İstanbul'da Fal - Falcılar

Ve bende su baktirmis oldum dideme sonunda :) diğer faldan daha detaylı daha doyurucu bir faldi. Son günlerde yapıp pişman olduğum bi olayı hemen soyleyebildi ve olumsuz olacak dedi sonuç için bakalım. Yine net bir tarihim var. Kapanisimi yaptım kızlar :)

Çok çok doyurucu muydu canım? Ben de bi net cevap bulup öyle baktırmak istiyorum :)
Aşk hayatınla ilgili karşındakinin düşüncelerini niyetini falan söylüyor mu?

Çok çok doyurucu muydu canım? Ben de bi net cevap bulup öyle baktırmak istiyorum :)
Aşk hayatınla ilgili karşındakinin düşüncelerini niyetini falan söylüyor mu?

Aynen banada bu konu hakkinda net bi cevap lazim , eger soyleyebiliyorsa bende baktirmayi dusunurum

Aynen banada bu konu hakkinda net bi cevap lazim , eger soyleyebiliyorsa bende baktirmayi dusunurum

Kızlar benim durum biraz karışık aşk hayatı evet ama benim aile içinde problemlerim var 'eş' gibi. Su baktirmamistim onuda baktırdım ayrıntı vermesini ben çok seviyorum dıştan bakıp şu şu demiyor. Budefa farklı bir konu için aklımda sorunlar vardı ilk öyle başladı özel durumlarla alakali yanlış yaptığımı ilerisinin olamayacağı gibi. Ben beğenirim fakat enerji denilen durum var kimisine tutan kimine tutmuyor oyuzden illaki tavsiye ediyorum diyemeyecegim. Sonuçta 100 lira az bir para değil.

Evet 100 lira az degil peki ne kadar sure bakiyor ? Uzun mu suruyor bakmasi ?
Dedigin gibi karsilikli enerjiye bagli bilebilmesi ..

Kızlar ben didem ve yiğite baktırdım..didem çok iyi tarihler aynı gün olmasada 2-3 gün sonra tutuyor ve herşeyi direk söylüyor .sadece cok yoğun ulaşmak zor..yiğitte iyi bence o da herşeyi bildi ve cabuk ulaşılabiliyor ben aradığım gün baktı hemen ulaşmak istiyorsanız yiğit bence ama beklerim derseniz didem çok iyi..

Bende anlamadım bir anda o değil Denmiş. Cezmi 2 Üniversite bitirmiş çok tatlı kültürlü biri.
Her bakımda düşündüğüm şeye kadar bildi.ki buna anı bilmek diyorum ben. Ve olumlu şekilde yönlendiriyor beni. Bunu da seviyorum.
Gelecekle ilgili söylediği şeylere hep bi bakalım çıkcak mı diyorum .beklemedeyim.

Tutarsızlık olduğu için o değil dedik,15 senedir fal baktırdıklarını Söylüyorlar ama Cezmi bana bu işi 10 Yıldır yaptığını söyledi,40'lı yaşlarda olur dediler ama adam 30 Yaşında e tutarlılık bunun neresinde?bende baktırdım cezmiye anı bildiğini söyledim ama Didem'in netliğinden sonra bana çok yuvarlak gibi geldi o Yüzden net bi yorum yapamıyorum cezmiyle ilgili ama önceki sayfalara biraz baktım hala emin Değilim aynı kişi olup olmadığından

Cezmi yanlış bilgi vermiş gözüküyor...neden böyle birşey yaptı bilmiyorum....Onun daha Şirinevlerde 2 katlı bir evde bakım yaptığı yıllardan biliyorum...sonra ataköye geçti, stüdyo dairesinde bakım yapmaya devam etti...bilen giden bilir nerden bahsettiğimi....şu an da aynı Cezmi...ama daha sonra bakım tarzı biraz değişti...eskiden yüz yüze baktırdığım dönemlerde çok ayrıntılı ve yıllar sonrası için bilgi veriyordu, sen soru sormadan 15 yıl sonrasını söylüyordu, daha sonra soru cevap tarzına döndü, bakım tarzı biraz değişti dediğim gibi...artık eskisi kadar çok istekli bakmadığının ben de farkındayım..ama eğer günündeyse ve ogün fal balkma konusunda istekliyse durum farklı oluyor ve falı doyurucu oluyor açıkçası

Tuhaf geldi.arayıp sorcam Cezmi ye sen o değil misin diye .değilse Değilim diyeceğine eminim.

