İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada baktım herkes fal tecrübelerini paylaşmış ben de naçizane bu işle uzun zamandır, maalesef ki kafayı bozmuş biri olarak, paylaşmak isterim.

son zamanlarda gittiğim Beşiktaş mi cafe hande var. Durum tespitleri muhteşem, 10 dk bakar sadece. 10 dk yeter mi dersiniz ama öyle nokta atışı yapar ki yeter size o süre ama gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı derseniz maalesef ama 35 tl ye bakıyor, denemenizi kesinlikle öneririm.

nazife suya yumurta kırar maalesef söyledikleri fos çıktı.

tuzladaki fikriye ya da diğer adıyla melek, her dediği çıkıyor diyenlere ben çok şaşırıyorum çünkü bana çıkmadı hatta o kadar havada şeyler söyledi ki hiçbiri aklımda bile kalmadı ama mesela teyzem üniversitede baktırmıştım kimle evlenip kaç çocuğum olacağına kadar bir bir bildi der ama bende aynı şey olmadı.

telefonda bakan Burak bana da mevcut durumu bildi ama gelecek çıkmadı.

Kadıköyde Feza sultan vardır. arada bir görüyorum pek memnun olanı görmedim ama nedense bana direkt nokta atışları yapıyor hatta söyledikleri de zaman zaman tutuyor, fena değil yani..

Bostancı telve cafe de Gülşah var. mevcut durumu iyi bilir, gelecekle ilgili zaman zaman o da tutturur, Anadolu yakasında oturanlar 1 kez şans verebilirler.

taksim tarafında meşhur bir Demet duydum, hayatımın en anlamsız tecrübesiydi. asla tavsiye etmem.

Kadıköyde Kimyasu gezer diye ilginç bir hatun var. kahve, su, iskambil allah ne verdiyse bakıyor ama su pahalı ve o paraya değmez ama iskambilde iyi kendisi, mevcut durum, çözümlemeler falan gayet başarılı. gelecekle ilgili hala bekliyoruz ki olsun.

Caddebostan sırdaş cafe de bir Ferhat vardı. o çok başarılıydı fakat izini kaybettim hatta bileniniz bulanınız varsa ve paylaşırsa sevinirim.

şimdi de bir yiğiti denemek istiyorum ama teli yok. işin özeti falcı ile enerjinin tutması çok önemli. onun da dışında geleceği hakkaten Allah tan başka kimse bilemiyor bize de yaşayıp görmesi kalıyor..

Bana da yigitin telefonunu gönderebilir misiniz? Cok acil aramam lazım

Nasıl peki begendiniz miii kaça bakıyor
Yani fena değil,benim onunla karşılaşmam tesadüf olmuştu,arkadaşlarla cafede oturuyorken gördük,hadi değişik biri diye girdik,adı başak olunca,o başak olup olmadıgını sordum,öyle öğrendim.50 tl ye bakıyor,sempatik bir kadın,bence deneyebilirsiniz

Tesekkürler deneyecegim :)

Yigitin numarasini ozelden atarmhsin

Arkadaşlar görme engelli Didem'i ararken Çiğdemi buldum
Bulmuşken baktırdım dedim .arkadaşım memnun kaldı.ben çekimserim. Geçmişi bildi şuanı da tutturdu .söyledikleri çıkar mı henüz bilemiyorum.. Çıktığında anında bildireceğim

Tesekkürler deneyecegim :)

Ben denemiştim 2 hafta oluyor sanırım, arkadaşın dediği gibi ayna, tarot ikilisi ile bakıyor. Degişik bir tarzı var, fal dısında sanırım burclar ile de ilgileniyor. Bazı seyleri nokta atışı yapmıştı, bende tekrar deneyebilirim acıkcası...Kursun vs de dökuyormuş sanırım

Merhaba Yiğit ve Küba cafe Eda annemin sıkıntılı bir hastalık dönemini söylemişlerdi, malesef gerçek oldugu için iki aydır koşturuyorum..
Geçen haftalarda hastanede yatarken Gül Yerlikaya bu hafta cıkarsınız dedi, Cuba cafe Eda ablaya mesaj attım, korkma perşembeye kadar değerleri düzelecek eve çıkacaksınız dedi, çarşamba çıktık..
Üçünün de ortak söylediği iyi bir şey var ama henüz gelişme yok..
Ben de tabi sadece sağlık durumlarına focuslanmış durumdayım sizlere de bildirmek istedim.

Çok geçmiş canım allah acil şifalar versin tüm hastalarımıza,inşallah herşey istediğiniz sonuçlarda olur allaha emanet olun.

Cok gecmiş olsun, keşke hep olumlu şeyler çıksa olumsuzlar çıkmasa su fallarda

Küba Cafe nerede ve Eda Hanım tel de bakıyor mu acaba?

didem iyi demiştim reklam denmiş valla bende didemi burda buldum aradım enerjimiz tuttu ve herşeyi bildi dan diye suratına vuruyor hatan olsada..gelecekle iligi çok uzun vaatte bişey demiyor zaten bakalım bende bekliyorum bazı şeyleri yiğiti denemedim ama didem çok iyi..

ben didemden memnunum ama yiğitin telini özelden yada burdan yazarmısın ltfff

Günlerdir arıyorum hala birini bulamadım biliyorum biraz da enerji meselesi ama çoğunluk olarak haklarında iyi yorumlar okuduğum 3 kişi var; Halil,Gülcan ve Ümit. Aranızda baktıranlar var mı ve bu kişilerin yeri neresidir,Bakırköy deniyor ama Bakırköy'de nerede onu anlamadım,bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…