öğrenirsen tam olarak yazar mısın sonraAynen canım ben yarın bi babamın tlfonunu rehberini kurcalıyım bakalım bulabilcek miyim. Ama dediğiniz gibi 50 100 lira kurtarmaz bu adam büyü bozmaya yıllar önce 800 lira almıştı. Ama oturup yarım saat gelecek hakkında bilgi vermeye en fazla 200 alması lazım. Daha fazla alamaz. Ben bi araştırayım döncem. Zaten çok snirli biriydi. Ben onun söylemek istemediği şeylerin tahminini yapmıştım çocukken. Beni çıkarmıştı odadan. Ama senin cinlerin de kuvvetli demişti bana sonradan. Onun hafızasını sezebilmişim o yüzden çıkarmış beni dışarı. Öyle demişti. 15 - 16 yaslarındaydım sanırım o zamanlar. Belki birkaç yaş daha büyük tam hatırlamıyorum. O adam izmitteydi taşındı karadenize. Yerinde duramadı bi. Gerçek bilginler zaten bir mekanda duramaz. Mekanı değiştirmeyen kişi anlayın ki para için sermiş postunu oraya.
Bu Cezmi eski sayfalarda sözü geçen cezmi değilArkadaşlar selam..
Cezmi ile yüzyüze bakım baktık. Öncelikle genç olması şaşırttı beni.bu en iyi bakımıydı bence. Daha bi memnunum bu bakımı içime sindi.
Net olmasa da zaman verdi. Onu beklemedeyim şu anlık.gelişmeleri yaziiciiim :))
Evet aynı Cezmi değil bende fark ettim sonradan bende sadece anı bildiBu Cezmi eski sayfalarda sözü geçen cezmi değil
öbür cezmi yaşlı biri
ayrıca bende hiçbişi tutturamadı
AY keşke bulsannnnAynen canım ben yarın bi babamın tlfonunu rehberini kurcalıyım bakalım bulabilcek miyim. Ama dediğiniz gibi 50 100 lira kurtarmaz bu adam büyü bozmaya yıllar önce 800 lira almıştı. Ama oturup yarım saat gelecek hakkında bilgi vermeye en fazla 200 alması lazım. Daha fazla alamaz. Ben bi araştırayım döncem. Zaten çok snirli biriydi. Ben onun söylemek istemediği şeylerin tahminini yapmıştım çocukken. Beni çıkarmıştı odadan. Ama senin cinlerin de kuvvetli demişti bana sonradan. Onun hafızasını sezebilmişim o yüzden çıkarmış beni dışarı. Öyle demişti. 15 - 16 yaslarındaydım sanırım o zamanlar. Belki birkaç yaş daha büyük tam hatırlamıyorum. O adam izmitteydi taşındı karadenize. Yerinde duramadı bi. Gerçek bilginler zaten bir mekanda duramaz. Mekanı değiştirmeyen kişi anlayın ki para için sermiş postunu oraya.
canım genc olan mı bılemedı senı ?Anı bile bilemedi bende
Bak canım ben Cezmiye 15 yıldır fal baktırıyorum....7-8 yıl öncesine kadar yüzyüze baktırıyordum..sonradan sadece telefonla bakmaya başladı... Cezmi hep aynı cezmi ....ses aynı ses, zaten genç biriydi şimdi de 40 lı yaşlarda olması lazım, ama yaşından genç gösteren biriydi herzaman....sizin bukadar Cezmiyi karalamaya çalışmanızı anlamış değilim...Evet gelecekte tutturamadığı şeyler oldu bende, ama %40 ı geçmez tutturamadıkları, anda ise hiçbir zaman yanılmadı,...anı bende en iyi bilen falcıdır ki benim gittiğim falcı sayısının haddi hesabı yok...ki bunlar Cafe falcıları falan değil, öyle evlerinde bakan ciddi falcılar..ama diyorum ya anı bende en iyi bilen Cezmi oldu hep...geleceğe kefil olamam, çıkmayan birkaç önemli konu da oldu çünkü, ama çıkanların yanında gözardı ediyorum....Anı tuuturamaması diye birşey olamaz, ..Bu Cezmi eski sayfalarda sözü geçen cezmi değil
öbür cezmi yaşlı biri
ayrıca bende hiçbişi tutturamadı
Babamın oğlu değil adam hiçbişi bilmedi bende e ne yapayım yaniBak canım ben Cezmiye 15 yıldır fal baktırıyorum....7-8 yıl öncesine kadar yüzyüze baktırıyordum..sonradan sadece telefonla bakmaya başladı... Cezmi hep aynı cezmi ....ses aynı ses, zaten genç biriydi şimdi de 40 lı yaşlarda olması lazım, ama yaşından genç gösteren biriydi herzaman....sizin bukadar Cezmiyi karalamaya çalışmanızı anlamış değilim...Evet gelecekte tutturamadığı şeyler oldu bende, ama %40 ı geçmez tutturamadıkları, anda ise hiçbir zaman yanılmadı,...anı bende en iyi bilen falcıdır ki benim gittiğim falcı sayısının haddi hesabı yok...ki bunlar Cafe falcıları falan değil, öyle evlerinde bakan ciddi falcılar..ama diyorum ya anı bende en iyi bilen Cezmi oldu hep...geleceğe kefil olamam, çıkmayan birkaç önemli konu da oldu çünkü, ama çıkanların yanında gözardı ediyorum....Anı tuuturamaması diye birşey olamaz, ..
