İstanbul'da Fal - Falcılar

Adamlar şarlatan diyorum, büyü yapsalar emek var diyorsunuz. Neyin emeği ? Neyin büyüsü ?
En azından bir beklenti içine girip olmasını istedikleri birşeyi bekliyorlar ama falda sadece olabilecek birşeyi önceden öğrenme çabasına giriyorlar diyorum çok açık,siz şarlatan dedikçe fikirleri bu yönde olanlar sizin demenizle yollarından vazgeçecekler mi sanıyorsunuz

Vazgeçsinler gibi bir misyonum asla olmadı. İlk mesajımda yazdığım gibi umut dünyası buna umudu bağladıklarına göre çaresizlikleri buraya kadar taban yapmış. Onlar tarafından da bakılmalı. Yine ilk mesajımda yazdığım gibi azı karar çoğu zarar...

Merhaba arkadaşlar, kadıköyde niko hanıma baktırdım.Geçmişe dair doğru bildiği şeyler oldu fakat gelecekle ilgili öyle şeyler söyledi ki resmen içim karardı.Birçok kişiden herkese aldatılacağını söylediğini duydum ( bana da söyledi ).Aranizda niko hanıma baktıran ya da yorumlar duyan oldu mu acaba ????

merhaba. birara burayı çok okurdum. size birşey sormak istiyorum. arkadaşımdan duydum hani oyuncu ceyda ateş var ya onun babaannesi falcı kiraz teyze diye biliniyormuş. küçükyalıdaymış. bende o bölgeye uzak sayılmam. internete baktım ama bulamadım. adresini bilen varsa bana yazabilir mi? yardımcı olursanız sevinirim kızlar.

Niko falin ilk basinda erkek arkadasimin beni aldattigini solemisti falin ilerleyen dakikalarinda bu cocuk cok sadik senden baskasina asla bakmaz diye kendiyle celisti, dedigi hicbirsey cikmadi giden herkesin icini karartir mutsuz eder helede guzel kadinsan gecmisinden kaynakli egosundan sebep senin ozellikle canini yakar..

evet bana da benzeri oldu. bu çocuk seni çok seviyor ama sonbahar aylarında seni aldatacak,dönem dönem de başka kadınlarla konuşuyor egosunu tatmin etmek için dedi.aynı cafede daha öncede başka bir isme baktırmıştım o da bu çocuk seni çok seviyor asla aldatma yok demişti,açıkçası birbirlerinin dediklerinin hiç alakası yoktu. geçmişe dair şeyleri bilince gelecekle ilgili tereddüte düştüm bende

Aslında bakan böyle bakmalı.. soru sorup cevap arayan onlar üzerinde yorum yapan büyü ve kurşun olaylarını araya katan falcılar hiç samimi gelmiyor.. nasıl ulaşabiliriz bu kadına ^^

falcı kiraz hanımı bilen yok mu kızlar yaaaa?

Valla ben de onu duydum ama nerde olduguna dair bi fikrim yok acaba ceyda ateşe twitterdan yada herhangi bi sosyal medya hesabından sorsak mı ahahahah

çok hoşsunuz.:) sorarsanız bana da söyleyin nolur.:):) ben burda mutlaka bilen vardır sanmıştım.

peki kimleri önerebilirsiniz istanbulda? yazarsanız sevinirim.

bugün ilk defa fal baktırdım çok heyecanlıyım :)
buradan okuduklarımından dolayı ilk olarak kadınlar kahvesine bir deneyeyim dedim. kimsi istiyorsunuz diyince aklıma dilek ablanın ismi gelince onu seçtim.
hem kahve hem tarot bakıyor. ilk önce eski sevgilimin isminin içindeki iki harfi söyledi. doğruydu gerçekten. daha sonra aile olarak kötü bir 5 yıl geçirmişsiniz dedi. onun dışında hep gelecek için tarihler verip durdu. işte seni arayacak, iş teklifi alacaksın. hatta çocuğun babasının öleceğini bile söyledi umarım olmaz öyle bir şey 1 ay içinde dediği bir şey var eğer o tutarsa tekrar gider baktırırım çünkü kahve tarota birlikte bakması hoşuma gitti. ama burada okuduğumda dilekin hep geçmişi bildiğini söylemişlerdi. size de geçmiş yerine gelecek hakkında konuştuğu oldu mu? çıkan olaylar var mı?
çok da takmak istemiyorum bakalım 1 ay içinde dediği olacak mı.
iyi geceler herkese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…