İstanbul'da Fal - Falcılar

YAĞMUR NASIL PEKİ..HANDE Yİ YAKALAYAMIYORUM...ÇOK SAĞOKLL MEŞGUL ETTİM
Yağmur hoşlandığm bi çocuk vardı ona çapkın drmişti kızmştm başkası olcak dedi bi daha gitmedm dedği çıktı yani ama çok fena oldm :) gerçekleri duymak istemiyosanz ikisine de gitmeyn :))

Yağmur hoşlandığm bi çocuk vardı ona çapkın drmişti kızmştm başkası olcak dedi bi daha gitmedm dedği çıktı yani ama çok fena oldm :) gerçekleri duymak istemiyosanz ikisine de gitmeyn :))
HADİ YA O CAFE DEMEK HANDEYLE YAĞMURU KAPMIŞ...HANDEDE SIRANYOKTU YAĞMURU ÖNERDİ ORADAKİ GÖREVLİ KADIN HİÇ İSMİNİ DUYMADIĞIM İÇİN BAKTIRMAMIŞTIM..FIRSAT TEPMİŞİM DEMEK...ŞİMDİ İSTESEM DE UĞRAŞCAM SIRA İÇİN HERHALDE...

Evet ne yazıkki öyle biraz cazgır bayanlar geliyo onlarla sıra beklemen gerekebiliyo çnkü hepsi hande müptelası :)) umarım sıra alırsn ve baktırırsn :))

Evet ne yazıkki öyle biraz cazgır bayanlar geliyo onlarla sıra beklemen gerekebiliyo çnkü hepsi hande müptelası :)) umarım sıra alırsn ve baktırırsn :))
HADİ YA...HANDE OLMASA DA KISMETTE YAĞMUR İÇİN DE BİLGİ.BULABİLDİM SAĞOL...YAPMURU DA MERAK ETTİM..ANLAŞILAN 2 Sİ DE SÜPER...

Yağmuruda kaçırma bana kalırsa. Umarım beğenirsn :) bn gidemiyorm ancak yaz sonuna uzun süreli baktırıyorm çnkü. Dene bi şansnı sıta bulabilirsnngit derim :)

Yağmuruda kaçırma bana kalırsa. Umarım beğenirsn :) bn gidemiyorm ancak yaz sonuna uzun süreli baktırıyorm çnkü. Dene bi şansnı sıta bulabilirsnngit derim :

EVT YAPMURU DA KAÇIRMAMAYA BAKCAM..SENİNLE ÖNCEDEN YAZIŞMIŞ OLSAYDIM.YAĞMURU O GÜN ÖNERDİKLERİNDE BAKTIRIRDIM... İŞİ BİLENMİŞ MEĞER ATMASYON DEĞİL

Fal kimisine tutar kimisine tutmaz
burda şiddetle kötülüyorlar bi bakıyosun çok iyi tutturuyo
Ya da çok övüyolar tamamen foss oluyor.
kişiye güne falcının moduna göre değişiyor bence
aynen bak bu dediğine çok katılıyorum. o yüzden söylemek istedim. dediğim gibi kime göre iyi kime göre kötü :) ve ben tek bir falcının müdavimi olmak yani o kişiye tekrar tekrar baktırmak istemem. mümkün olduğunca bir kere baktırmaya çalışıyorum.

EVT YAPMURU DA KAÇIRMAMAYA BAKCAM..SENİNLE ÖNCEDEN YAZIŞMIŞ OLSAYDIM.YAĞMURU O GÜN ÖNERDİKLERİNDE BAKTIRIRDIM... İŞİ BİLENMİŞ MEĞER ATMASYON DEĞİL
DAMLALAR CAFEDE TUĞBA SEVİNÇ NUR VARMIŞ BU ÜÇÜNÜ BİLİYRMUSNZ...İKİNCİ DEFA BAKTRCĞM İÇİN YORUM.İSTYRM..RİCA EDİYRM BİLENLERDEN

Şöyle birşy de olablr bence 2-3 e baktırablr tutarlıolup olmadığını anlamak için kıyas yapma imkanı sunuyor

Şöyle birşy de olablr bence 2-3 e baktırablr tutarlıolup olmadığını anlamak için kıyas yapma imkanı sunuyor
Bu da var işin ucunda. Şimdilik kime gittiysem işin sonucu olarak hepsi geri dönecek gibi yorumlamalarda bulundu. Sonra gittiğim birine tekrar gittim yine aynı şeyleri söyledi fakat hâlâ ve hâlâ emin değilim o yüzden başka birini daha arıyorum

