Yağmur hoşlandığm bi çocuk vardı ona çapkın drmişti kızmştm başkası olcak dedi bi daha gitmedm dedği çıktı yani ama çok fena oldm :) gerçekleri duymak istemiyosanz ikisine de gitmeyn :))YAĞMUR NASIL PEKİ..HANDE Yİ YAKALAYAMIYORUM...ÇOK SAĞOKLL MEŞGUL ETTİM
HADİ YA O CAFE DEMEK HANDEYLE YAĞMURU KAPMIŞ...HANDEDE SIRANYOKTU YAĞMURU ÖNERDİ ORADAKİ GÖREVLİ KADIN HİÇ İSMİNİ DUYMADIĞIM İÇİN BAKTIRMAMIŞTIM..FIRSAT TEPMİŞİM DEMEK...ŞİMDİ İSTESEM DE UĞRAŞCAM SIRA İÇİN HERHALDE...Yağmur hoşlandığm bi çocuk vardı ona çapkın drmişti kızmştm başkası olcak dedi bi daha gitmedm dedği çıktı yani ama çok fena oldm :) gerçekleri duymak istemiyosanz ikisine de gitmeyn :))
Evet ne yazıkki öyle biraz cazgır bayanlar geliyo onlarla sıra beklemen gerekebiliyo çnkü hepsi hande müptelası :)) umarım sıra alırsn ve baktırırsn :))HADİ YA O CAFE DEMEK HANDEYLE YAĞMURU KAPMIŞ...HANDEDE SIRANYOKTU YAĞMURU ÖNERDİ ORADAKİ GÖREVLİ KADIN HİÇ İSMİNİ DUYMADIĞIM İÇİN BAKTIRMAMIŞTIM..FIRSAT TEPMİŞİM DEMEK...ŞİMDİ İSTESEM DE UĞRAŞCAM SIRA İÇİN HERHALDE...
HADİ YA...HANDE OLMASA DA KISMETTE YAĞMUR İÇİN DE BİLGİ.BULABİLDİM SAĞOL...YAPMURU DA MERAK ETTİM..ANLAŞILAN 2 Sİ DE SÜPER...Evet ne yazıkki öyle biraz cazgır bayanlar geliyo onlarla sıra beklemen gerekebiliyo çnkü hepsi hande müptelası :)) umarım sıra alırsn ve baktırırsn :))
Yağmuruda kaçırma bana kalırsa. Umarım beğenirsn :) bn gidemiyorm ancak yaz sonuna uzun süreli baktırıyorm çnkü. Dene bi şansnı sıta bulabilirsnngit derim :)Evet ne yazıkki öyle biraz cazgır bayanlar geliyo onlarla sıra beklemen gerekebiliyo çnkü hepsi hande müptelası :)) umarım sıra alırsn ve baktırırsn :))
Yağmuruda kaçırma bana kalırsa. Umarım beğenirsn :) bn gidemiyorm ancak yaz sonuna uzun süreli baktırıyorm çnkü. Dene bi şansnı sıta bulabilirsnngit derim :
aynen bak bu dediğine çok katılıyorum. o yüzden söylemek istedim. dediğim gibi kime göre iyi kime göre kötü :) ve ben tek bir falcının müdavimi olmak yani o kişiye tekrar tekrar baktırmak istemem. mümkün olduğunca bir kere baktırmaya çalışıyorum.Fal kimisine tutar kimisine tutmaz
burda şiddetle kötülüyorlar bi bakıyosun çok iyi tutturuyo
Ya da çok övüyolar tamamen foss oluyor.
kişiye güne falcının moduna göre değişiyor bence
DAMLALAR CAFEDE TUĞBA SEVİNÇ NUR VARMIŞ BU ÜÇÜNÜ BİLİYRMUSNZ...İKİNCİ DEFA BAKTRCĞM İÇİN YORUM.İSTYRM..RİCA EDİYRM BİLENLERDENEVT YAPMURU DA KAÇIRMAMAYA BAKCAM..SENİNLE ÖNCEDEN YAZIŞMIŞ OLSAYDIM.YAĞMURU O GÜN ÖNERDİKLERİNDE BAKTIRIRDIM...İŞİ BİLENMİŞ MEĞER ATMASYON DEĞİL
Şöyle birşy de olablr bence 2-3 e baktırablr tutarlıolup olmadığını anlamak için kıyas yapma imkanı sunuyoraynen bak bu dediğine çok katılıyorum. o yüzden söylemek istedim. dediğim gibi kime göre iyi kime göre kötü :) ve ben tek bir falcının müdavimi olmak yani o kişiye tekrar tekrar baktırmak istemem. mümkün olduğunca bir kere baktırmaya çalışıyorum.
