Bende çok bekledim Didem'i,en büyük kaybı bu ztn onundaRandevu saatinde telefonunu açmadığı için baktıramadım.....didem aynı tas aynı hamam şeklinde gidiyor demek ki..
Bekletmeyi, süründürmeyi tarz edinmiş....falını bilmiyorum..belki iyidir ama , bu tarzı çok itici doğrusuBende çok bekledim Didem'i,en büyük kaybı bu ztn onunda
Aynen öyle falını beğendim bunu da söyledim ama bu tavrı çok irite ediyo benide kendisinede söyledim işte çocukları olduğunu başka işleri olduğunu fln söyledi ama yinede insan sinir oluyoBekletmeyi, süründürmeyi tarz edinmiş....falını bilmiyorum..belki iyidir ama , bu tarzı çok itici doğrusu
düzeldi mi sonundaOhhhh be sonunda
ben hiç beklemedim,şanslı günümmüydü acaba :)Bekletmeyi, süründürmeyi tarz edinmiş....falını bilmiyorum..belki iyidir ama , bu tarzı çok itici doğrusu
bana sorarsan ben beğendim,gayet iyidi,bakalım zamanla göreceğiz gerçekten tutarlı mı değil mi :)didem su falında nasıl arkadaşlar..
ben hiç beklemedim,şanslı günümmüydü acaba :)
Aynen ben de hiç beklemedim hatta faldan iki hafta sonra kötüydüm mesaj atmistim hemen döndü ve o konuyla ilgili 5 dk falan baktı. Onun da haklı olduğu durumlar var dinleyince uygunsam zaten hemen dönüyorum kimseyi beklemek istemiyorum diyor. Tabii bu arada falı da patladı gibi ama olsun o da bir kul sonuçta sihirbaz değil ya olacak dedikleri olmayabiliyor çünkü kudret Rabbimin elinde iki haftada herşey değişmiş dedi o bile şaşırdı yaaaaa. Bunu bildiğim ve yasadigim halde yine de devam ediyorum yaaa yazıklar olsun bana
kız dur sakin ol,bundan sonra baktırma tamam mı :) değişebilir insanların hayatları ve düşünceleri sbit değil ki :) umarım bende patlamaz
inşallah canım Allah bilir tabikiInşallah patlamaz aslında benim ki de patladı sayılamaz da ekstra bir durum oluştu yoksa daha zamanı var.
Ben de su falı baktirmayi düşünüyorumkızlar bende dün baktırdım dideme .perşembe aradım gece çok yorgun olmazsam bakarım dedi adımı dt aldı.sonra gece aradı pat pat yaklaşık 10 dkk fal konumu ve şuanki ruh halimi hemen söyledi ama yarın bakalım çünkü çok karışıksın dedi beklemedim tam tersi oldu aslında o beni bekledi bana göre ayarladı zamanını benim durumlar çoook karışık çünkü.çokta güzel baktı geçmişi çocukluğumdan itibaren diyebilirim önüme döktü.falcıdan ziyade arkadaş gibiydi benimle yaşamış gibi anlattı.gelecek için çıkarmı bilemem şahcihanla hemen hemen aynı şeyleri söyledi ama ddidemin tarihler biraz daha yakın..ve ben dideme ödemesini ptesi yapacağımı söyledim tamm sorun değil dedi.
şahcihanın ise ayrı bir enerjisi var sakinleştiriyor bazı enerji ve telkin teknikleri anlattı onları uygulamayı düşünüyorum.ben 2 sinide beğendim.
bu arada karalama baktırdım
Kadının iyi niyeti sonunda suistimal edilmişşifremi Unuttuğum icin bu kaçıncı hesabım,insan bu kadar nasıl balık hafızalı olur ..bu arada kızlar Didem'i aradım,birkac kisi yatırmamış falan Paraları,artık yatırmadan bakmıyorum dedi..haberiniz olsın ..bir de sahcihana baktırdım ben de iki gün once o da iyiydi..normalde tarota güvenmem şaşırttı beni..bir de yigitin dedigi tarih patladı haberiniz olsın ..baktırsına paylaşmaya devam :)
şifremi Unuttuğum icin bu kaçıncı hesabım,insan bu kadar nasıl balık hafızalı olur ..bu arada kızlar Didem'i aradım,birkac kisi yatırmamış falan Paraları,artık yatırmadan bakmıyorum dedi..haberiniz olsın ..bir de sahcihana baktırdım ben de iki gün once o da iyiydi..normalde tarota güvenmem şaşırttı beni..bir de yigitin dedigi tarih patladı haberiniz olsın ..baktırsına paylaşmaya devam :)
şifremi Unuttuğum icin bu kaçıncı hesabım,insan bu kadar nasıl balık hafızalı olur ..bu arada kızlar Didem'i aradım,birkac kisi yatırmamış falan Paraları,artık yatırmadan bakmıyorum dedi..haberiniz olsın ..bir de sahcihana baktırdım ben de iki gün once o da iyiydi..normalde tarota güvenmem şaşırttı beni..bir de yigitin dedigi tarih patladı haberiniz olsın ..baktırsına paylaşmaya devam :)
aynen valla insanlar da bi tuhaf,fazla geliyorsa da baktırmaDoğru bir karar vermiş hiç para muhabbeti yapmadan bakiyordu fala bende bir kaç gün sonra yatirmistim. Yazık yaa sonuçta enerji harcıyor iyi etmiş en azindan daha az yoğun olur gerçekten dürüst olanlarda rahat baktirir. Begenmezsen söyle kadın almiyor ki o zaman parayı.
aaa hayret bişey neden yatırmazlar ki madem yatırmıycan ne baktırıysun ya ayıp denen bişey var dimi ama ?
aynen valla insanlar da bi tuhaf,fazla geliyorsa da baktırma
ben söylüyorum :) onun için didemin dediklerini kağıta geçirdimBen suna şaşırıyorum,hava mı su mu aciliyeti nedir yani:)) paran olunca baktır di mi :)) bu arada birsey sorucam kızlar siz çıkmadığı zaman verdikleri tarihler söylüyor musunız falcılara?boyle demiştiniz ama olmadı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?