bugün ilk defa fal baktırdım çok heyecanlıyım :)
buradan okuduklarımından dolayı ilk olarak kadınlar kahvesine bir deneyeyim dedim. kimsi istiyorsunuz diyince aklıma dilek ablanın ismi gelince onu seçtim.
hem kahve hem tarot bakıyor. ilk önce eski sevgilimin isminin içindeki iki harfi söyledi. doğruydu gerçekten. daha sonra aile olarak kötü bir 5 yıl geçirmişsiniz dedi. onun dışında hep gelecek için tarihler verip durdu. işte seni arayacak, iş teklifi alacaksın. hatta çocuğun babasının öleceğini bile söyledi umarım olmaz öyle bir şey1 ay içinde dediği bir şey var eğer o tutarsa tekrar gider baktırırım çünkü kahve tarota birlikte bakması hoşuma gitti. ama burada okuduğumda dilekin hep geçmişi bildiğini söylemişlerdi. size de geçmiş yerine gelecek hakkında konuştuğu oldu mu? çıkan olaylar var mı?
çok da takmak istemiyorum bakalım 1 ay içinde dediği olacak mı.
iyi geceler herkese :)
taksim istiklal caddesinden devam edip sadri alışık sokağına girip bulabilirsinnerede bu kadınlar kahvesi arkadaşım?
Orda bir çok kişi var fal bakan sanırım. Bende çok gitmişimdir zamanında :)) hiçbi şey çıkmadı bende. Hele en son siyah Saçlı Bakımsız Tombul bi teyze vardı. Sanki yoldan çevirmişler gel bakarsın sen demişler gibi. Yıllardır Tarot baktırıyorum bazı kartları ezberledim bile , abla çok abuk şeyler söyledi..taksim istiklal caddesinden devam edip sadri alışık sokağına girip bulabilirsin
teşekkür ederim.:*taksim istiklal caddesinden devam edip sadri alışık sokağına girip bulabilirsin
Kadikoyde seyirlik cafede baktirdim ilk kez cok şaşırdım. sadece benim bildiğim seyleri soyleyince şok oldum. Tavsiye ederimpeki kimleri önerebilirsiniz istanbulda? yazarsanız sevinirim.
teşekkürler.:)Kadikoyde seyirlik cafede baktirdim ilk kez cok şaşırdım. sadece benim bildiğim seyleri soyleyince şok oldum. Tavsiye ederim
Size daha once dedikleri cikmismiydi acaba ?Didem hanimdan ayrıldım şimdi. İçim karardı bugün.
Uzun zamandır ona baktirdigim için birde yiğit yada iyi dediğiniz biri varsa No gonderebilirmi?
Teyit ettirmek amaclida olsa farklı birisini daha denemek istiyorum.
Size daha once dedikleri cikmismiydi acaba ?
Seyirlik kafede kime baktirdinKadikoyde seyirlik cafede baktirdim ilk kez cok şaşırdım. sadece benim bildiğim seyleri soyleyince şok oldum. Tavsiye ederim
Bu Didem görme engelli olan Didem mi ya. Ona ulaşmak istiyorum. Uzun zaman sonra aklıma getirdinizDidem hanimdan ayrıldım şimdi. İçim karardı bugün.
Uzun zamandır ona baktirdigim için birde yiğit yada iyi dediğiniz biri varsa No gonderebilirmi?
Teyit ettirmek amaclida olsa farklı birisini daha denemek istiyorum.
Anladim canim peki didem istanbuldami acaba nasil ulasabiliriz ona ?Bana zamanında çok çıkmıştır fallari 3 5 gün oynamakla birlikte verdiği tarihler oldu cnm. Ama benim konumda pek bişeyler degismiyor ve uzun zamandır beni tanıyor durumumuda biliyor. Başka birisini daha denemek istiyorum.
Didem Hanım bugün içimi karartti. Pembe tablo cizmez tavsiye ederim ama herkese tutar tutmaz enerji meselesi cnm
Bnde alabilirmiyim gittigin hocanin adres tlf umerhaba canım benim kuzenim senin gibi işlem yaptırdı ki hoca bu adamdan bişey olmaz yaparım olur evlenirsin bile ama sonu yok demişti neyse yaptırdı araları iyi oldu vs derken adam kızı aldattı kız vazgeçti bıraktı adamı bu sefrede adam kızın peşini bırakmadı gene hocaya gitti soğutmak için traji komik geliyor şuan ama o zamanlar sıkıntılı dönemdi. kısaca demek istediğim büyü bi nevi kaderle oynamak belki o zamanlar o adamla bitseydi başkası karşısına çıkacak mutlu olacaktı yada olmuycaktı Allah bilir tabi de orasını. bence büyü tehlikeli işler ve uzak durulması gereken işler ve bide bu bağlama vs. bunların belli bi zamanı olurmuş sonra etkisi geçermiş. Arıca da kaderle oynamak ki sadece kendi ve onun kaderiyle oynamıyosun bilemezsin başka kaç kişinin kaderiyle oynuyosun ve hiç kimse için bu günaha girmeye değmez.Rabbim kimseyi hocalara düşürecek duruma getirmesin.
Ulasirsaniz bndeisterim numarasiniAcaba kim bu bayan adı filan ne?
Banada tarif edermisin aresini numarasi varmi cok makbule gecerValla bilemiyorum ki canım :) arkadaşımın halası 12 sene önce gitmiş ona geç evleneceksin ama eşin şöyle şöyle biri olacak mutlu olacaksın falan demiş ve halası 10 sene sonra evlendi eşi de bahsettiği gibi biri :) başka bi arkadaşımın nişanlısı da 5-6 sene önce gitmiş bi muska buldum bişey olmaz sanıp çöpe attım ve sol koluma felç indi resmen birsürü doktora gittik hiçbişey yapamadı bi hastalık yok sonuçta ne yaptılarsa geçmedi biz de ona gittik dua falan okudu kolumu ovaladı ve 2 gün sonra hiçbirşeyim kalmadı dedi. Yabancılardan duysam yav he he der geçerim de en yakınlarım anlatıyor yahuu:)
Anladim canim peki didem istanbuldami acaba nasil ulasabiliriz ona ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?