Hadi ya.üzüldüm ciddenartık yüz yüze bakmıyor bildiğim kadarıyla..ben de istedim kabul etmedi...
Ya off yuzum tutmadi baktirdim. Aslinda evet biraz pembeci gibi ama ilginc noktalari da bilmedi degil. Sen oyle soyleyince beklentimi cok alcaltmis da olabilirim ama yine ayni seyleri dinledim. Diger falcilarla verdigi tarihler bile ayni. Napalim bekleyip gorecegiz:)ya iptal et istersen edebiliyorsan.. söyleyebilirsin ordakilere..
olsun baktırmış oldun en azından :)Ya off yuzum tutmadi baktirdim. Aslinda evet biraz pembeci gibi ama ilginc noktalari da bilmedi degil. Sen oyle soyleyince beklentimi cok alcaltmis da olabilirim ama yine ayni seyleri dinledim. Diger falcilarla verdigi tarihler bile ayni. Napalim bekleyip gorecegiz:)
Eski dosttan dusman, eski yardan dost olmaz:)bi insan niye o kadar arayıp dost kalmak istediğini söyler ki :) hani sen sürekli peşinde koşup nolur ayrılmayalım desen ve o da buna cevaben iyi bir insansın seni kaybetmek istemiyorum arkadaş kalalım dese hadi neyse diyecem de pek masum gelmedi bu durum.. nazını çekemeyeceksen eğer dostluğun sen de kalsın de.. yani elinin altında olduğunu hissettirme..
Ahaha harbiden ayni adamlarmi yaAynısı bendede mevcut kızlar bence adamlar aynıı bırakalım falları hemen dedikodu yapalım :))))
Valla canım baktiracaksanda dikkatli olarak kadina bak bir hilesi var mi kafan rahat etsin benle arkadasim bisey yakalayamadik çünkü yok yani kadin elinde bisey tutmuyoOkudum evet bu yorumları.....ama bir sürü falcı için kötü şeyler yazıldı..örnek zehra, cezmi vb ...ama öyle olmadıklarını biliyoruz...kendim baktırdığım için biliyorum...bu da öyle mi acaba siye düşünüyorum
valla ne bileyim çok uyuyo tarif edilenler birbirine bilemedimki şimdiAhaha harbiden ayni adamlarmi ya
Inş canım yani şu son 1 ayda hemen hemen herkesi denedim ama beni en tatmin eden Cezmi oldu dediğim gibi adamın farklı bi enerjisi var ve Bakım yaparken ezberden konuşmuyo gerçekten o an bişeylere konsantre olup baktığı çok belli
ben hep tuğaya baktırırım neyse onu söyler olumsuzssa olumsuz olumluysa olumlu.tespitleride çok iyidir çok seri konuşur sana bişey sorma gereği duymaz bile baktırman şiddetle tavsiye ederim.Ne zaman baktirdin? Ben de ona baktirmak icin Taksimdeyim. Napiyim gitmeyeyim mi?
