Nasil yaa anen vefat edicekmi dedi sanaBu kişilerin çoğuna ben de baktırdım.
Belkıs Beşbudak: 1 yıl önce baktırmıştım. Söyledileri çıkmadı, ayrıca negatif bir kişilik.
Didem: %40-50 olumluyum, daha fazla değil.
Zehra: 1 yıl önce ve geçenlerde baktırmıştım. 1 yıl önce söyledikleri çıkmıştı. Memnunum.
Yiğit: Geçen yıl sık sık ve yakınlarda baktırdım. Dedikleri çoğunlukla çıktı.
Burak: Geçen yıl ve yakın zaman önce baktırdım. Özellikle şu anda benim için çok önemli ve yaşamakta olduğum bir gerçeği hiç bilemedi.
Muğla Gülsüm: Eğer Datça'daki Gülsüm ise geçen yıldan tanıyorum. Söyledikleri çoğunlukla çıktı.
Gülsüm, Zehra, Didem, Yiğit'e birkaç hafta önce de baktırdım. Hepsi de bana "sende sağlıkla ilgili bir olumsuzluk çıkmayacak" dediler. Hatta Zehraya daha sağlğımla ilgili herhangi bir olumsuzluk henüz ortada yokken baktırmıştım, kendisi de bana sıkıntılı olarak hastanelere gidip aydınlık olarak geri döneceksin demişti.
Eskişehir Kadriye-telefonla: Ben hiç söz etmeden sağlığımla ilgili sıkıntıyı bildi ve hatta rahatsızlığımın adını söyledi. Kadriyenin de sonuçla ilgili görüşü olumlu.
İzmir Kızlarağası Destina: İyi bakıyor. Yakında onun da isabet ettirip ettiremediğini göreceğim.
İstanbul Cezmi: Geçen yıl sık sık ve birkaç hafta önce baktırdım. Genellikle çıkıyor ama son baktırdığımda sağlığımla ilgili yaşayacağım sıkıntılı günlerden hiç söz etmemiş olmadı beni şaşırttı.
Taksim Sarmaşık Cafe Hasan: Geçen yıl benim ve annemle ilgili söyledikleri çıktı. Annemin vefat tarihini 9 ay önceden bilmişti. AAyrıca kişi analizleri de çok iyi. Sağlıkla ilgili söylediği olumlu sonucun gerçekleşiğ gerçekleşmeyeceğini yakında göreceğim.
Zehraya yeni baktırdım.....söylediği 1-2 ayrıntı beni çok şaşırttıButun fallarim patladi. Baktirdiklarimi sirasiyla yaziyorum burdaki konularada yapistiracagim.
1- Elmira
2- Yigit
3- Burak
4- Naira şuman
5- Selim (izmir)
6- Selena
7- Bilgehatun
8- Fama
9- Huma Bal
10- Zehra (Ankara)
11- Marziye (Kirikkale)
12- Birsen (Ankara)
Siz siz olun fallara umutlanip hem hayallerinizi hem de paranizi ziyan etmeyin.
Zehraya yeni baktırdım.....söylediği 1-2 ayrıntı beni çok şaşırttı
En cok beğendiğin Kadriye miydi benpapatya?oyleyse de bana özelden atar msın numarasını?Bu kişilerin çoğuna ben de baktırdım.
Belkıs Beşbudak: 1 yıl önce baktırmıştım. Söyledileri çıkmadı, ayrıca negatif bir kişilik.
Didem: %40-50 olumluyum, daha fazla değil.
Zehra: 1 yıl önce ve geçenlerde baktırmıştım. 1 yıl önce söyledikleri çıkmıştı. Memnunum.
Yiğit: Geçen yıl sık sık ve yakınlarda baktırdım. Dedikleri çoğunlukla çıktı.
Burak: Geçen yıl ve yakın zaman önce baktırdım. Özellikle şu anda benim için çok önemli ve yaşamakta olduğum bir gerçeği hiç bilemedi.
Muğla Gülsüm: Eğer Datça'daki Gülsüm ise geçen yıldan tanıyorum. Söyledikleri çoğunlukla çıktı.
Gülsüm, Zehra, Didem, Yiğit'e birkaç hafta önce de baktırdım. Hepsi de bana "sende sağlıkla ilgili bir olumsuzluk çıkmayacak" dediler. Hatta Zehraya daha sağlğımla ilgili herhangi bir olumsuzluk henüz ortada yokken baktırmıştım, kendisi de bana sıkıntılı olarak hastanelere gidip aydınlık olarak geri döneceksin demişti.
