İstanbul'da Fal - Falcılar

Anlık durumu en iyi özetleyenlerden biri bence...ama biraz hızlı konuşur....değişik tabirler kullanabilir.....anlayabilirsen söylediklerini çok iyi bence

aaaa leylayloommm :)))) kız nerelerdesinn sennn bi gittin o gidişşş :)
bu sefer kii kim bi anlat hele
Canım mmm :) yaa sorma bi bunalım hallerine girdim gittim buralardan ama alışmışım ki size dayanamadım döndüm :) valla bu bahsettiğim kişi bugüne kadar kimsenin bilemedi şeyleri en derin duyguları hassasiyetleri herşeyi bildi. Gelecek konusunda da herkes tam aksi şeyler söyledi ve çok da mantıklı şekilde söyledi gözümü açtı resmen.

hoş geldin kuzzum o zaman,ne bunalımı takılıyon aaa yok öyle bişeyy kimse bunalım munalım takılamaz :)
gelecek tutarlı ise iyimiş,dediklerinin çıkma ihtimali kaç peki :)

Kızlar günaydın 1 senedir 3-4 defa telefonda fal bakan Emir diye bir çocuk var dedikleri isabetli bana tuttu şimdi tekrar buldum eğer isterseniz telini özelden yazarım

Bugün gitmeyi düşünüyorum şahcihana canım. Memnun kalır mıyım? Gelecekte söyledikleri çıkıyor muymuş?

Kızlar dün emrenin bana söylediği şeylerden üzücü olan birtanesi daha gerçekleşti. Ailevi bi konuydu. Ben 2 hafta sonra tekrar gidicem. Gideli 2 hafta oldu çünkü. 1 ayı tamamlayıp gidiyorum.

Merhaba, Şahcihan nasıldı memnun kaldınızmı?

Cihan nasıl ve kırpığın tel i var mı dün gittim döndüm...yola boşa çıkmim
arkadasım, kırpık cafe tadilattaymış. 1 hafta sonra acılacakmış. ama şahcihan abisinin cafesinde bakıyor. Odakulenin yanında cafe milano var. onun üzerindeki Aktüel cafe'de Emre var. cafenin sahibi hemde cihan'ın abisi. orada bakıyorlar. abisi de su falında cok iyiydi.

Sağol....sarmaşık kafe hasan nasıl

B
Bende alabilirmiyim bu kisinin telefonunu rica etsem

Kızlar dün emrenin bana söylediği şeylerden üzücü olan birtanesi daha gerçekleşti. Ailevi bi konuydu. Ben 2 hafta sonra tekrar gidicem. Gideli 2 hafta oldu çünkü. 1 ayı tamamlayıp gidiyorum.
aaa hadi yaa inşallah dedikleri hep üzücü şeyler değildir

Ben şimdi kime gitcem? Bana aşağıdakilerin dışında önerisi olan var mı? Telefon ile baktırma işi bana çok uygun değil.
Melekler Emre ve Eren gittim
Bunk Cafe Kerim gittim
Melekler Çiğdem,Canan ve Andaç gittim
Kırpık Cafe Şahcihan gittim
Sarmaşık Cafe Hasan ve Figen gittim
Mi Cafe Hande gittim
Dejavu Neşe, Yiğit, Edi gittim
Symbol Can, Yağmur (du galiba), Toprak gittim
Asmin Cafe ismini unuttum gittim
Cafe ismlerini hatırlamadıklarım Bakırköy'de Seyhan, Neslihan ve Emel gittim
Taksim'de Odakulenin karşısındaki gay adama gittim (ki 50 TL'ye göre kötü bir faldı bence)

peki bişey sorucam Seyhan'dan memnun kaldın mı?

peki bişey sorucam Seyhan'dan memnun kaldın mı?
Kesinlikle hayır. Biri yanlışlıkla olmak üzere iki kez baktırdım. Tutarlı değildi ilk iyi dediğine sonra kötü dedi. Bir de iki falın ortak teması büyü diye tutturmasıydı. Anlık durumu da bilemedi. İçimi daralttı. Ama bu benim yorumum kişiden kişiye değişebilir ama ben bir daha gitmem kesinlikle.

Damlalarda nur mu esner bi kadun orta yal 35 falan...bir de hasan nasldı

Damlalarda nur mu esner bi kadun orta yal 35 falan...bir de hasan nasldı
Öneri için teşekkürler. Hasan fena değil ama büyü var diye herkese söyleyenlerden. Onun dışında falı güzeldi. Ama hep dediğim gibi büyü var diyenlere ben bir daha gitmeyi tercih etmiyorum. Nedense inancım kalmıyor ama bu konuya takmazsan falı denenebilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…