İstanbul'da Fal - Falcılar

Melekler kahvesi Emreye baktirdim 2 defa ve ilk soylediklerinden bir kac tane cikan oldu anida bildi. Ikinci soylediklerindende cikti birini tarif esip onunla tanisip vs vs olacigini soylemisti ve versifi tarih araliginda oldu. Erene cok fazla gittim ama soylediklerinin hicbiri cikmadi o sadece olablari biliyor. Sahcihan beye gitmeyi dusunuyorum. Sizce yine Emreye mi gideyim Sahcihanin soyledikleri cikiyorsa ona gideyim? yardim?

kızlar telefonda tavsiye edeceğiniz varmı anı bilsede olur.

Arkadaslar ya telefonda bakan , didem ve yigit disinda , ama onlar kadar da ani iyi yorumlayacak kim var ?

Arkadaslar ya telefonda bakan , didem ve yigit disinda , ama onlar kadar da ani iyi yorumlayacak kim var ?

Canim telefonda anda onlar dışında birde zehra var ankarada onada baktirmistim iyiydi. Ama onların dışında telefonla bakan iyi denilen kimseler kalmadı galiba belli başlı isimler yazılıyor sürekli bende yeni biri çıkar diye bekliyorum güya ara verdim :) buarada Online fal atıyorum
dideme baktiriyorum bende ama sürekli sürekli kadında aynı şeyler çıktığından dolayı bakmak istemiyor haklı olarak. Denerseniz yazın kızlar

Canim sen dideme baktirdin sanırım dimi yazismistik. Nasıl herhangi gelişme yada olabilcek şeyler söyledimi özel değilse en Son baktiranlar yorum yapsa

Kızlar merhaba,

istanbul'da fal baktırmak istiyorum da, forumda baya bi gerilere gittim, hızlıca yazılanlara göz gezdirdim de, öne çıkan isimler anladığım kadarıyla Didem ve Yiğit. Yalnız bu iki isme nasıl ulaşabileceğimi bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen.

Telde bakio ikisi de. Nolarini yolliyim.

Canim sen dideme baktirdin sanırım dimi yazismistik. Nasıl herhangi gelişme yada olabilcek şeyler söyledimi özel değilse en Son baktiranlar yorum yapsa
evet canım ba
evet canım baktırdım, olabilcek şeyler söyledi ama tarihi bekliyorum.. inş. dedikleri çıkar
anı ve geçmişi yorumlama konusunda çok iyi gerçekten ..
yakın gelecekle ilgli dediği de çıkarsa tam olcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…