İstanbul'da Fal - Falcılar

Bluendpink nickli üye benden de önce baktırmaya başlamış..en son da bu yorumu 2011 de yapmış...

Gerçekten anlam veremedim bunlara neyse....çok çok eski yorumları okursanız zaten hepsi yazıyor...
Bende veremedim kendiyle ilgili yalan beyanlarda bulunuyo Ozaman bu kadar basit,eskisiyle aynı olduğunu söylüyosunuz hatta fal baktığı yerleri bile biliyorsunuz ama gel Gör ki adam bunlardan haberim yok diyo,hayır snele de muhabbetim oldu yalan söylemiceğini biliyorum kaldı ki niye söyleyesin geriye kalan tek Seçenek Cezmi yalan söylüyo çünkü burda adamla ilgili herkes bişey söylüyo ama o Hiçbirini kabul etmiyo bu Kadarıda normal değil neyse arkadaşlar bu saatten sonra ztn benim gözümde güvenirliğini yitirdi baktırmak isteyenler baktırır tabiki

Cezmi bi öldü demişler bi o değil diyorlar. Çok komik ya. Gece gece güldüm valla. Merber belki adam bunaldı öyle dedi sana .ne bileyim. Önce ben arayıp dolu soru sordum. Bide kızdı adam bana durduk yere
O eski üyeyi hatırlamıyorum ama dediği gibi yine ortadan kaybolmasa bari Cezmi

Bu konudaki düşüncende haklısın...ben de şaşırdım bu olanlara ...hoşuma gitmedi bazı şeyler ama geçmişiyle ilgili gündemde olmak istemediği şeyler olabilir diye düşünüyorum...zaten bir dönem kaybolması bu nedenle herhalde

Yazmayayım diyorum ama duramıyorum..ortadan kaybolacak ne yapıyor da kaybolmak zorunda kalıyor acaba..kızlar otuz elli bir sey degil ki adam 150 lira istiyor ve hicbirsey bilemediği gibi kendine akıl verip kapatıyor boyle saçmalık mı var..onu gec eskiden surdaydı bırdaydı denilen yerleri hep inkar etmis Merber söylüyor iste..bunun mantıklı nasıl bir açıklaması olabilir ki..insanlar senin eskiden beri gelen ününe gelmiyor mu zaten,inkar nedir ..Merber cok dogrı yazmış..hiçbirşekilde güven vermiyor

Ümraniye de Sevim diye birini duyan var mı, evinde bakıyormuş...eski sayfalarda okudum, çok az bahsedilmiş ama iyi denmiş

Didem yine telefonunu değiştirmiş sanırım kızlar cebi kapalı
ulaşan var mı

Kizlar daha once hic baktirdigi tarot fali cikan oldu mu ? Benim son gittigim tum falcilarda ayni sey cikti tarotta ( en son sahcihana gittim bu arada )

Arkadaşlar bağdat cad. Sembol kafe serkan hakkında bilginiz var mı? Lütfen gidenler veya bilgisi olanlar bana yanıt verebilir mi?

Arkadaşlar bağdat cad. Sembol kafe serkan hakkında bilginiz var mı? Lütfen gidenler veya bilgisi olanlar bana yanıt verebilir mi?
Ben gitmiştim geçen sene.. Hepsi tutmuyor. Aman aman biri değil.
Aksine başkalarında da tutan var. Ama ben iki kere baktırdım, hiç hoşlanmadım. Çıktığı ve bildiği bir tane oldu o kadar. Bir de yuvarlak konuşuyor, sen gidersen sen istersen olur gibi..

Aman aman biri değilse gerek yok ya. Başkalarında deneriz mesela mi kafe hande. Bu kadın nasıl? Çıkıyornmu gittin mi? Ya da giden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…