Gözümüzde büyütmüyoruz canım ama beğendim ben,yeteneği var boş biri değil çevremdeki isimleri bile söyledi ama evet çok çok aşırı iyi diyemem tabiki,Didem'den bende memnun kalmıştım ama çok spekülasyon oldu kafam karıştı,yiğitten memnun kalmadım ben 2 kere baktırdım ikiside çıkmadı.şimdide Cezmi diyorum ama kimseden tık yok arıyorum açmıyo da ztnKizlar Sahcihani o kadar gozunuzde buyutmeyin. Aman aman gucleri olan biri diil. Soyliim de.. En basta Yigit ve Didem yani artik tanimiyorum kimseyi..
Hatta bazen Zehra bile diyebilirim :)
Yani hani pesinden kosulacak biri diil bebek. Oylesine baktirilacak biri. Gelecekle ilgili net kesin yorumlari yokGözümüzde büyütmüyoruz canım ama beğendim ben,yeteneği var boş biri değil çevremdeki isimleri bile söyledi ama evet çok çok aşırı iyi diyemem tabiki,Didem'den bende memnun kalmıştım ama çok spekülasyon oldu kafam karıştı,yiğitten memnun kalmadım ben 2 kere baktırdım ikiside çıkmadı.şimdide Cezmi diyorum ama kimseden tık yok arıyorum açmıyo da ztn
Yok kimse artik soylediginin arkasinda durmuyo. Kimse demiim de bazilari diyiiimmmGözümüzde büyütmüyoruz canım ama beğendim ben,yeteneği var boş biri değil çevremdeki isimleri bile söyledi ama evet çok çok aşırı iyi diyemem tabiki,Didem'den bende memnun kalmıştım ama çok spekülasyon oldu kafam karıştı,yiğitten memnun kalmadım ben 2 kere baktırdım ikiside çıkmadı.şimdide Cezmi diyorum ama kimseden tık yok arıyorum açmıyo da ztn
Evet tatlim o da dogru ne diyeyimCanım ztn gelecekle ilgili çok net yorum yapıp çıkan kim var,tam anlamıyla istediğimiz biri olsa bu forum bunca sayfa olmazdı ztn haksız mıyım?anlık durumlarla işi götürüyoruz işte
Allah yardimcin olsun tatlim. Hayirlisi olsun senin icin.Moralim Çok bozuk arkadaşlar. Çiğdemin olmasınnn dediğim şeyi yine çıktı.
Cezmi ye baktırcam dedim çok yoğunmuş yarın akşam dediler, burdan yakın zamanda baktıran oldu mu
Inşallah olur Hayırlısı. Kafam çok Karışık. Bu durumdan nefret ediyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsunAllah yardimcin olsun tatlim. Hayirlisi olsun senin icin.
Aslinda oyle demem lazimdi aynen oyleInşallah olur Hayırlısı. Kafam çok Karışık. Bu durumdan nefret ediyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun(
Verebilsek vercez ama yok bi başladık mı bağımlılık Yapıyo ben ne güzel 1 senedir bırakmıştım fal işini şimdi bi başladım duramıyorumAslinda oyle demem lazimdi aynen oyle
Ve surekli bakim yaptira yaptira iyice kafamiz karisiyo. Biraz ara versek iyi olacak ya
Doğru diyosun.insan sürekli ee çıktı sonra nr olacak diyo.Aslinda oyle demem lazimdi aynen oyle
Ve surekli bakim yaptira yaptira iyice kafamiz karisiyo. Biraz ara versek iyi olacak ya
Yapma canım ya bu kadar ümitsiz olma,madem böyle istiyosun ben şahcihan derim ne çok. Pembe tablocu ne de çok olumsuz orta karar,cezmiyi bilmiyorum ama denemedimYarın ya Cezmi ya da Şahincan a baktırcam" Cezime'ye baktıranlarla şahincanı karşılaştırırsak hangisi iyi bilenler yazabilir mi. Cezmi iyiydi eskiden baktırdım Şahin'i bilmiyorum. Bana olumlu şeyler söyleyen bi falcı lazım şuanda.
Olumlu olsun yalan olsun modundayım.bu moda girdiğimde Büyü var dediler diye 800 tl bayılmıştım bi ara.malesef!
Denersen eğer yaz bana olur mu lütfen. UyuyAmam zaten sabah kadar. Haber beklicem olmadı Şahin e baktırırım .güveniyorm sanaY
Yapma canım ya bu kadar ümitsiz olma,madem böyle istiyosun ben şahcihan derim ne çok. Pembe tablocu ne de çok olumsuz orta karar,cezmiyi bilmiyorum ama denemedim
Haber veririm tabiki ama cezmiden umudum yok bugün hala geri dönüş yapmadı,daha fazla da aramak istemiyorum yarın tekrar denerim haber veririm mutlaka sana.sen yinede Allah'a sığın duanı et rahatlamaya çalış canım çünkü dertte ondan dermandaDenersen eğer yaz bana olur mu lütfen. UyuyAmam zaten sabah kadar. Haber beklicem olmadı Şahin e baktırırım .güveniyorm sana
Bana da büyü diye tutturdu fos bana kalırsa beğenmedim moralimi çok bozduKesinlikle hayır. Biri yanlışlıkla olmak üzere iki kez baktırdım. Tutarlı değildi ilk iyi dediğine sonra kötü dedi. Bir de iki falın ortak teması büyü diye tutturmasıydı. Anlık durumu da bilemedi. İçimi daralttı. Ama bu benim yorumum kişiden kişiye değişebilir ama ben bir daha gitmem kesinlikle.
Şahcihan kimdir kendisi tabiki bir Falcı:))) İstanbul'da bi kafe açmış ama kafe tadilattaymış henüz ,bana telde baktı yorum da Yazdığım gibi tekrar etmeye gerek yok.denemeye değer derim
Yarın ona baktırayım o halde. İnş artık kötü şey çıkmaz artık. BunaldımCezmi hakkinda olumlu cok yorum var. Ben onu dene derim. Sahcihana baktirdim ben aman aman bisey diildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?