Ya sen kimlere gittin ki ben forumda hande yapmur didem tuğba diye okudum

Ya sen kimlere gittin ki ben forumda hande yapmur didem tuğba diye okudum
Yıllardır baktirdigim fallardan biliyorum eğer kim digerlerinden aksini konusmussa bilinki o falci iyi bakıyor :) olmicak adamla bile pembe tablo çiziyorlar Eyüp de bakan kadın teyzen ikili oynuyor bunlar kopuk bi aile dedi kadına sinirlendim baktirmayi biraktim harbiden de doğru söylemiş öpe öz teyzem bana ikili oynuyor.Ne bilim yaaaa fal mal hep hikaye zaten uzuldugumuzle kaliyoruz

:)

Ben fal deneyimlerimi anlatayım sizlere Beşiktaş Mi Cafe Hande ---dedikleri çıktı şimdi Haziran'ı bekliyorum asıl büyük olay o zaman Sentinus Cafe --- Cansu fena isimleri olayları biliyo o'da haziran dedi Talin'in Mutfağı---Talin o na da 2 kez baktırdım ilk baktırdığımda bişey söylemişti olmaz demiştim imkansızdı hatta o oldu 2.kez gittim o'da Haziran dedi asıl konumla alakalı Didem---geçmiş,an ve analizler çok iyi konum ile alakalı 2 haziran dedi merakla bekliyorum.Symbol Levent o da süper bakar o da olayımla alakalı haziran diyenlerden cafe46 Ömür hiç beğenmedim.Meleker kahvesi---Eren an için söyledikleri iyi ama gelecek fos.Milenyum Cafe----Toprak bişeyler salladı ama çıkacağını sanmam çok pembe tablo çünkü..Dejavu Cafe Yiğit o da haziran için olumlu konuşanlardan o da isimleri ciddi bilenlerden ...Laf Cafe Çiğdem'de iyidir.Bakalım büyük Haziran geldi ve benimki dönecekmi göreceğiz:)))2 kişiye daha baktırdım onlar cafe falcısı değil iyi deneyimdi onlar benimle yaşar gibi anlattılar olayları onlarda haziran dedi ama en yakın tarih 2 haziran bakacağız o da Didem'in dediği..Kadınlar kahvesi Remziye'de iyi bakıyor tavsiye ederim.Gitmek istediklerim Melekler Kahvesi---Emre Kırpık Cafe---Şahcihan ki eskiden epey ünlüymüş Melekler Kahvsinde ama hepsinin ortak söylediği benim olayımla ilgili bu adamla ben bu sene evleneceğim

Bu arada tabi adamla ayrıyız bunuda hepsi söylemişti mayısın sonuna kadar kötü gidecek demişlerdi..

Bu arada tabi adamla ayrıyız bunuda hepsi söylemişti mayısın sonuna kadar kötü gidecek demişlerdi..
Bayağı çok baktrmuşsım.mi cafede handenin yanında yağmur diye birisi var.onun içinde yukarıda yorum yapmış arkdş bi onu duydum..handeyle..bir de damlalar tuğba ve nur biliyrmsn bunları

Bayağı çok baktrmuşsım.mi cafede handenin yanında yağmur diye birisi var.onun içinde yukarıda yorum yapmış arkdş bi onu duydum..handeyle..bir de damlalar tuğba ve nur biliyrmsn bunları
Yağmur'a arkadaşım baktıtdı çıkmadı bende onu gördüm ama elektrik alamadım pek orda bi ara Bora vardı o da iyiydi sonra gitti.Damlalar Tuğba hiç beğenmedim sevmedim o kızın enerjisini dedikleride çıkmadı zaten ama Nur'u bilmiyorum canım sorma çok baktırdım bu adam gelecek mi gelmeyecek mi diye bakalım Haziran geldi anlayacağız doğru mu değil mi hepsinin falı

Merhabalar çook uzun zamandır girmiyordum. Uzun zamandır ilişkim yoktu. Tekrar biriyle başladım ve hızlıca yok olunca 3 sene sonra tekrar ve tekrar yoğun bir şekilde fal olayına giriş yaptım malesef Bu süre içerisinda bakıköy laf cafe Çiğdem, mi cafe Hande falalem Oğuzhan Türkoğlu (bence online olmasına rağmen tam bildi ama kayboldu giriş yapmıyor son günlerde ) ve Meryem gayet iyi bildiler. Özellikle Oğuzhan Türkoğlu'nun dediklerini aynen bugünlerde yaşıyorum. Ama bugün cafenin ismini unuttum ama Bakırköy'de Medyum Seyhan'a gittim içimi darattı. Devamlı fal konusu kişiyle ilgili büyü var diye tutturdu. Baktıran var mı kendisine? Varsa size de büyü büyü diye tutturdu mu?
Tekrar merhaba herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…