İstanbul'da Fal - Falcılar

Butun fallarim patladi. Baktirdiklarimi sirasiyla yaziyorum burdaki konularada yapistiracagim.
1- Elmira
2- Yigit
3- Burak
4- Naira şuman
5- Selim (izmir)
6- Selena
7- Bilgehatun
8- Fama
9- Huma Bal
10- Zehra (Ankara)
11- Marziye (Kirikkale)
12- Birsen (Ankara)
Siz siz olun fallara umutlanip hem hayallerinizi hem de paranizi ziyan etmeyin.

Nasil yaa anen vefat edicekmi dedi sana

Zehraya yeni baktırdım.....söylediği 1-2 ayrıntı beni çok şaşırttı

Eskişehir Kadriye kim kızlar?hic duymadım onu..var mı baska baktıran,isabetli mi söyledikleri?

En cok beğendiğin Kadriye miydi benpapatya?oyleyse de bana özelden atar msın numarasını?

Kimseden cevap gelmedi, ben yine symbol de ozgur diye birine baktirdim. Bakalim nolcak?

bu emre melekler kahvesindeki emre mi

eğer konuştuklarını anlarsanız gidin derim tabi anlarsanız:)))
hahah bak bu iyiydi ben de bunu demek istemiştim :) dün gittim ben de ona. sana söylediklerinde tutarlı mıydı peki çıkanlar oldu mu :) adam çok sessiz konuşuyo ve konuşurken garip el kol hareketleri yapıyo fal sonunda hareket çekecek diye beklemedim değil söylediği şeyler tutarlıydı. ancak yok şu burçtan biriyle tanışacan muhabbetleri kafamı bir milyon yapıyor orası ayrı gittiğim 4-5 kişi de vardı hepsi beklediğim şey için aynı tarihleri verdi. tutarlı mı değil mi diye en son emre'yi de denemek istedim.

canım tutarlıydı şimdi benim beklediğim olayla ilgili hepsi haziran dedi bakalım hangi günü olacakama duyamadım yani çoğunu hem hızlı hem sessiz bende dün baktırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…