İstanbul'da Fal - Falcılar

E çıktı mı bari?keske ben de yazsaydım :/

Ben telime kayıt Programı indirmistim didemle konusmamizi kayit etmistim ki gittiğim diger falcilarda da ses kaydı yapıyorum daha sonra daha sakin kafayla dinliyorum sizde böyle yapın iyi oluyor ama çok özel şeyler varsa riskli birisi dinlerse falan önlem alin
Bana olmayacak dedigi bir şey iki hafta içinde olunca yazdım kötüyüm diye ne olduğunu yszmadim ama hemen bakti durumun degistigini söyledi hatta kendi de şaşırdı yoktu böyle bir durum dedi aniden gelişmiş nasıl gelişmiş niye olmuş onları söyledi.

bende de ters bişi olursa bende baktırayım :)

Bıktım bu falcılara umut baglamaktan. Acaba medyum mu bulsak şöyle herseyi haber verse
Daha önce benim bi arkadasımın ailesi bi adamla görüşmüştü. Üstlerinde büyü oldugunu söylemiş kimin yaptıgını çok ısrar etmişler söylememiş sen demiş gider öldürürsün sonra onu. Gerek yok demiş. Sonra biz gitmiştik ben çocuktum. Babannemin çok yakında ölcegini söylemişti. 4 gün sonra ökmüştü babannem. Geleceği herşeyiyle gördüğünü çok güçlü perileri cinleri oldugunu söylemişti. Hatta ünlüler buna gelip bize güzel görümme büyüsü yap diyolarmış. O da yapıyormuş. Albümüm tutsun insanlar tesirlensin diye büyü yaptıran şarkıcılar oyuncular varmış. Bu adamın nosunu silmişti babam sonra günah böyle şeyler diye ama bence faldan hiçbir farkı yok günahta. İkisi de yasak sonuçta dinde. Ben onun nosunu bulup ona baktırcam artık napayım böyle falla olmuyor

yok ya bence baktırma ona , geleceği o kadar bilmekte iyi değil bence,
bu sefer psikolojin daha da bozulur, benim fikrim bu tabi ama yinede sen bilirsin..

bu sefer psikolojin daha da bozulur, benim fikrim bu tabi ama yinede sen bilirsin..

Yine de insan bi acaba mı diyor ?bulursan bize de soyle kim,bakarsın gideriz

Yok ben aşk hayatımla ilgili bilgi alıcam. En kesin çözüm bu. Kimle evlencem nerde tanışcam ne akdar süre var bunları bileyim ona göre yol haritamı çizerim :)

Yine de insan bi acaba mı diyor ?bulursan bize de soyle kim,bakarsın gideriz

Bu kişi şey diyodu, istanbuldaki bütün medyumlar benden eğitim alırdı eskiden. Ama cidden adamın suratını görseniz anlarsnız. Öyle bi enerji var ki gözlerine bakamıyorsunuz ışık çıkıyor sanki. Bunlarda babadan ogula geçiyormuş ve karısı hamileydi çocugu doktora götürmüyorlardı bu görebiliyordı karısının karnının içini. Öyle diyordu karısı. Hatta ben dışarda (çocugum diye beni mutfağa karısının yanına atmışlardı) konusurken karısıyla demişti bana, kocam oglumuz olacagını ama kalbinin delik olacagını söyledi. Ve bu güç ona geçicekmiş zamanı gelince demişti. Süper ya benim aklıma bu daha önce neden gelmedi ki. Neyse bi araştırayım.

Yok artık yaaa..hic boyle seyler duymamıştım..biraz korkunc gibi degil mi yahu :)

Arkadaşlar selam..
Cezmi ile yüzyüze bakım baktık. Öncelikle genç olması şaşırttı beni.bu en iyi bakımıydı bence. Daha bi memnunum bu bakımı içime sindi.
Net olmasa da zaman verdi. Onu beklemedeyim şu anlık.gelişmeleri yaziiciiim :))

Bence değil. Keşke bende de böyle doğa üstü güçler olsa :)

Bazen ben de istiyorum guclerim olsa diye ama onun da kendine gore zorluğu vardır mutlaka.
Ama bu adam çok para ister ki kizlar şimdiden para biriktirmeye baslayin derim

Kızlar dün arkadaşlarla beşiktaş mi kafe handeye gittik bi akkadaş illa gidelim dedi biliyordum kabul etmiceklerini ama yine de gittik saat 19 gibiydi. Randevusuz alamayız dedi ordaki kız kesinlikle. İkiside estetik cerrahiden yeni çıkmış gibiydi. Biran şüphe ettim acaba bu işi paraya mı döktüler diye. Hande gördü beni gülümsedi. Güzel ilgilendi kart verdi, gelceginiz günün sabahı arayın dedi. Sizin fikirleriniz ne bu hande hakkında? Çıkıyor mu dedikleri?

yok artık gerçek mi bu

yok artık gerçek mi bu

Aynen canım ben yarın bi babamın tlfonunu rehberini kurcalıyım bakalım bulabilcek miyim. Ama dediğiniz gibi 50 100 lira kurtarmaz bu adam büyü bozmaya yıllar önce 800 lira almıştı. Ama oturup yarım saat gelecek hakkında bilgi vermeye en fazla 200 alması lazım. Daha fazla alamaz. Ben bi araştırayım döncem. Zaten çok snirli biriydi. Ben onun söylemek istemediği şeylerin tahminini yapmıştım çocukken. Beni çıkarmıştı odadan. Ama senin cinlerin de kuvvetli demişti bana sonradan. Onun hafızasını sezebilmişim o yüzden çıkarmış beni dışarı. Öyle demişti. 15 - 16 yaslarındaydım sanırım o zamanlar. Belki birkaç yaş daha büyük tam hatırlamıyorum. O adam izmitteydi taşındı karadenize. Yerinde duramadı bi. Gerçek bilginler zaten bir mekanda duramaz. Mekanı değiştirmeyen kişi anlayın ki para için sermiş postunu oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…