Ve bende su baktirmis oldum dideme sonunda :) diğer faldan daha detaylı daha doyurucu bir faldi. Son günlerde yapıp pişman olduğum bi olayı hemen soyleyebildi ve olumsuz olacak dedi sonuç için bakalım. Yine net bir tarihim var. Kapanisimi yaptım kızlar :)
Çok çok doyurucu muydu canım? Ben de bi net cevap bulup öyle baktırmak istiyorum :)
Aşk hayatınla ilgili karşındakinin düşüncelerini niyetini falan söylüyor mu?
Aynen banada bu konu hakkinda net bi cevap lazim , eger soyleyebiliyorsa bende baktirmayi dusunurum
Kızlar benim durum biraz karışık aşk hayatı evet ama benim aile içinde problemlerim var 'eş' gibi. Su baktirmamistim onuda baktırdım ayrıntı vermesini ben çok seviyorum dıştan bakıp şu şu demiyor. Budefa farklı bir konu için aklımda sorunlar vardı ilk öyle başladı özel durumlarla alakali yanlış yaptığımı ilerisinin olamayacağı gibi. Ben beğenirim fakat enerji denilen durum var kimisine tutan kimine tutmuyor oyuzden illaki tavsiye ediyorum diyemeyecegim. Sonuçta 100 lira az bir para değil.
Evet 100 lira az degilpeki ne kadar sure bakiyor ? Uzun mu suruyor bakmasi ?
Dedigin gibi karsilikli enerjiye bagli bilebilmesi ..
Bende anlamadım bir anda o değil Denmiş. Cezmi 2 Üniversite bitirmiş çok tatlı kültürlü biri.Bak canım ben Cezmiye 15 yıldır fal baktırıyorum....7-8 yıl öncesine kadar yüzyüze baktırıyordum..sonradan sadece telefonla bakmaya başladı... Cezmi hep aynı cezmi ....ses aynı ses, zaten genç biriydi şimdi de 40 lı yaşlarda olması lazım, ama yaşından genç gösteren biriydi herzaman....sizin bukadar Cezmiyi karalamaya çalışmanızı anlamış değilim...Evet gelecekte tutturamadığı şeyler oldu bende, ama %40 ı geçmez tutturamadıkları, anda ise hiçbir zaman yanılmadı,...anı bende en iyi bilen falcıdır ki benim gittiğim falcı sayısının haddi hesabı yok...ki bunlar Cafe falcıları falan değil, öyle evlerinde bakan ciddi falcılar..ama diyorum ya anı bende en iyi bilen Cezmi oldu hep...geleceğe kefil olamam, çıkmayan birkaç önemli konu da oldu çünkü, ama çıkanların yanında gözardı ediyorum....Anı tuuturamaması diye birşey olamaz, ..
Cezmi yanlış bilgi vermiş gözüküyor...neden böyle birşey yaptı bilmiyorum....Onun daha Şirinevlerde 2 katlı bir evde bakım yaptığı yıllardan biliyorum...sonra ataköye geçti, stüdyo dairesinde bakım yapmaya devam etti...bilen giden bilir nerden bahsettiğimi....şu an da aynı Cezmi...ama daha sonra bakım tarzı biraz değişti...eskiden yüz yüze baktırdığım dönemlerde çok ayrıntılı ve yıllar sonrası için bilgi veriyordu, sen soru sormadan 15 yıl sonrasını söylüyordu, daha sonra soru cevap tarzına döndü, bakım tarzı biraz değişti dediğim gibi...artık eskisi kadar çok istekli bakmadığının ben de farkındayım..ama eğer günündeyse ve ogün fal balkma konusunda istekliyse durum farklı oluyor ve falı doyurucu oluyor açıkçasıTutarsızlık olduğu için o değil dedik,15 senedir fal baktırdıklarını Söylüyorlar ama Cezmi bana bu işi 10 Yıldır yaptığını söyledi,40'lı yaşlarda olur dediler ama adam 30 Yaşında e tutarlılık bunun neresinde?bende baktırdım cezmiye anı bildiğini söyledim ama Didem'in netliğinden sonra bana çok yuvarlak gibi geldi o Yüzden net bi yorum yapamıyorum cezmiyle ilgili ama önceki sayfalara biraz baktım hala emin Değilim aynı kişi olup olmadığından
Sana ne söylerse söylesin aynı Cezmi canım..çünkü konuşma tarzı aynı...bazı kelimeleri tekraralaması ile konuşma tarzı ayırt ediliyor zaten ..eskiden hiç anlamazdım söylediklerini....zamanla biraz düzeldi konuşması...daha anlaşılır oldu...ama hala ilk baktırdığım fallardaki o değişik kendine has tabirleri kullanmasından onun aynı Cezmi olduğunu biliyorumTuhaf geldi.arayıp sorcam Cezmi ye sen o değil misin diye .değilse Değilim diyeceğine eminim.
