İstanbul'da Fal - Falcılar

Neye bakiyo canim? Sana soyle yap boyle yap mi diyor. Karsindaki kisi hk yorum yapiyo mu. Gelecekle ilgili su olacak bu olacak diyo mu?

Aynisini bana da diyolar

Neye bakiyo canim? Sana soyle yap boyle yap mi diyor. Karsindaki kisi hk yorum yapiyo mu. Gelecekle ilgili su olacak bu olacak diyo mu?
Diyor evet. Tarot bakıyo. Ama hissiyat diyor. Ben Tarot baktığına inanmıyorum:) ya da sadece o değildir, yorumu çok farklı.çok Tarot baktırmış bi insanım çünkü

Arkadaslar didemin soledigi herseyi yasoyorum simdi tekrar baktrcam bekliyorum 3gun gecikmeyle bi soyledigini yasadm.onun dısnda mandal muratn dedigi birseyde cıktı ve ukala buldugum laf cafedeki cananın dediklerinide yasıyorum cigdeme daha var ama anlk olayları bildi bakalm bikacgn daha var ama didem cok iyi ya saskınmmm

damlalar cafe nur'a baktırdım beğenmedimmm... tuğba için gitmiştim halbuki bugün izinliydi.. tuğba hakkında yorumu olan var mı

Kendin dene bence
burda kötü diyolar çok iyi çıkıyo mesela zehra çok iyi
iyi dedikleri kötü çıkıyo
enerji meselesi demek ki
bende de cezmi anlık durumu bile bilemedi ama başkaları memnun

Zehra çok çok iyi tutturuyo bende

damlalar cafe nur'a baktırdım beğenmedimmm... tuğba için gitmiştim halbuki bugün izinliydi.. tuğba hakkında yorumu olan var mı
Ne zaman baktirdin? Ben de ona baktirmak icin Taksimdeyim. Napiyim gitmeyeyim mi?

Ne zaman baktirdin? Ben de ona baktirmak icin Taksimdeyim. Napiyim gitmeyeyim mi?
ya tatlım bence gitme.. bugün yaklaşık iki saat önce baktırdım.. çok pembe tablocu ne bileyim ben beğenmedim ya.. tuğba'da izinli bugün yarın gelecekmiş o da yarın giderim herhalde ona.. bir de zaten yorumlara falan baktım hep tuğba nın adı geçiyor.. nur'un adı geçmiyor.. cafe de ki adamda az çok kem küm etmişti sen tuğba ya gel aklın başına gelsin dedi çıkarken

Offf cevap gelene kadar ben geldim kahvemi bile soyledim. Neyse napalim kismetime nur varmis:) cok tesekkurler yine de fazla beklentiye girmem ben de...

Diyor evet. Tarot bakıyo. Ama hissiyat diyor. Ben Tarot baktığına inanmıyorum:) ya da sadece o değildir, yorumu çok farklı.çok Tarot baktırmış bi insanım çünkü
Tarot mu .?? ...ben çok eskiden yüz yüze de baktırdım.. yüzüne bakıp konuşur..anladınız siz onu

yok aradı ama tık yok biz dostymuşuz ilişkimiz bitmiş miş
bi insan niye o kadar arayıp dost kalmak istediğini söyler ki :) hani sen sürekli peşinde koşup nolur ayrılmayalım desen ve o da buna cevaben iyi bir insansın seni kaybetmek istemiyorum arkadaş kalalım dese hadi neyse diyecem de pek masum gelmedi bu durum.. nazını çekemeyeceksen eğer dostluğun sen de kalsın de.. yani elinin altında olduğunu hissettirme..

Tarot mu .?? ...ben çok eskiden yüz yüze de baktırdım.. yüzüne bakıp konuşur..anladınız siz onu
Telde baktırdım ben cnm.henüz yüzyüze gelmedik. Sordum neye bakıyorsun diye,Tarot dedi.inanmam tarottan bunlar çıkmaz dedim.güldü ,hissiyat dedi :) bide çok tatlı insan Cezmi.insanın konuştukça konuşası geliyo.uzun süre de baktı bişey demedi Sağolsun.
Yüzyüze baktırmak istiyorum en kısa zamanda ,nerde bakıyorsa oraya gitcem :))

artık yüz yüze bakmıyor bildiğim kadarıyla..ben de istedim kabul etmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…