- 23 Mart 2015
- 8
- 3
- 3
- 39
Kızlar merhaba..bıgune kadar hesabım yoktu cünkü kimi söylüyorlarsa burdan bulup,fal baktırıyordum..benim gibi hesap olmayıp yazmayan ama burayı okuyan ona göre falcıya giden o kadar cok insan var ki..bugun ama yazmak istedim..onlarca falcı denedim..aklınıza gelecek herkes..kimseye de demeyeceğim ki aman gitmeyin paranız bosa gider,insanlar çaresizlikten gidiyor Biliyorum hepimizin bir derdi var,bir umut iste insan birsey duymak istiyır..Velhasıl pek cok falcı denedim,bazen günde iki falcıyı birden..telefon ,cafe,ev de bakan aklınıza ne gelirse..cogu yalan çıktı,bazıları bildigin dolandırıcı..ama iyiler de vardı..birkac tanesi ile artık arkadas olduk..burda birkac gündür Didem icin yazılanlara bakınca üzüldüğüm icin yazmak istedim..evet ulaşmak zordur,cünkü gercekten yogun..ama ben bir Didem de gördüm para önemli degil bakalm da yatırırsın diyen..kızı kac kisi dolandırdı ,baktı ama para yatırmadı..dolandırıcı demek de artık hakikaten ayıp haksızlık..ayrıca enerjiniz tutmamıştır bilemem ama cok da iyi bakar..kimsenin bilemeyeceği seyler söyler..ben bugune kadar cok insan gördüm cok para harcadım falcılara ama yiğit Burak ve Didem'in üzerine tanımam..üçü de artık arkadasım olmustur ama bilmeseler is başka arkadaşlık başkadır ..niye baktırayım yani..herkesin herkesle enerjisi tutmayabilir ama bu demek degil ki onlar hakkında kötü seyler yazalım..bana buragın da yigitin de bazen dedikleri çıkmıyor ama bazen de çıkıyor..anına denk gelince oyle oluyor sanırım..o da şans..herkesin istedigi olur,üzüntüler geçer insallah..
Kadıköyde Aslı iyidirkadıköyde çok iyi bakıyor diyeceğiniz biri var mı kızlar?
Ya kızlar bu yiğite nasıl ulaşılır?Kızlar,bırakın didemi midemi ya,yiğit derim başka bişey demem,bugüne kadar ne dediyse takır takır oldu,asla olmucak şeydi,şubatın son haftası dedi,şubatın 25 inde telefonum çaldı.durumu şahane analiz ediyor bir defa,ben hayatta başkasını arayıp kafamı karıştırmam,adam devam et dese ederim,bırak dese bırakırım o derece:) ben diyeyim de siz yine nasıl uaparsanız
o neredeKadıköyde Aslı iyidir
Ben buradaki yorumlardan sonra Didem için ilk şeyin enerji olduğunu anladım. Ben gece 11 de aramıştım hemen açmıştı ve ertesi gün akşam 8 de bakarız demişti. Ben parasını yatırdığımı söyledim ertesi gün ve beni öğlen 1 de aradı ben aramadan. Hatta en ufak bir şeyde yine yaz ara hiç çekinme dedi bana. Ayın 11 i demişti söylediği biraz değişik şekilde oldu. Ama ben yine söylüyorum umarım bana söyledikleri çıkmaz :)
Ya kızlar bu yiğite nasıl ulaşılır?
Yiğit ve Burak hangi mekandalar,kaça bakarlar?
numarasını verirmisin ?Kızlar merhaba dün Didem'e ben de fal bakturdım evet ulaşması zor ben bir haftada ulaştım kendisine ben memnun kaldım benimkileri hakikaten bildi arkadasım baktırdı çok memnun kalmadı en yakın tarih bana haziran'a verdi.Sorum olacak verdiği tarihler tutuyo mu?Bir de asla pembe tablocu değil benden söylemesi enerji meselesi de biraz...
Kadıköyde Aslı iyidir
Başak rezenede değil artık,kozyatağında ambiance cafe de.aynayla fal bakıyorKadıköy Bahariye'de Rezene Cafedeki Başak hanıma baktıran var mı aranızda?
Ya barista mıydı adı cafenin unuttum ama,boğaya çıkarken huzur un karşı sokağında garanti bankası var,o sokakta köşede cafenerde bakıyor?
Yigit de iyidir canim. Ona laf yok.
Didem 1. Yigit 2 dir. Ama yigitin mesela boyle yorgun bikkin olmamasi lazim. Enerjisi dusuk oldugunda ben anliyorum mesela. Bana da geciyo o enerji dusuklugu ve zorlarsan gidiyo fal.
Yigit ve Burak telefonda bakiyor. Bi yerde bakmiyolardi en son sadece tel.de bakiyolardi ama degisiklik var mi bilemem.
Burak'i hic bosuna aramayin. Yonlendirirsen fal istedigin gibi gidiyor. Ama istedigim gibi diil gercekten ne olacagi ile ilgileniyoruz tabiki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?