büyü olayını parayı almak için yapıyolar bence herkes deli mi birbirine büyü yaptırsın bu falcıların bazılarının bu işleri yapan tanıdıkları var o yüzden yapıyorlar benceEvet büyü var diyolar bana da söyleyen çok oldu saçma sapan kurşun dökelm bozduralm falan diyolar. Kurşun döktürmeden büyü bozdurmadan mutlu bi ilişkinn içine girdim çok saçma. Bi de atkadaşlarmmgidiyo onlara da aynısını söylüyolar. Dikkat edin lütfen.
Ya kızlar herkes birbirine birilerini sorup duruyo,Didem'e baktırdım bildiği Şeyler oldu ama bana yeterli gelmedi ve ona ulaşmak çok zor cvp vermiyo fln hoş değil böyle Şeyler sonuçta bizim sayemizde para kazanıyorlar.çiğdemi Aradım onada akşam ulaşılıyomuş ancak anlamıyorum ben bunları bin bir kapris naz niyaz sanki bize Dünya'yı kurtarıyorlar çok sıkıldım bu tavırlarından ama acil fal ihtiyacım da var telefonda baktırabilirim ancak.
Bana bi tavsiye verin lütfen tel de kim iyi?eski sayfalara bakıyorum ama kiminin iyi dediğine kimine kötü Demiş kimsede istikrar yok yani,bi tek Yiğit en çok olumlu
20 ila 50 lira arasını az görüp doymuyolar bnce nedeni bu başka nedeni yok. Dkkat etmek lazım..büyü olayını parayı almak için yapıyolar bence herkes deli mi birbirine büyü yaptırsın bu falcıların bazılarının bu işleri yapan tanıdıkları var o yüzden yapıyorlar bence
ee tabi bu da var ama ne bileyim bu fal olayı iyice bitirdi beni çünkü onların dediklerine inanıyorum belkide kendimi kandırıyorum20 ila 50 lira arasını az görüp doymuyolar bnce nedeni bu başka nedeni yok. Dkkat etmek lazım..
Fal iyidir ya inanmadığmz sürecr bnce ki bazen çok iyi tuttuğu da oluyo ona bağlı yaşamamak lazım büyü vardır evet ama bizlere km ne diye büyü yapsın inanma bişide deme onlara kalk git bi daha da oraya gitme büyü demeyen birine gitmek lazm ya da iyi tutturan birine.o da rahatlama amaçlı yani kader kısmet herşey..ee tabi bu da var ama ne bileyim bu fal olayı iyice bitirdi beni çünkü onların dediklerine inanıyorum belkide kendimi kandırıyorum
Bence de uzak durulmalı. Bana Bakırköy'de Emel ve Seyhan, bir de Taksim fal eviydi galiba falcının adını bilmiyorum ama çok esmer uzun boylu bir erkek falcı söylemişti. Bir daha kendilerine gitmeyi düşünmüyorum. Fal başladı büyü, fal bitti büyü. Bir de o kadar eminler ki ben pek inanmamış gibi bakınca hemen savunmaya geçip ben gördüğümü söylerim beğenmesen de falan diyorlar. Ya da gel sonra su falı ya da yıldızname bakalım orada net çıkar diyorlar. Tabi bu fallar kahve ya da tarota göre daha pahalı.Aynen, büyü var, istersen bozarım bozdur gibi sürekli konuyu buna getiren falcılardan kesinlikle uzak durmak lazım..
Asla ama asla baktırma.. Tarot bakma kağıtlarını almışlar ezberlemişler ortadan şeyler Söylüyorlar. Ne evet ne hayır..belki diyorlar yani :)))Bakırköydeki öznur ve pınar kardeşler hakkında bilgisi yorumu olannnn ????????
Arkadaşlar bi laf bir hareket bir söz bir hırs gibi herşey milyonlarca büyüye bedel bazn yapan oluyo böyle şeyleri bizim evimizde vardı zamanında ama kuranlar dualar ilaç gibi geldi hacı hoca şarlatan değilde inançlar dualar değiştirr herşey. Hele ki kısmet bağı diyolar ya çok saçma herşey sizin elinizde. Bir laf bile bir erkeği size bağlar sizi sever bin tane büyücü bunu sağlamayaz ya da ne blym para kazanmak istiyosunuz bunu kazanmak için uğraşırsanz allaha dua edersenz o zmn bol verir allah onun gibi bişi iste umarım açıklama yapabilmişidir. Kendinizi koruyun bol bol dua edin her büyü var diyene inanmayn :))Bence de uzak durulmalı. Bana Bakırköy'de Emel ve Seyhan, bir de Taksim fal eviydi galiba falcının adını bilmiyorum ama çok esmer uzun boylu bir erkek falcı söylemişti. Bir daha kendilerine gitmeyi düşünmüyorum. Fal başladı büyü, fal bitti büyü. Bir de o kadar eminler ki ben pek inanmamış gibi bakınca hemen savunmaya geçip ben gördüğümü söylerim beğenmesen de falan diyorlar. Ya da gel sonra su falı ya da yıldızname bakalım orada net çıkar diyorlar. Tabi bu fallar kahve ya da tarota göre daha pahalı.
