Yok ben bilmiyorum onu :)Aman aman biri değilse gerek yok ya. Başkalarında deneriz mesela mi kafe hande. Bu kadın nasıl? Çıkıyornmu gittin mi? Ya da giden var mı?
Didem basariliymis bilmis :)Kızlar, aynı kişinin üzerinden bir şeyler yazıyor olabilirim ama bilginiz olsun, ona göre bekleyin ya da beklemeyin bence :)
Didem'e, ikinci baktırdığım karalamada, İş ile ilgili 18 Haziran Tarihine kadar kesin gelişmeler olacak demişti. Şirkette kalacaksınız ama başka bölüme geçeceksiniz demişti, şimdi ben farklı departman ile görüşmeye başladım, onaylanırsa eğer dediği çıkmış olacak. Onaylanmaz ise de bir bakıma dediği çıkmış olacak, Çünkü 18 Hazirana kadar bu belirsizlik bitecek demişti.. Bu gelişmede yarın öbürgün belli olacak..
Bir de Selena Su falında; İsminin içinde A geçen bir yer ile görüşmeye gideceksin demişti, işini sağlama almadan olduğun yerden çıkmayacaksın demişti. Bugün isminin içinde A geçen bir şirkete başvuru yaptım. Haydi hayırlısı diyelim bakalım :)
Dar bir sektörde çalışıyorsanız eğer çok kolay değil bence :)Didem basariliymis bilmis :)
Yalniz selena'nin tahmini cok kolay olmamis mi , isminin icinde a harfi gecen . En cok kullanilan harfi soylemis sanki bilemedim ...
%100 diyor hep :) Kesin,%100Sana ne söylerse söylesin aynı Cezmi canım..çünkü konuşma tarzı aynı...bazı kelimeleri tekraralaması ile konuşma tarzı ayırt ediliyor zaten ..eskiden hiç anlamazdım söylediklerini....zamanla biraz düzeldi konuşması...daha anlaşılır oldu...ama hala ilk baktırdığım fallardaki o değişik kendine has tabirleri kullanmasından onun aynı Cezmi olduğunu biliyorum
Ahahah,ben düğün sırasında aradım adamı biliyor musunuz,düğünden ses kaydı yolladı bana whatsuptanŞaşırdım yiğit gercekten iyidir aslında .bu haftasonu kardeşi evleniyordu arada kaynadın mı acaba :/
O zaman durum farkli :)Dar bir sektörde çalışıyorsanız eğer çok kolay değil bence :)
Gittim. Aslında iyiydi. Ama benim sorunum bütün falcıların bana hep aynı şeyleri söylemesi ve aynı tarihleri vermesi. Tarihlere var daha. O nedenle gittiğim falcılar arasında en iyi şu diye seçim yapamıyorum. Ama geçmiş ve anı bilmede çok tutarlıydı.Aynen ben de cezmiden sıkıldım. :) Erene gittin mi dici? Melekler kahvesi eren ?
Yok daha gitmedim. Öğleden sonra artık. Yazarım nasıl olduğunu:)nasıldı tuğba gittinmi ?
Sen de tarihleri ne kadar oynuyor yigitin?Ahahah,ben düğün sırasında aradım adamı biliyor musunuz,düğünden ses kaydı yolladı bana whatsuptançok komikti,hem özür diledim hem tebrik ettim kardeşini,bi tarafıma baka baka kapadım telefonu :) Ama ertesi gün hemen görüştük,valla ne derseniz deyin,adamım Yiğit,ne kadar sık bakarsa baksın,başı çok yoğun oldugu için insanları unutmasa da olayları net hatırlamıyor,her seferinde bana aynı bilgileri tekrar tekrar soruyor bakmadan önce çünkü ve her baktıgında da kelimeleri farklı ama aynı şeyleri anlatıyor,bahsettiği tarihler 20.07.2015 falan gibi değil tabi,yelpaze biraz daha geniş,ramazan sonu işte yaz bitimi falan gibi,ama hayatımın gidişhatı da bahsettiği yönde ilerliyor,daha önce de dedim ben bir nevi danışıyorum aslında beni hiç tanımayan birine,motivasyonum artıyor,hayatta da başka kimseyi arayıp kafamı karıştırmıyorum,moralim düşerse pat yatırıyorum parasını arıyorum Yiğiti,he aradıgımda hayatta ulaşamıyorum,onca hukukumuz var ama olsun diyorum bugün bakmasın yarın baksın öbürgün baksın sıkıntı değil.
Sıfır valla hiç oynamıyor,nokta atışı :) o yüzden hasta oluyorum ya ona benSen de tarihleri ne kadar oynuyor yigitin?
Yiğit iyi Yiğit =DSıfır valla hiç oynamıyor,nokta atışı :) o yüzden hasta oluyorum ya ona ben
Bence de :) geçenlerde ben bizim telefonda bakan sarışın yiğitin eski sayfalarda adı geçen dejavu yiğit olmadığını farkettim,ofisten bi arkadaşa resmini gösterdim,yok be kızım benim baktırdıgım yiğit bu değil dedi,yıllar önce öbür yiğite gitmiş o.araştırdım biraz ama ikisini de bilenler hep benim yiğite oy verdi.Benim yiğit oldu yalnız,inanılmaz sahiplendim adamı :))Yiğit iyi Yiğit =D
Dogru söylüyorsun dejavu yiğit le senin yiğit aynı kişi degil ..senin yiğit oldu evet :))Bence de :) geçenlerde ben bizim telefonda bakan sarışın yiğitin eski sayfalarda adı geçen dejavu yiğit olmadığını farkettim,ofisten bi arkadaşa resmini gösterdim,yok be kızım benim baktırdıgım yiğit bu değil dedi,yıllar önce öbür yiğite gitmiş o.araştırdım biraz ama ikisini de bilenler hep benim yiğite oy verdi.Benim yiğit oldu yalnız,inanılmaz sahiplendim adamı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?