:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)[/QUOTE]Eğer basarabilirsen ne mutlu sana ben de hergün karar alıyorum bu son olsun neyse buna da bakayim ayyy şunu da deniyeyim diye diye hele dün akşam Mangalda kül birakmadim ama şu an kafam yine karışıkaslında falsiz günlerim daha mı iyiydi ne kendi kendime takiliyordum. Ama biliyorum kendimi daha birakmaya hazır değilim zatennnn şu da bir gerçek ki falı bırakmaya karar verince forumada girmemem lazım yanlış anlamayın kızlar ama burasi acayip gaxa getiriyor tabi ki kimse zorla bişey yaptirmiyorda etkileniyorum en azından ben kendim.
AMA BEN BURAYI DA ÇOK SEVDIM NASIL AYRILIRIM BILEMIYORUM
Eren nasıldı ben onunla fal sayfasını kapattımMerhaba arkadaşlar :)
son 1 aydır fala sardım, sık sık fal baktırıyorum. aşk hayatım oldukça karmaşık çünkü
ilk olarak melekler kahvesi eren'e gittim, kendisi yalnızca 1 dk kadar fincana baktı,
sonrasında hayatımdaki kişinin adındaki ve soyadındaki harflere, görüntüsüne kadar herşeyi bildi.
benim hissettiklerim, yaşadıklarım vs. Beni tam anlamıyla şok etti !
ilk dedikleri çıktı, hiç beklemiyordum, haziran ayında dediğinin gerçekleşmesini bekliyorum şu anda ama imkansızmış gibi geliyor.
sonrasında melekler kahvesindeki emreye ve güle de baktırdım. emre'den enerji alamadım, çok hızlı ve sessiz konuşuyor,
ama dediklerinden çıkanlar oldu ..
en son kadınlar kahvesi'nde pelin'e baktırdım, çok övmüşlerdi kendisini.
ama kendisi hiç fincana bakmadı bile ! sadece iskambil kağıtlarıyla baktı ama feci sallıyor gibiydi.
şimdi yarın bir-iki kişiye daha baktırmayı planlıyorum. sizce kime gitmeliyim ?
(taksime gideceğim bu arada)
Eğer basarabilirsen ne mutlu sana ben de hergün karar alıyorum bu son olsun neyse buna da bakayim ayyy şunu da deniyeyim diye diye hele dün akşam Mangalda kül birakmadim ama şu an kafam yine karışıkaslında falsiz yor
:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)[/QUOTE]Eğer basarabilirsen ne mutlu sana ben de hergün karar alıyorum bu son olsun neyse buna da bakayim ayyy şunu da deniyeyim diye diye hele dün akşam Mangalda kül birakmadim ama şu an kafam yine karışıkaslında falsiz günlerim daha mı iyiydi ne kendi kendime takiliyordum. Ama biliyorum kendimi daha birakmaya hazır değilim zatennnn şu da bir gerçek ki falı bırakmaya karar verince forumada girmemem lazım yanlış anlamayın kızlar ama burasi acayip gaxa getiriyor tabi ki kimse zorla bişey yaptirmiyorda etkileniyorum en azından ben kendim.
AMA BEN BURAYI DA ÇOK SEVDIM NASIL AYRILIRIM BILEMIYORUM
Ben 2 yıl önce sardım bakmaya ama 1..5 yıla yakın baktrmadın..sonra arkdş baktrcaktı bi gazlanma merak 4 kişiye falan baktrdım ara ara 2 ay içinde ...daha istemyrm..iç huzurum olmuo..tabi kendi fikrim...yanlış anlamasn kimse[/QUOTE]:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)
Eren nas
Eren nasıldı ben onunla fal sayfasını kapattım
Bu Eren dediginiz sallama midir, gercek midir acaba? Nerede bu? Kaca bakiyo? Neye bakiyo?
Bu Eren dediginiz sallama midir, gercek midir acaba? Nerede bu? Kaca bakiyo? Neye bakiyo?
Ya seyyy.. soruyorum sadeceYok artık sana fal ben bakıcam sana :)
Ya seyyy.. soruyorum sadece
ee arkadaşlar yok mu hiç falcı tavsiyeniz taksimde ? :)
Kızlar şahcihana gidebilirsiniz. Buraya ilk ona baktırdığım gün hiç beğenmedim demiştim ama daha dün söylediklerinin biri çıktı. Baktıralı 4 gün falan oldu daha. Hele diğer baktıran arkadasım daha bi memnun kaldı. Benim o gün tüm negatif enerjiler üstümdeydi. :)
Randevu saatinde telefonunu açmadığı için baktıramadım.....didem aynı tas aynı hamam şeklinde gidiyor demek ki..didem su falında nasıl arkadaşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?