İstanbul'da Fal - Falcılar

barıştığınıza sevindimm umarım bende birnönce sendeki sevinci ve heycanı bulurum:):)angi falcı söylemişti yani bunu onu tam anlamadım bu gidişatı bilen biri oldumu olduysa benide yönlendirebilirmisin

Tatlım o kadar çok fal baktırdım ki inan her biri 1 haftaya arayacak, 10 güne dönecek dedi. Aylar geçti, yurtdışına gitti iş için, stres,sinir geçip gitti günler. Ümit her defasında umut etme hemen olmayacak zaman alacak ama kavuşacaksınız dedi ısrarla. En samimi gelen oydu belki frekans tuttuğu için oldu. Gülcan mesela aldığımız arabanın rengine, adamın evinde besleiği hayvana kadar bildi. Ve bu bu olacak dediklerini de yaşadım. Ama diğer falcılar ayrılık var biraraya geleceksin, işte terfi alacaksının ötesinde bir yorum yapamadılar yazık ki. Ben bu ikisinden memnun kaldığım için gönül rahatlığı ile tavsye edebiliyorum.

Dilerim aynı mutluluğu yaşarsın ama inan çok sabrettim, sabırla bekledim, etrafımdaki insanlar " unut artık erkek mi yok" dediklerinde kapadım kulağımı ve biraraya geleceğimiz günü bekledim. Film gibi ama hep bi umut vardı içimde ve oldu da. Darısı başınıza.

inan bana bende sabırla bekliorum bizimksi çok karışık bir durum aslında değmez ona biliorum ama taktım başkasıyla yapamıyorum şuan falcılardan tek duymak istediğim barışma tarihimiz yada beni ne zamn aricak diğer söylenenler umrumda olmuyor:)senn adına çok sevindim umarım bidada ayrılmazsınız canım peki bu dediğin falcılar nerde bakıyor nasıl ulaşabilirim onlara burda ilk kez isimlerini duyuyorum sanırım oda senden duydum zaten:)

Ben de fıldır fıldır falcıları dolanırken tanıdım aslında. Bakırköyde ikisi de Umit cafede bakıyor dersaneler sokağında Kuki cafe. Gülcan evde bakıyor telefon açıp randevu alıyorsunuz. Ama hep diyorum bana çıktı diye herkese bir olacak değil işte. Herşey gönlünüzce olsun hanımlar öpüyorummm

tamam canım teşkür ettim

Kurtuluşa fal baktırdım. Çok tatmin etmedi açıkçası.

Olsa da olur olmasa da olur cinsten :)

ya herkes numara sordu kimse cevap vermedi soruma
bu tarz olaylarla geri getirilen sevgililer daha sonra sorun yaratıyor mu daha sonrasında daha kötü ayrılıklar ya da benzeri olaylar oluyor mu yaşayan varmı?

G
Günaydın canım bende gülcan hanımın nosunu ve nerede baktığını rica edebilirmiyim inşallah pahalıda değildir,çok teşekkür ederim.

ya herkes numara sordu kimse cevap vermedi soruma
bu tarz olaylarla geri getirilen sevgililer daha sonra sorun yaratıyor mu daha sonrasında daha kötü ayrılıklar ya da benzeri olaylar oluyor mu yaşayan varmı?
Canım inşallah hep mutlu olursun,yapan kişide sağlam yaptıysa sıkıntı olmaz hiç düşünme mutlu ol.

merhaba arkadaşlar,

malesef yeni üye oldum ve gerçekten canım fazla sıkkın, çıkmazdayım diyebilirim. su falı baktırdınız mı hiç? kahve falından daha zor bir fal herkes bakamaz diye biliyorum.

Teşekkür ederim şimdiden.:)

Canım ben baktırdım daha önceden geçmiş ve anda iyiydi gelecek hiç biri çıkmadı 150 TL ye bakmıştı medyum Belkıs daha sonradan gitdim tarot baktı o zaten hiç çıkmadı

Canım ben baktırdım daha önceden geçmiş ve anda iyiydi gelecek hiç biri çıkmadı 150 TL ye bakmıştı medyum Belkıs daha sonradan gitdim tarot baktı o zaten hiç çıkmadı

teşekkür ederim şu an zor zamanlar yaşadığımdan ne yapmam gerektiğini bilemez oldum

Bende medyum belkız a baktırdım.
Telefondan su falı
Çok çok süper değildi.
Büyüden bahsetti asabım bozulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…