İstanbul'da Fal - Falcılar

nerede bu kadınlar kahvesi arkadaşım?

taksim istiklal caddesinden devam edip sadri alışık sokağına girip bulabilirsin
Orda bir çok kişi var fal bakan sanırım. Bende çok gitmişimdir zamanında :)) hiçbi şey çıkmadı bende. Hele en son siyah Saçlı Bakımsız Tombul bi teyze vardı. Sanki yoldan çevirmişler gel bakarsın sen demişler gibi. Yıllardır Tarot baktırıyorum bazı kartları ezberledim bile , abla çok abuk şeyler söyledi..
Inş senin için tüm iyi dediği şeyler çıkar

Çok oldu bu konuya bakmayalı .nikolar vs çıkmış.büyü çıkmış
Hemen hemen İstanbul'da ÇOĞU falcıya gitmişimdir. En beğendiğime her ay düzenli baktırsam bile Başkalarını da dinlemek Hoşuma gidiyor nedense sanırım bazı falcılar bir zaman sonra adını Değiştiriyor.yeni biri gibi çıkıyor piyasaya :))
Bir de Didem diye Bahsettiğiniz kadın görme engelli olan mı? Belki 7-8 yıl önce baktırmış çok etkilenmiştim. Ulaşamadım sonra. Eğer o ise lutfen telefonunu atın bana lutfennn

Merhabalar, bende haftasonu kadınlar kahvesi Dilek e fal baktırdım. Banada isimler ve geçmişimle ilgili doğru tespit yaptı. Bana 9 günlük bi periyod verdi. Olursa burdan paylaşırım. Olursa dünyalar benim olacak. Bu aralar çok kişiye baktırdım. Bu istediğim konu hakkında hepsi aşağı yukarı aynı tarihleri verdiler. Beklemedeyim. Dua edin kızlar olsunn

Didem hanimdan ayrıldım şimdi. İçim karardı bugün.
Uzun zamandır ona baktirdigim için birde yiğit yada iyi dediğiniz biri varsa No gonderebilirmi?
Teyit ettirmek amaclida olsa farklı birisini daha denemek istiyorum.

Size daha once dedikleri cikmismiydi acaba ?

Bana zamanında çok çıkmıştır fallari 3 5 gün oynamakla birlikte verdiği tarihler oldu cnm. Ama benim konumda pek bişeyler degismiyor ve uzun zamandır beni tanıyor durumumuda biliyor. Başka birisini daha denemek istiyorum.
Didem Hanım bugün içimi karartti. Pembe tablo cizmez tavsiye ederim ama herkese tutar tutmaz enerji meselesi cnm

Bu Didem görme engelli olan Didem mi ya. Ona ulaşmak istiyorum. Uzun zaman sonra aklıma getirdiniz
Ben Selma hn. A baktırıyorum.istersen onu deneyeblirsin bu arada

Anladim canim peki didem istanbuldami acaba nasil ulasabiliriz ona ?

Bnde alabilirmiyim gittigin hocanin adres tlf u

Banada tarif edermisin aresini numarasi varmi cok makbule gecer

arkadaşlar bütün falcıları bırakın Ataköy cansu diyorum okadar falcı gezdim yok yani bi taksim de imam vardı favorimdi bi aralar sırf ona baktırıyodum bana dediklerini dediği sürelerde hep yaşadım ama sonra artık bakamaz oldu mevzum hep aynıydı çünkü bi arkadaşımı götürdüm ona söylediği çıkmamıştı ama sanırım enerji meselesi şimdi cansu favorim gerçekten iyi direk isim falan veriyo herşeyime kadar bildi ilk gidişimde olmazz dediğim şeyi yaşadım tekrar gittim ve tekrar yaşıyorum yani bi deneyin sadece yüzünüze bakarak anlatmaya başlıyo 50 tl ve giden olursa burdanda paylaşsın lütfen çünkü bir şey daha var asıl beklediğim bu ay sonuna kadar gerçekleşcek dedi oda olursa zaten yuhhh diyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…