Neye bakiyo canim? Sana soyle yap boyle yap mi diyor. Karsindaki kisi hk yorum yapiyo mu. Gelecekle ilgili su olacak bu olacak diyo mu?Aynen öyle canım.
Bu arada baktırdık. Ablamda çok memnun kaldı. Bu fal işi enerjiyle alakalı. Çok iyi denen kişilere baktırdım ve param boşuna gitti. Cezmi de şu ana kadar öyle olmadı.burdaki arkadaşlardan da hiç olumsuz yorum yok. Pahalı ama bence değdi.ben özellikle kötü bi dönem geçiriyorum ,pozitif oldum .terapi gibi de geldi. Sağ olsun var olsun :))
Aynisini bana da diyolarFallara konu olan kişiyi aynı harflerle ve tam tip tarifiyle biliyorlar önce. Arada ayrılık değil iletişim kopukluğu olduğunu daha önce boşanmış ve çocuğu olduğunu ve iş problemleri olduğunu söylüyorlar. Kesinlikle ayrılık değil ki gerçekten ayrı gibi de değiliz tuhaf bir durumumuz var gerçekten de, Ağustos sonu Eylül başı doğru düzgün bir beraberliğe başlanacağını söylüyorlar. Bir de Ağustos ayında benim karşıma başka biri de çıkacakmış ki bunu da istisnasız hepsi söyledi, kafam karışacakmış vb.. Pek de öyle genel şeyler değil anlattığım gibi...
Diyor evet. Tarot bakıyo. Ama hissiyat diyor. Ben Tarot baktığına inanmıyorum:) ya da sadece o değildir, yorumu çok farklı.çok Tarot baktırmış bi insanım çünküNeye bakiyo canim? Sana soyle yap boyle yap mi diyor. Karsindaki kisi hk yorum yapiyo mu. Gelecekle ilgili su olacak bu olacak diyo mu?
Aynısı bendede mevcut kızlar bence adamlar aynıı bırakalım falları hemen dedikodu yapalım :))))Aynisini bana da diyolar
Aynısı bendede mevcut kızlar bence adamlar aynıı bırakalım falları hemen dedikodu yapalım :))))
Kendin dene benceOkudum evet bu yorumları.....ama bir sürü falcı için kötü şeyler yazıldı..örnek zehra, cezmi vb ...ama öyle olmadıklarını biliyoruz...kendim baktırdığım için biliyorum...bu da öyle mi acaba siye düşünüyorum
Ne zaman baktirdin? Ben de ona baktirmak icin Taksimdeyim. Napiyim gitmeyeyim mi?damlalar cafe nur'a baktırdım beğenmedimmm... tuğba için gitmiştim halbuki bugün izinliydi.. tuğba hakkında yorumu olan var mı
ya tatlım bence gitme.. bugün yaklaşık iki saat önce baktırdım.. çok pembe tablocu ne bileyim ben beğenmedim ya.. tuğba'da izinli bugün yarın gelecekmiş o da yarın giderim herhalde ona.. bir de zaten yorumlara falan baktım hep tuğba nın adı geçiyor.. nur'un adı geçmiyor.. cafe de ki adamda az çok kem küm etmişti sen tuğba ya gel aklın başına gelsin dedi çıkarkenNe zaman baktirdin? Ben de ona baktirmak icin Taksimdeyim. Napiyim gitmeyeyim mi?
Offf cevap gelene kadar ben geldim kahvemi bile soyledim. Neyse napalim kismetime nur varmis:) cok tesekkurler yine de fazla beklentiye girmem ben de...ya tatlım bence gitme.. bugün yaklaşık iki saat önce baktırdım.. çok pembe tablocu ne bileyim ben beğenmedim ya.. tuğba'da izinli bugün yarın gelecekmiş o da yarın giderim herhalde ona.. bir de zaten yorumlara falan baktım hep tuğba nın adı geçiyor.. nur'un adı geçmiyor.. cafe de ki adamda az çok kem küm etmişti sen tuğba ya gel aklın başına gelsin dedi çıkarken
Tarot mu .?? ...ben çok eskiden yüz yüze de baktırdım.. yüzüne bakıp konuşur..anladınız siz onuDiyor evet. Tarot bakıyo. Ama hissiyat diyor. Ben Tarot baktığına inanmıyorum:) ya da sadece o değildir, yorumu çok farklı.çok Tarot baktırmış bi insanım çünkü
ya iptal et istersen edebiliyorsan.. söyleyebilirsin ordakilere..Offf cevap gelene kadar ben geldim kahvemi bile soyledim. Neyse napalim kismetime nur varmis:) cok tesekkurler yine de fazla beklentiye girmem ben de...
yok aradı ama tık yok biz dostymuşuz ilişkimiz bitmiş mişKız sen barışmadın mı ? :)
İnanma bunaaayok aradı ama tık yok biz dostymuşuz ilişkimiz bitmiş miş
yok aradı ama tık yok biz dostymuşuz ilişkimiz bitmiş miş
bi insan niye o kadar arayıp dost kalmak istediğini söyler ki :) hani sen sürekli peşinde koşup nolur ayrılmayalım desen ve o da buna cevaben iyi bir insansın seni kaybetmek istemiyorum arkadaş kalalım dese hadi neyse diyecem de pek masum gelmedi bu durum.. nazını çekemeyeceksen eğer dostluğun sen de kalsın de.. yani elinin altında olduğunu hissettirme..yok aradı ama tık yok biz dostymuşuz ilişkimiz bitmiş miş
Telde baktırdım ben cnm.henüz yüzyüze gelmedik. Sordum neye bakıyorsun diye,Tarot dedi.inanmam tarottan bunlar çıkmaz dedim.güldü ,hissiyat dedi :) bide çok tatlı insan Cezmi.insanın konuştukça konuşası geliyo.uzun süre de baktı bişey demedi Sağolsun.Tarot mu .?? ...ben çok eskiden yüz yüze de baktırdım.. yüzüne bakıp konuşur..anladınız siz onu
artık yüz yüze bakmıyor bildiğim kadarıyla..ben de istedim kabul etmedi...Telde baktırdım ben cnm.henüz yüzyüze gelmedik. Sordum neye bakıyorsun diye,Tarot dedi.inanmam tarottan bunlar çıkmaz dedim.güldü ,hissiyat dedi :) bide çok tatlı insan Cezmi.insanın konuştukça konuşası geliyo.uzun süre de baktı bişey demedi Sağolsun.
Yüzyüze baktırmak istiyorum en kısa zamanda ,nerde bakıyorsa oraya gitcem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?