İstanbul'da Fal - Falcılar

Ankarada telde bakan zehra var
cafe 46 nil hanımı dene derim geçen gün arkadaşımla gittim hiç fena değil.
bakırköydeki kilisenin sokağında

aaaa leylayloommm :)))) kız nerelerdesinn sennn bi gittin o gidişşş :)
bu sefer kii kim bi anlat hele

Kizlar bu hafta yigitin bi dedigi olacak tarif ettigi kisi ile bulusacagim ama tabi bu yeni biri diil isminin harfleri tutuyo zaman tutuyo. Tabi bununla istemiyorum asil konuya da az kaldi zaman sarkmazsa cikar umarim. Gerci onunla da en gec temmuz da is icin goruscez de ozel gorusme olursa cikti sayarim.Ama adamin su sira umrunda oldugumu bile sanmam ciksa keske ah ah

Yaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duyduğumuz aşkın ve ne kadar umutsuz bi durumda oldugumuzun farkına varırlar =)

Yaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duyduğumuz aşkın ve ne kadar umutsuz bi durumda oldugumuzun farkına varırlar =)
sana mesaj attım bana dönmedin

Eski sevgili olayi olsa aslaa beklemem kizlar, artik eskide kaldi o gunler benim.Siz de beklemeyin derim.Aptalligimdan biseyler bile baslayamadi aramizda o adami bekliyorum...

Yaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duydugum
Eski sevgili olayi olsa aslaa beklemem kizlar, artik eskide kaldi o gunler benim.Siz de beklemeyin derim.Aptalligimdan biseyler bile baslayamadi aramizda o adami bekliyorum...
E benimkide öyle hemde ümitsiz bisey olması tamamen bir mucize olur herşeyin hayırlısı hakkımızda ya

Seda hanım wats-uptan dönüş yaptı….şu saate kadar Seda hanıma baktıran oldu mu merak ettim …..özelden de fikir beyan edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…