İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım oraya gitceksen eren ve emre zaten. yakında onlarda şah cihan gibi ayrılıp müstakik kndi yerlerini açmalı bence :)
Ama emre tabi ki number one orda. Sonra eren :)
Yasasın o zaman:) da umarım çıkar tabi... Of ne çektik be bu falcılardan....

Arkadaşlar bu akşam sarmaşık kafe hasana gittim…başta bildi zannettim , ama eski yorumları okuyunca kafam karıştı…anne babama yapılan ve beni etkileyen büyüden bahsetti…sorduğum kişi ile yeni çıkacak biri arasında kararsız kalacakmışım…yeni çıkacak kişi kendi mesleğini yapmıyormuş, babadan deden gelme işle uğraşıyormuş...eski yazıları okuduğumda bunları sıklıkla söylediğini yazmışlar…bir de işimle ilgili istediğim noktaya gelmişim, ama özel hayatım hiç istediğin gibi olmamış dedi…hasana baktıran olduysa bunları falında duyan oldu mu arkadaşlar…hasan ile ilgili çok eski yazıları okuyunca benzerlikler olunca şaşırdım şimdi

Cezmi iyidir evet. Biraz heycanlı tip :) telini vereceğim isteyen Arkadaşlara diğer Telim kaynanamda kalmış. Yarın yollayabilirim

Ben de bunların çok benzerlerini kendim için duydum Hasan'dan.Ama zaten bir falcı bana Büyü derse ben hemen Unutmayı ve bir daha ona gitmemeyi tercih ediyorum.

Laylaylom un bahsettigi falci ile is yeri adresim aynı ikimizde sakip sabanci caddesindeyiz =) pazartesi is yerinden bi kacar mutlaka giderim diye düşünüyorum gittigimdede mutlaka burda yazarım

Peki söyledii şeyler doğru mu gelecek bilinmz ama .an ve geçmiş

arkadaşlar bana bu gün gidebileceğim bir falcı önerirmisiniz bakırköyde tercihim olur
baktırdıklarım laf ciğdem teldeki yiğit teldeki didem kimi duyarsam gidiyorum bugün yine dayanamıycam baktırcam yardım lütfen

Ankarada telde bakan zehra var

Yeni üye olan sensin üstelik mesajların fal üzerine ve Handeyi övmek üzerine kurulmuş ayıptır be kardeşim burda insanları kandırmaya ne hakkınız var .kull hakkıdır kullll
Övmemde sakınca yok çünkü çok iyi biliyo. Kul hakkına girmiyorm çnkü fala bn bakmıyorm. Dedikleri çıktı bana yani. Sana çıkmadıysa ya da gitmediysen bilemicem.

Dün bnde çiğdeme gittim ama laf cafe halil için de iyi dediler ona da baktırdım halil bnm istedğim işi şak diye yüzümr söyledi şaşırdım. İstersn git ama her ikiside farklı konuştu bana tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…