İstanbul'da Fal - Falcılar

Benim de Anlamadığım su,baktırdım ve hicbirsey bilemedi diyorum..niye savunmaya geçiyorsunuz ki yok yönetim bilir falan..herkes basından geceni yazıyor,sanki cezminin aldığı onca para bizim cebimize mi giriyor ya da diger falcıların..adam genc ayrıca hic bilemedi,eskiden anlatılan cezmiyi benzemiyor diyoruz buna şaşırdık biz de..bir de oyle kolay kolay bilemedi yazmam ben mesela yiğit e yıllardır baktırırım bilemediği de olmustur ama bildigi de ..genelde iyidir..Didem de oyle..Burak da ..ama bu Cezmi de bir gariplik var

Çünkü birileri yalan söylüyor. Doğruluğuna inandığım şeyleri savunuyorum. Burda en az 6 kişi o değil diyorsa Saçma bi durum var. E bide o kişilere asistanının adını sorsak bilirler mi o ayrı konu :))) baktıran biliyodur şu an da değil mi sevgili yuzel

Evet madem sordun ben aradığımda da bankaya yatırdım dedim asistanıma sorayım yattı ise su saatte bakarım dedi..mesela Seda'yı aradığımda sanırıö asistanı çıkmıştı filiz hanım..direk o Kadınla konuşmuştum..sen senelerdir gidiyorsun diye asistanının adını biliyorsan biz niye yalancı oluyoruz..bak ben yigitin kardeşi evlenecekti dedim niye biliyorum cünkü görüşürüz ara sıra senelerdir tanışırız..Merber baktırmıs cezmiye,ben bir de sen sanırım baska kim var da sen bu kadar tepki veriyorsun bize..insanlara bilip bilmeden bpyle konuşmayı nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize hayret ediyorum..Cezmi kardeşin mi abin mi ..sana çıkmıs bana cıkmadı bu kadar..senlik ne var yani.bir de yaprak bak,hicbir dedigi cıkmadı diyorum anı bile bilemedi.birşleri saldıracak diye yazmayayım mı ne yapayım ya..yeter ama

Hmmm . Peki doğru söylüyorsun :)
Ben de doğru biliyorum bundan da eminim. Tartışmayacağım.saldırmayı ben Yapmıyorum dikkatinizi çekerim.
Iyi AkşamlarAkşamlar

Ben yorum yapmayacam diyorum ama şunu da söylemeden edemiyecem...Cezmiye bir kez fal baktıran insanların bu o Cezmi değil demeleri kadar komik bir şey olamaz...neye dayanarak hangi somut verilere dayanarak diyorsun bunu...onu bilen biliyor diyorum sadece....

Suna dayanarak diyoruz:adam kırklarında diyorlar benim Konuştuğum gençti hatta sordum otuz dedi..yollardır anlatılan Cezmi cok iyi bilir derler hep pyle yazarlar bana durumu bile bilemedi..o yızdem diyorum baska biri mi çıktı adamın adını kullanan diye ..

Hmmm . Peki doğru söylüyorsun :)
Ben de doğru biliyorum bundan da eminim. Tartışmayacağım.saldırmayı ben Yapmıyorum dikkatinizi çekerim.
Iyi AkşamlarAkşamlar
Pardon liyapraki sözüm diğerlerineydi...

Ben Yiğitte de aynı durum olduğunu düşünüyorum...onu hep savunan bir kitle var, bir de çıkmadı diyen bir kitle...neden diye düşündünüz mü hiç ...çünkü bana göre falcılar eski ve yakın buldukları bazı müşterilerine, ya da bilemiyorum daha iyi enerji aldıkları kişilere daha farklı bakıyor, daha özen gösteriyor sanırım....bu doğru birşey mi hayır değil ama maalesef böyle....Cezmi de aynı durum olduğunu düşünüyorum...okuyorum çıkmadı diyenleri şaşırıp kalıyorum..çünkü bana baktığı fal böyle değil...bişlmiyorum başka bir açıklaması yok herhalde

Yiğit konusunda Katılıyorum..bana gecen aradım cok acayip bir detay söyledi..birgün sonra yakın arkadasım aradı kıza cok alakasız seyler söyledi ..anına denk gelmek mi lazım bilemedim ki..

Bence de bu Cezmi o Cezmi degil..ben de konuştum 30 yasında olduğunu söyledi..ve hicbirsey bilemedi..anı bile bilemedi

Arkadaşların övdüğü cezmi belki de cidden öyle maharrtlidir. Ama ortada 2 tane ayrı numara dolaştıgını biliyorsunuz bu cezmitle ilgili. Birine ulaşılamadı forumda paylaşıldıktan sonra. Sonra biri grlip ben de yeni bi no var cezminin diye yeni bi no dağıttı. Dediğiniz gibi bri çıkıp cezmi meşhur ve güvenilir diye onun adını kullanıyor olabilir böyle dahtekarlıklarla daha önce karşılaşmıştım ben. Mümkün belki de öyledir.

