Merhaba. Can şuan ya evinde bakıyorya telefonla bakıyor temmuz başı kuruçeşme de yeni acilacak bir mekanda başlayacak normalde buradan telefon vermek yasak ozelden msjda atamiyorum geçmiş sayfalarda numarasını paylaşmıştım bir kackere 05301096788. Ama önce ya msj atin yada watsupdan yazın yabancı numara açmazCan şimdi nerde çalışıyo ya da nasıl ulaşabiliriz
Merhaba. Can şuan ya evinde bakıyorya telefonla bakıyor temmuz başı kuruçeşme de yeni acilacak bir mekanda başlayacak normalde buradan telefon vermek yasak ozelden msjda atamiyorum geçmiş sayfalarda numarasını paylaşmıştım bir kackere 05301096788. Ama önce ya msj atin yada watsupdan yazın yabancı numara açmazCan şimdi nerde çalışıyo ya da nasıl ulaşabiliriz
Valla tarotta. Çok iyidir birde. Ask falında TAO ya bakıyor numarasını. Yazdım msj atin aramadan arkadaslarBu Can dediginiz nerdedir. Kaca bakar nerye nasil ne sekilde bakar. Hangisinde daha iyidir?
bende baktırmak istiyorum bu ara,gerçekten iyi mi?özellikle suya baktırmak istiyorum nedenseBende baktırdım dün Su'ya. Evet çok iyiydi gerçekten. Bakalım gelecek çıkacak mı..
Ben. Açıklama yaptım numarasını da. Paylaştı daha önceden eskiden mesleklerde. Çalışmıştı sonra. Symbol kafede numarasından ulaşın msj. Atin ama onceCan hakkında kimsenin bilgisi yok mu arkadaşlar
leylayloommm özel mesajları bi kontrol eder misin tatlıımmm :)Canım yaa buna hem sevindim hem üzüldümkötü çıkmasına üzüldüm kusura bakma nolur ama bi yandan da bana söylediklerinde de yanılıyor olmasını dilerim o yüzden sevindim... Hakkını helal et lütfen
Amma yazdın be kızım Can'la ilgili. Her yer Can doldu he.Ben. Açıklama yaptım numarasını da. Paylaştı daha önceden eskiden mesleklerde. Çalışmıştı sonra. Symbol kafede numarasından ulaşın msj. Atin ama once
Gerçekten iyiydi. Geleceği bilemem ama canım. Yaşayıp Göreceğim.bende baktırmak istiyorum bu ara,gerçekten iyi mi?özellikle suya baktırmak istiyorum nedense
deniycem inşallah bakar :)Gerçekten iyiydi. Geleceği bilemem ama canım. Yaşayıp Göreceğim.
Bana bu Su Falında isim bile söyledi..
Yakalayabilirsen baktır bence..
Baktımleylayloommm özel mesajları bi kontrol eder misin tatlıımmm :)
Didem dimi bu? Bana telefonda baktı söyledi çıkmadı msjlaştık tekrar bakıp döneceğim dedi ama gidiş o gidiş o yüzden sinir oldum halbuki çok tatlı biriydi sevmiştim de niye öyle yaptı anlamadım. Siz yüzyüze mi bıktırdınız?Gerçekten iyiydi. Geleceği bilemem ama canım. Yaşayıp Göreceğim.
Bana bu Su Falında isim bile söyledi..
Yakalayabilirsen baktır bence..
ayy beraber mi gitsekBaktımarkadaşa sordum mesaj bekliyorum canım belki ben de giderim :)
Didem dimi bu? Bana telefonda baktı söyledi çıkmadı msjlaştık tekrar bakıp döneceğim dedi ama gidiş o gidiş o yüzden sinir oldum halbuki çok tatlı biriydi sevmiştim de niye öyle yaptı anlamadım. Siz yüzyüze mi bıktırdınız?
Didem evet. Telefonda baktırdım. Su başka ya hani, ondan bende tekrar baktırdım. Daha keskin daha kesin.
Öyle dönüş yapmıyor ya mesajlara evet. Bana da öyle. Ki genelde herkese öyle.
Kızlar tek bir güne şartlanmayın kadın kendide diyo ztn ben bu tarihi veriyorum ama oynayabilir diye,kaldıki çok fal baktırdığımız için Süreleri uzatıyoruz bende aynı hataya düştüm abarttım fal işini,Didem'in bana verdiği tarihe daha var ama ben kendimi şartlandırmadım benim için önemli olam dediklerinin çıkmasıDidem'in verdiği tarih yarın bende patlıyor haberiniz olsun:)
Ay sonu yazıcam zaten patlayan fallarım diye kalın ve altı çizili bir şekilde :)
demekki bende uzamayabilirKızlar tek bir güne şartlanmayın kadın kendide diyo ztn ben bu tarihi veriyorum ama oynayabilir diye,kaldıki çok fal baktırdığımız için Süreleri uzatıyoruz bende aynı hataya düştüm abarttım fal işini,Didem'in bana verdiği tarihe daha var ama ben kendimi şartlandırmadım benim için önemli olam dediklerinin çıkması
Hangi siteymiş. Belki bende etkili olur denemek lazım :))Kızlar bir internet sitesinden iskambil falı bakmayı öğrendim (öğrendim çok abartı oldu öğreniyorum gibi sanki) Bunaldıkça enerjimi buna yönlendiriyorum. Site adresi buradan verilmesi yasak mı değil mi emin olamadığım için yazmadım. Siz de deneyin en azında istediğiniz miktar ve uzunlukta kendinize bakabilirsiniz. Belki falcıya gitme sürenizi uzatır diye paylaşıyorum (bende pek etkili olmasa da:))
Ayrıca dikkat ettim kahve ya da tarot bakanlar iskambil falı da bakıyorsa bu fala benzer birşey bakıyorlar. Yaklaşık 1 aydır kendime bakıyorum henüz doğru düzgün yorum yapamasam da sanki bir fikir veriyor gibi. Tabi hisleriniz de önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?