Canım sen hiç kırpık kafe şahcihana baktırdın mı? Ben dün gittim yine hem emreye hem cihana. İkisinden de bu sefer hiç memnun kalmadım. Hiç tatmin edici değillerdi[/QUOTE
Ben cihana bi kere baktırdım orta karar iyi diyebilirim,bi falcıya kısa aralıklarla üst üste baktırdığın zaman enerji bozuluyor o Yüzden ya ara verilecek ya da birden fazla baktırılmıcak
Bende baktırdım dün Su'ya. Evet çok iyiydi gerçekten. Bakalım gelecek çıkacak mı..Kızlar dün Didem'e su falı baktırdım Ramazan'a girmeden fal olayını bitircem o Yüzden Aklımda kalanları deniyorum Didem'in su falıda bunlardan biriydi,geçmiş ve an süper ötesi süper açık konuşuyorum isteyen reklam desin isteyen başka bişey önemli değil ben Burda herkese baktırıp yorumlarımı paylaşıyorum ztn bilen bilir gerçekten çok memnun kaldım Yaşadığım herşeyi söyledi ve çok Ayrıntı verdi karalamadan çok daha farklı ve Ayrıntılı bi çalışma ve Çalışmanın sonunda gerçekten bitkin düşüp yoruldu herkes su falı bakamaz ztn kızlar yorumumu yazmak istedim,açık Konuşmak gerekirse cezmiden daha çok beğendim Cezmi an konusunda iyiydi daha çok tavsiye verdi ztn terapi gibiydi ama bu beni çok etkiledi,Didem çok fal baktırdığımı söyledi bunun iyi olmadığı tarihleri uzatcağı uyarısını yaptı ki haklı çok fal baktırdım o Yüzden sizde üst üste çok fal baktırmayın kızlar aradan biraz zaman geçsin ben fal olayını bitirdim şimdilik yinede foruma girer tavsiye isteyen olursa veririm
Inşallah çıkarBende baktırdım dün Su'ya. Evet çok iyiydi gerçekten. Bakalım gelecek çıkacak mı..
Kafan netleşmişken bence de ara vermek iyidir......zaten biri çıkıp bir şey söylüyor, akabinde gitmediğimiz falcı kalmıyor....Kızlar dün Didem'e su falı baktırdım Ramazan'a girmeden fal olayını bitircem o Yüzden Aklımda kalanları deniyorum Didem'in su falıda bunlardan biriydi,geçmiş ve an süper ötesi süper açık konuşuyorum isteyen reklam desin isteyen başka bişey önemli değil ben Burda herkese baktırıp yorumlarımı paylaşıyorum ztn bilen bilir gerçekten çok memnun kaldım Yaşadığım herşeyi söyledi ve çok Ayrıntı verdi karalamadan çok daha farklı ve Ayrıntılı bi çalışma ve Çalışmanın sonunda gerçekten bitkin düşüp yoruldu herkes su falı bakamaz ztn kızlar yorumumu yazmak istedim,açık Konuşmak gerekirse cezmiden daha çok beğendim Cezmi an konusunda iyiydi daha çok tavsiye verdi ztn terapi gibiydi ama bu beni çok etkiledi,Didem çok fal baktırdığımı söyledi bunun iyi olmadığı tarihleri uzatcağı uyarısını yaptı ki haklı çok fal baktırdım o Yüzden sizde üst üste çok fal baktırmayın kızlar aradan biraz zaman geçsin ben fal olayını bitirdim şimdilik yinede foruma girer tavsiye isteyen olursa veririm
Ara vermek iyidir derken:) Gidecek ve arayacak yeni falcılar kalmadığına göre (çünkü hep aynı isimler dönüyor) online falcılardan sormak istediklerim var. Saraylı hanım ve falalem Mert Reiki nasıl? Çünkü ben kendimi biliyorum ara falan veremicem. Bari param boşa gitmesin:)Kafan netleşmişken bence de ara vermek iyidir......zaten biri çıkıp bir şey söylüyor, akabinde gitmediğimiz falcı kalmıyor....
Canım yaa buna hem sevindim hem üzüldümBugun leylaylom un dedigi falciya gittim hic bişey bilemedi arkadasimada öyle baktirdigim kisinin sözlü olduğunu bilmediği gibi benim sevgilim sanıp seni aldatmaz dedi halbuki biz sevgili bile degiliz konusmuyoruz bile =( benim yonlendirmemle ilerledi 50 tl çöp oldu açıkçası teyzemin ogluydu aramizda hic bahsi bile olmamisken ailesi senden ayirmak için büyü yapmış dedi oyle biseyin mumkunati yok çünkü bu seneye kadar abi dedigim bi insandi olmayan bisey icin teyzem bana niye buyu yaptirsin =) yani anlayacaginiz açık açık yaziyorumki anlayin diye sadece ben degil arkadasima bile attı arkadasim bayaaa da bi sinir oldu iyi denilene gidiyorum ama bana iyi gelmiyor anlamıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?