de böyle durumların sonu hüsran mı olur ? daha kötü şeyler mi yaşanır ?
Günaydın canım bende gülcan hanımın nosunu ve nerede baktığını rica edebilirmiyim inşallah pahalıda değildir,çok teşekkür ederim.Ben de fıldır fıldır falcıları dolanırken tanıdım aslında. Bakırköyde ikisi de Umit cafede bakıyor dersaneler sokağında Kuki cafe. Gülcan evde bakıyor telefon açıp randevu alıyorsunuz. Ama hep diyorum bana çıktı diye herkese bir olacak değil işte. Herşey gönlünüzce olsun hanımlar öpüyorummm
Canım inşallah hep mutlu olursun,yapan kişide sağlam yaptıysa sıkıntı olmaz hiç düşünme mutlu ol.ya herkes numara sordu kimse cevap vermedi soruma
bu tarz olaylarla geri getirilen sevgililer daha sonra sorun yaratıyor mu daha sonrasında daha kötü ayrılıklar ya da benzeri olaylar oluyor mu yaşayan varmı?
Bu nikiyi nasıl bulabilirim ?
Canım ben baktırdım daha önceden geçmiş ve anda iyiydi gelecek hiç biri çıkmadı 150 TL ye bakmıştı medyum Belkıs daha sonradan gitdim tarot baktı o zaten hiç çıkmadımerhaba arkadaşlar,
malesef yeni üye oldum ve gerçekten canım fazla sıkkın, çıkmazdayım diyebilirim. su falı baktırdınız mı hiç? kahve falından daha zor bir fal herkes bakamaz diye biliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.:)
Canım ben baktırdım daha önceden geçmiş ve anda iyiydi gelecek hiç biri çıkmadı 150 TL ye bakmıştı medyum Belkıs daha sonradan gitdim tarot baktı o zaten hiç çıkmadı
teşekkür ederimşu an zor zamanlar yaşadığımdan ne yapmam gerektiğini bilemez oldum[/QU
İnşallah çok iyi bir falcı bulabiliriz daha önceden arap melahate baktırdım oda fos geçmişte iyiydi50 TL ye.bakırköyde marmara çarşısında 2.katda telepati songül var tam sallamasyon güya kitap açıyo 200 TL bunlara da dikkat etmek lazım para kolay kazanılmıyor ama zamanında böyle hatalara düştük.
Buldum canım telefonu cevap vermiyor . Özelden yazıyorum sananikiyi bulabildin mi
Bende medyum belkız a baktırdım.merhaba arkadaşlar,
malesef yeni üye oldum ve gerçekten canım fazla sıkkın, çıkmazdayım diyebilirim. su falı baktırdınız mı hiç? kahve falından daha zor bir fal herkes bakamaz diye biliyorum.
Teşekkür ederim şimdiden.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?