Eyüp'te ki kimYıllardır baktirdigim fallardan biliyorum eğer kim digerlerinden aksini konusmussa bilinki o falci iyi bakıyor :) olmicak adamla bile pembe tablo çiziyorlar Eyüp de bakan kadın teyzen ikili oynuyor bunlar kopuk bi aile dedi kadına sinirlendim baktirmayi biraktim harbiden de doğru söylemiş öpe öz teyzem bana ikili oynuyor.Ne bilim yaaaa fal mal hep hikaye zaten uzuldugumuzle kaliyoruz
İsmini bile unuttum arkadaşım götürmüştü kadın suan kafamda iyi veya kötü diyebileceğim bi noktada değil o yüzden beklemedeyim dediği çıkarsa burda yazarım nosunu felanEyüp'te ki kim
Yağmur'a arkadaşım baktıtdı çıkmadı bende onu gördüm ama elektrik alamadım pek orda bi ara Bora vardı o da iyiydi sonra gitti.Damlalar Tuğba hiç beğenmedim sevmedim o kızın enerjisini dedikleride çıkmadı zaten ama Nur'u bilmiyorum canım sorma çok baktırdım bu adam gelecek mi gelmeyecek mi diye bakalım Haziran geldi anlayacağız doğru mu değil mi hepsinin falı[/QUOT
Yağmur için iyi demişlerdi...damlalar cafe sevinç nasıll..taksim sembol toprak ve nişantaşı sembolde de bi kadın var nihan mi nihal mi hatrlayamadum
Yağmur için iyi demişlerdi...damlalar cafe sevinç nasıll..taksim sembol toprak ve nişantaşı sembolde de bi kadın var nihan mi nihal mi hatrlayamadumBayağı çok baktrmuşsım.mi cafede handenin yanında yağmur diye birisi var.onun içinde yukarıda yorum yapmış arkdş bi onu duydum..handeyle..bir de damlalar tuğba ve nur biliyrmsn bunları
Symbol Toprak eh işte nişantasındakini ve sevinç'i de bilmiyorumYağmur için iyi demişlerdi...damlalar cafe sevinç nasıll..taksim sembol toprak ve nişantaşı sembolde de bi kadın var nihan mi nihal mi hatrlayamadum
Ahahaha tamam o zaman kesin büyü yoktur :) para tuzağı hep bunlar birde büyü bozucam diye ne kadar uçuk rakamlar istiyorlar . Buyunun olduğuna inanıyorum fakat günümüzde bozabilecek biri olduğuna inanmıyorumBen bir süre ara vereceğim fal işine bu ay için hepsi olumlu konuştu bakacağım neler olacak adam dönecek mi dönmeyecek mi?Bazıları büyü var diyip duruyoda sanmıyorum o söyleyenler hiç inanılacak gibi değil bence
Orası zaten muamma canım :) :) yapan da yaptıran da cehennemliktir.5 para etmez insanlar için ahiretimizi yakmaya gerek yok bence aşk acısı çeken buna yöneliyor bi anlık gaflet işte Allah affetsin.Günümüzde onu düzgün yapabilecek de yok bence....
O konuda haklısın...bizim derdimiz üstümüzdeki nazarı, kötü enerjileri alan birini bulmak..onu dahi bulamıyoruzOrası zaten muamma canım :) :) yapan da yaptıran da cehennemliktir.5 para etmez insanlar için ahiretimizi yakmaya gerek yok bence aşk acısı çeken buna yöneliyor bi anlık gaflet işte Allah affetsin.
PleaseeMi cafe yağmur için başka bilgisi olan? bir de.kadıköyde tiryaki kafe nasıl
Şu an için Yiğit daha mantıklı geliyor.Ya kızlar herkes birbirine birilerini sorup duruyo,Didem'e baktırdım bildiği Şeyler oldu ama bana yeterli gelmedi ve ona ulaşmak çok zor cvp vermiyo fln hoş değil böyle Şeyler sonuçta bizim sayemizde para kazanıyorlar.çiğdemi Aradım onada akşam ulaşılıyomuş ancak anlamıyorum ben bunları bin bir kapris naz niyaz sanki bize Dünya'yı kurtarıyorlar çok sıkıldım bu tavırlarından ama acil fal ihtiyacım da var telefonda baktırabilirim ancak.
Bana bi tavsiye verin lütfen tel de kim iyi?eski sayfalara bakıyorum ama kiminin iyi dediğine kimine kötü Demiş kimsede istikrar yok yani,bi tek Yiğit en çok olumlu yorumu almış kime baktıracam
Çok Haklısın telefonda gerçekten sıkıntı oluyo herkesin telaşı var tabiki ama böyle uzun sure bekletilmekte sinirlerimizi geriyo kötü durumda olmasak bu insanlara Muhtaç olmayız ztnŞu an için Yiğit daha mantıklı geliyor.
Ama Didem içinde şunu söyleyeyim. Onlarda robot değil sanırım ya. Ne biliym insan sonuçta ve hayat gailesi olabilir.
Gerçekten insanlara yetişemiyor olabilir. Bazı insanlar yoğunluğu çeviremiyorlar sanırım.
Ona bakarsan Yiğit de öyle, 3 gün önce mesaj attım, tamam bakarız diyor cevap veriyor, gecenin bir yarısında ne zaman bakarız diyor, e o saatte eft mi olur havale mi olur nasıl olur?
3 Gün sonrasına kaldı. e sonra da insanda ne istek kalıyor ne de heves. Telefonda bakanların genelde hepsi aynı aslında anlayacağınız maalesef. Ya herkese artık numara verilmeyecek ya da bu şekilde devam edeceğiz.
Aynen işte, kötü durumda arıyoruz, sonra günler saatler sonra dönüyorlar ve ne heves kalıyor belki de ne de para..Çok Haklısın telefonda gerçekten sıkıntı oluyo herkesin telaşı var tabiki ama böyle uzun sure bekletilmekte sinirlerimizi geriyo kötü durumda olmasak bu insanlara Muhtaç olmayız ztn
Evet büyü var diyolar bana da söyleyen çok oldu saçma sapan kurşun dökelm bozduralm falan diyolar. Kurşun döktürmeden büyü bozdurmadan mutlu bi ilişkinn içine girdim çok saçma. Bi de atkadaşlarmmgidiyo onlara da aynısını söylüyolar. Dikkat edin lütfen.Ben bir süre ara vereceğim fal işine bu ay için hepsi olumlu konuştu bakacağım neler olacak adam dönecek mi dönmeyecek mi?Bazıları büyü var diyip duruyoda sanmıyorum o söyleyenler hiç inanılacak gibi değil bence
Su an bursa ataevlerde home ofice calısıyor kızlar dıdemı denıcem ıyı mı ciddenberna kurtuluş nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?