http://www.golgelerkitabi.com/forum/index.php?action=printpage;topic=1700.0Hangi siteymiş. Belki bende etkili olur denemek lazım :))
Aman rabbım ne kadar uzun :))http://www.golgelerkitabi.com/forum/index.php?action=printpage;topic=1700.0
sayfasında 6 ocak 2011 tarihli fal açılımı olan. Dene bakalım bir işe yarayacak mı sende:)
ayyy hadii hayırlı olsuuunnnn :)Kızlar size bir şey söyleyeyim de umudunuz artsın biraz.
Dideme zamanında karalama baktırdığımda, Okul sınav ne biliyim devlet kapısından beklediğiniz biz haber var demişti.
Bende ısrarla hayır demiştim. İyi hatırlayın sürekli karşıma çıkıyor dedi, yok dedikçe sadece okul sınavım falan var demiştim. Ondan istediğiniz şekilde çıkacaksınız olumlu şeyler olacak demişti.
Mezun olmuşum
Nasıldı? Cezmi ye baktırdıysanız kıyaslama yapar mısınızbende baktırdım dideme :)
ben beğendim ama cezmiyi bilmiyorum canım maalesefNasıldı? Cezmi ye baktırdıysanız kıyaslama yapar mısınız
Şahincan hakkında olumsuz yorumlar vardı.bi arkadaş önermişti cesaret edemedim.zaten telde bakmıyormuş cafesi varmış ona çağırıyormuş .Şahcihana baktırcam demiştim arkadaşlar ne zamandır size. Şahcihana baktırdım ve sonuç rezalet. Hiçbirşekilde tatmin olmadan kendinizle ilgili zaten bildiğiniz şeyleri size anlatıyor. Bir söylüyor 5 dk.bekliyor. Yani gereksix ne kadar bilgi varsa sayıyor ama asıl ögrenmek istediğiniz konu hakkında birkaç tahmini var o kadar. Gelecekle ilgili sadece tarih verdi. Ve "bu tarihler ne" dediğimde, duygusal yaşamınla ilgili dedi. Bana hiç güvenilir ve inandırıcı gelmedi söyleyeyim. Söyledikleri daha önce çıkan biri varsa bilgilendirsin ama yazık oldu paraya ve zamana.
Aynen bebeim. Dun su falinda da seninki evinde su bi kac gundur cok sorun yasiyo evinde cok felaket kavgalar var demisti. Ama sana soylemiyo bundan bisey umut edersin diye dedi. Ama sana soyleyecek bi kac gun icinde dedi. Evet gercekten olaylar varmis evinde. Bugun soyledi bana da.Ojhhhjh bu iyi geldi kuzum
Anlat bebek :) memnun kaldin mi nasildi?bende baktırdım dideme :)
Aynen bebeim. Dun su falinda da seninki evinde su bi kac gundur cok sorun yasiyo evinde cok felaket kavgalar var demisti. Ama sana soylemiyo bundan bisey umut edersin diye dedi. Ama sana soyleyecek bi kac gun icinde dedi. Evet gercekten olaylar varmis evinde. Bugun soyledi bana da.
tatlım iyidi ya vallaAnlat bebek :) memnun kaldin mi nasildi?
Aynen bebeim. Dun su falinda da seninki evinde su bi kac gundur cok sorun yasiyo evinde cok felaket kavgalar var demisti. Ama sana soylemiyo bundan bisey umut edersin diye dedi. Ama sana soyleyecek bi kac gun icinde dedi. Evet gercekten olaylar varmis evinde. Bugun soyledi bana da.
bence suya baktır tabi karar seninDidem le bende gorustum ama su falimi karalamamı karar veremedik.hem su hem karalama baktiran varmi.yorum lutfennn.
100 tlcik :)Kuzu didem suya kaç liraya bakiyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?