İstanbul'da Fal - Falcılar

Nerde bakıyo şimdi

arkadaslar medyum candede diye biri varmis cok da iyimis bu kisi hakkinda bilgisi olan varsa lutfen oaylasabilirmi.gercekten iyimi diye nasil diye ve nekadar diye.tesekkur ederim
Şimdi bahsettin kişiyi araştırdım da ...internette zaten sitesi var....ama medyum lakaplı kişiler hep bana şarlatan gibi gelmiştir..bir de internette site kuranlar öyle..tabii istisnalar olabilir

Ben aradım kadını dedi telefonda bakmıyorum kargo ile fotoğraf ve para göndereceksin sonra bakıyorum:)

Iyi çok şey kaçırmamışım o zaman :)

Ben aradım kadını dedi telefonda bakmıyorum kargo ile fotoğraf ve para göndereceksin sonra bakıyorum:)

Iyi çok şey kaçırmamışım o zaman :)

Süreklki soruyırum ama , herhalde giden yok diye cevap yazılmıyor sanırım...SEDA ya baktıran oldu mu ?? son bir hafta içinde 6 falcıya baktırdım.....cumartesi günü de Sedanın evine kadar gitmiştim, ama evde yoktu.....şimdi de kafamda birşeyler netleşti aslında....çok karışıklık yaratmak istemiyorum ama, Sedayı da çok merak ettim doğrusu

Ya onun için dolandırıcı diyolarr

ozmn damlalar tubaya git derim canım aynen tarif ettiğin gibidir kendisi.

Ya onun için dolandırıcı diyolarr
Okudum evet bu yorumları.....ama bir sürü falcı için kötü şeyler yazıldı..örnek zehra, cezmi vb ...ama öyle olmadıklarını biliyoruz...kendim baktırdığım için biliyorum...bu da öyle mi acaba siye düşünüyorum

can bıtanedır cok guzel bakar enerjısıde ıyıdır gercekten uzun zamandır baktırmıyorum melekler kahvesındeyken sureklı gıderdım ama sembol cafe bıraz uzak kalmıstı bana enerjı alamadım okafede nedense

Kızlar çezmi ye yine ulaşamıyorum.ablama anlattım .sabahtan beri bizde kız :)) ballandıra ballandıra anlattın adam yok diyo. Ulaşabilen var mıı

Can şimdi nerde çalışıyo ya da nasıl ulaşabiliriz

Cezmi öyle mükemmel değil arkadaşlar bence,enerjisi telefonda yüksek ama 150 lira sırf yüksek enerji için oldukça fazla

Kızlar çezmi ye yine ulaşamıyorum.ablama anlattım .sabahtan beri bizde kız :)) ballandıra ballandıra anlattın adam yok diyo. Ulaşabilen var mıı
Cezmi öyle çok yoğunluğa gelemez, günde taş çatlasa 3-4 kişiye en fazla bakar, cafe falcıları gibi değil hani...çok arayan olmuşsa bu aralar o yüzden ulaşamıyorsundur...adam zaten bu işleri bırakmak istiyordu

Cezmi öyle mükemmel değil arkadaşlar bence,enerjisi telefonda yüksek ama 150 lira sırf yüksek enerji için oldukça fazla
Evet 150 fazla ama o an mevcut kafa karışıklığını en fazla çözen ve olayı en güzel özetleyen de o....gelecek tam tutmayabilir..zaten sorunu olmayan bir insanın acaba geleceğimde ne olacak diye baktırması için uygun biri değil bence...kriz çözümü iyi ve çok doğru saptamaları var...zaten böyle bir durumda olan baktırsın

Aynen öyle canım.
Bu arada baktırdık. Ablamda çok memnun kaldı. Bu fal işi enerjiyle alakalı. Çok iyi denen kişilere baktırdım ve param boşuna gitti. Cezmi de şu ana kadar öyle olmadı.burdaki arkadaşlardan da hiç olumsuz yorum yok. Pahalı ama bence değdi.ben özellikle kötü bi dönem geçiriyorum ,pozitif oldum .terapi gibi de geldi. Sağ olsun var olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…