Bluendpink nickli üye benden de önce baktırmaya başlamış..en son da bu yorumu 2011 de yapmış...Cezmi'yi tek geçerim. Öldüğü ile ilgili söylentiler var. Yalan. 1997 yılında ilk kez fal batırmıştım ona. Sonra kayboldu ortalıktan. Yakın zamanda telefonunu buldum. Şu anda da telefonda bakıyor. Tek kelime ile muhteşem. Cafelerde bir kaç kez fal baktırdım. Sadece bakmış olmak için bakılıyor. Hele hele Laf Cafe'yi asla tavsiye etmem. Sıra beklerken geçen zamana değmiyor. Enfal isimler ve geçmişi biliyor ama gelecekle alakalı söyledikleri çıkmadı. Forumda adı geçen diğer falcılarla ilgili yorum yapamayacağım gitmedim.
Bende veremedim kendiyle ilgili yalan beyanlarda bulunuyo Ozaman bu kadar basit,eskisiyle aynı olduğunu söylüyosunuz hatta fal baktığı yerleri bile biliyorsunuz ama gel Gör ki adam bunlardan haberim yok diyo,hayır snele de muhabbetim oldu yalan söylemiceğini biliyorum kaldı ki niye söyleyesin geriye kalan tek Seçenek Cezmi yalan söylüyo çünkü burda adamla ilgili herkes bişey söylüyo ama o Hiçbirini kabul etmiyo bu Kadarıda normal değil neyse arkadaşlar bu saatten sonra ztn benim gözümde güvenirliğini yitirdi baktırmak isteyenler baktırır tabikiGerçekten anlam veremedim bunlara neyse....çok çok eski yorumları okursanız zaten hepsi yazıyor...
Bu konudaki düşüncende haklısın...ben de şaşırdım bu olanlara ...hoşuma gitmedi bazı şeyler ama geçmişiyle ilgili gündemde olmak istemediği şeyler olabilir diye düşünüyorum...zaten bir dönem kaybolması bu nedenle herhaldeBende veremedim kendiyle ilgili yalan beyanlarda bulunuyo Ozaman bu kadar basit,eskisiyle aynı olduğunu söylüyosunuz hatta fal baktığı yerleri bile biliyorsunuz ama gel Gör ki adam bunlardan haberim yok diyo,hayır snele de muhabbetim oldu yalan söylemiceğini biliyorum kaldı ki niye söyleyesin geriye kalan tek Seçenek Cezmi yalan söylüyo çünkü burda adamla ilgili herkes bişey söylüyo ama o Hiçbirini kabul etmiyo bu Kadarıda normal değil neyse arkadaşlar bu saatten sonra ztn benim gözümde güvenirliğini yitirdi baktırmak isteyenler baktırır tabiki
Yazmayayım diyorum ama duramıyorum..ortadan kaybolacak ne yapıyor da kaybolmak zorunda kalıyor acaba..kızlar otuz elli bir sey degil ki adam 150 lira istiyor ve hicbirsey bilemediği gibi kendine akıl verip kapatıyor boyle saçmalık mı var..onu gec eskiden surdaydı bırdaydı denilen yerleri hep inkar etmis Merber söylüyor iste..bunun mantıklı nasıl bir açıklaması olabilir ki..insanlar senin eskiden beri gelen ününe gelmiyor mu zaten,inkar nedir ..Merber cok dogrı yazmış..hiçbirşekilde güven vermiyorBu konudaki düşüncende haklısın...ben de şaşırdım bu olanlara ...hoşuma gitmedi bazı şeyler ama geçmişiyle ilgili gündemde olmak istemediği şeyler olabilir diye düşünüyorum...zaten bir dönem kaybolması bu nedenle herhalde
Taksimde Ayhan Işık sokak'ta. Geçtiğimiz sayfalarda övmüşlerdi, bir o kaldı gitmediğim. Ona da gidip seriyi tamamlamak istiyorum:)Sinirlerim bozuldu resmen dogru diyorsun ..nerde bu damlalar dici?
Taksimde Ayhan Işık sokak'ta. Geçtiğimiz sayfalarda övmüşlerdi, bir o kaldı gitmediğim. Ona da gidip seriyi tamamlamak istiyorum:)
Taksimde Ayhan Işık sokak'ta. Geçtiğimiz sayfalarda övmüşlerdi, bir o kaldı gitmediğim. Ona da gidip seriyi tamamlamak istiyorum:)
Ben dun didemle konustum whatsapptanDidem yine telefonunu değiştirmiş sanırım kızlar cebi kapalı
ulaşan var mı
Bi haftadır bekliyorum ben yaBen dun didemle konustum whatsapptan
Demek ki bi tek bana dönmüyo :)Bi haftadır bekliyorum ben ya
teli kapalı şu an
Ben gitmiştim geçen sene.. Hepsi tutmuyor. Aman aman biri değil.Arkadaşlar bağdat cad. Sembol kafe serkan hakkında bilginiz var mı? Lütfen gidenler veya bilgisi olanlar bana yanıt verebilir mi?
Ben gitmiştim geçen sene.. Hepsi tutmuyor. Aman aman biri değil.
Aksine başkalarında da tutan var. Ama ben iki kere baktırdım, hiç hoşlanmadım. Çıktığı ve bildiği bir tane oldu o kadar. Bir de yuvarlak konuşuyor, sen gidersen sen istersen olur gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?