İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar ben bugün bakırköyde mandal cafe toprağa baktırdım.Toprağa fal baktırıp çıkan oldu mu.

öğrenirsen tam olarak yazar mısın sonra

Bu Cezmi eski sayfalarda sözü geçen cezmi değil
öbür cezmi yaşlı biri
ayrıca bende hiçbişi tutturamadı

AY keşke bulsannnn

Eski sayfaları iyice araştırıp asıl cezmiye baktıranlara sormak Lazım o da Bayağı uzun be yorucu iş:)

Aynı cezmi olmadığı bilinsin de eskisini arayan boşuna buldum sanmasın

Bu Cezmi eski sayfalarda sözü geçen cezmi değil
öbür cezmi yaşlı biri
ayrıca bende hiçbişi tutturamadı
Bak canım ben Cezmiye 15 yıldır fal baktırıyorum....7-8 yıl öncesine kadar yüzyüze baktırıyordum..sonradan sadece telefonla bakmaya başladı... Cezmi hep aynı cezmi ....ses aynı ses, zaten genç biriydi şimdi de 40 lı yaşlarda olması lazım, ama yaşından genç gösteren biriydi herzaman....sizin bukadar Cezmiyi karalamaya çalışmanızı anlamış değilim...Evet gelecekte tutturamadığı şeyler oldu bende, ama %40 ı geçmez tutturamadıkları, anda ise hiçbir zaman yanılmadı,...anı bende en iyi bilen falcıdır ki benim gittiğim falcı sayısının haddi hesabı yok...ki bunlar Cafe falcıları falan değil, öyle evlerinde bakan ciddi falcılar..ama diyorum ya anı bende en iyi bilen Cezmi oldu hep...geleceğe kefil olamam, çıkmayan birkaç önemli konu da oldu çünkü, ama çıkanların yanında gözardı ediyorum....Anı tuuturamaması diye birşey olamaz, ..

Babamın oğlu değil adam hiçbişi bilmedi bende e ne yapayım yani

Babamın oğlu değil adam hiçbişi bilmedi bende e ne yapayım yani
SEnin Didem olduğunu düşünmeye başladım...bir insan birini karalarken bir kez söyler,,defalarca yazı yazmaz...sen 10 tane karalayıcı mesaj yazmışsın Cezmi için..bizim de memnun kalmadığımız falcılar oldu, 1-2 kez yazıp geçtik...senin bu davranışlarına anlam veremiyorum..

Bana 30 Yaşında olduğunu söyledi:)) en son bi arkadaş skypetan baktırmış bilmiyorum Valla Cezmi iyi mi orta mı hala karar veremedim

G
Güzelim ben didem falan değilim çıkana çıktı çıkmayana çıkmadı yazıyorum
sana tutar bana tutmaz hwrkese bilcek diye bişi yok
Bu kadar basit
hala idrak edemiyorsan özelden mesaj at buyur gel işyerimde çayımı iç

Arkadaşlar başlamayalım yine polemiklere karalamak isteyen karalasın baktıran baktırsın

Adam gibi eski mesajşarımı da okursan bi sürü yorumum var elli tane falcı için
valla ne düşünürsen düşür sizin basit ithamlarınızdan bıktık artık

Aynen öyle bizde Didem'den memnun kaldık ama memnun kalmayanda çok oldu tutupta karalıyosunız demedik kaldıki Cezmi denilen kişide bir insan yani illa herkesi her durumu bilecek diye bişey yok savunma yapcaz diye ipin ucunu kaçırmayalım

Bana 30 Yaşında olduğunu söyledi:)) en son bi arkadaş skypetan baktırmış bilmiyorum Valla Cezmi iyi mi orta mı hala karar veremedim
Canım iyi mi orta mı ona birşey diyemiyeceğim....ama kötü olmadığı kesin...bukadar karalamayı haketmediği de kesin...birde şöyle de bir durum var....telefonla fal bakmak zordur...o insanı görmüyorsun çünkü....birşeyleri yorumlamak zor olabilir...yüze yüze baktırdığım dönemleri ben de özlüyorum, ama yapılacak birşey yok...evine almıyor kimseyi artık çünkü

Ama canım şöyle bi durumda var bu fal işi gerçekten enerji uyuşması belki Arkadaşın anını bilememiş olabilir buna saygı duymak Lazım

bize de haber ver canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…