- 30 Mayıs 2015
- 187
- 92
- 13
- 48
SanmıyorumTelde bakıyo mu bu hasan
Seda hanım wats-uptan dönüş yaptı….şu saate kadar Seda hanıma baktıran oldu mu merak ettim …..özelden de fikir beyan edebilirsiniz
Bu sedayı çok merak ediyorum ama telde bakmıyomuş
Cezminin yeni teli kimde var
Evet Mercan hnm telefondan bakıyor, zaten bana söylediği bütün müşterileri telefondan baktırıyormuş.Size tavsiyem mürekep falı muhteşem bakıyor.Hepsi güzel ancak mürekep falında cok net bilgiler veriyor.yıldıznameyide güzel bakıyor.biz çok memnun kaldık.
Sedayı bilmem de didem hanımın şarlatan olduğuna asla inanmamyazdıklarımı dikkate alın yalancı üçkağıtcı bir kadın o. o çocuklara nasıl yediriyor ümraniye didem gibi oda üçkağıtçı kanmayın bu şarlatanlara!!!!!
Geçmişi ve bugünü herşeyiyle biliyo. gelecekle ilgili dediği herşeyi yaşadım ben. 3 kez gittim. Ayda bir kez de gitmeye devam edicem. Emre çok hızlı ve sessiz konuşur başta zor anlarsın ama dediklerini yaşayınca gitmeye devam edersin. Bir de verdiği tarihler oynayabiliyor. bazen erken bazen daha geç. Benim için bu problem olmadı hiç. Çıksın da. Ama burda herkese tavsiye ettim. Sedaya ve şahcihana gidicem denemek amaçlı. Ama emreyi bırakmıcam Canım.
Soyadı neydi mercanınKim tatlım bu ?
Soyadı neydi mercanın
geçen yıl baktırdığım kişi ise kötü değildi
nerde bu kafe?
Bende hile yaptığını düşünerekden gittim elinde kağıt olmuyor ki alsinda okusun gözlerimi de kagidi yirtip elime verene kadar kapattirmadi.kagit elimdeyken gözlerimi kapattim o kagidi un ufak ediyor alsaada o parçayı birleştirip okuyamaz bile .ama genede ben burdada dedim evet hile yaptığını soyluyorlar ama ben iki seferdir izliyorum göremiyorum diye ben memnunum kendisinden hile yaptiginida düşünmüyorum. Isteyen baktirsin isteyen baktirmasinGüneşlideki seda tamamen hilekar kagıdın ortasındaki daireye istediğinizi yazın diyor soruları yazıyoruz o anda gözlerinizi kapattırıyor arkasını dönüp o daireyi kopartıyor oradaki yazılanları not alıyor sonra kağıdı yırtıp elinize veriyor ben özellikle birsey yazmadım ve bana hiç birşey söyleyemedi. arkadaşıma aynen yazdıklarını söyledi dedim utanmıyormusun benim hakkımda konuşanın üzerine üç harfllerimi salarım diye kavga yaptı.şöyle bir düşünün neden arkanızı döndürüp gözlerinizi kapattırıyor önünde kagıt kalem yazıyor ordan okuyor. yuhh artık bu doyumsuz insanlar yüzünden ne kadar salak yerine konuluyoruz.siz siz olun seda üçkağıtçısına inanmayın arkadşlar. yada hiç bişey yazmayın yada gözümü kapatmak istemiyorum diyin görün bakalım bakabilcekmi
Bende hile yaptığını düşünerekden gittim elinde kağıt olmuyor ki alsinda okusun gözlerimi de kagidi yirtip elime verene kadar kapattirmadi.kagit elimdeyken gözlerimi kapattim o kagidi un ufak ediyor alsaada o parçayı birleştirip okuyamaz bile .ama genede ben burdada dedim evet hile yaptığını soyluyorlar ama ben iki seferdir izliyorum göremiyorum diye ben memnunum kendisinden hile yaptiginida düşünmüyorum. Isteyen baktirsin isteyen baktirmasin
Soyadı neydi mercanın
geçen yıl baktırdığım kişi ise kötü değildi
Cezminin telini bi kaç arkadaşa attım.isteyenlerde onlardan alabilir arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?