İstanbul'da Fal - Falcılar

Ya kızlar bir sey sorcam yanlış bilgi de olabilir su sapphire de meris cafe mi ne var mış orda fal mı bakıkıyor bilgisi olan var mı yahu bu arada zaza nın elektriği bana da tıtmuştu ayağımda ki dovmeyi görmeden dövmen sana guc veriyo dedi nasıl dedim sol ayak dedi sok oldum iyi cidden inş dedikleri cıkar tabi :)) ama asıl mevzu su cafe bilen duyan nedir tam olarak

Anladim canim , bugun dideme baktiriyorum su fali , yorumlarimi yazarim , ne diyecegini merak ediyorum gercekten ..

Peki siz didem den memnun kaldiniz mi , cikti mi verdigi tarihler falan ? Bana yigit, eren hep ayni seyleri soyleyip ayni tarihleri verdiler , biraz daha beklemem gerekiyor ama bir de didemi merak ettim , acaba o da ayni seyleri mi diyecek diye baktiriyorum ..

Ya Didemden memnunum. Hani beklediğim şeylerde var. Çıkan şeyleri de var, ama kısa vade verip çıkmayan konuları da var. Karalamaya da baktırdım, suya da. İlk bence Karalamaya baktır eğer baktıracaksan.

elmira vasat. anda eh işte. gelecek sallamasyon. 100 tlydi en son, kesinlikle değmez.

Didemin su falı cıkıyo mu ben de denemek ıstıyorum enerjı uyumu onemlı ben de sureklı Bursa kurtulusa baktırıyorum Memnunum ama. Aynı kısıye baktırınca ınsan bı kasılıyo acaba ogrendıde mı ıyı bılıyo dıye farklı bırı şart :)

Zehranın su falı da iyi çıkanlar da oldu dediklerinden
su bakabilen çok az sanırım

Canim ben memnun kaldığım için baktiran diğer arkadaşlarda yorum yaparsa öyle karar ver. Daha öncede yazdım çünkü enerjiyle alakali birazda fal işi

Canim ben memnun kaldığım için baktiran diğer arkadaşlarda yorum yaparsa öyle karar ver. Daha öncede yazdım çünkü enerjiyle alakali birazda fal işi
Bende memnunum Didem'den,arkadaşlar fiyatlar gerçekten yüksek ve hep diyoruz enerji işi ben Didem'i çok severim enerjimde süper uyar çok yardımcı olur bana söylediği ve beklediğim Şeyler var bekliyorum mecbur,bence bu Kadarda sormayın sonuçta herkesin kendi iradesi var bana iyi gelen size kötü gelebilir sonra iyi değilmiş denmesin baktırmak istiyorsanız baktırın sonuçta forumda olan belli Başlı isimler var ztn

didem'e su falı baktırmış biri olarak memnun kalmadım diyorum. başından beri yanıldı vs. tarih verdi bakalım tarih tutacak mı ama zannetmiyorum :) yahu arkadaşlar su falı yani bu yüz yüze olması gerek diye düşünüyorum. aslında bütün falların öyle olması gerektiği kanaatindeyim. bugün de kadıköy'de baktırdım bir arkadaşın tanıdığına ve memnun kaldım. baya da uzun sürdü sorularım yüzünden. gayet tutarlı şeyler söyledi. pembe tablo çizmedi. vakit geldiğinde ne yapıp yapmamam gerektiğini söyledi olayların nasıl ilerleyebileceğini vs. şu an için bilgi vermiyorum ama verilen tarihler çıkar ise bilgilendirme yaparım. fal olayını burada bitiriyorum çünkü fazla fal sizi çok allak bullak ediyor kafanızı karıştırıyor dumur oluyorsunuz.

Kızlar telefonda ya da evde fal bakan bakırköydeki yiğitin iletişim numarası olan var mı varda mesaj olarak gönderebilirmisiniz

Ya Didemden memnunum. Hani beklediğim şeylerde var. Çıkan şeyleri de var, ama kısa vade verip çıkmayan konuları da var. Karalamaya da baktırdım, suya da. İlk bence Karalamaya baktır eğer baktıracaksan.
Suya baktiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…