Kiz dayanamadin dimiiiiKızlaaar ben geldim:)
Bugün halamla yengemin gazına gelip bi falcıya gittik, bugüne kadar kimsenin söylemediği şeyleri söyledi ve öyle herkesin bileceği tarzda şeyler değil. Polyannacılık oynatıp aylardır beni bekle bekle seviyor diyerek oyalayan falcıların aksine herşeyi yüzüme söyledi gözümü açtı resmen. 5 kişi baktırdık ve hepimiz şok olduk. İsteyen olursa özelden adresini ve telefonunu verebilirim.
Bu kadarda bilmez heralde bebeim. SasirdimmmmO ne demek pardon ???
Kızlaaar ben geldim:)
Bugün halamla yengemin gazına gelip bi falcıya gittik, bugüne kadar kimsenin söylemediği şeyleri söyledi ve öyle herkesin bileceği tarzda şeyler değil. Polyannacılık oynatıp aylardır beni bekle bekle seviyor diyerek oyalayan falcıların aksine herşeyi yüzüme söyledi gözümü açtı resmen. 5 kişi baktırdık ve hepimiz şok olduk. İsteyen olursa özelden adresini ve telefonunu verebilirim.
Cezmi yaşıyo :) burda Yazılan tel değil Bendeki. Aynı Cezmi mi bilemiyorum. Gecen Aradım teli açık
Valla dayanamadım :)Kiz dayanamadin dimiiii
Aynen canım yaa özledim ben de :)Hoşgeldin canım bende istiyorum :)
Özlettin kendini :)
Laylaulom mesaja cevap verirmisin telefon beklyorum da =)Valla dayanamadım :)
Kızlaaar ben geldim:)
Bende yarına erteledim canım randevuyu,gece pek verimli olmaz diye düşündüm.başka baktırcak arkadaşlar da var artık kim önce baktırırsa paylaşırızBana Da yarina randevu verdi. Saat kac olursa olsun yorumlarini yazar misin
Tamam canim super o zaman. Yazarim yarin buradan.Bende yarına erteledim canım randevuyu,gece pek verimli olmaz diye düşündüm.başka baktırcak arkadaşlar da var artık kim önce baktırırsa paylaşırız
Laylaylom cevap verir misin ?Kızlaaar ben geldim:)
Emre ye baktrdm ben orada...Bir de ben yine dün melekler Eren'e baktırdım ilk kez. Yine ve yine bütün falcıların sözleşmiş gibi söylediklerini Eren de söyledi. Baktıranların yorumu nedir Eren hakkında?
Canım mesajlara cevap verdim ama?Laylaylom cevap verir misin ?
Emre'ye ben 10 gün falan önce baktırmıştım anlaması zor söylediklerini ama beğenmiştim.Emre ye baktrdm ben orada...
Bir de ben yine dün melekler Eren'e baktırdım ilk kez. Yine ve yine bütün falcıların sözleşmiş gibi söylediklerini Eren de söyledi. Baktıranların yorumu nedir Eren hakkında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?