İstanbul'da Fal - Falcılar

Reklam sanırım..?
Siz Didem dolandırıcısına toz kondurmuyorsunuz o reklam değil benimkimi reklam. bırakın bu işleri. milleti salak sanmayın mercan dolandırdı diyen duydunuzmu hiç ama didem sağolsun kaç surete büründü para hırsından seda ve didem fiyaskp ötesi.

Neyse birbirimize laf çarpmayı bırakalım da çıkan bişi varsa he şu şu oldu yazalım
okumaktan yoruluyorum elle tutulur bişi yok

Ne bu şiddet ne bu celal

Daha medeni bir şekilde yorumlarınızı paylaşabilme yeteneğiniz vardır sanırım. Reklam deyince beğendik beğenmedik deyince insanlar nasıl da tepki gösteriyor. İyiyse kendiniz baktırın o zaman. Bu şiddet ile kimsenin de bu insanların iyi bakım yaptığına inanacağını sanmıyorum. Mercanın ismini cismini duymadık ki dolandırıcı olduğunu duyalım!!

Ayrıca, paylaşılmaması gerektiğini bildiğiniz halde farklı bir konu başlığında apaçık telefon numarasını paylaşmışsınız.
Varsın sizin hayatınızı bilsin bu insan, gerek yok..

He ya he geçmiş sayfalarda da sadece mercanı övmüşsün biz hiç değilse Didem'den başka falcılarıda deneyip Konuşuyoruz asıl sen bırak bu işleri reklam olduğun hiç belli değil dimi?? Asıl sen ve senin gibiler bizleri salak sanmasın kim kimi dolandırır kandırır burdaki herkes anlayabilecek yaşta ve kapasitede kimsenin akıl vermesine ihtiyaç yok bu konuyu da uzatıp arkadaşların dediği gibi mahalle kavgasına çevirme burayı.kızlar yok mu ele gelcek biri ya

desbella merber bir kaç kişi daha var didem hanımı dilinden düşürmeyen çünkü didemin taa kendisisiniz. neyse zaten anlayan anlıyordur ben baktırın da demedim cezmi yiğit mercan favorim varmı itirazınız

Benim cikan fallarim oldu ,
Ilk gittigim erenin tum dedikleri cikti su ana kadar
Melekler kahvesi emre de 3 tane sey bildi , biri ozel hayat , biri is , biri de saglikla ilgiliydi .
Kadinlar kahvesi dilek isle ilgili dedigi sey cikti
Yigit de bugunu bildi , gelecekle ilgili dediklerini bekliyorum daha tarihler gelmedi
Erene 2, defa baktirdim gecen cumartesi, hep eren , hem yigit hem de dilek 3 u de ayni seyi soylediler ve ayni tarihleri verdiler ozel hayatla ilgili, eger cikarsa paylasacagim ..

Evet, Hepimiz Didem'iz Kendisi tarafından klonlandık. Fal aleminde devrim !!

Allahım sabır.. Boşuna uğraşma, kimse artık senin önerdiğin kişilere bakım yaptırmayacak.. Zaten önerdiğinde bir kişi.
Eşi misin dostu musun yoksa bizzat sen misin, yanlış yola girmişsin yazık.

Hadi artık hadi!! Mimli b_kara

En çok hangisi beğendin :))))

kızlar Dideme baktırcam çarşamba günü ne falına bakıo bilen varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…