İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlaaaar ayol burası negatif enerji dolmuş. İşin bir de psikolojik boyutu var,eğer olmıcak derseniz kesinlikle olmuyor. Murphy kanunlarını okumadınız mı hiç bebekler. Olumsuz düşünen kişinin düşündüğü bütün olumsuzluklar başına gelir. Tabiatın kanunu bu. Mesela bir arkadaşım ayrıldıgı sevgilisinin bir kankası için demişti ki bunlar yakınlaşcak yakınlaşcak. Cidden şuan yakınlaşmaya başladılar. halbuki baştan birbirlerine bro falan derlerdi. Kuz düşünce gücüyle cidden onları birbirine dogru itti. Düşünce gücünüzü sakın hafife almayı canlarım. ALLAH gönlümüze göre versin ama negatif enerjilerden temizleyelim kendimizi. bazen bana da geliyolar ama falcılara gidince o ortamlarda da cok cin oluyomuş. gidene bulaşıyor içimizdeki huzursuzlukta birbakıma ondan. Okuyun kendinizi. Güven
ndiğiniz falcılara yine gidin ama negatif enerjileri temizleyin canlarım. Motivasyonunuzu artırmaya geldim gece gece :-* <3

long story short; ben yarın kime gideyim? Gidicem birine o kesin de, hangi bölge Taksim mi? Bakırköy mü? neresi ve kim? Önerisi olan? Damlalar cafe Nur cepte. Başka var mı?

Pardon gittiklerinin içinde
Kerim, Emre, Çiğdem , Şahcihan ve Hande iyiydi. Ama oraya yazmadığım ve tam zamanıyla bilen; ilginç bir şekilde falalem deki Oğuhan Türkoğluydu. Ama uzun bir zamandır giriş yapmıyor. Bir bulsam ona kesin baktırırım tekrar.

Cezmi hakkinda olumlu cok yorum var. Ben onu dene derim. Sahcihana baktirdim ben aman aman bisey diildi.
Cezmi hakkında olumlu yorum çokta kimsede çıkıp çok çok iyiydi dedikleri hep çıktı gibi bişey demiyo geçmiş sayfalarada baktım iyi demişler bende çok merak ediyorum ama 150 liraya değer mi bilmiyorum biri başı çekip baktırırsa eğer ancak öyle karar veririm herhalde

bak buna kesinlikle katılıyorum!
düşünce gücü çok önemli!
ne düşünürsen onu yaşarsın
hani diyoruz ya hep,düşündüğüm başıma geldi,hah işte tam da bu :)
iyi düşünün ki iyi olsun :)

Ben hep kadıköy la porte cafedeki ayhana baktırıyodum çok olumsuz bakıyo diyodum hep bu olmucak gelecekte biri olcak eğlenceli falan diyodu ve sonradan farkettim ki her dediği doğru çıkıyo o anki ve geçmiş analizleri çok iyi yapıyo zaten..ben bide yiğite baktırmak istiyorum telini atarsanız özelden sevinirim çok

canım bahsettiğin kişinin adını ve iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com adresine atar mısın şimdiden teşekkür ederim

Ayhan'a ben de çok çok zaman önce baktırmıştım. Evet olmayacaksa olmayacak diye söylüyor. O an sinir oluyorsun ama pembeci değil. Hala porte'de mi biliyor musun?

bir de kahve bakıyo 40 tl ye soru soruyorum bu bu kadar daha ötesine gidemiyorum diyo tarota geçelim o da 100 lira diyo çok komik bi kadın
Bana kahve baktı. Sonra sana tarot da bakıcam ekstra ücret almadan dedi; ben artık nasıl baktıysam kadına:) Artık baktıra baktıra tarot kartlarını da anlamaya başladım gibi güzel çıkıyor ama kendi falına uydurmak için bak işte kötü büyü var falan dedi. Ben de he he dedim ve çıktım. Şaka gibiydi:)

Cezmiye baktırdım arkadaşlar. Başlar başlamaz ruh halimi anlattı. Şaşırdım açıkcası.etkilendiklerimin içinde.
Olumsuz şeyleri bildi hayatımdaki. Değişeceğini söyledi inşallah !
İş hayatımla da ilgili enteresan bişi söyledi :) çıkar mı bilmiyorum. Bekleyip görcez

Şok etti mi seni canım biraz daha bilgi versen :)

Bende baktırcam cezmiye randevu aldım 1 saate kadar bakacak yorumlarımı paylaşcam kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…