İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya kızlar bu yiğite nasıl ulaşılır?

Yigit de iyidir canim. Ona laf yok.
Didem 1. Yigit 2 dir. Ama yigitin mesela boyle yorgun bikkin olmamasi lazim. Enerjisi dusuk oldugunda ben anliyorum mesela. Bana da geciyo o enerji dusuklugu ve zorlarsan gidiyo fal.

Yigit ve Burak telefonda bakiyor. Bi yerde bakmiyolardi en son sadece tel.de bakiyolardi ama degisiklik var mi bilemem.

Burak'i hic bosuna aramayin. Yonlendirirsen fal istedigin gibi gidiyor. Ama istedigim gibi diil gercekten ne olacagi ile ilgileniyoruz tabiki de.

Ben buradaki yorumlardan sonra Didem için ilk şeyin enerji olduğunu anladım. Ben gece 11 de aramıştım hemen açmıştı ve ertesi gün akşam 8 de bakarız demişti. Ben parasını yatırdığımı söyledim ertesi gün ve beni öğlen 1 de aradı ben aramadan. Hatta en ufak bir şeyde yine yaz ara hiç çekinme dedi bana. Ayın 11 i demişti söylediği biraz değişik şekilde oldu. Ama ben yine söylüyorum umarım bana söyledikleri çıkmaz :)

Ben istiyorum çıkmasını gerçekten istiyorum :))

Ya kızlar bu yiğite nasıl ulaşılır?

Yiğit telefonda bakıyor. Ona da bazen ulaşmak zor oluyor. Günlerce tırmalayabiliyorsun. Peşini bırakmaman lazım.

Yiğit ve Burak hangi mekandalar,kaça bakarlar?

Bildiğim kadarı ile Yiğit bir mekanda diil. ben ikisine de telefonda baktırmıştım. Ama Burak tutturamadı.

yiğit in telefon numarasını alabilirmiyim . bu arada ben bu siteden gördüğüm belkız diye bir kadına baktırdım ve 200 liram boşuna gitti .sizde yanılıp yazılıp denemeyin .

Kızlar merhaba dün Didem'e ben de fal bakturdım evet ulaşması zor ben bir haftada ulaştım kendisine ben memnun kaldım benimkileri hakikaten bildi arkadasım baktırdı çok memnun kalmadı en yakın tarih bana haziran'a verdi.Sorum olacak verdiği tarihler tutuyo mu?Bir de asla pembe tablocu değil benden söylemesi enerji meselesi de biraz...

numarasını verirmisin ?

merhaba arkadaşlar,
bende yeni katıldım aranıza..
Yiğit'i hep duyardım ama telefonuna bir türlü ulaşamadım. rica etsem bana hem Yiğit hem de Didem'in telini özelden gönderebilir misiniz?
teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…