Working hem eski hem yeni baktırmış biri. Onun sözüne güvenmek gerekir,kadın o diyor. Ben sordum ben başka Cezmi bilmem ben kendimi bildim bileli cezmiyim diyor. Paraları ben kazanmadığım için fazla yazmayacağım bu konu hakkında.bende yeni no su var demedm.ben o numarayı burdan birinden almıştım.ve çok eskiydi bu dediğim olay. Sahtekarlık bu gibi durumlarda asla yapmam. Çiğdem i ve Selma Taşpınar'ı da tavsiye etmiştim birine.umduğum gibi değildi diyince en az 3 kez helallik istemiştirim. Sonuçta benim tavsiyemle parası gitti.
Lütfen direkt suçlama yapmayın.

yok öyle değil ...ben liyapraki den yeni nosunu aldıktan sonra tekrar konuştum kendisi ile....aynı cezmiydi...yani biraz çabuk yorum yapıyoruz falcılarla ilgili bence...çıkmayan şeyler olunca hemen kötü konuşmamak lazım diye düşünüyorum.....olaylara siyah beyaz yaklaşmamak lazım...gerçekte hayat gri çünkü

ben bu telefon olayına bir açıklık getireyim, belki fikir verir. Ben geçen yıl Cezmiye baktırmıştım. o zaman, şu anda kullanımda olmayan numarasından ulaşmıştım. Hattta o zaman bana bu numarayı yanılmıyorsam minikdepresif vermişti Zaten o da baktırmıştı. Eski yorumlarda görebilirsiniz. O zaman Cezmi bana şu an herkeste olan, yani sonradan verilen numarasını da vermişti. Yani o zaman bu iki numara da Cezmi'nindi. Bir kaç günce Cezmiye ben de baktırdım ve geçen yıl konuştuğum kişiyle aynı adamdı. Benim söyleyeceklerim bu kadar, yine de herkes kendisi bilir

Hayatım ben ortamı ılıtmak için yazdım zaten bir bilgim yo burda yazılanlardsn başka :) keşke iyi baksa cezmi, hatta yüzyüze görüşebilsek keşke kendisiyle ben hemen giderdim cünkü bazıları çok övmüş. İnsanın aklı kalıyor :/
Benim şimdi aklımda mi kafe hande var
melekler eren var
didem var
cezmi var. Şahcihana da gittim bakalım tarihleri bekliyorum. Dediklerinden biri çıktı.

Ay çok sağ olun valla. Sahtekarlıkla suçlanınca kendimi çok kötü hissettim.

Süper o zaman bakın kızlar birsürü şahit var. Demek ki olumsuz ayrılanlarla elektirikler uymamış. Mesela ben melekler emreden çok memnundum. 4.baktırışımda adam bütün hayallerimş suya düşürdü. Benimle hiç alakası olmayan şeyler söyledi. 2 hafta öncesinde seni seviyor dediği kişinin hayatına yeni 1 kadın soktu ahahah sonra bana hiç aşık olmadıgını benim hayallerde yaşadıgımı söyledi. Bir de dövcek gibiydi. Dedim noluyor yav o kadar övmüştüm bu adamı 3 kere gitmiştim de. 4.de foss. Bazen elektrik tutmuyor, hatta çarpabiliyor da dikkattt

Kendisinin ne Şirinevler'den haberi var ne de ataköydeki ofisinden ben ne zman bu kadar açılmıştım diye kahkaha Attı hatta,konuştum telefonda kendisiyle buradaki muhabbetten haberi var canı sıkılmış hatta beni bilen bilir diyor ama bu Şirinevler'de Bakım fln ben Değilim o diye açık açık söyledi ortada çok ciddi bi durum var bence birileri bizi bariz kandırıyor ve bu hiç hoş değil ve ben kesinlikle eskilerden bahsedilen cezminin aynı Cezmi olduğunu düşünmüyorum hep söyledim benim mevcut anımı bildi ama benim Didem'e yaptırdığım Bakım beni cezmiden daha çok tatmin etti bunu saklamıyorum burda herkesin beğendiği biri var yiğiti beğenen çoktır ama ben beğenmem mesela aynı şey başkaları içinde geçerli fal enerji işi arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim ve nolursa olsun bu Cezmi işi benim Kafamı karıştırdı karalamaysa yapmayın para verdik umut ettik ama değilse o zaman o para ztn helal olmaz

Kendisinin ne Şirinevler'den haberi var ne de ataköydeki ofisinden ben ne zman bu kadar açılmıştım diye kahkaha Attı hatta,konuştum telefonda kendisiyle buradaki muhabbetten haberi var canı sıkılmış hatta beni bilen bilir diyor ama bu Şirinevler'de Bakım fln ben Değilim o diye açık açık söyledi ortada çok ciddi bi durum var bence birileri bizi bariz kandırıyor ve bu hiç hoş değil ve ben kesinlikle eskilerden bahsedilen cezminin aynı Cezmi olduğunu düşünmüyorum hep söyledim benim mevcut anımı bildi ama benim Didem'e yaptırdığım Bakım beni cezmiden daha çok tatmin etti bunu saklamıyorum burda herkesin beğendiği biri var yiğiti beğenen çoktır ama ben beğenmem mesela aynı şey başkaları içinde geçerli fal enerji işi arkadaşlar ben bunu bilir bunu söylerim ve nolursa olsun bu Cezmi işi benim Kafamı karıştırdı karalamaysa yapmayın para verdik umut ettik ama değilse o zaman o para ztn helal olmaz

Gerçekten anlam veremedim bunlara neyse....çok çok eski yorumları okursanız zaten hepsi yazıyor...

Bende pek anlamadım bir şey :)) kafam karıştı. Adam ben başka Cezmi yi nerden bileyim diyor.eğer o Cezmi değilse bile Haklı nerden bilecek :)) eski- yeni demeden ben memnunum der olaydan çekilirim.beni ırgalamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…