İstanbul'da Fal - Falcılar

Damlalardali masıldı ortada mı otrydu kadın..esner

Şahcihana baktırdım arkadaşlar anlık durum tespiti oldukça iyiydi beni bana anlattı desem yeridir karakterimi ve merak ettiğim kişinin analizini çok çok iyi yaptı,etrafımdaki Kişilerin adlarını bildi bazı konularda uyardı,gelecek ile ilgili öyle Didem gibi çok net tarihler vermiyo vermesinide istemem ztn beklenti içine girip beklemek kötü oluyo,ucu açık konuştu yani işte Arıcak ya da aramıcak gibisinden ben çok memnun kaldım tavsiye ederim

Merber telefonda mı baktırdın?nımarasını yollar mısın bana da özelden?

Kızlar bi jübile yapıp fal olayını bitirmek istiyorum artık çünkü hem maddi hem manevi göçtüm:) şahcihana baktırdım merakım gitti,seda Hasan Emre telde bakmıyo,aklımın takıldığı bi Cezmi var ama onunla ilgilide hiç şöyle tatmin edici bi yorum yok baktıranlar sadece hızlı konuşur iyidir diyolar bu da yeterli gelmiyo fiyatını düşününce.cezmiye baktıran biri varsa şöyle Ayrıntılı yazarsa cidden çok sevinirim kızlar

Bence cezmiye baktırınca da durmayacaksın ,jübile olmaz yani :)))

Eskiden melekler kahvesinde. Sonrada. Beşiktaş symbolde çalışan Can ben kackere. Bakturdim çok iyi enerjisi ama ayrılmış symbolden telefon da da. Bakıyor dışarda da. Telefon isteyen olursa ozelden mesajla verebilirim

Canım oraya gitceksen eren ve emre zaten. yakında onlarda şah cihan gibi ayrılıp müstakik kndi yerlerini açmalı bence :)
Ama emre tabi ki number one orda. Sonra eren :)
Eskiden melekler de çalışan CAN vardı oda. SAHCİHAN la beraber mis. Ama. O. Haftanın belirli günleri ordaymis sürekli degil

Canim banada sahcihanin numarasini gonderirmisin lütfen. Ve ayrıca cezminin ulasilabilir numarasini yazarsaniz ozelden sevinirim.
Benimde Son fallarim şimdilik didem hanimla görüştüm oda ramazandan dolayı bu hafta Son 15 gün olmayacakmis. Gündemde olanlari son hafta denemeliyim buarada pembe tablo cizmiyor değilmi sahcihan benim durumum biraz karışık ozelden bilgi verirsen çok mutlu olurum

Şahcinhan kimdir nerde bakıyor ?

Şahcihan kimdir kendisi tabiki bir Falcı:))) İstanbul'da bi kafe açmış ama kafe tadilattaymış henüz ,bana telde baktı yorum da Yazdığım gibi tekrar etmeye gerek yok.denemeye değer derim

Kızlar şu cezmiyi bi yazın Allah rızası için ya,Ramazan gelmeden fal olayını bitirmek istiyorum

bana gönderirmisin birde ne kadara bakıyor

Çok teşekkürler. Can'a o kadar çok baktırdım ki geçen senelerde arkadaşım gibi oldu. Şimdi Şahcihan'ın cafesinde, geçen hafta konuştum. Sonra kuruçeşmede bir cafe'ye geçecekmiş. Bana değil ama arkadaşıma söyledikleri genelde çıkar. Ben de bir sorun var sanırım:)

Kizlar Sahcihani o kadar gozunuzde buyutmeyin. Aman aman gucleri olan biri diil. Soyliim de.. En basta Yigit ve Didem yani artik tanimiyorum kimseyi..
Hatta bazen Zehra bile diyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…