İstanbul'da Fal - Falcılar

İmam,tasula,Roza aile şirketi arkadaşlar uzak durun birde kurşun dökme muhabbeti ne girerlerse gitti paralarımız

İmam,tasula,Roza aile şirketi arkadaşlar uzak durun birde kurşun dökme muhabbeti ne girerlerse gitti paralarımız
yok zaten onlara da güven olmaz.. imam ve tasula'ya baktırmış idim zamanında.. bakalım ya gelecek için oğuz, emre, tuğba ve didem'e baktırdım hepsi de aynı tarihi verdi hemen hemen ama daha var tarihin gelmesine.. didem'e su falı baktırmıştım bakalım dediği çıkacak mı..

Ee peki gidip tekrar tekrar baktıran o kadar sıra bekleyen düzenli müşteri olanlar ne ayak Damlalar cafe tuğba nası peki..
Evet arkadaşlar eve gec geldiğim ıcın anca vakit bulup yazabildim kusura bakmayın! Zazaya baktırdim her gittiğim falcı gibi Buda aynı seyı söyledi evleneceksin bununla dedi suan ayrı olduğumu bildi erkek arkadasımı tarif etti aramızda özel olan bi kac bıseyı tutturdu daha once Yüzük attığımı bildi sımdı oturduğumuz eve yeni taşındık onu bildi annemin bi Rahatsızlığı var onu da bildi en cok seye şaşırdım yaklaşık 4 5 aydır Dövme yaptırmak istiyorum kelebek birden durup dururken pat die o Kanatlı dövmeyi yaptır artık Kurtul gelgitlerden dedi genel olarak iyiydi bence arkadaşlar bakalım bi sure verdi eğer çıkarsa yazarım yine

genel olarak memnun kaldın mı peki.. yani fos değil miydi.. çünkü ben de ona göre ya ümitlenecem ya da vahlanacam :)

genel olarak memnun kaldın mı peki.. yani fos değil miydi.. çünkü ben de ona göre ya ümitlenecem ya da vahlanacam :)
Genel olarak beğendim ben canım enerjisini de sevdim kız arkadasım da baktırdı o cok beğendi mesela şansını dene istersen

Genel olarak beğendim ben canım enerjisini de sevdim kız arkadasım da baktırdı o cok beğendi mesela şansını dene istersen
yok ben de baktırmış idim verilen tarihi bekliyorum da onun için demiştim :) beğenmene sevindim yahu.. ama denildiği gibi o an kişinin enerjisine bağlı ya da aradaki uyuma.. melekler kahvesi eren için çoğu kişi çok iyi falan diyor ama tırt diyenler de var..

Benim enerjim zazayla tuttu hatta cok uzun baktı bana devamlı sor ıstedıgını dedi baya uzun kalmışım yanında yani bakalım yakın zaman ıcın bi iki sey söyledi çıkarsa dediğim gibi yazarım burdan canım

tamamdır benim durum çıkarsa ben de yazarım :)

Yıldıznamede Mercan Sayhanı şiddetle öneririm a dan z ye herşeyi söylüyor.çocukluktan başlayıp hayatının dönüm noktalarını anlatıyor mürekkep falında ve diğeler fallarda da çok isabetli. ben Cezmi ve Mercanı Sayhanı tek geçerim. O kadar fal baktırmış biri olarak CEZMİ&MERCAN SAYHAN diyorum.

Reklam sanırım..?

Mercan Seyhan anı bilme konusunda nasıl peki ve gelecekle ilgili dedikleri çıkıyo mu
Kesinlikle çıkıyor anda da çok iyi. beni şaşirtan tek kişi diyebilirim arkadaşlarımın hepsi baktırdı onlarda da çok iyiydi. benim favorim Mercan ve Cezmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…