SEnin Didem olduğunu düşünmeye başladım...bir insan birini karalarken bir kez söyler,,defalarca yazı yazmaz...sen 10 tane karalayıcı mesaj yazmışsın Cezmi için..bizim de memnun kalmadığımız falcılar oldu, 1-2 kez yazıp geçtik...senin bu davranışlarına anlam veremiyorum..Babamın oğlu değil adam hiçbişi bilmedi bende e ne yapayım yani
Bana 30 Yaşında olduğunu söyledi:)) en son bi arkadaş skypetan baktırmış bilmiyorum Valla Cezmi iyi mi orta mı hala karar veremedimBak canım ben Cezmiye 15 yıldır fal baktırıyorum....7-8 yıl öncesine kadar yüzyüze baktırıyordum..sonradan sadece telefonla bakmaya başladı... Cezmi hep aynı cezmi ....ses aynı ses, zaten genç biriydi şimdi de 40 lı yaşlarda olması lazım, ama yaşından genç gösteren biriydi herzaman....sizin bukadar Cezmiyi karalamaya çalışmanızı anlamış değilim...Evet gelecekte tutturamadığı şeyler oldu bende, ama %40 ı geçmez tutturamadıkları, anda ise hiçbir zaman yanılmadı,...anı bende en iyi bilen falcıdır ki benim gittiğim falcı sayısının haddi hesabı yok...ki bunlar Cafe falcıları falan değil, öyle evlerinde bakan ciddi falcılar..ama diyorum ya anı bende en iyi bilen Cezmi oldu hep...geleceğe kefil olamam, çıkmayan birkaç önemli konu da oldu çünkü, ama çıkanların yanında gözardı ediyorum....Anı tuuturamaması diye birşey olamaz, ..
Güzelim ben didem falan değilim çıkana çıktı çıkmayana çıkmadı yazıyorumSEnin Didem olduğunu düşünmeye başladım...bir insan birini karalarken bir kez söyler,,defalarca yazı yazmaz...sen 10 tane karalayıcı mesaj yazmışsın Cezmi için..bizim de memnun kalmadığımız falcılar oldu, 1-2 kez yazıp geçtik...senin bu davranışlarına anlam veremiyorum..
Arkadaşlar başlamayalım yine polemiklere karalamak isteyen karalasın baktıran baktırsınSEnin Didem olduğunu düşünmeye başladım...bir insan birini karalarken bir kez söyler,,defalarca yazı yazmaz...sen 10 tane karalayıcı mesaj yazmışsın Cezmi için..bizim de memnun kalmadığımız falcılar oldu, 1-2 kez yazıp geçtik...senin bu davranışlarına anlam veremiyorum..
Canım iyi mi orta mı ona birşey diyemiyeceğim....ama kötü olmadığı kesin...bukadar karalamayı haketmediği de kesin...birde şöyle de bir durum var....telefonla fal bakmak zordur...o insanı görmüyorsun çünkü....birşeyleri yorumlamak zor olabilir...yüze yüze baktırdığım dönemleri ben de özlüyorum, ama yapılacak birşey yok...evine almıyor kimseyi artık çünküBana 30 Yaşında olduğunu söyledi:)) en son bi arkadaş skypetan baktırmış bilmiyorum Valla Cezmi iyi mi orta mı hala karar veremedim
Ama canım şöyle bi durumda var bu fal işi gerçekten enerji uyuşması belki Arkadaşın anını bilememiş olabilir buna saygı duymak LazımCanım iyi mi orta mı ona birşey diyemiyeceğim....ama kötü olmadığı kesin...bukadar karalamayı haketmediği de kesin...birde şöyle de bir durum var....telefonla fal bakmak zordur...o insanı görmüyorsun çünkü....birşeyleri yorumlamak zor olabilir...yüze yüze baktırdığım dönemleri ben de özlüyorum, ama yapılacak birşey yok...evine almıyor kimseyi artık çünkü
bize de haber ver canım :)Aynen canım ben yarın bi babamın tlfonunu rehberini kurcalıyım bakalım bulabilcek miyim. Ama dediğiniz gibi 50 100 lira kurtarmaz bu adam büyü bozmaya yıllar önce 800 lira almıştı. Ama oturup yarım saat gelecek hakkında bilgi vermeye en fazla 200 alması lazım. Daha fazla alamaz. Ben bi araştırayım döncem. Zaten çok snirli biriydi. Ben onun söylemek istemediği şeylerin tahminini yapmıştım çocukken. Beni çıkarmıştı odadan. Ama senin cinlerin de kuvvetli demişti bana sonradan. Onun hafızasını sezebilmişim o yüzden çıkarmış beni dışarı. Öyle demişti. 15 - 16 yaslarındaydım sanırım o zamanlar. Belki birkaç yaş daha büyük tam hatırlamıyorum. O adam izmitteydi taşındı karadenize. Yerinde duramadı bi. Gerçek bilginler zaten bir mekanda duramaz. Mekanı değiştirmeyen kişi anlayın ki para için sermiş postunu oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?