Bende Pendik aydos ta çok iyi bir falcı olduğunu duydum ama başka birşey bilmiyorum onunla ilgili...senden de isminin Ülkü olduğunu öğrenmiş oldum...ama iletişim bilgisi nerden bulacaz şimdikızlar bişey sorucam,pendik aydos da ülkü diye bi kadın varmış tanıyan var mı?
aynı kişi olmayabilirBende Pendik aydos ta çok iyi bir falcı olduğunu duydum ama başka birşey bilmiyorum onunla ilgili...senden de isminin Ülkü olduğunu öğrenmiş oldum...ama iletişim bilgisi nerden bulacaz şimdi
Cnm Tesettürlü mü bu ÜlküBende Pendik aydos ta çok iyi bir falcı olduğunu duydum ama başka birşey bilmiyorum onunla ilgili...senden de isminin Ülkü olduğunu öğrenmiş oldum...ama iletişim bilgisi nerden bulacaz şimdi
Bu kadınla ilgili forumda böyle bir şey varEvet bende duydum çok aydosta ki bayanı,100 dolar olduğunu,suya baktığını biliyorum. Ayrıca iyi referansınız yoksa kabul etmiyormuş,yolu uzak,pendiğin tepelerindeymiş,ama iyiymiş gerçekten
Hiç bilmiyorum canım....sadece duydum kadını...pendik aydosta olduğunun dışında başka hiç bir bilgim yokCnm Tesettürlü mü bu Ülkü
pardon yanlış alıntıladımaydosda da biri varmış çok iyi bakıyormuş duyanınız var mı?
An kötü değildi ama ikinci kez baktırmadım aklımda çok bişi kalmamışBildi mi peki ?
Ben ülküye gitmiştim. .tuzlada. Pendikteydim yeni taşındım vs diyodu dağınıktı :))Hiç bilmiyorum canım....sadece duydum kadını...pendik aydosta olduğunun dışında başka hiç bir bilgim yok
Şahcihan mı eren mi?
Sende varsa bize söyle:) okuduysan zaten dört dörtlük kimsenin olmadığını anlamışsındır orta karar kişilerle işi götürmeye çalışıyoruz işte olan 3-4 kişi seç beğen karar seninarkadaşlar yazılanların bir çoğunu okudum ama gerçekten işini iyi yapan falcı söyler misiniz yani adres ve telefon yazar mısınız çok çaresizim
Sende varsa bize söyle:) okuduysan zaten dört dörtlük kimsenin olmadığını anlamışsındır orta karar kişilerle işi götürmeye çalışıyoruz işte olan 3-4 kişi seç beğen karar senin
arkadaşlar yazılanların bir çoğunu okudum ama gerçekten işini iyi yapan falcı söyler misiniz yani adres ve telefon yazar mısınız çok çaresizim
Kocaeli darıcada var biri ama ben dürekli gittiğim için değişiklik istiyorum.Sende varsa bize söyle:) okuduysan zaten dört dörtlük kimsenin olmadığını anlamışsındır orta karar kişilerle işi götürmeye çalışıyoruz işte olan 3-4 kişi seç beğen karar senin
Bana gebzedeki suya bakan kişinin telini özelden verebilirmisiniz.darıca çalışıyorum gitmem kolay olur.çok acil verirseniz sevinirim.Ben buldum bi kadın ama telde bakabilir mi bilmiyorum. Su + yıldızname baktırdım. Güzeldi iki gün falan oldu sanırım
Sorun şu ki kadın sadece telin yes tuşunu biliyor :)) telde hesap no vs giriyo devreye. Söyledm arkadaş telde baktrcak oğlundan yardım al diye ama henüz cvp yok :))
Gebze'de olan varsa gidebilir yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?