Bence de bu Cezmi o Cezmi degil..ben de konuştum 30 yasında olduğunu söyledi..ve hicbirsey bilemedi..anı bile bilemediTutarsızlık olduğu için o değil dedik,15 senedir fal baktırdıklarını Söylüyorlar ama Cezmi bana bu işi 10 Yıldır yaptığını söyledi,40'lı yaşlarda olur dediler ama adam 30 Yaşında e tutarlılık bunun neresinde?bende baktırdım cezmiye anı bildiğini söyledim ama Didem'in netliğinden sonra bana çok yuvarlak gibi geldi o Yüzden net bi yorum yapamıyorum cezmiyle ilgili ama önceki sayfalara biraz baktım hala emin Değilim aynı kişi olup olmadığından
Cezmi için daha fazla polemiğe girmiyeceğim arkadaşlar, bu onun için yazdığım son mesaj , herkes istediğini düşünsün....Bence de bu Cezmi o Cezmi degil..ben de konuştum 30 yasında olduğunu söyledi..ve hicbirsey bilemedi..anı bile bilemedi
Polemik meselesi değil canım iyi olabilir kötü olabilir mevzu bu değil ben cidden eski sayfalarda bahsedilen Cezmi olup olmadığını merak ediyorum sadece sen değil eski sayfalarda da çok uzun yıllar önce cezmiye fal baktıranlar olmuş ama bu şuanki Cezmi için mümkün değil ya adam yalan söylüyo 30 yaşındayım diye ki buna ihtimal vermiyorum ya da asıl kişi değil,kaldıki Cezmi benim için Number one bir falcıda değilCezmi için daha fazla polemiğe girmiyeceğim arkadaşlar, bu onun için yazdığım son mesaj , herkes istediğini düşünsün....
Elbette mesel polemik degil ama milleti kandırıyorsa ortaya çıksın .yazık insanların paralarına da umuduna daPolemik meselesi değil canım iyi olabilir kötü olabilir mevzu bu değil ben cidden eski sayfalarda bahsedilen Cezmi olup olmadığını merak ediyorum sadece sen değil eski sayfalarda da çok uzun yıllar önce cezmiye fal baktıranlar olmuş ama bu şuanki Cezmi için mümkün değil ya adam yalan söylüyo 30 yaşındayım diye ki buna ihtimal vermiyorum ya da asıl kişi değil,kaldıki Cezmi benim için Number one bir falcıda değil
Burada tuhaf şeyler Dönüyor sanırım :) ben bu siteyi,yazılanları aynen ilettim telde kendisine. Bu siteden ben dahil 3 kişiye baktırdığını söyledi.biri meber biliyorum . O sıra konuşuyoduk. Diğerini bilemiyorum. Ama yazan dolu kişi var :) bir kaç şey daha söyledi ama onu burada yazamicam. Tahmini olan vardır diye düşünüyorum.Sana ne söylerse söylesin aynı Cezmi canım..çünkü konuşma tarzı aynı...bazı kelimeleri tekraralaması ile konuşma tarzı ayırt ediliyor zaten ..eskiden hiç anlamazdım söylediklerini....zamanla biraz düzeldi konuşması...daha anlaşılır oldu...ama hala ilk baktırdığım fallardaki o değişik kendine has tabirleri kullanmasından onun aynı Cezmi olduğunu biliyorum
Şaşırdım yiğit gercekten iyidir aslında .bu haftasonu kardeşi evleniyordu arada kaynadın mı acaba :/Yiğiti çok övüyolar diye baktırdım da fos çıktı ayhan bundan bin kat daha iyi ya onun üstüne tanımam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?