Başka şeyleri de bildi fena oldun..merakmettim şu kızı:)Yağmur hoşlandığm bi çocuk vardı ona çapkın drmişti kızmştm başkası olcak dedi bi daha gitmedm dedği çıktı yani ama çok fena oldm :) gerçekleri duymak istemiyosanz ikisine de gitmeyn :))
Bu da var işin ucunda. Şimdilik kime gittiysem işin sonucu olarak hepsi geri dönecek gibi yorumlamalarda bulundu. Sonra gittiğim birine tekrar gittim yine aynı şeyleri söyledi fakat hâlâ ve hâlâ emin değilim o yüzden başka birini daha arıyorumŞöyle birşy de olablr bence 2-3 e baktırablr tutarlıolup olmadığını anlamak için kıyas yapma imkanı sunuyor
Ya sen kimlere gittin ki ben forumda hande yapmur didem tuğba diye okudumBu da var işin ucunda. Şimdilik kime gittiysem işin sonucu olarak hepsi geri dönecek gibi yorumlamalarda bulundu. Sonra gittiğim birine tekrar gittim yine aynı şeyleri söyledi fakat hâlâ ve hâlâ emin değilim o yüzden başka birini daha arıyorum
Yıllardır baktirdigim fallardan biliyorum eğer kim digerlerinden aksini konusmussa bilinki o falci iyi bakıyor :) olmicak adamla bile pembe tablo çiziyorlar Eyüp de bakan kadın teyzen ikili oynuyor bunlar kopuk bi aile dedi kadına sinirlendim baktirmayi biraktim harbiden de doğru söylemiş öpe öz teyzem bana ikili oynuyor.Ne bilim yaaaa fal mal hep hikaye zaten uzuldugumuzle kaliyoruzYa sen kimlere gittin ki ben forumda hande yapmur didem tuğba diye okudum
:)Yıllardır baktirdigim fallardan biliyorum eğer kim digerlerinden aksini konusmussa bilinki o falci iyi bakıyor :) olmicak adamla bile pembe tablo çiziyorlar Eyüp de bakan kadın teyzen ikili oynuyor bunlar kopuk bi aile dedi kadına sinirlendim baktirmayi biraktim harbiden de doğru söylemiş öpe öz teyzem bana ikili oynuyor.Ne bilim yaaaa fal mal hep hikaye zaten uzuldugumuzle kaliyoruz
Kime baktrdın mesela taksim beşiktaş civarı nasıllardıYa sen kimlere gittin ki ben forumda hande yapmur didem tuğba diye okudum
Bayağı çok baktrmuşsım.mi cafede handenin yanında yağmur diye birisi var.onun içinde yukarıda yorum yapmış arkdş bi onu duydum..handeyle..bir de damlalar tuğba ve nur biliyrmsn bunlarıBu arada tabi adamla ayrıyız bunuda hepsi söylemişti mayısın sonuna kadar kötü gidecek demişlerdi..
Yağmur'a arkadaşım baktıtdı çıkmadı bende onu gördüm ama elektrik alamadım pek orda bi ara Bora vardı o da iyiydi sonra gitti.Damlalar Tuğba hiç beğenmedim sevmedim o kızın enerjisini dedikleride çıkmadı zaten ama Nur'u bilmiyorum canım sorma çok baktırdım bu adam gelecek mi gelmeyecek mi diye bakalım Haziran geldi anlayacağız doğru mu değil mi hepsinin falıBayağı çok baktrmuşsım.mi cafede handenin yanında yağmur diye birisi var.onun içinde yukarıda yorum yapmış arkdş bi onu duydum..handeyle..bir de damlalar tuğba ve nur biliyrmsn bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?