Umarım çıkar yazdım kendisine tekrar bi baksın diye ama Didem ha diyince yazmaz bekliyorum işte,başka iyi biri olursa baktırcam özellikle Yıldızname istiyorum
Yok para istemiyo bakıyo tekrar müsait olursa eğerDideme boyle msj atinca cevap verirmiki yoksa para verip yeniden mi baktirmak gerekir ?
Ben bugun erene baktirdim, yine iyiydi enerjisi , bildi valla , bu adami seviyorum :) ins dedikleri cikar
Iyiymis o zaman para istemiyosa eger ..Yok para istemiyo bakıyo tekrar müsait olursa eğer
Ya ben de zaza ya gitmiş idim nokta atışları vardı. Verdikleri tarihi bekliyorum gittiğim çoğu falcı da aynı tarihleri verdi ama henüz zaman gelmediği için bişey diyemicem. giderken haftaiçi ve sabah gidin 11 12 gibi.. akşam gitmeyin çünkü gerçekten iyi bakmıyorlar o zaman o kadar kişiden sonra.. falcıya sorun mesela bakabilecek durumda mı yoksa başka bir zaman mı geleyim diye.. bir de enerjisini tavırlarını sevmediğiniz birine baktırmayın mesela. Enerji meselesini sezebilen arkadaşım vardı onun sayesinde dandik bi falcıdan Kurtulmuş idimÖncelikle Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese hayırlı Ramazan'lar diliyorum! Malum fal bize bir nevi terapi gibi geliyor baktirmayan sevmeyen kadın da yoktur sanırım :) cok falciya gittim bu zamana kadar coguda fos çıktı bu aralar yeni bir falcı arayışı icerimdeyim var mi? Tavsiye edebileceğiniz? Daha once Taksim kapris cafe imam gittim ilk gittiğimde sok Olmuştum erkek arkadasım direk ismini söylemişti bana daha sonra iki kere daha gittim hep aynı seyleri söyledi evleneceksin bunla dedi hala bisey yok ve üstelik tamamen ayrıldım :) Avcılar'da Nesibe diye birisi var ona da cok gittim oda ilk zamanlar cok guzel bakıyordu artık bozdu iki kelime zor söylüyor hep kendi derdini anlatıyor ve fiyatı baya abartmış Bi komşum geçenlerde Taksim asmin cafe diye bir yere gitmiş orda zaza diye birine baktirmis yarın arkadaşımla taksime gitmeyi düşünüyorum sizce zaza ya baktırsam mi gideniniz var mi? malum para bosa gidince insan üzülüyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar hayırlı aksamlar!
Ya ben de zaza ya gitmiş idim nokta atışları vardı. Verdikleri tarihi bekliyorum gittiğim çoğu falcı da aynı tarihleri verdi ama henüz zaman gelmediği için bişey diyemicem. giderken haftaiçi ve sabah gidin 11 12 gibi.. akşam gitmeyin çünkü gerçekten iyi bakmıyorlar o zaman o kadar kişiden sonra.. falcıya sorun mesela bakabilecek durumda mı yoksa başka bir zaman mı geleyim diye.. bir de enerjisini tavırlarını sevmediğiniz birine baktırmayın mesela. Enerji meselesini sezebilen arkadaşım vardı onun sayesinde dandik bi falcıdan Kurtulmuş idim
Kesinlikle Haklısın enerji meselesi cok önemli yarın şansımı zaza da Demiycem umarım guzel bakar sonucları paylaşırım sizlerle de arkadaşlarYa ben de zaza ya gitmiş idim nokta atışları vardı. Verdikleri tarihi bekliyorum gittiğim çoğu falcı da aynı tarihleri verdi ama henüz zaman gelmediği için bişey diyemicem. giderken haftaiçi ve sabah gidin 11 12 gibi.. akşam gitmeyin çünkü gerçekten iyi bakmıyorlar o zaman o kadar kişiden sonra.. falcıya sorun mesela bakabilecek durumda mı yoksa başka bir zaman mı geleyim diye.. bir de enerjisini tavırlarını sevmediğiniz birine baktırmayın mesela. Enerji meselesini sezebilen arkadaşım vardı onun sayesinde dandik bi falcıdan Kurtulmuş idim
Bencede enerji meselesi cook onemli, birinde cok iyi tahminler yapan falci, baska birinde bilemeyebiliyor, karsilikli bu enerji isiYa ben de zaza ya gitmiş idim nokta atışları vardı. Verdikleri tarihi bekliyorum gittiğim çoğu falcı da aynı tarihleri verdi ama henüz zaman gelmediği için bişey diyemicem. giderken haftaiçi ve sabah gidin 11 12 gibi.. akşam gitmeyin çünkü gerçekten iyi bakmıyorlar o zaman o kadar kişiden sonra.. falcıya sorun mesela bakabilecek durumda mı yoksa başka bir zaman mı geleyim diye.. bir de enerjisini tavırlarını sevmediğiniz birine baktırmayın mesela. Enerji meselesini sezebilen arkadaşım vardı onun sayesinde dandik bi falcıdan Kurtulmuş idim
mesela imam benim ilk baktirdigim da herşeyimi mevcut durumu mu bildi frekansımız cok iyi tutmuştu bende sonra bi kac arkadasım gitti onların hıc bişeyini bilemedi çıkmadı da arandaki enerji tutuyorsa seni iyi hissedebiliyorlar gercekten ama tutmuyorsa Dediğiniz gibi fosBencede enerji meselesi cook onemli, birinde cok iyi tahminler yapan falci, baska birinde bilemeyebiliyor, karsilikli bu enerji isi
