İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar bişey sorucam,pendik aydos da ülkü diye bi kadın varmış tanıyan var mı?
Bende Pendik aydos ta çok iyi bir falcı olduğunu duydum ama başka birşey bilmiyorum onunla ilgili...senden de isminin Ülkü olduğunu öğrenmiş oldum...ama iletişim bilgisi nerden bulacaz şimdi

Bende Pendik aydos ta çok iyi bir falcı olduğunu duydum ama başka birşey bilmiyorum onunla ilgili...senden de isminin Ülkü olduğunu öğrenmiş oldum...ama iletişim bilgisi nerden bulacaz şimdi
aynı kişi olmayabilir emin değilim

Evet bende duydum çok aydosta ki bayanı,100 dolar olduğunu,suya baktığını biliyorum. Ayrıca iyi referansınız yoksa kabul etmiyormuş,yolu uzak,pendiğin tepelerindeymiş,ama iyiymiş gerçekten
Bu kadınla ilgili forumda böyle bir şey var

aydosda da biri varmış çok iyi bakıyormuş duyanınız var mı?[/QUOTE]
Bir de bu var forumda ..

Evet şahcihan insanı şoka uğratan biri değil ama Yorumları isabetli ve düzgün insanı kandırmıyor en azından kesin olcak diye eğer bir iş olumsuzsa ya da ne bileyim olması zorsa biraz zamana ihtiyaç var diye kibarca belli ediyor,çoğu falcının yaptığı gibi bu adam seni düşünüyo ölüp bitiyo Tarzı Şeyler söylemiyo benim yorumum bu,ereni denemedim ama deneyen arkadaşım var dediklerinin çıktıkları olmuş

arkadaşlar yazılanların bir çoğunu okudum ama gerçekten işini iyi yapan falcı söyler misiniz yani adres ve telefon yazar mısınız çok çaresizim

arkadaşlar yazılanların bir çoğunu okudum ama gerçekten işini iyi yapan falcı söyler misiniz yani adres ve telefon yazar mısınız çok çaresizim
Sende varsa bize söyle:) okuduysan zaten dört dörtlük kimsenin olmadığını anlamışsındır orta karar kişilerle işi götürmeye çalışıyoruz işte olan 3-4 kişi seç beğen karar senin

Sende varsa bize söyle:) okuduysan zaten dört dörtlük kimsenin olmadığını anlamışsındır orta karar kişilerle işi götürmeye çalışıyoruz işte olan 3-4 kişi seç beğen karar senin

Aynen katılıyorum sana canım

Tek tük çıkan var hepsi çıkmıyor
Şu ana kadar tek şey benim
Medyum selena , Didem ve şahcihann söylediği esmer bir erkek hayatına girmek isteyecek ve sen istemeyeceksin dedi :) evet aynen öyle :)

Kocaeli darıcada var biri ama ben dürekli gittiğim için değişiklik istiyorum.

Bana gebzedeki suya bakan kişinin telini özelden verebilirmisiniz.darıca çalışıyorum gitmem kolay olur.çok acil verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…