İstanbul'da Fal - Falcılar

Şok etti mi seni canım biraz daha bilgi versen :)
Dünden beri iğrenç bi ruh halim var.çiğdemin dediği olumsuz şeyler hep oluyo. Hep olumsuz şeyler bide. Adam neden bu kadar olumsuzsun diye başladı :) ve dert ettiğim konuyu söyledi. Tuhaf bi konuşma Tarzı var yalnız bilginiz olsun :))

İş konusunda da hiç alakam olmayan bi işe gireceğimi söyledi. Sektör değiştiriyormuşum.buna biraz zaman var dedi.

Anladım hayatım..
Herşey gönlünce olur inşallah ya :)

Geçer tüm olumsuzluğun inşallah

nevizadade vardı bir tane. bilmem ne ablaydı. harika bakıyordu. tahta bir evin 2. katı.

Eveeeeeet ben geldim kızlar biraz dumur olmuş durumdayım Cezmi karıştırdı beni,herşeyi pat pat söyledi kesinlikle pembe tablo çizmiyor bunu söliyim net bi tarih kavramı da yok şu zamanda şu olcak demiyo yani ama o kadar farklı bi enerjisi var ki sanki dediği Şeyler gerçekten olcak gibi hissediyosun.geçmiş ve anlık analiz on numara,bütün ruh halimi bildi ve karşı Tarafında en önemli olayını bildi Anlattı.silkeledi beni gözümü açmam gerektiğini bazı şeyleri geçmişe gömmem gerektiğini net bi şekilde söyledi gelecek ile ilgili güzel Şeyler Söyledi gerçekleşir umarım şunu söliyim kızlar çok gerçekçi bi adam bu adam seni seviyo sana döner fln değil adamın olayı,dönerse niye döner sonu olur mu olmaz mı sana iyi gelir mi gelmez mi?dönmeszse neden dönmez hep bunların üstüne konuştuk ve yaklaşık 40 dk sürdü ben memnun kaldım

ücreti ne kadar Cezmi'nin

Süper. Bende bayıldım adamın enerjisine cidden. O Yüzden biraz olumluyum bugün. İnş dediği olumlu şeyler çıkar yaa

Süper. Bende bayıldım adamın enerjisine cidden. O Yüzden biraz olumluyum bugün. İnş dediği olumlu şeyler çıkar yaa
Inş canım yani şu son 1 ayda hemen hemen herkesi denedim ama beni en tatmin eden Cezmi oldu dediğim gibi adamın farklı bi enerjisi var ve Bakım yaparken ezberden konuşmuyo gerçekten o an bişeylere konsantre olup baktığı çok belli

Bende öyle hissettim. Bana çok uydu enerjisi. Önceden baktırdığım kimseye benzemiyor biraz garip geldi ama genel olarak olumlu. Bu aralar gözdem Cezmi :))

Banada gonderirmisiniz kızlar cezminin numarasini onuda denemeliyim ozaman başkada kimse kalmadı zaten

Bende öyle hissettim. Bana çok uydu enerjisi. Önceden baktırdığım kimseye benzemiyor biraz garip geldi ama genel olarak olumlu. Bu aralar gözdem Cezmi :))
Arkadaşlar biz baktırdık kendimizcede memnun kaldık ama biliyosunuzki bu fal ve enerji olayı çok başka,bana iyi dedikleri kişiler mesela bende çıkmadı ya enerjim tutmadı bunlar bi gerçek.cezmiyi beğendik ama sonuçta Pahalı bi falcı günümüz şartlarına göre 150 lira az değil 20-30 liralık bi falcı olsa gözüm kapalı deneyin derim şahcihanıda önermiştim mesela ama bu yüksek o yüZden kimsenin vebaline girmek istemem şimdi gider baktırır bazı arkadaşlar istedikleri gibi olamaz ondan sonra gelip çıkmadı beğenmedim reklam yapıyosunuz şu bu vs.mesajlarıyla uğraşmak istemiyorum açıkcası.o Yüzden gerçekten baktırmak isteyen varsa verelim numaraısnı kimse üzülmesin

Katılıyorum. Bizden öncede eski baktıran var forumda onlara da bi bakın. Yeni Gündeme getirmedik yani. Ki kimsenin Hakkı'na da girmek istemem.para ile baktırıyorum cünkücünkü

Sahcihan ve cezminin nosu için tskkrler kızlar şimdi oturup sahcihan cezmi ve didem üçlüsünü arıyorum ilk randevuyla başlayacağım ve bugün kapatıyorum 1 aylık fal defterimi :)
didemin karalamasini biliyorum su kaldı baktirmadigim
sahcihan ve cezmiyi dener denemez hemen yazacagim yorumumu teşekkür ederim numaralar için yaprak ve merber

bende pendik safiyeye gittim. bir arkadasim bu kadin sanki bizim evde yasiyor hersey bildi dedibede ise ilk on dak hicbirsey bilemedi son onbes dak da benim yonlendirmemle iki olayi cok iyi bildi.bu fal olayi tam bir enerji olayi. ama cok tatli bir bayan yinede otuz lira cok sanki. bu falcı ile baska tecrube eden varmı ve yığıt hangi kafedeydi karsida ,kaca bakiyor ve hala iyimi yardimci olabilirmisiniz.birde anadolu yakasindagercekten hakki ile bakan varmi arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…