İstanbul'da Fal - Falcılar

büyü olayını parayı almak için yapıyolar bence herkes deli mi birbirine büyü yaptırsın bu falcıların bazılarının bu işleri yapan tanıdıkları var o yüzden yapıyorlar bence

büyü olayını parayı almak için yapıyolar bence herkes deli mi birbirine büyü yaptırsın bu falcıların bazılarının bu işleri yapan tanıdıkları var o yüzden yapıyorlar bence
20 ila 50 lira arasını az görüp doymuyolar bnce nedeni bu başka nedeni yok. Dkkat etmek lazım..

günümüzde bu büyü olayını hakikaten yapan nadir kişi vardır bence bozanda aynı şekilde allah hepimiz için hayırlısını versin ne diyeyim bir umut diye gidiyoruz herseyin peşinden.Tüm bana kim baktıysa hepsi haziran'ı söyledi falları çıkarmı göreceğiz çıkmazsa zaten hepsi fos olacak gözümde

ee tabi bu da var ama ne bileyim bu fal olayı iyice bitirdi beni çünkü onların dediklerine inanıyorum belkide kendimi kandırıyorum
Fal iyidir ya inanmadığmz sürecr bnce ki bazen çok iyi tuttuğu da oluyo ona bağlı yaşamamak lazım büyü vardır evet ama bizlere km ne diye büyü yapsın inanma bişide deme onlara kalk git bi daha da oraya gitme büyü demeyen birine gitmek lazm ya da iyi tutturan birine.o da rahatlama amaçlı yani kader kısmet herşey..

Aynen, büyü var, istersen bozarım bozdur gibi sürekli konuyu buna getiren falcılardan kesinlikle uzak durmak lazım..

Aynen, büyü var, istersen bozarım bozdur gibi sürekli konuyu buna getiren falcılardan kesinlikle uzak durmak lazım..
Bence de uzak durulmalı. Bana Bakırköy'de Emel ve Seyhan, bir de Taksim fal eviydi galiba falcının adını bilmiyorum ama çok esmer uzun boylu bir erkek falcı söylemişti. Bir daha kendilerine gitmeyi düşünmüyorum. Fal başladı büyü, fal bitti büyü. Bir de o kadar eminler ki ben pek inanmamış gibi bakınca hemen savunmaya geçip ben gördüğümü söylerim beğenmesen de falan diyorlar. Ya da gel sonra su falı ya da yıldızname bakalım orada net çıkar diyorlar. Tabi bu fallar kahve ya da tarota göre daha pahalı.

Bakırköydeki öznur ve pınar kardeşler hakkında bilgisi yorumu olannnn ????????
Asla ama asla baktırma.. Tarot bakma kağıtlarını almışlar ezberlemişler ortadan şeyler Söylüyorlar. Ne evet ne hayır..belki diyorlar yani :)))
Tarot kağıtlarını bende almıştım.kağıt anlamlarını biliyorum.ki çok fal baktırırım ondan da biliyorum.
Falda para var diyip bu işe girmedim ama ben :)) beceremiyorum malesef. Yoksa yapardım :))))

merhabalar,
daha önce eskiden taksimdeki sembolde çalışan birsen hanımın yerini sormuştum. bir kere daha şansımı denemek istiyorum. yeni yerini duyan bilen gören var mıdır?

Arkadaşlar bi laf bir hareket bir söz bir hırs gibi herşey milyonlarca büyüye bedel bazn yapan oluyo böyle şeyleri bizim evimizde vardı zamanında ama kuranlar dualar ilaç gibi geldi hacı hoca şarlatan değilde inançlar dualar değiştirr herşey. Hele ki kısmet bağı diyolar ya çok saçma herşey sizin elinizde. Bir laf bile bir erkeği size bağlar sizi sever bin tane büyücü bunu sağlamayaz ya da ne blym para kazanmak istiyosunuz bunu kazanmak için uğraşırsanz allaha dua edersenz o zmn bol verir allah onun gibi bişi iste umarım açıklama yapabilmişidir. Kendinizi koruyun bol bol dua edin her büyü var diyene inanmayn :))

Yaa yaprakcmm bana önersene iyi birisini suan taksimdeyim varmi onereceginiz
Eskiden melekler kahvesinde sonrasında Beşiktaş symbolde çalışan CAN. Bu aralar taksim de bence deneyin derim. Geçenlerde tlf yazmıştım kahve. Özellikle. Tarotta. Çok iyidir.

Ahahaha tamam o zaman kesin büyü yoktur :) para tuzağı hep bunlar birde büyü bozucam diye ne kadar uçuk rakamlar istiyorlar . Buyunun olduğuna inanıyorum fakat günümüzde bozabilecek biri olduğuna inanmıyorum
Aynen bana da büyü dedikleri an şafak atıyor bende :)

Tuhaf oluyorum inanın ki

Medyum belkıs başbudak ;
Değmez o kadar paraya inanın ki 2000 Tl ver 7 günde büyüyü bozarım dedi bana kafayı yemiştim. Kayda değer söylediği hiçbirşey yok boş laf

Ankara Zehra ;

Ona bende baktırdım . Iyi baktı tamam bir daha ararmıyım aramam çok çok şaşırtmadı beni . Adamın ayağı bağlı hocalık dedi bana.

