Nasıl peki begendiniz miii kaça bakıyorBaşak
Başak rezenede değil artık,kozyatağında ambiance cafe de.aynayla fal bakıyor
Bana da yigitin telefonunu gönderebilir misiniz? Cok acil aramam lazımmerhaba arkadaşlar,
bende yeni katıldım aranıza..
Yiğit'i hep duyardım ama telefonuna bir türlü ulaşamadım. rica etsem bana hem Yiğit hem de Didem'in telini özelden gönderebilir misiniz?
teşekkür ederim şimdiden
Yani fena değil,benim onunla karşılaşmam tesadüf olmuştu,arkadaşlarla cafede oturuyorken gördük,hadi değişik biri diye girdik,adı başak olunca,o başak olup olmadıgını sordum,öyle öğrendim.50 tl ye bakıyor,sempatik bir kadın,bence deneyebilirsinizNasıl peki begendiniz miii kaça bakıyor
Tesekkürler deneyecegim :)Yani fena değil,benim onunla karşılaşmam tesadüf olmuştu,arkadaşlarla cafede oturuyorken gördük,hadi değişik biri diye girdik,adı başak olunca,o başak olup olmadıgını sordum,öyle öğrendim.50 tl ye bakıyor,sempatik bir kadın,bence deneyebilirsiniz
Yigitin numarasini ozelden atarmhsinYigit de iyidir canim. Ona laf yok.
Didem 1. Yigit 2 dir. Ama yigitin mesela boyle yorgun bikkin olmamasi lazim. Enerjisi dusuk oldugunda ben anliyorum mesela. Bana da geciyo o enerji dusuklugu ve zorlarsan gidiyo fal.
Yigit ve Burak telefonda bakiyor. Bi yerde bakmiyolardi en son sadece tel.de bakiyolardi ama degisiklik var mi bilemem.
Burak'i hic bosuna aramayin. Yonlendirirsen fal istedigin gibi gidiyor. Ama istedigim gibi diil gercekten ne olacagi ile ilgileniyoruz tabiki de.
Ya barista mıydı adı cafenin unuttum ama,boğaya çıkarken huzur un karşı sokağında garanti bankası var,o sokakta köşede cafe
Tesekkürler deneyecegim :)
Çok geçmiş canım allah acil şifalar versin tüm hastalarımıza,inşallah herşey istediğiniz sonuçlarda olur allaha emanet olun.Merhaba Yiğit ve Küba cafe Eda annemin sıkıntılı bir hastalık dönemini söylemişlerdi, malesef gerçek oldugu için iki aydır koşturuyorum..
Geçen haftalarda hastanede yatarken Gül Yerlikaya bu hafta cıkarsınız dedi, Cuba cafe Eda ablaya mesaj attım, korkma perşembeye kadar değerleri düzelecek eve çıkacaksınız dedi, çarşamba çıktık..
Üçünün de ortak söylediği iyi bir şey var ama henüz gelişme yok..
Ben de tabi sadece sağlık durumlarına focuslanmış durumdayım sizlere de bildirmek istedim.
Merhaba Yiğit ve Küba cafe Eda annemin sıkıntılı bir hastalık dönemini söylemişlerdi, malesef gerçek oldugu için iki aydır koşturuyorum..
Geçen haftalarda hastanede yatarken Gül Yerlikaya bu hafta cıkarsınız dedi, Cuba cafe Eda ablaya mesaj attım, korkma perşembeye kadar değerleri düzelecek eve çıkacaksınız dedi, çarşamba çıktık..
Ben de tabi sadece sağlık durumlarına focuslanmış durumdayım sizlere de bildirmek istedim.
ben didemden memnunum ama yiğitin telini özelden yada burdan yazarmısın ltfffMerhaba Yiğit ve Küba cafe Eda annemin sıkıntılı bir hastalık dönemini söylemişlerdi, malesef gerçek oldugu için iki aydır koşturuyorum..
banada:))Yigitin numarasini ozelden atarmhsin
ben didemden memnunum ama yiğitin telini özelden yada burdan yazarmısın ltfff
banada:))
Rica etsem yiğitin telefonuna ulaştıysanız buradan mesaj atabilir misiniz ?ben didemden memnunum ama yiğitin telini özelden yada burdan yazarmısın ltfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?