Eskişehir Kadriye-telefonla: Ben hiç söz etmeden sağlığımla ilgili sıkıntıyı bildi ve hatta rahatsızlığımın adını söyledi. Kadriyenin de sonuçla ilgili görüşü olumlu.
İzmir Kızlarağası Destina: İyi bakıyor. Yakında onun da isabet ettirip ettiremediğini göreceğim.
İstanbul Cezmi: Geçen yıl sık sık ve birkaç hafta önce baktırdım. Genellikle çıkıyor ama son baktırdığımda sağlığımla ilgili yaşayacağım sıkıntılı günlerden hiç söz etmemiş olmadı beni şaşırttı.
Taksim Sarmaşık Cafe Hasan: Geçen yıl benim ve annemle ilgili söyledikleri çıktı. Annemin vefat tarihini 9 ay önceden bilmişti. AAyrıca kişi analizleri de çok iyi. Sağlıkla ilgili söylediği olumlu sonucun gerçekleşiğ gerçekleşmeyeceğini yakında göreceğim.
Çıktı mıZehraya yeni baktırdım.....söylediği 1-2 ayrıntı beni çok şaşırttı
Kimseden cevap gelmedi, ben yine symbol de ozgur diye birine baktirdim. Bakalim nolcak?Melekler Emre, Mi cafe Hande, Laf cafe Çiğdem ve Canan, Falalem Oğuzhan Türkoğlu, sarmaşık cafe Figen bunlar tam zamanlama ile bilenler. Normalde bende genelde fos çıkar ama nasıl olduysa bunlar bildiler. Bir de Falalem Oğuzhan Türkoğlu uzun zamandır giriş yapmıyor. Başka biryere mi geçti bileniniz var mı? Ayrıca yarın nişantaşı tarafında olacağım symbol cafe dışında fal bakan başka cafe var mı bildiğiniz?
bu emre melekler kahvesindeki emre miEmre fos çıkmadı. Hiçbi falcıya 3.kez gitmeyen ben emreye 3.kez gittim hem de dün. Kime sorsanız buraya grlip tartışan kız diye. Söylerler artık orda. birininkini bilemedi diye karalanması çok yanlış. Ben onun söylediklerini yaşıyorum. Birbirimizi 8 gün kadar göremicektik resmen dün onu bildi. 8 günlük bi kırılma olcak, sonra yine toparlıcanız dedi. Sonra 15 günlük bi soğukluk olucak ama sonra barışcanız dedi. hele geçmişte daha fazla şey bilmişti dğn acelesi vardı. Ben araya sıkışmıştım. Bence git bi dene. inanıyorum memnun kalacağına canım.
eğer konuştuklarını anlarsanız gidin derim tabi anlarsanız:)))bu emre melekler kahvesindeki emre mi
Şu anki durumla ilgili olarak tahmin edilemeyecek ayrıntılar..geleceği bekleyip görücezÇıktı mı
çıkcak gibi mi
Kızlar Didem'in söylediği tarih aynı gün tutan var mı??
Hepsinde çıktı mıAynı gün bir iki sefer yaşadım ama diğer tarihleri 5 6 gün oynadı bende canım
Hepsinde çıktı mı
hahah bak bu iyiydi ben de bunu demek istemiştim :) dün gittim ben de ona. sana söylediklerinde tutarlı mıydı peki çıkanlar oldu mu :) adam çok sessiz konuşuyo ve konuşurken garip el kol hareketleri yapıyo fal sonunda hareket çekecek diye beklemedim değileğer konuştuklarını anlarsanız gidin derim tabi anlarsanız:)))
canım sağol bakalım benimde bugun heycanla bekliyorum:))Aynı gün bir iki sefer yaşadım ama diğer tarihleri 5 6 gün oynadı bende canım
canım tutarlıydı şimdi benim beklediğim olayla ilgili hepsi haziran dedi bakalım hangi günü olacakhahah bak bu iyiydi ben de bunu demek istemiştim :) dün gittim ben de ona. sana söylediklerinde tutarlı mıydı peki çıkanlar oldu mu :) adam çok sessiz konuşuyo ve konuşurken garip el kol hareketleri yapıyo fal sonunda hareket çekecek diye beklemedim değilsöylediği şeyler tutarlıydı. ancak yok şu burçtan biriyle tanışacan muhabbetleri kafamı bir milyon yapıyor orası ayrı gittiğim 4-5 kişi de vardı hepsi beklediğim şey için aynı tarihleri verdi. tutarlı mı değil mi diye en son emre'yi de denemek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?