İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar size bir şey söyleyeyim de umudunuz artsın biraz.
Dideme zamanında karalama baktırdığımda, Okul sınav ne biliyim devlet kapısından beklediğiniz biz haber var demişti.
Bende ısrarla hayır demiştim. İyi hatırlayın sürekli karşıma çıkıyor dedi, yok dedikçe sadece okul sınavım falan var demiştim. Ondan istediğiniz şekilde çıkacaksınız olumlu şeyler olacak demişti.
Mezun olmuşum

ayyy hadii hayırlı olsuuunnnn :)

Son düzenleme:
Şahcihana baktirdim sabirli sakin sempetik ve enerjisi cok guzel gercekten soyledikleri tutarliydı vadeler 3 ay civarı ben beğendim yanindan mutlu ayrıldim kisi analizleri guzel tutarlı ve fincana 1 defa baktı diyebilirim ya yuzune yada farkli bir yone bakip oyle aktariyor hissettiklerini

Şahcihana baktırcam demiştim arkadaşlar ne zamandır size. Şahcihana baktırdım ve sonuç rezalet. Hiçbirşekilde tatmin olmadan kendinizle ilgili zaten bildiğiniz şeyleri size anlatıyor. Bir söylüyor 5 dk.bekliyor. Yani gereksix ne kadar bilgi varsa sayıyor ama asıl ögrenmek istediğiniz konu hakkında birkaç tahmini var o kadar. Gelecekle ilgili sadece tarih verdi. Ve "bu tarihler ne" dediğimde, duygusal yaşamınla ilgili dedi. Bana hiç güvenilir ve inandırıcı gelmedi söyleyeyim. Söyledikleri daha önce çıkan biri varsa bilgilendirsin ama yazık oldu paraya ve zamana.

Bir de size hep melekler kahvesi emreyi övmüştüm. Ona tekrar baktırdım fakat benimle alakası olmayan şeyler söyledi bu sefer. İlk gittiğimde sevdiğim kişinin harflerinin hepsini söylemişti eski sevgilimin de ismini söylemişti direkt. Bu sefer daha önce sana aşık dediği kişi için onun séninle hiçbi duygusal bagı yok hayallerde yaşıyosun dedi. Dedim böyle böyle demiştiniz bocaladı konuşamadı vaşka konuya geçti. Anlayacagınız 1 kereden fazla emreye de gidilmiyor. Bir kez baktırdıysanız 2.ye gitmeyin emreye derim. Saçmalıyor çok farklı birinin hayatını benim üstümde çizdi resmen.

Şahincan hakkında olumsuz yorumlar vardı.bi arkadaş önermişti cesaret edemedim.zaten telde bakmıyormuş cafesi varmış ona çağırıyormuş .

Ojhhhjh bu iyi geldi kuzum
Aynen bebeim. Dun su falinda da seninki evinde su bi kac gundur cok sorun yasiyo evinde cok felaket kavgalar var demisti. Ama sana soylemiyo bundan bisey umut edersin diye dedi. Ama sana soyleyecek bi kac gun icinde dedi. Evet gercekten olaylar varmis evinde. Bugun soyledi bana da.

Ayyy canım yaaa o zaman bildi demek ki bak okulunu da bilmiş çok mutlu oldum inşallah ben de ve diğer arkadaslarda güzel olumlu çıkan olayları anlatirizzzz

Didem le bende gorustum ama su falimi karalamamı karar veremedik.hem su hem karalama baktiran varmi.yorum lutfennn.

Kuzu didem suya kaç liraya bakiyor acep

Canlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…