Muğla Gülsüm ;

Allahım en pişman olduğum kişi oydu.
Bu adam büyülü . Fenalık geldi o lafı duymaktan bana .

Yiğit;

Anı geçmişi güzel analiz ediyor evet.
Bende ciddi ciddi bildiği kilit şeyler oldu.
Netice inş onun dediği gibi sonuçlanır .

Burak;

O beni bilemedi . Tarihleri geçti çıkmadı falı bende aman aman da etkilemedi açıkçası beni.

Kurtuluş ;

2 kere baktırdım . Ilki çok güzeldi . Değişik analiz etti . 2 .falında yok senin çakraların kapalı. Yok bu adamı biri devamlı okuyor vs vs vs .

Tarot bakan Serap diye bir hatun;
Bomboştu tamamen Aptallığıma doymayayım ben .

Didem ;

Hayatımda ilk defa birinin falından çok etkilendim . Ins dediği gibi sonuçlanır.
Ulaşılması zor kesinlikle . Tek sıkıntı o

Ne olur her büyü diyen kişiye aldanmayın ne olur. Kafayı yersiniz benim gibi yoksa :)

Daha hatırlayamadığım kimler var kimbilir :)

Üzmeyin tatlı canınızı ...

Bugün güneşlideki sedanın evini buldum ama evinde yokmuş memlekete gitmis anasını satiyim :) haftaya gelir muhtemelen numarasını aldım komsusundan bi gidim deniyimde iyi gelirse sizede öneririm.

Arkadaşlar didemin falı çıkan kaç kişi var haber verebilirmisinz lütfen :)) bnde baktırdım bugn çok başarılıydı sizlerden de bekliyorm yorumu çıkarmı çıkmazmı blmiyorm :))

Bugün güneşlideki sedanın evini buldum ama evinde yokmuş memlekete gitmis anasını satiyim :) haftaya gelir muhtemelen numarasını aldım komsusundan bi gidim deniyimde iyi gelirse sizede öneririm.
Ayyy süpermiiş ya ne zmn gelicekmiş sen git de bakalım hemen haber et

Valla bravo biz Kadınlardan korkulur kafamıza koyduğumuzu mutlaka yaparız,şu falcı arama işindeki hırsı başka konularda göstersek dünyayı kurtarırdık:)

Bu kişilerin çoğuna ben de baktırdım.
Belkıs Beşbudak: 1 yıl önce baktırmıştım. Söyledileri çıkmadı, ayrıca negatif bir kişilik.
Didem: %40-50 olumluyum, daha fazla değil.
Zehra: 1 yıl önce ve geçenlerde baktırmıştım. 1 yıl önce söyledikleri çıkmıştı. Memnunum.
Yiğit: Geçen yıl sık sık ve yakınlarda baktırdım. Dedikleri çoğunlukla çıktı.
Burak: Geçen yıl ve yakın zaman önce baktırdım. Özellikle şu anda benim için çok önemli ve yaşamakta olduğum bir gerçeği hiç bilemedi.
Muğla Gülsüm: Eğer Datça'daki Gülsüm ise geçen yıldan tanıyorum. Söyledikleri çoğunlukla çıktı.
Gülsüm, Zehra, Didem, Yiğit'e birkaç hafta önce de baktırdım. Hepsi de bana "sende sağlıkla ilgili bir olumsuzluk çıkmayacak" dediler. Hatta Zehraya daha sağlğımla ilgili herhangi bir olumsuzluk henüz ortada yokken baktırmıştım, kendisi de bana sıkıntılı olarak hastanelere gidip aydınlık olarak geri döneceksin demişti.
Eskişehir Kadriye-telefonla: Ben hiç söz etmeden sağlığımla ilgili sıkıntıyı bildi ve hatta rahatsızlığımın adını söyledi. Kadriyenin de sonuçla ilgili görüşü olumlu.
İzmir Kızlarağası Destina: İyi bakıyor. Yakında onun da isabet ettirip ettiremediğini göreceğim.
İstanbul Cezmi: Geçen yıl sık sık ve birkaç hafta önce baktırdım. Genellikle çıkıyor ama son baktırdığımda sağlığımla ilgili yaşayacağım sıkıntılı günlerden hiç söz etmemiş olmadı beni şaşırttı.
Taksim Sarmaşık Cafe Hasan: Geçen yıl benim ve annemle ilgili söyledikleri çıktı. Annemin vefat tarihini 9 ay önceden bilmişti. AAyrıca kişi analizleri de çok iyi. Sağlıkla ilgili söylediği olumlu sonucun gerçekleşiğ gerçekleşmeyeceğini yakında göreceğim.

Melekler Emre, Mi cafe Hande, Laf cafe Çiğdem ve Canan, Falalem Oğuzhan Türkoğlu, sarmaşık cafe Figen bunlar tam zamanlama ile bilenler. Normalde bende genelde fos çıkar ama nasıl olduysa bunlar bildiler. Bir de Falalem Oğuzhan Türkoğlu uzun zamandır giriş yapmıyor. Başka biryere mi geçti bileniniz var mı? Ayrıca yarın nişantaşı tarafında olacağım symbol cafe dışında fal bakan başka cafe var mı bildiğiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…