İstanbul'da Fal - Falcılar

:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)[/QUOTE]
Ben 2 yıl önce sardım bakmaya ama 1..5 yıla yakın baktrmadın..sonra arkdş baktrcaktı bi gazlanma merak 4 kişiye falan baktrdım ara ara 2 ay içinde ...daha istemyrm..iç huzurum olmuo..tabi kendi fikrim...yanlış anlamasn kimse

Merhaba arkadaşlar :)
son 1 aydır fala sardım, sık sık fal baktırıyorum. aşk hayatım oldukça karmaşık çünkü
ilk olarak melekler kahvesi eren'e gittim, kendisi yalnızca 1 dk kadar fincana baktı,
sonrasında hayatımdaki kişinin adındaki ve soyadındaki harflere, görüntüsüne kadar herşeyi bildi.
benim hissettiklerim, yaşadıklarım vs. Beni tam anlamıyla şok etti !
ilk dedikleri çıktı, hiç beklemiyordum, haziran ayında dediğinin gerçekleşmesini bekliyorum şu anda ama imkansızmış gibi geliyor.
sonrasında melekler kahvesindeki emreye ve güle de baktırdım. emre'den enerji alamadım, çok hızlı ve sessiz konuşuyor,
ama dediklerinden çıkanlar oldu ..
en son kadınlar kahvesi'nde pelin'e baktırdım, çok övmüşlerdi kendisini.
ama kendisi hiç fincana bakmadı bile ! sadece iskambil kağıtlarıyla baktı ama feci sallıyor gibiydi.
şimdi yarın bir-iki kişiye daha baktırmayı planlıyorum. sizce kime gitmeliyim ?
(taksime gideceğim bu arada)

Eren nas
Eren nasıldı ben onunla fal sayfasını kapattım

:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)[/QUOTE]

Ahhh bee kuzumm yapabilsem sadece okumak için giriyorum dayanamiyorum. Neyse ama bir yol haritası çizdim kendime başladığım kişiyle bu fal olayini noktalamayi düşünüyorum inşallah tahminimce haftaya bu iş biter

yaaa bu nedir yaa gitmiyor mesajlarimm yada bin kere gönderdim ayni mesaji iyyyyyyy

:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)
Ben 2 yıl önce sardım bakmaya ama 1..5 yıla yakın baktrmadın..sonra arkdş baktrcaktı bi gazlanma merak 4 kişiye falan baktrdım ara ara 2 ay içinde ...daha istemyrm..iç huzurum olmuo..tabi kendi fikrim...yanlış anlamasn kimse[/QUOTE]

Valla ben hiç yanlış falan anlamadım ben gaza geliyorum arkadaş bitirecem bitirecemm ben de inşaallah. Rabbim kurtulmak isteyenlere de yardım etsin

Eren nas

Eren nasıldı ben onunla fal sayfasını kapattım

eren cidden beni şok etti diyebilirim, 1 dk fincana bakar bakmaz her şeyi saydı ve doğruydu hepsi.
geleceğe dair söyledikleriyle ilgili olarak da,
3 gün içinde sana görüşme teklif edecek dedi, hiç böyle birşey beklemiyordum ( durum çok karışık çünkü ),
ve ertesi günü ilişkimiz değişti, o gün görüşme teklif etti. (fakat görüşmedik bir durumdan dolayı)
20 mayıs'tan sonra her şey yoluna girecek dedi. 22'sinde ilk defa görüştük :)
haziranda bu adam senin hayatında olacak dedi, haziranın 2'sinde cidden hiç ama hiç tahmin etmeyeceğim bi gelişme oldu :)
ama şu anda birlikte değiliz , 13 haziran'dan sonra her şey yolunda olacak dedi .
bana şu anda bu dediğinin gerçekleşmesi imkansız gibi geliyor, ama gerçekleşmesini çok ama çok istiyorum :))

Bu Eren dediginiz sallama midir, gercek midir acaba? Nerede bu? Kaca bakiyo? Neye bakiyo?

eren taksim melekler kahvesinde bakıyor ama randevu almak lazım gitmeden..
25 tl ye bakıyor..
ben internette yorumları okuyup da gitmiştim, herkes çok övmüştü,
olumsuz yorumlar da vardı ama denemek istedim.

ee arkadaşlar yok mu hiç falcı tavsiyeniz taksimde ? :)

Kızlar şahcihana gidebilirsiniz. Buraya ilk ona baktırdığım gün hiç beğenmedim demiştim ama daha dün söylediklerinin biri çıktı. Baktıralı 4 gün falan oldu daha. Hele diğer baktıran arkadasım daha bi memnun kaldı. Benim o gün tüm negatif enerjiler üstümdeydi. :)

O zaman bugun sahcihani deneyebilirim :)
Randevu almak gerekir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…