Selma Taşpınar var yüzyüze baktıracaksan. Telde baktracaksan Cezmi .bide Şahincan diyorlar baktırmadım daha ama baktırcam sanırım :)bende pendik safiyeye gittim. bir arkadasim bu kadin sanki bizim evde yasiyor hersey bildi dedibede ise ilk on dak hicbirsey bilemedi son onbes dak da benim yonlendirmemle iki olayi cok iyi bildi.bu fal olayi tam bir enerji olayi. ama cok tatli bir bayan yinede otuz lira cok sanki. bu falcı ile baska tecrube eden varmı ve yığıt hangi kafedeydi karsida ,kaca bakiyor ve hala iyimi yardimci olabilirmisiniz.birde anadolu yakasindagercekten hakki ile bakan varmi arkadaslar.
aceba nevizade nerede merak ettim kim var yardimci olabilirmisiniznevizadade vardı bir tane. bilmem ne ablaydı. harika bakıyordu. tahta bir evin 2. katı.
Evet hala la portede çalışıyo dün sordum cuma ve cumartesileri ordaymışAyhan'a ben de çok çok zaman önce baktırmıştım. Evet olmayacaksa olmayacak diye söylüyor. O an sinir oluyorsun ama pembeci değil. Hala porte'de mi biliyor musun?
Teşekkürler:)Evet hala la portede çalışıyo dün sordum cuma ve cumartesileri ordaymış
Yiğitin telefonunu özelden mesaj atarmısınKızlar merhaba..bıgune kadar hesabım yoktu cünkü kimi söylüyorlarsa burdan bulup,fal baktırıyordum..benim gibi hesap olmayıp yazmayan ama burayı okuyan ona göre falcıya giden o kadar cok insan var ki..bugun ama yazmak istedim..onlarca falcı denedim..aklınıza gelecek herkes..kimseye de demeyeceğim ki aman gitmeyin paranız bosa gider,insanlar çaresizlikten gidiyor Biliyorum hepimizin bir derdi var,bir umut iste insan birsey duymak istiyır..Velhasıl pek cok falcı denedim,bazen günde iki falcıyı birden..telefon ,cafe,ev de bakan aklınıza ne gelirse..cogu yalan çıktı,bazıları bildigin dolandırıcı..ama iyiler de vardı..birkac tanesi ile artık arkadas olduk..burda birkac gündür Didem icin yazılanlara bakınca üzüldüğüm icin yazmak istedim..evet ulaşmak zordur,cünkü gercekten yogun..ama ben bir Didem de gördüm para önemli degil bakalm da yatırırsın diyen..kızı kac kisi dolandırdı ,baktı ama para yatırmadı..dolandırıcı demek de artık hakikaten ayıp haksızlık..ayrıca enerjiniz tutmamıştır bilemem ama cok da iyi bakar..kimsenin bilemeyeceği seyler söyler..ben bugune kadar cok insan gördüm cok para harcadım falcılara ama yiğit Burak ve Didem'in üzerine tanımam..üçü de artık arkadasım olmustur ama bilmeseler is başka arkadaşlık başkadır ..niye baktırayım yani..herkesin herkesle enerjisi tutmayabilir ama bu demek degil ki onlar hakkında kötü seyler yazalım..bana buragın da yigitin de bazen dedikleri çıkmıyor ama bazen de çıkıyor..anına denk gelince oyle oluyor sanırım..o da şans..herkesin istedigi olur,üzüntüler geçer insallah..
Aynı şeyleri söylüyor derken genelleme cümleler mi kuruyor ? Eğer özel olmazsa ne tarz şeyler söylüyorlar meselaFalkolik arkadaşlarım size deneyimlerinize dayanarak birşey soracağım. Bütün gittiğim falcılar neredeyse anlaşmış gibi aynı cümleleri kuruyorsa bu nedir? Bugün yine 2 falcıya gittim Bakırköy'de exibir cafe Nadya ve Mandal Ayten sanki ben diğerine gidene kadar aralarında konuşmuşlar gibi aynı şeyleri söylediler ki bu duruma Şahcihan, Emre, Eren, Hande, Çiğdem, Andaç, ve isimlerini unuttuğum birçok diğer falcılar da dahil. Bu nedir? Biri bana açıklayabilir mi lütfen? Açıklasın da ben de aynı şeyleri duymak için para ödemekten kurtulayım:)
Fallara konu olan kişiyi aynı harflerle ve tam tip tarifiyle biliyorlar önce. Arada ayrılık değil iletişim kopukluğu olduğunu daha önce boşanmış ve çocuğu olduğunu ve iş problemleri olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle ayrılık değil ki gerçekten ayrı gibi de değiliz tuhaf bir durumumuz var gerçekten de, Ağustos sonu Eylül başı doğru düzgün bir beraberliğe başlanacağını söylüyorlar. Bir de Ağustos ayında benim karşıma başka biri de çıkacakmış ki bunu da istisnasız hepsi söyledi, kafam karışacakmış vb.. Pek de öyle genel şeyler değil anlattığım gibi...Aynı şeyleri söylüyor derken genelleme cümleler mi kuruyor ? Eğer özel olmazsa ne tarz şeyler söylüyorlar mesela
Bende baktiririm CAN a banadedikleride. Çıkar sohbetini seviyorum terapi gibidirÇok teşekkürler. Can'a o kadar çok baktırdım ki geçen senelerde arkadaşım gibi oldu. Şimdi Şahcihan'ın cafesinde, geçen hafta konuştum. Sonra kuruçeşmede bir cafe'ye geçecekmiş. Bana değil ama arkadaşıma söyledikleri genelde çıkar. Ben de bir sorun var sanırım:)
Söyledikleri pek genelleme şeyler değil dikkate almakta fayda var derimFallara konu olan kişiyi aynı harflerle ve tam tip tarifiyle biliyorlar önce. Arada ayrılık değil iletişim kopukluğu olduğunu daha önce boşanmış ve çocuğu olduğunu ve iş problemleri olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle ayrılık değil ki gerçekten ayrı gibi de değiliz tuhaf bir durumumuz var gerçekten de, Ağustos sonu Eylül başı doğru düzgün bir beraberliğe başlanacağını söylüyorlar. Bir de Ağustos ayında benim karşıma başka biri de çıkacakmış ki bunu da istisnasız hepsi söyledi, kafam karışacakmış vb.. Pek de öyle genel şeyler değil anlattığım gibi...
Evet işte ben de onu anlamaya çalışıyorum. Hatta işle ilgili de birçok şey söylediler hatta neredeyse hepsi patronumun ismini ya da harflerini falan da bildi. Neyse eğer dedikleri çıkarsa buradan paylaşırım. Çıkmazsa da paylaşırım tabi:) Ama anlayan varsa beri gelsin, ben çözemedim durumu:)))Söyledikleri pek genelleme şeyler değil dikkate almakta fayda var derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?