Ankarada telde bakan zehra var
cafe 46 nil hanımı dene derim geçen gün arkadaşımla gittim hiç fena değil.arkadaşlar bana bu gün gidebileceğim bir falcı önerirmisiniz bakırköyde tercihim olur
baktırdıklarım laf ciğdem teldeki yiğit teldeki didem kimi duyarsam gidiyorum bugün yine dayanamıycam baktırcam yardım lütfen
aaaa leylayloommm :)))) kız nerelerdesinn sennn bi gittin o gidişşş :)Kızlaaar ben geldim:)
Bugün halamla yengemin gazına gelip bi falcıya gittik, bugüne kadar kimsenin söylemediği şeyleri söyledi ve öyle herkesin bileceği tarzda şeyler değil. Polyannacılık oynatıp aylardır beni bekle bekle seviyor diyerek oyalayan falcıların aksine herşeyi yüzüme söyledi gözümü açtı resmen. 5 kişi baktırdık ve hepimiz şok olduk. İsteyen olursa özelden adresini ve telefonunu verebilirim.
Yaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duyduğumuz aşkın ve ne kadar umutsuz bi durumda oldugumuzun farkına varırlar =)Kizlar bu hafta yigitin bi dedigi olacak tarif ettigi kisi ile bulusacagim ama tabi bu yeni biri diil isminin harfleri tutuyo zaman tutuyo. Tabi bununla istemiyorum asil konuya da az kaldi zaman sarkmazsa cikar umarim. Gerci onunla da en gec temmuz da is icin goruscez de ozel gorusme olursa cikti sayarim.Ama adamin su sira umrunda oldugumu bile sanmam ciksa keske ah ah
sana mesaj attım bana dönmedinYaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duyduğumuz aşkın ve ne kadar umutsuz bi durumda oldugumuzun farkına varırlar =)
Eski sevgili olayi olsa aslaa beklemem kizlar, artik eskide kaldi o gunler benim.Siz de beklemeyin derim.Aptalligimdan biseyler bile baslayamadi aramizda o adami bekliyorum...Yaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duyduğumuz aşkın ve ne kadar umutsuz bi durumda oldugumuzun farkına varırlar =)
Yaa varya Bilseler ki onlar icin bu kadar fala para akitiyoruz sirf iyi bisey duymak için herifler bunun için bile bize döner hahaha =) duydugumKizlar bu hafta yigitin bi dedigi olacak tarif ettigi kisi ile bulusacagim ama tabi bu yeni biri diil isminin harfleri tutuyo zaman tutuyo. Tabi bununla istemiyorum asil konuya da az kaldi zaman sarkmazsa cikar umarim. Gerci onunla da en gec temmuz da is icin goruscez de ozel gorusme olursa cikti sayarim.Ama adamin su sira umrunda oldugumu bile sanmam ciksa keske ah ah
E benimkide öyle hemde ümitsiz bisey olması tamamen bir mucize olur herşeyin hayırlısı hakkımızda yaEski sevgili olayi olsa aslaa beklemem kizlar, artik eskide kaldi o gunler benim.Siz de beklemeyin derim.Aptalligimdan biseyler bile baslayamadi aramizda o adami bekliyorum...
normalde çıkmıyorKızlar Yiğit'e para yatırdim henüz dönmedi. Bir sıkıntı çıkmıyor değil mi?
Devamlı mesaj at Dekontu yolla whatsuptan canımnormalde çıkmıyor
yok tatlım ben değil diğer arkadaş soruyor :))Devamlı mesaj at Dekontu yolla whatsuptan canım
yok tatlım ben değil diğer arkadaş soruyor :))
Bu sedayı çok merak ediyorum ama telde bakmıyomuşSeda hanım wats-uptan dönüş yaptı….şu saate kadar Seda hanıma baktıran oldu mu merak ettim …..özelden de fikir beyan edebilirsiniz
Telde bakıyo mu bu hasanSarmaşık hasan nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?