İstanbul'da Fal - Falcılar

Seda hanım wats-uptan dönüş yaptı….şu saate kadar Seda hanıma baktıran oldu mu merak ettim …..özelden de fikir beyan edebilirsiniz

Güneşlideki seda tamamen hilekar kagıdın ortasındaki daireye istediğinizi yazın diyor soruları yazıyoruz o anda gözlerinizi kapattırıyor arkasını dönüp o daireyi kopartıyor oradaki yazılanları not alıyor sonra kağıdı yırtıp elinize veriyor ben özellikle birsey yazmadım ve bana hiç birşey söyleyemedi. arkadaşıma aynen yazdıklarını söyledi dedim utanmıyormusun benim hakkımda konuşanın üzerine üç harfllerimi salarım diye kavga yaptı.şöyle bir düşünün neden arkanızı döndürüp gözlerinizi kapattırıyor önünde kagıt kalem yazıyor ordan okuyor. yuhh artık bu doyumsuz insanlar yüzünden ne kadar salak yerine konuluyoruz.siz siz olun seda üçkağıtçısına inanmayın arkadşlar. yada hiç bişey yazmayın yada gözümü kapatmak istemiyorum diyin görün bakalım bakabilcekmi

Kim tatlım bu ?

yazdıklarımı dikkate alın yalancı üçkağıtcı bir kadın o. o çocuklara nasıl yediriyor ümraniye didem gibi oda üçkağıtçı kanmayın bu şarlatanlara!!!!!
Sedayı bilmem de didem hanımın şarlatan olduğuna asla inanmam
Kesinlikle maddiyat peşinde değil önce bakar sonra parayı yatırırsınız
falı çıkar çıkmaz o ayrı
ama ben hiç bi yanlışını görmedim

nerde bu kafe?

Kizlar bu gece fal gecesi yaptim once sahcihana baktirdin harikaydi derim sonra fal cafe var onunden geciyordum oraya gireyim dedim once pasahan a baktirdim berbatti bide karisi var yesim ona baktirayim dedim oda cok iyi degildi baktirmayin derim bi falkolik olarak asla tavsiye etmem paraniz bosuna gitmesin ama sahcihan guzel isabetli bildigi cok sey oldu kesinlikle gidin derim

Bende hile yaptığını düşünerekden gittim elinde kağıt olmuyor ki alsinda okusun gözlerimi de kagidi yirtip elime verene kadar kapattirmadi.kagit elimdeyken gözlerimi kapattim o kagidi un ufak ediyor alsaada o parçayı birleştirip okuyamaz bile .ama genede ben burdada dedim evet hile yaptığını soyluyorlar ama ben iki seferdir izliyorum göremiyorum diye ben memnunum kendisinden hile yaptiginida düşünmüyorum. Isteyen baktirsin isteyen baktirmasin

Ben size birşey demedim sadece başıma geleni eksik anlatıp fazla anlatmadım.yazdığımız yeri hile ile alıp kağıdın geri kalan kısmını yırtıyor tamam o zaman neden yazdırıyor ben yazmadım hiç birsey bilemedi. neden gözler kapatılıyor hiç düşündünüzmü?

Arkadaşlar çoğunluk Cezmi iyi diyo ama pek Ayrıntı vermiyorlar,anlık durumu da bilmesi önemli ki yakın gelecek ile ilgili ona göre yorum yapsın benim için önmeli olan bu iki kriter mevcut durum ve yakın gelecek.ücretide epey Pahalı 150 liraya değcek bi falcı mı?önceden baktıran arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…