İstanbul'da Fal - Falcılar

Ee peki gidip tekrar tekrar baktıran o kadar sıra bekleyen düzenli müşteri olanlar ne ayak Damlalar cafe tuğba nası peki..

Ee peki gidip tekrar tekrar baktıran o kadar sıra bekleyen düzenli müşteri olanlar ne ayak Damlalar cafe tuğba nası peki..

Orda hiç sıra falan yok ya. Ben gittiğimde önümde 2 kişi vardı ki en hareketli saatiydi. Zaza kötü biri değil ama cidden gereksiz. ordan burdan muhabbetle geçiyor falın yarısı. Sonra sana bişeyler sorarak gidişata yön veriyor. İyi bir falcı değil. Baya genç hepsi zaten. Mesela ben ona bir soru sordum ve bir yanıt verdi. Sonra yanıtını ben çürütünce çevirmeye başladı. Bu sordugun soruyu bilmek için çocugun yaşını bilmek bile yeterli falcı olmaya gerek yok vs vs demeye başladı. Verdiği tarihler çıkmadı. Beni baya beklettiler 2 kişi dediler ama sorna içeri bi girdim baktım kadınla muhabbet ediyor bir konu seçmişler onu tartışıyolar. Kafadan yorumları var çok. Ama muhabbeti iyi. Canın muhabbet etmek isterse git :)
Damlalar tugbaya gitmedim ama iyi diyen kadar çıkmadı diyen de var onun için.

peki önerebileceğin iyi bir falcı var mı

peki önerebileceğin iyi bir falcı var mı

Birçok falcıyı denemiş biri olarak birinin dediği senin istediğin gibi çıkmıyor canım. Melekler kahvesi emreye gittim mesela. Dedikleri çok doğruydu ama gelecekle ilgili dedikleri tam tarihli vs vs çıkmadı. Sonra pin kafe yetere gittim aşırı olumlu konuştu bakalım dediği tarihe var daha. Çıkarsa söylerim size. Bu saydıklarım dikkate değer isimler. Melekler erene gittim en son. O da güzeldi. Kendisi sanırım gay. Top diyorlar. Ama öyle olanlar çok iyi bakıyormuş. O da bana tarihler verdi bakalım yakın tarihler hep. Çıkarsa yazarım. Diğer gittiğim bir sürü kişiyi saymıyorum bile :)

:)) ben de oradaki emre ve oğuz'a gitmiş idim.. gittiğim çoğu falcı hemen hemen aynı tarihleri vermiş idi verilen tarihleri bekliyorum şimdi.. bu ayın sonuna kadar vakit var..

Sebebini bilmiyorum ama gay lerin daha iyi fal baktığını ben de düşünüyorum

Şöyle bişi var ki boş muhabbete niye para verelim di mi :)

Sebebini bilmiyorum ama gay lerin daha iyi fal baktığını ben de düşünüyorum
Katiliyorum bende , erenin enerjisi yerindeyse super bakiyor , ben ilk baktirdigimda , gelecekle ilgili dedikleri cikti, dun ikinci defa baktirdim , dedikler cikarsa soylerim

valla burda okudum baktıran bikaç kişiden. hem çok kötü bi enerjisi olduğunu, hem hiçbi şey bilemediğini hem de çok pahalı olduğunu hatırlıyorum.
Ben de benzer şeyler okudum…baktırmaktan vazgeçtiydim o yüzden

mi cafe hande nasıl peki ya da melekler kahvesi eren
Handenin iyi oldugunu duydum, bikac sene once bi arkadasim gitmis ama o zaman dogum haritasina gore bakiyormus sanirim, dedikleri cikmis..
Eren iyi bence , ilk baktirdigim bugunu ve gelecegi bildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…