Nerde bakıyo şimdiBen senelerdir CAN a baktirirm çevrede kime tavsiye ettiysem %90 memnun kaldı hele. Simdi. Birde aşk için. TAO. Kartları açıyor direk doğruyu veriyor olacaksa. Olacak. Der ama olmayacaksa da. Ne kadar uzulursen uzul bundan birşey olmaz diye söyler yani diğer falcilar gibi. Bekle olacak deyip oyalamaz netdir bu yüzden seviyorum ben CAN i. Kuruçeşme de bir kafede başlayacakmış temmuz. Başı o zamana kadar disarda bakıyor. Eskiden melekler kâhvesindeydi sonra Beşiktaş symbolde oranda ayrıldı simdi mutlaka deneyin derim
Şimdi bahsettin kişiyi araştırdım da ...internette zaten sitesi var....ama medyum lakaplı kişiler hep bana şarlatan gibi gelmiştir..bir de internette site kuranlar öyle..tabii istisnalar olabilirarkadaslar medyum candede diye biri varmis cok da iyimis bu kisi hakkinda bilgisi olan varsa lutfen oaylasabilirmi.gercekten iyimi diye nasil diye ve nekadar diye.tesekkur ederim
Ben aradım kadını dedi telefonda bakmıyorum kargo ile fotoğraf ve para göndereceksin sonra bakıyorum:)Bugun leylaylom un dedigi falciya gittim hic bişey bilemedi arkadasimada öyle baktirdigim kisinin sözlü olduğunu bilmediği gibi benim sevgilim sanıp seni aldatmaz dedi halbuki biz sevgili bile degiliz konusmuyoruz bile =( benim yonlendirmemle ilerledi 50 tl çöp oldu açıkçası teyzemin ogluydu aramizda hic bahsi bile olmamisken ailesi senden ayirmak için büyü yapmış dedi oyle biseyin mumkunati yok çünkü bu seneye kadar abi dedigim bi insandi olmayan bisey icin teyzem bana niye buyu yaptirsin =) yani anlayacaginiz açık açık yaziyorumki anlayin diye sadece ben degil arkadasima bile attı arkadasim bayaaa da bi sinir oldu iyi denilene gidiyorum ama bana iyi gelmiyor anlamıyorum ya
Ben aradım kadını dedi telefonda bakmıyorum kargo ile fotoğraf ve para göndereceksin sonra bakıyorum:)Bugun leylaylom un dedigi falciya gittim hic bişey bilemedi arkadasimada öyle baktirdigim kisinin sözlü olduğunu bilmediği gibi benim sevgilim sanıp seni aldatmaz dedi halbuki biz sevgili bile degiliz konusmuyoruz bile =( benim yonlendirmemle ilerledi 50 tl çöp oldu açıkçası teyzemin ogluydu aramizda hic bahsi bile olmamisken ailesi senden ayirmak için büyü yapmış dedi oyle biseyin mumkunati yok çünkü bu seneye kadar abi dedigim bi insandi olmayan bisey icin teyzem bana niye buyu yaptirsin =) yani anlayacaginiz açık açık yaziyorumki anlayin diye sadece ben degil arkadasima bile attı arkadasim bayaaa da bi sinir oldu iyi denilene gidiyorum ama bana iyi gelmiyor anlamıyorum ya
Ya onun için dolandırıcı diyolarrSüreklki soruyırum ama , herhalde giden yok diye cevap yazılmıyor sanırım...SEDA ya baktıran oldu mu ?? son bir hafta içinde 6 falcıya baktırdım.....cumartesi günü de Sedanın evine kadar gitmiştim, ama evde yoktu.....şimdi de kafamda birşeyler netleşti aslında....çok karışıklık yaratmak istemiyorum ama, Sedayı da çok merak ettim doğrusu
ozmn damlalar tubaya git derim canım aynen tarif ettiğin gibidir kendisi.ya bu gercekten bir enerji isi ama piyasada cok fazla falci diye gezen uckagitcilar var.bu bir aci gercek.zaten bukadar yani cig kadar falci olmasi da rant piyasasinin bir baska yuzudur.gercekten iyi fal bakan kisi zatende gonlunden ne koparsa diye bakar,ayrica reklana gerek yoktur ve o da zaten tum cihanda bilinir vede herkeste cok iyi diye bahseder.alcak gonullu,ciddi ve kendinden emin olur.daha fala baslarken sana bakmadan konusur akici anlatir tane tane soyler seni konusturmaz ve en onemlisi sana sorgu sual etmez.zatdn sorgu sual ettimi bilki birsey bilmiyor.tahmin de etmez sadece soyler cok yorum da yapmaz gordugunu aktarir.atmaz tutmaz abartmaz.tutarli olur.soyleyecekleride hersey icierir. boyle birileri vardir muhakkak da nerde aceba....tekrar bir baktirasim var.da gercek bir falciya...