Tuhaf geldi.arayıp sorcam Cezmi ye sen o değil misin diye .değilse Değilim diyeceğine eminim.
Sana ne söylerse söylesin aynı Cezmi canım..çünkü konuşma tarzı aynı...bazı kelimeleri tekraralaması ile konuşma tarzı ayırt ediliyor zaten ..eskiden hiç anlamazdım söylediklerini....zamanla biraz düzeldi konuşması...daha anlaşılır oldu...ama hala ilk baktırdığım fallardaki o değişik kendine has tabirleri kullanmasından onun aynı Cezmi olduğunu biliyorum

Bence de bu Cezmi o Cezmi degil..ben de konuştum 30 yasında olduğunu söyledi..ve hicbirsey bilemedi..anı bile bilemedi

Bence de bu Cezmi o Cezmi degil..ben de konuştum 30 yasında olduğunu söyledi..ve hicbirsey bilemedi..anı bile bilemedi
Cezmi için daha fazla polemiğe girmiyeceğim arkadaşlar, bu onun için yazdığım son mesaj , herkes istediğini düşünsün....

Cezmi için daha fazla polemiğe girmiyeceğim arkadaşlar, bu onun için yazdığım son mesaj , herkes istediğini düşünsün....
Polemik meselesi değil canım iyi olabilir kötü olabilir mevzu bu değil ben cidden eski sayfalarda bahsedilen Cezmi olup olmadığını merak ediyorum sadece sen değil eski sayfalarda da çok uzun yıllar önce cezmiye fal baktıranlar olmuş ama bu şuanki Cezmi için mümkün değil ya adam yalan söylüyo 30 yaşındayım diye ki buna ihtimal vermiyorum ya da asıl kişi değil,kaldıki Cezmi benim için Number one bir falcıda değil

Arkadaşlar ben yiğite fal baktırdım hep benim ağzımdan laf almaya çalıştı hep beni konuşturdu pek bişey bilemedi yani..bide çok umut verici konuştu bakalım söyledikleri çıkcak mı

Yiğiti çok övüyolar diye baktırdım da fos çıktı ayhan bundan bin kat daha iyi ya onun üstüne tanımam artık

Elbette mesel polemik degil ama milleti kandırıyorsa ortaya çıksın .yazık insanların paralarına da umuduna da

Burada tuhaf şeyler Dönüyor sanırım :) ben bu siteyi,yazılanları aynen ilettim telde kendisine. Bu siteden ben dahil 3 kişiye baktırdığını söyledi.biri meber biliyorum . O sıra konuşuyoduk. Diğerini bilemiyorum. Ama yazan dolu kişi var :) bir kaç şey daha söyledi ama onu burada yazamicam. Tahmini olan vardır diye düşünüyorum.
Bu gibi Konuları daha öncede Yaşadığım için telefonu değiştirdim,orada reklam yapıyorlarmış açıkcası çok umrumda değil de dedi. Anlamadm . Biraz bana da sert konuştu.canım sıkıldı .
Yazmama mı rica etti .dediğin gibi bakmak istemiyor çok şu anda .
Ben ona sanırım 5gün önce baktırdım.ve Şunlar olacak dediği şeylerin olması için kısa bir süre.olmamış verdiğin tarihler dediğimde hatırlattı kendisi bana ve tarih vermekten hoşlanmadığını baktıklarının bu yorumu yapabilmesi için sebep olmadığını söyledi.
Komik şeyler ya bunlar, kim kime baktırıyosa baktırsın, en azından adam bana ,sen reklamımı yap orda ben daha ucuza bakcam demedi diğer falcılar gibi. Burda ismi geçen ÇOĞU Kişiyi aradm,baktırdım.iyi bulmadıklarımı hiç de yazmadım buraya. Son zamanlarda baktırdığım en iyisiydi yine söylüyorum. Cezmi nin reklama ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Baktıran sanırım bilir. Baktırmayıp reklam yapmak için üye olan kişiler de karalama yapmadan kendi reklamlarını yapabilir. Benim itirazım yok.site yönetimi anladığında onlar gerekeni zaten yapıyorlar.
Iyi Akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…