İstanbul'da Fal - Falcılar

baktır bakalım yorumlarını bekliyoruz,bende baktırcam ama bulamıyorum

Doğru söylüyorsun canım zatennnn bozuk olan psikoloji fallarla iyice çorba oluyor . bide para veriyoruz o da çabası

Didem'i severim . Enerjisi iyidir. Şaşırtır.
Bugün bende patladı arkadaşlar malesef :)

Malesef ben de patladı an itibariyle bu hafta için Haber alacaksın bekle dedi benim için hafta bitti yoksa pazar gununumu beklesem hani umudum yokkk da sanki beklemesem ne yapacaksam ha ha ha. Artı ben de enerjisini tarzini tavrını beğendim Didemin en azından fala baktıktan sonra parayı yatiriyorsun ki bence o da önemli bir kriter

Ay sonu hepsi patlıyor zaten :)

Kimin ki çıkıyor ki zaten....

Kimlere kimlere baktırmadım ben

Kızlar hep dediğim gibi tam tarihe şartlamayın kendinizi kadın ztn benim tarihlerim % 100 tutar gibi bişey demiyo tarihler sarkabilir uzayabilir fal bu ztn bu kadar inandığımız için patlıyo çoğu,kafa dağıtıp beklemek Lazım ama onuda yapamıyoruz işte önemli olan Olayların çıkması tarihler atabilir buna takılmamak gerek Didem de bana tarih verdi ama illa ı tarih olcak diye beklemiyorum

Faldan ziyade gerçekten iyi bir Yıldızname bakan birini bulmak laızm çünkü olabilitesi en yüksek Bakım çeşidi o ama işte piyasada iyi bakan çok az onları da nerden bulcaz bilmiyorum

aman diiiyyiimmmm sakınnn
Evt bugün son oldu..artık baktrmıcam akışına bırakmak en iyisi...hem de günaha girmiyrm diye içim rahat olur...pskolojmi rahatlattım...oldu bitti...gelecekten hala emin değilim normal olarak bu da beni mutlu ediyor...fala takılmadığımı da anlıyrm...

aaa hadi ya,ne baktırmıştın sen?su mu?

Faldan ziyade gerçekten iyi bir Yıldızname bakan birini bulmak laızm çünkü olabilitesi en yüksek Bakım çeşidi o ama işte piyasada iyi bakan çok az onları da nerden bulcaz bilmiyorum

aynen cnm en iyisi yıldızname herşey çıkıyormuş onda ama bakabilen yok maalesef

en iyisi cnm benim oluruna bırakıp beklemek zamanı...hiiçç belli olmaz yarına ne olacağı :)

Ama bana kendi tarihi verdi ve o kadar emin ki bak olacak ve sen de beni arayıp haber ver dedi keşke tarih vermeseydi ne bileyim insan daha bi bekliyor. Aman sarksin da olsun yeter ki

Ama bana kendi tarihi verdi ve o kadar emin ki bak olacak ve sen de beni arayıp haber ver dedi keşke tarih vermeseydi ne bileyim insan daha bi bekliyor. Aman sarksin da olsun yeter ki
belki kendini o tarihe şartlandırdığın için enerji olayını abarttın ve bundan dolayı olaylar sarktı?olabilir mi olabilir bence

Zamanı mı çıkmadı tersi mi oldu
yanlış alıntılama canım :)

en iyisi cnm benim oluruna bırakıp beklemek zamanı...hiiçç belli olmaz yarına ne olacağı :)
Aynen kadere inanmak daha çok rahatlatıyor..böyle zorla nocak ne bitecek hesapları takıntı ve mıtsuzlıktan başka bişi vermiyor..başına geleni kabullenirsin sonraki günler için de üzülrek ya da sevinerek devam edersin..ama devam edersin etmelisin...akışıyla yaşarsan huzurun da olur ben günaha girdim diye sıkıntılanıyrdum

TE="yalnizay, post: 41364684, member: 548935"]Evt bugün son oldu..artık baktrmıcam akışına bırakmak en iyisi...hem de günaha girmiyrm diye içim rahat olur...pskolojmi rahatlattım...oldu bitti...gelecekten hala emin değilim normal olarak bu da beni mutlu ediyor...fala takılmadığımı da anlıyrm...[/QUOTE]
Eğer basarabilirsen ne mutlu sana ben de hergün karar alıyorum bu son olsun neyse buna da bakayim ayyy şunu da deniyeyim diye diye hele dün akşam Mangalda kül birakmadim ama şu an kafam yine karışık aslında falsiz günlerim daha mı iyiydi ne kendi kendime takiliyordum. Ama biliyorum kendimi daha birakmaya hazır değilim zatennnn şu da bir gerçek ki falı bırakmaya karar verince forumada girmemem lazım yanlış anlamayın kızlar ama burasi acayip gaxa getiriyor tabi ki kimse zorla bişey yaptirmiyorda etkileniyorum en azından ben kendim.
AMA BEN BURAYI DA ÇOK SEVDIM NASIL AYRILIRIM BILEMIYORUM

Eğer basarabilirsen ne mutlu sana ben de hergün karar alıyorum bu son olsun neyse buna da bakayim ayyy şunu da deniyeyim diye diye hele dün akşam Mangalda kül birakmadim ama şu an kafam yine karışık aslında falsiz günlerim daha mı iyiydi ne kendi kendime takiliyordum. Ama biliyorum kendimi daha birakmaya hazır değilim zatennnn şu da bir gerçek ki falı bırakmaya karar verince forumada girmemem lazım yanlış anlamayın kızlar ama burasi acayip gaxa getiriyor tabi ki kimse zorla bişey yaptirmiyorda etkileniyorum en azından ben kendim.
AMA BEN BURAYI DA ÇOK SEVDIM NASIL AYRILIRIM BILEMIYORUM [/QUOTE]
:) tatlım sadece yorumları oku,ben öyle yapıyorum,aradan geçsin 5-6 ay sonra baktır bişey kaybetmezsin ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…