Ya ben bugün Damlalar Nur'a gitmeyi düşünüyorum ama Tuba daha mı iyi? Kıyaslama yapabilir misin?ozmn damlalar tubaya git derim canım aynen tarif ettiğin gibidir kendisi.
Okudum evet bu yorumları.....ama bir sürü falcı için kötü şeyler yazıldı..örnek zehra, cezmi vb ...ama öyle olmadıklarını biliyoruz...kendim baktırdığım için biliyorum...bu da öyle mi acaba siye düşünüyorumYa onun için dolandırıcı diyolarr
can bıtanedır cok guzel bakar enerjısıde ıyıdır gercekten uzun zamandır baktırmıyorum melekler kahvesındeyken sureklı gıderdım ama sembol cafe bıraz uzak kalmıstı bana enerjı alamadım okafede nedenseBen senelerdir CAN a baktirirm çevrede kime tavsiye ettiysem %90 memnun kaldı hele. Simdi. Birde aşk için. TAO. Kartları açıyor direk doğruyu veriyor olacaksa. Olacak. Der ama olmayacaksa da. Ne kadar uzulursen uzul bundan birşey olmaz diye söyler yani diğer falcilar gibi. Bekle olacak deyip oyalamaz netdir bu yüzden seviyorum ben CAN i. Kuruçeşme de bir kafede başlayacakmış temmuz. Başı o zamana kadar disarda bakıyor. Eskiden melekler kâhvesindeydi sonra Beşiktaş symbolde oranda ayrıldı simdi mutlaka deneyin derim
Can şimdi nerde çalışıyo ya da nasıl ulaşabilirizcan bıtanedır cok guzel bakar enerjısıde ıyıdır gercekten uzun zamandır baktırmıyorum melekler kahvesındeyken sureklı gıderdım ama sembol cafe bıraz uzak kalmıstı bana enerjı alamadım okafede nedense
Bana çok iyi geldi.herşeyimi de bildi . Ablam baktırcak şimdi para Mühim değil de rezil olmimCezmi öyle mükemmel değil arkadaşlar bence,enerjisi telefonda yüksek ama 150 lira sırf yüksek enerji için oldukça fazla
Cezmi öyle çok yoğunluğa gelemez, günde taş çatlasa 3-4 kişiye en fazla bakar, cafe falcıları gibi değil hani...çok arayan olmuşsa bu aralar o yüzden ulaşamıyorsundur...adam zaten bu işleri bırakmak istiyorduKızlar çezmi ye yine ulaşamıyorum.ablama anlattım .sabahtan beri bizde kız :)) ballandıra ballandıra anlattın adam yok diyo. Ulaşabilen var mıı
Evet 150 fazla ama o an mevcut kafa karışıklığını en fazla çözen ve olayı en güzel özetleyen de o....gelecek tam tutmayabilir..zaten sorunu olmayan bir insanın acaba geleceğimde ne olacak diye baktırması için uygun biri değil bence...kriz çözümü iyi ve çok doğru saptamaları var...zaten böyle bir durumda olan baktırsınCezmi öyle mükemmel değil arkadaşlar bence,enerjisi telefonda yüksek ama 150 lira sırf yüksek enerji için oldukça fazla
Aynen öyle canım.Evet 150 fazla ama o an mevcut kafa karışıklığını en fazla çözen ve olayı en güzel özetleyen de o....gelecek tam tutmayabilir..zaten sorunu olmayan bir insanın acaba geleceğimde ne olacak diye baktırması için uygun biri değil bence...kriz çözümü iyi ve çok doğru saptamaları var...zaten böyle bir durumda olan baktırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?