Yarın gitme derim ben :) çünkü kalabalık olur.. hafta içi git kafa rahat.. rahat rahat baktır.. öbür türlü başkalarını da bekletmemek için hızlı hızlı baştan savabiliyorlarKesinlikle Haklısın enerji meselesi cok önemli yarın şansımı zaza da Demiycem umarım guzel bakar sonucları paylaşırım sizlerle de arkadaşlar
Bir de bir falcı ya iki veya üç kere gidilir bence.. Çünkü bir süre sonra olmuyor ya çıkmıyor yani.. ama şu ücra köşelerdeki falcı olayını merak etmiyor değilim.. bir dee benim tarot konusunda uzman bir arkadaş vardı onunla bi konuşacağım bakalım :)mesela imam benim ilk baktirdigim da herşeyimi mevcut durumu mu bildi frekansımız cok iyi tutmuştu bende sonra bi kac arkadasım gitti onların hıc bişeyini bilemedi çıkmadı da arandaki enerji tutuyorsa seni iyi hissedebiliyorlar gercekten ama tutmuyorsa Dediğiniz gibi fos
Bir de bir falcı ya iki veya üç kere gidilir bence.. Çünkü bir süre sonra olmuyor ya çıkmıyor yani.. ama şu ücra köşelerdeki falcı olayını merak etmiyor değilim.. bir dee benim tarot konusunda uzman bir arkadaş vardı onunla bi konuşacağım bakalım :)
Malesef hafta ıcı gidemem vaktim olmuyor cunkuYarın gitme derim ben :) çünkü kalabalık olur.. hafta içi git kafa rahat.. rahat rahat baktır.. öbür türlü başkalarını da bekletmemek için hızlı hızlı baştan savabiliyorlar
ya tarot bana da pek inandırıcı gelmiyor lakin bu fal işiyle ilgilenen arkadaşa bir danışacam :)fala gerçekten inanıyorum ama tarota o kadar inanmıyorum nedense :)
birde aynı falcıya da kısa aralıklarla gitmemek lazım, biraz zaman geçtikten sonra enerjinin tuttuğu falcıya yine gidilebilir..
hımm o zaman erken git tatlım.. bir de eray var orada bak hangisi aklına yatar ise ona baktır.. hatta bak beğenmezsen hiç çekinmeden de ki ben beğenmedim başka bir falcınıza baktırmak istiyorum diye.. sonuçta bedava oturmuyorsun oraya en azından verdiğin paraya değsin isterim.. istersen eşlik bile ederimMalesef hafta ıcı gidemem vaktim olmuyor cunkuerken gidicez zaten şansımıza artık
Yok beğenmezsem söylerim zaten direk orda bide buket varmış sanırım onu da met ediyorlar ama bilemiyorum tabi zazayla Demiycem şansımı :)hımm o zaman erken git tatlım.. bir de eray var orada bak hangisi aklına yatar ise ona baktır.. hatta bak beğenmezsen hiç çekinmeden de ki ben beğenmedim başka bir falcınıza baktırmak istiyorum diye.. sonuçta bedava oturmuyorsun oraya en azından verdiğin paraya değsin isterim.. istersen eşlik bile ederim
ya buket daha çok yaşam koçu gibi bir şey gaza getiriyor seni.. bana verdiği tarih tutmamış idi mesela.. eray ya da zaza şansını bir dene bakalımmYok beğenmezsem söylerim zaten direk orda bide buket varmış sanırım onu da met ediyorlar ama bilemiyorum tabi zazayla Demiycem şansımı :)
O zaman şansımı zaza dan yana kullanıyorum :) baktirdiktan sonra yorumlarımı yazarım canımya buket daha çok yaşam koçu gibi bir şey gaza getiriyor seni.. bana verdiği tarih tutmamış idi mesela.. eray ya da zaza şansını bir dene bakalımm
TamamdırO zaman şansımı zaza dan yana kullanıyorum :) baktirdiktan sonra yorumlarımı yazarım canım
Öncelikle Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese hayırlı Ramazan'lar diliyorum! Malum fal bize bir nevi terapi gibi geliyor baktirmayan sevmeyen kadın da yoktur sanırım :) cok falciya gittim bu zamana kadar coguda fos çıktı bu aralar yeni bir falcı arayışı icerimdeyim var mi? Tavsiye edebileceğiniz? Daha once Taksim kapris cafe imam gittim ilk gittiğimde sok Olmuştum erkek arkadasım direk ismini söylemişti bana daha sonra iki kere daha gittim hep aynı seyleri söyledi evleneceksin bunla dedi hala bisey yok ve üstelik tamamen ayrıldım :) Avcılar'da Nesibe diye birisi var ona da cok gittim oda ilk zamanlar cok guzel bakıyordu artık bozdu iki kelime zor söylüyor hep kendi derdini anlatıyor ve fiyatı baya abartmış Bi komşum geçenlerde Taksim asmin cafe diye bir yere gitmiş orda zaza diye birine baktirmis yarın arkadaşımla taksime gitmeyi düşünüyorum sizce zaza ya baktırsam mi gideniniz var mi? malum para bosa gidince insan üzülüyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar hayırlı aksamlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?