Eskiden melekler kahvesinde sonrasında Beşiktaş symbolde çalışan CAN. Bu aralar taksim de bence deneyin derim. Geçenlerde tlf yazmıştım kahve. Özellikle. Tarotta. Çok iyidir.Yaa yaprakcmm bana önersene iyi birisini suan taksimdeyim varmi onereceginiz
Aynen bana da büyü dedikleri an şafak atıyor bende :)Ahahaha tamam o zaman kesin büyü yoktur :) para tuzağı hep bunlar birde büyü bozucam diye ne kadar uçuk rakamlar istiyorlar . Buyunun olduğuna inanıyorum fakat günümüzde bozabilecek biri olduğuna inanmıyorum
Ayyy süpermiiş ya ne zmn gelicekmiş sen git de bakalım hemen haber etBugün güneşlideki sedanın evini buldum ama evinde yokmuş memlekete gitmis anasını satiyim :) haftaya gelir muhtemelen numarasını aldım komsusundan bi gidim deniyimde iyi gelirse sizede öneririm.
Bi gidim de bakim benim başım yanarsa sizinki yanmasın :)Ayyy süpermiiş ya ne zmn gelicekmiş sen git de bakalım hemen haber et
Valla bravo biz Kadınlardan korkulur kafamıza koyduğumuzu mutlaka yaparız,şu falcı arama işindeki hırsı başka konularda göstersek dünyayı kurtarırdık:)Bugün güneşlideki sedanın evini buldum ama evinde yokmuş memlekete gitmis anasını satiyim :) haftaya gelir muhtemelen numarasını aldım komsusundan bi gidim deniyimde iyi gelirse sizede öneririm.
Bu kişilerin çoğuna ben de baktırdım.Aynen bana da büyü dedikleri an şafak atıyor bende :)
Tuhaf oluyorum inanın ki
Medyum belkıs başbudak ;
Değmez o kadar paraya inanın ki 2000 Tl ver 7 günde büyüyü bozarım dedi bana kafayı yemiştim. Kayda değer söylediği hiçbirşey yok boş laf
Ankara Zehra ;
Ona bende baktırdım . Iyi baktı tamam bir daha ararmıyım aramam çok çok şaşırtmadı beni . Adamın ayağı bağlı hocalık dedi bana.
Muğla Gülsüm ;
Allahım en pişman olduğum kişi oydu.
Bu adam büyülü . Fenalık geldi o lafı duymaktan bana .
Yiğit;
Anı geçmişi güzel analiz ediyor evet.
Bende ciddi ciddi bildiği kilit şeyler oldu.
Netice inş onun dediği gibi sonuçlanır .
Burak;
O beni bilemedi . Tarihleri geçti çıkmadı falı bende aman aman da etkilemedi açıkçası beni.
Kurtuluş ;
2 kere baktırdım . Ilki çok güzeldi . Değişik analiz etti . 2 .falında yok senin çakraların kapalı. Yok bu adamı biri devamlı okuyor vs vs vs .
Tarot bakan Serap diye bir hatun;
Bomboştu tamamen Aptallığıma doymayayım ben .
Didem ;
Hayatımda ilk defa birinin falından çok etkilendim . Ins dediği gibi sonuçlanır.
Ulaşılması zor kesinlikle . Tek sıkıntı o
Ne olur her büyü diyen kişiye aldanmayın ne olur. Kafayı yersiniz benim gibi yoksa :)
Daha hatırlayamadığım kimler var kimbilir :)
Üzmeyin tatlı canınızı ...
Hahaha evet yaa sorma :)Valla bravo biz Kadınlardan korkulur kafamıza koyduğumuzu mutlaka yaparız,şu falcı arama işindeki hırsı başka konularda göstersek dünyayı kurtarırdık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?