Yazdığımı mı kınadınız anlayamadım açıkçası
En azından bir beklenti içine girip olmasını istedikleri birşeyi bekliyorlar ama falda sadece olabilecek birşeyi önceden öğrenme çabasına giriyorlar diyorum çok açık,siz şarlatan dedikçe fikirleri bu yönde olanlar sizin demenizle yollarından vazgeçecekler mi sanıyorsunuzAdamlar şarlatan diyorum, büyü yapsalar emek var diyorsunuz. Neyin emeği ? Neyin büyüsü ?
En azından bir beklenti içine girip olmasını istedikleri birşeyi bekliyorlar ama falda sadece olabilecek birşeyi önceden öğrenme çabasına giriyorlar diyorum çok açık,siz şarlatan dedikçe fikirleri bu yönde olanlar sizin demenizle yollarından vazgeçecekler mi sanıyorsunuz
Monalisadaki cocugun adi reha, anda ve tasvirde cok basarili fakat gelecekle ilgili hic bi dedigi cikmiyo
Niko falin ilk basinda erkek arkadasimin beni aldattigini solemisti falin ilerleyen dakikalarinda bu cocuk cok sadik senden baskasina asla bakmaz diye kendiyle celisti, dedigi hicbirsey cikmadi giden herkesin icini karartir mutsuz eder helede guzel kadinsan gecmisinden kaynakli egosundan sebep senin ozellikle canini yakar..Merhaba arkadaşlar, kadıköyde niko hanıma baktırdım.Geçmişe dair doğru bildiği şeyler oldu fakat gelecekle ilgili öyle şeyler söyledi ki resmen içim karardı.Birçok kişiden herkese aldatılacağını söylediğini duydum ( bana da söyledi ).Aranizda niko hanıma baktıran ya da yorumlar duyan oldu mu acaba ????
Aslında bakan böyle bakmalı.. soru sorup cevap arayan onlar üzerinde yorum yapan büyü ve kurşun olaylarını araya katan falcılar hiç samimi gelmiyor.. nasıl ulaşabiliriz bu kadına ^^Bu arada kızlar istanbulda çok yakın arkadaşlarımın önerisiyle birine gittik, fal gibi bakmıyor genelde kızlar kısmet açmak için gidermiş ona yada bi derdi olan sıkıntısı olan gidermiş, ben içim sıkıldıkça gidiyorum şeker gibi bi teyze :) suya bakıp bişeyler söylüyor, benim çok da karışık bi durumum yok ama bi konuyla ilgili yengemi tarif etti bana, haftasonu da arkadaşımı götürdüm beraber girdik odaya ve kıza öyle noktaları söylediki arkadaşım sustu kaldı o bişey soramadı diye ben devam ettim onun adına sormaya... Büyüye, kısmetini açtım gbi laflara çok kızıyor bunu Allahtan başkası bilemez ben sadece aracıyım dua edelim Allahın izniyle güzel olsun diyor o yüzden çok seviyorum kendisini. Para falan da almıyor gönlünde 10-20 TL bişey koyarsan masasına koyarsın kendin bileceğin bişey yada marketten çay şeker ne alırsan, sadece gönül hoşluğu yani... Normalde bahsetmedim ama burda bi çoğunuzla aile gibi olduk bi çok seyimizi paylaştık, istanbulda olup gitmek isteyen olursa özelden cevap verebilirim. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :)
Aslında bakan böyle bakmalı.. soru sorup cevap arayan onlar üzerinde yorum yapan büyü ve kurşun olaylarını araya katan falcılar hiç samimi gelmiyor.. nasıl ulaşabiliriz bu kadına ^^
nikonun söylediklerinden gelecekle ilgili çıkan varmı?
Valla ben de onu duydum ama nerde olduguna dair bi fikrim yok acaba ceyda ateşe twitterdan yada herhangi bi sosyal medya hesabından sorsak mı ahahahahfalcı kiraz hanımı bilen yok mu kızlar yaaaa?
Valla ben de onu duydum ama nerde olduguna dair bi fikrim yok acaba ceyda ateşe twitterdan yada herhangi bi sosyal medya hesabından sorsak mı ahahahah
Valla ben de onu duydum ama nerde olduguna dair bi fikrim yok acaba ceyda ateşe twitterdan yada herhangi bi sosyal medya hesabından sorsak mı ahahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?