İstanbul'da Fal - Falcılar

ya iptal et istersen edebiliyorsan.. söyleyebilirsin ordakilere..
Ya off yuzum tutmadi baktirdim. Aslinda evet biraz pembeci gibi ama ilginc noktalari da bilmedi degil. Sen oyle soyleyince beklentimi cok alcaltmis da olabilirim ama yine ayni seyleri dinledim. Diger falcilarla verdigi tarihler bile ayni. Napalim bekleyip gorecegiz:)

olsun baktırmış oldun en azından :)

Eski dosttan dusman, eski yardan dost olmaz:)

Ayy biri beni durdursun. 3 yıl hiç fal baktırmadım. Hatta arkadaşlarımla falcıya gittiğimizde bile ben sadece kahve içip kalktım. Şimdi günde en az 2 fal baktırmadan duramıyorum. Damlalar cafe Nur'dan sonra dayanamadım hafif geldi sanki diye yoldaki ilk fal cafeye attım kendimi. Fal evi Yeşim. Aynı şeyleeer, aynı şeyler. Bu kadar parayı psikoloğa verseydim çoktan bu manyaklıktan kurtulmuştum.

Evet fala bu kadar para veriyoruz. Rahatlayalim diye. Etkisi en fazla 2-3 gun suruyo. Bundan sonra da bi bu kadar psikologa verirsek ancak kendimize geliriz.. cunku gercekten hastalik.. eskiden de mesela bekledigimiz seyler olmuyor muydu. Sevdigimiz insanlar ayrildiklarimiz. Geri donsun istediklerimiz. O zaman neden boyle degildik de simdi gunde birden fazla fal bakimi yapma durumuna geldik.. daha kolay oldugu icin mi. Her sey artik elimizim altinda oldugu icin mi.. neden?

Valla canım baktiracaksanda dikkatli olarak kadina bak bir hilesi var mi kafan rahat etsin benle arkadasim bisey yakalayamadik çünkü yok yani kadin elinde bisey tutmuyo

Canım sen hiç kırpık kafe şahcihana baktırdın mı? Ben dün gittim yine hem emreye hem cihana. İkisinden de bu sefer hiç memnun kalmadım. Hiç tatmin edici değillerdi

Ne zaman baktirdin? Ben de ona baktirmak icin Taksimdeyim. Napiyim gitmeyeyim mi?
ben hep tuğaya baktırırım neyse onu söyler olumsuzssa olumsuz olumluysa olumlu.tespitleride çok iyidir çok seri konuşur sana bişey sorma gereği duymaz bile baktırman şiddetle tavsiye ederim.

Kızlar dün Didem'e su falı baktırdım Ramazan'a girmeden fal olayını bitircem o Yüzden Aklımda kalanları deniyorum Didem'in su falıda bunlardan biriydi,geçmiş ve an süper ötesi süper açık konuşuyorum isteyen reklam desin isteyen başka bişey önemli değil ben Burda herkese baktırıp yorumlarımı paylaşıyorum ztn bilen bilir gerçekten çok memnun kaldım Yaşadığım herşeyi söyledi ve çok Ayrıntı verdi karalamadan çok daha farklı ve Ayrıntılı bi çalışma ve Çalışmanın sonunda gerçekten bitkin düşüp yoruldu herkes su falı bakamaz ztn kızlar yorumumu yazmak istedim,açık Konuşmak gerekirse cezmiden daha çok beğendim Cezmi an konusunda iyiydi daha çok tavsiye verdi ztn terapi gibiydi ama bu beni çok etkiledi,Didem çok fal baktırdığımı söyledi bunun iyi olmadığı tarihleri uzatcağı uyarısını yaptı ki haklı çok fal baktırdım o Yüzden sizde üst üste çok fal baktırmayın kızlar aradan biraz zaman geçsin ben fal olayını bitirdim şimdilik yinede foruma girer tavsiye isteyen olursa veririm

Bende baktırdım dün Su'ya. Evet çok iyiydi gerçekten. Bakalım gelecek çıkacak mı..

Kafan netleşmişken bence de ara vermek iyidir......zaten biri çıkıp bir şey söylüyor, akabinde gitmediğimiz falcı kalmıyor....

Kafan netleşmişken bence de ara vermek iyidir......zaten biri çıkıp bir şey söylüyor, akabinde gitmediğimiz falcı kalmıyor....
Ara vermek iyidir derken:) Gidecek ve arayacak yeni falcılar kalmadığına göre (çünkü hep aynı isimler dönüyor) online falcılardan sormak istediklerim var. Saraylı hanım ve falalem Mert Reiki nasıl? Çünkü ben kendimi biliyorum ara falan veremicem. Bari param boşa gitmesin:)

Canım yaa buna hem sevindim hem üzüldüm kötü çıkmasına üzüldüm kusura bakma nolur ama bi yandan da bana söylediklerinde de yanılıyor olmasını dilerim o yüzden sevindim... Hakkını helal et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…