İstanbul'da Fal - Falcılar

Heh. Yazın yazın, böyle ulu orta yazın ki, adamın telefonu patlasın. Sonra da bir daha bulamayalım.

Mm

son yorumları okuduğum kadarıyla didem'den baya kişi memnun bana da özelden bilgi verebilir misiniz, telefonla mı bakıyor nasıl bakıyor?

yani verin lütfen çok sevinirim:)) bana net tarihler söyleyebilecek, yuvarlak cümleler kurmayan biri lazım

kızlar yiğite bende baktırdım bugün ... kesinlikle çok başarılı ..
şimdi verdiği tarihleri bekliyorum merakla :)

nasıldı tuğba gittinmi ?
Evet sonunda Tuğba'ya da gittim. Aslında kişiye özel olabilecek ayrıntıları, çok normal birşeyi anlatır gibi bildi. Gelecek ile ilgili de diğer falcılardan dinlediklerimi dinledim aslında. Fakat çok hızlı konuşuyor ve bu hızdan dolayı da tıkanıyor. Başta biraz tuhaf gelebilir. Çok iyi konsantre olmak gerekiyor anlattıklarını anlamak için ama ben beğendim. Tekrar gider miyim? Ara biraz geçsin giderim sanırım.
Başka gidecek falcım da kalmadı. Önerilere açığım telefon falcıları dışında:)

Dici hep aynı seyleri söylüyorlarsa artık gitmesen ya biraz..tarihleri beklesen daha iyi olmaz mı:/

Didem'e su falı baktırmış idim bir iki gün önce. Şimdi ise yorumumu belirteyim. Beğenmedim. Ha neden beğenmedim çünkü tarif ettiği kişiler tutarsız idi halbu ki su falından bahsediyoruz. Sonraa çok net değildi verdiği bilgiler söylediği kişiler ya da olacak dediği şeyler bana biraz ütopik geldi. Tam istediğim cevabı alamadım. Yanlış yorumları çok oldu. Ama verdiği tarih diğer falcıların kiyle tutarlı idi o konuda bir şey diyemeyeceğim. Verdiğim yüz liraya ne yazık ki üzüldüm. Neyse damlalar cafe Tuğba'ya da baktırmıştım onu beğendim evet çok hızlı konuşuyor ses kaydı alabilirsiniz. Söylediği şeyler tutarlı idi öyle pembe bir tablo çizmedi mesela. Enerji meselesi işte neyse. Yok mu su falı bakan bildiğiniz biri. Arkadaşlar normal fal olsun su falı olsun emin olun bunu yapabilen biri iki üç faldan sonra sallamasyon yapar çünkü çok enerji çekiyor bu olaylar. Yani demek istediğim şey haftasonu gittiğinizde ya da 50. müşteri olduğunuzda karşınızdakinin çok tutarlı şeyler söylemesini beklemeyin. O yüzden çok sorgularım bir falcıya gitmeden önce. Ve tarot kahveden çok evet su falına inanırım fakat iyi bilen birini bulmak zor.

Damlalara onceden randevu mu alınıyor kızlar,direk mi gidiyorsunuz

Bebegm onun bana nosunu atar mısın acil :/

Doğru diyorsun.. Su falı nedense biraz ürkütücü geliyor bana :)) ama yinede iyi biri bulursan haber verir misin bana da. Yüzyüze olursa tabi. Bildiğim kadarıyla su bakılınca okuyor üflüyorlar Gözüne bakarak söylüyor. Arkadaş gitmişti bi amcaya eskiden.korkup gidememiştim :)

evet dediğin gibi olması gerekiyor. Telefondan baktırarak hata ettiğimi anlarım. Ah bulsam bir.. Dediğin amcadan iz yok mu peki :)

selam millet, burda dönen sürekli aynı isimler var ve belliki pek de verimli değiller.
ben sevgilimden ayrıldım 3 hafta oluo 3 hafta içinde gittiğim falcıların hepsi döneceğini söyledi öylede oldu.
sizlere tavsiye ediceğim en iyi falcılar yıldızname bakan serpil hanım kadıköyde , nil hanım cafe 46, demet home officede bakıor ve tabi damlalar tuğba .
Bence bu saydığım isimleri deneyin derim hepsi çok çok iyiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…