Anladim canim , bugun dideme baktiriyorum su fali , yorumlarimi yazarim , ne diyecegini merak ediyorum gercekten ..Ben en Son bu ay ki kapanış falimı su faliyla yaptım canım. Söylediği bi durumu ben başka düşünürken o bana olmayacağını yanlış yaptığımı söyledi geçen gün ogrendimki düşündüğüm kişiyle alakali ben yanılmışım
karalama bakarken daha yavaş bakar ama su da hızlı ve net şeyler söyledi. Her ikisinide baktırdım karalama da tarihleri oynayabiliyor biliyorum.
ben pembe tablo cizmemesini seviyorum daha çok yoksa çoğunlukla baktırdığım fallarda anı hemen hemen hepsi tutturabiliyor.
Peki siz didem den memnun kaldiniz mi , cikti mi verdigi tarihler falan ? Bana yigit, eren hep ayni seyleri soyleyip ayni tarihleri verdiler , biraz daha beklemem gerekiyor ama bir de didemi merak ettim , acaba o da ayni seyleri mi diyecek diye baktiriyorum ..Evet evet, Didem'i bir deneyin.
Elmira'ya ben baktırıyordum ama artık baktırmıyorum. Dedikleri gibi anda o da çok iyi. Gelecekte de tüm falcıların söylediği ortak şeyi o da bana söylüyor. Daha yaşamadım bilemiyorum geleceği biliyor diye. Ben çok sık baktırdığım için artık bir esprisi kalmıyor, her şeyi neticede biliyor o yüzden daha baktırmıyorum. Ama çok iyi kadındır o da.
Anladim canim , bugun dideme baktiriyorum su fali , yorumlarimi yazarim , ne diyecegini merak ediyorum gercekten ..
Ya Didemden memnunum. Hani beklediğim şeylerde var. Çıkan şeyleri de var, ama kısa vade verip çıkmayan konuları da var. Karalamaya da baktırdım, suya da. İlk bence Karalamaya baktır eğer baktıracaksan.Peki siz didem den memnun kaldiniz mi , cikti mi verdigi tarihler falan ? Bana yigit, eren hep ayni seyleri soyleyip ayni tarihleri verdiler , biraz daha beklemem gerekiyor ama bir de didemi merak ettim , acaba o da ayni seyleri mi diyecek diye baktiriyorum ..
Insallah canim ..İnşallah memnun kalırsın canım. Yorumlarını yazarsın
Zehraya geçen sene çok fal baktırdım ben hakkında çıkan onca kötü şeye rağmen ilk falları çok iyiydi boş bi kadın değil ama sonra herşeyimi bildiği için bozmaya başladı bende bıraktım o Yüzden bir falcıya çok fazla gitmek iyi değil en fazla 2-3 kere olması Lazım.ya kızlar sabahtan beri eski sayfaları okuyorum yok adam gibi biri,Elmira için kimi iyi diyo kimi kötü yok mu baktıran biri
Telde baktiracak kişiler bende elmiraya geçen yıl baktirmistim iki defa ilk falinda başarılıydı ama gelecekte çok bişey çıkmadı sanırım hatırlamıyorum aklımda kalmadı. Yiğit anını yakalarsan iyidir.
Didemle enerji tutarsa herseyi döker zaten memnunum yazmıştım.
zehrada başarılı burdan bir arkadaştan almıştım noyu bende.
artık falci tavsiye etmek zor fiyatlar yüksek özellikle enerji meselesi bana tutan başkasına başkasına tutan bizlere tutmayabiliyor canım.
Didemin su falı cıkıyo mu ben de denemek ıstıyorum enerjı uyumu onemlı ben de sureklı Bursa kurtulusa baktırıyorum Memnunum ama. Aynı kısıye baktırınca ınsan bı kasılıyo acaba ogrendıde mı ıyı bılıyo dıye farklı bırı şart :)Ben en Son bu ay ki kapanış falimı su faliyla yaptım canım. Söylediği bi durumu ben başka düşünürken o bana olmayacağını yanlış yaptığımı söyledi geçen gün ogrendimki düşündüğüm kişiyle alakali ben yanılmışım
karalama bakarken daha yavaş bakar ama su da hızlı ve net şeyler söyledi. Her ikisinide baktırdım karalama da tarihleri oynayabiliyor biliyorum.
ben pembe tablo cizmemesini seviyorum daha çok yoksa çoğunlukla baktırdığım fallarda anı hemen hemen hepsi tutturabiliyor.
Didemin su falı cıkıyo mu ben de denemek ıstıyorum enerjı uyumu onemlı ben de sureklı Bursa kurtulusa baktırıyorum Memnunum ama. Aynı kısıye baktırınca ınsan bı kasılıyo acaba ogrendıde mı ıyı bılıyo dıye farklı bırı şart :)
Bende memnunum Didem'den,arkadaşlar fiyatlar gerçekten yüksek ve hep diyoruz enerji işi ben Didem'i çok severim enerjimde süper uyar çok yardımcı olur bana söylediği ve beklediğim Şeyler var bekliyorum mecbur,bence bu Kadarda sormayın sonuçta herkesin kendi iradesi var bana iyi gelen size kötü gelebilir sonra iyi değilmiş denmesin baktırmak istiyorsanız baktırın sonuçta forumda olan belli Başlı isimler var ztnCanim ben memnun kaldığım için baktiran diğer arkadaşlarda yorum yaparsa öyle karar ver. Daha öncede yazdım çünkü enerjiyle alakali birazda fal işi
Aaa suda mı bakıyor o?Zehranın su falı da iyi çıkanlar da oldu dediklerinden
su bakabilen çok az sanırım
Dun baktirdim dideme, enerjim cok iyi tuttu kendisiyle, ve cok cok basarili gercekten, cok memnun kaldim,İnşallah memnun kalırsın canım. Yorumlarını yazarsın
Suya baktiriYa Didemden memnunum. Hani beklediğim şeylerde var. Çıkan şeyleri de var, ama kısa vade verip çıkmayan konuları da var. Karalamaya da baktırdım, suya da. İlk bence Karalamaya baktır eğer baktıracaksan.
Aaa baktırdın mı? Nasıldı peki? Yakın bir tarih verdi mi?Suya baktiriyim dedim baktirmisken :)
Ben baya memnun kaldim, enerji meselesi onemli bence
Ins dedikleri cikar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?