Damlalardali masıldı ortada mı otrydu kadın..esnerÖneri için teşekkürler. Hasan fena değil ama büyü var diye herkese söyleyenlerden. Onun dışında falı güzeldi. Ama hep dediğim gibi büyü var diyenlere ben bir daha gitmeyi tercih etmiyorum. Nedense inancım kalmıyor ama bu konuya takmazsan falı denenebilir bence.
Bana mı soruyorsunuz Damlalar cafedeki falcıyı? Kafam karıştı. Daha gitmedim ki:) Ben de siz gittiniz öneriyorsunuz sandım. benim devreler yandı:)))))Damlalardali masıldı ortada mı otrydu kadın..esner
Merber telefonda mı baktırdın?nımarasını yollar mısın bana da özelden?Şahcihana baktırdım arkadaşlar anlık durum tespiti oldukça iyiydi beni bana anlattı desem yeridir karakterimi ve merak ettiğim kişinin analizini çok çok iyi yaptı,etrafımdaki Kişilerin adlarını bildi bazı konularda uyardı,gelecek ile ilgili öyle Didem gibi çok net tarihler vermiyo vermesinide istemem ztn beklenti içine girip beklemek kötü oluyo,ucu açık konuştu yani işte Arıcak ya da aramıcak gibisinden ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Bence cezmiye baktırınca da durmayacaksın ,jübile olmaz yani :)))Kızlar bi jübile yapıp fal olayını bitirmek istiyorum artık çünkü hem maddi hem manevi göçtüm:) şahcihana baktırdım merakım gitti,seda Hasan Emre telde bakmıyo,aklımın takıldığı bi Cezmi var ama onunla ilgilide hiç şöyle tatmin edici bi yorum yok baktıranlar sadece hızlı konuşur iyidir diyolar bu da yeterli gelmiyo fiyatını düşününce.cezmiye baktıran biri varsa şöyle Ayrıntılı yazarsa cidden çok sevinirim kızlar
Yok kararım kesin para bitince mecbur jübile olcak ztn :))Bence cezmiye baktırınca da durmayacaksın ,jübile olmaz yani :)))
Eskiden melekler kahvesinde. Sonrada. Beşiktaş symbolde çalışan Can ben kackere. Bakturdim çok iyi enerjisi ama ayrılmış symbolden telefon da da. Bakıyor dışarda da. Telefon isteyen olursa ozelden mesajla verebilirimBen şimdi kime gitcem? Bana aşağıdakilerin dışında önerisi olan var mı? Telefon ile baktırma işi bana çok uygun değil.
Melekler Emre ve Eren gittim
Bunk Cafe Kerim gittim
Melekler Çiğdem,Canan ve Andaç gittim
Kırpık Cafe Şahcihan gittim
Sarmaşık Cafe Hasan ve Figen gittim
Mi Cafe Hande gittim
Dejavu Neşe, Yiğit, Edi gittim
Symbol Can, Yağmur (du galiba), Toprak gittim
Asmin Cafe ismini unuttum gittim
Cafe ismlerini hatırlamadıklarım Bakırköy'de Seyhan, Neslihan ve Emel gittim
Taksim'de Odakulenin karşısındaki gay adama gittim (ki 50 TL'ye göre kötü bir faldı bence)
Eskiden melekler de çalışan CAN vardı oda. SAHCİHAN la beraber mis. Ama. O. Haftanın belirli günleri ordaymis sürekli degilCanım oraya gitceksen eren ve emre zaten. yakında onlarda şah cihan gibi ayrılıp müstakik kndi yerlerini açmalı bence :)
Ama emre tabi ki number one orda. Sonra eren :)
Eskiden melek!erde. Olan Can dene. DerimMi cafe yapmur melejlekler emre kadınlar kahvesi dilek melekler oğuz benim damlalar nur aynı zamanda eskiden melekler nurmuş.bildklerm falda.fikri olan..
Şahcihana baktırdım arkadaşlar anlık durum tespiti oldukça iyiydi beni bana anlattı desem yeridir karakterimi ve merak ettiğim kişinin analizini çok çok iyi yaptı,etrafımdaki Kişilerin adlarını bildi bazı konularda uyardı,gelecek ile ilgili öyle Didem gibi çok net tarihler vermiyo vermesinide istemem ztn beklenti içine girip beklemek kötü oluyo,ucu açık konuştu yani işte Arıcak ya da aramıcak gibisinden ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Şahcihana baktırdım arkadaşlar anlık durum tespiti oldukça iyiydi beni bana anlattı desem yeridir karakterimi ve merak ettiğim kişinin analizini çok çok iyi yaptı,etrafımdaki Kişilerin adlarını bildi bazı konularda uyardı,gelecek ile ilgili öyle Didem gibi çok net tarihler vermiyo vermesinide istemem ztn beklenti içine girip beklemek kötü oluyo,ucu açık konuştu yani işte Arıcak ya da aramıcak gibisinden ben çok memnun kaldım tavsiye ederim
Eskiden melekler kahvesinde. Sonrada. Beşiktaş symbolde çalışan Can ben kackere. Bakturdim çok iyi enerjisi ama ayrılmış symbolden telefon da da. Bakıyor dışarda da. Telefon isteyen olursa ozelden mesajla verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?