İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar Sahcihani o kadar gozunuzde buyutmeyin. Aman aman gucleri olan biri diil. Soyliim de.. En basta Yigit ve Didem yani artik tanimiyorum kimseyi..
Hatta bazen Zehra bile diyebilirim :)
Gözümüzde büyütmüyoruz canım ama beğendim ben,yeteneği var boş biri değil çevremdeki isimleri bile söyledi ama evet çok çok aşırı iyi diyemem tabiki,Didem'den bende memnun kalmıştım ama çok spekülasyon oldu kafam karıştı,yiğitten memnun kalmadım ben 2 kere baktırdım ikiside çıkmadı.şimdide Cezmi diyorum ama kimseden tık yok arıyorum açmıyo da ztn

Yani hani pesinden kosulacak biri diil bebek. Oylesine baktirilacak biri. Gelecekle ilgili net kesin yorumlari yok

Yok kimse artik soylediginin arkasinda durmuyo. Kimse demiim de bazilari diyiiimmm
Baktirdiklari insanlari derinlemesine yazmiyolar. Baktirdim iyi sonra canim? Baktirdin iyi ise sana kalsin o zaman yazma ama dimi..

Canım ztn gelecekle ilgili çok net yorum yapıp çıkan kim var,tam anlamıyla istediğimiz biri olsa bu forum bunca sayfa olmazdı ztn haksız mıyım?anlık durumlarla işi götürüyoruz işte

Moralim Çok bozuk arkadaşlar. Çiğdemin olmasınnn dediğim şeyi yine çıktı.
Cezmi ye baktırcam dedim çok yoğunmuş yarın akşam dediler, burdan yakın zamanda baktıran oldu mu

Aslinda oyle demem lazimdi aynen oyle
Ve surekli bakim yaptira yaptira iyice kafamiz karisiyo. Biraz ara versek iyi olacak ya
Verebilsek vercez ama yok bi başladık mı bağımlılık Yapıyo ben ne güzel 1 senedir bırakmıştım fal işini şimdi bi başladım duramıyorum

Aslinda oyle demem lazimdi aynen oyle
Ve surekli bakim yaptira yaptira iyice kafamiz karisiyo. Biraz ara versek iyi olacak ya
Doğru diyosun.insan sürekli ee çıktı sonra nr olacak diyo.
Ve bi insanın falının hep olumsuz söylenenleri çıkınca deli oluyo. Bende çıkanlar hep olumsuz. Bende mi var bişey diyorum artık.

Yarın ya Cezmi ya da Şahincan a baktırcam" Cezime'ye baktıranlarla şahincanı karşılaştırırsak hangisi iyi bilenler yazabilir mi. Cezmi iyiydi eskiden baktırdım Şahin'i bilmiyorum. Bana olumlu şeyler söyleyen bi falcı lazım şuanda.
Olumlu olsun yalan olsun modundayım.bu moda girdiğimde Büyü var dediler diye 800 tl bayılmıştım bi ara.malesef!

Y
Yapma canım ya bu kadar ümitsiz olma,madem böyle istiyosun ben şahcihan derim ne çok. Pembe tablocu ne de çok olumsuz orta karar,cezmiyi bilmiyorum ama denemedim

Y

Yapma canım ya bu kadar ümitsiz olma,madem böyle istiyosun ben şahcihan derim ne çok. Pembe tablocu ne de çok olumsuz orta karar,cezmiyi bilmiyorum ama denemedim
Denersen eğer yaz bana olur mu lütfen. UyuyAmam zaten sabah kadar. Haber beklicem olmadı Şahin e baktırırım .güveniyorm sana

Denersen eğer yaz bana olur mu lütfen. UyuyAmam zaten sabah kadar. Haber beklicem olmadı Şahin e baktırırım .güveniyorm sana
Haber veririm tabiki ama cezmiden umudum yok bugün hala geri dönüş yapmadı,daha fazla da aramak istemiyorum yarın tekrar denerim haber veririm mutlaka sana.sen yinede Allah'a sığın duanı et rahatlamaya çalış canım çünkü dertte ondan dermanda

Bana da büyü diye tutturdu fos bana kalırsa beğenmedim moralimi çok bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…