Zehrayı denedin miBirde telefonda en iyi kimi tavsiye edersiniz
Bir yolun var.com Ilkay GurBirde telefonda en iyi kimi tavsiye edersiniz
Evet cihan biraz yuvarlak konuşur çok Ayrıntı vermez ama iyi dinlemek Lazım arada bişeyler çıkıyoEren daha iyi gbi bence şahcihandan..şahcihan bira yuvarlak konuşuo gbi geldi...
Eren?Evet cihan biraz yuvarlak konuşur çok Ayrıntı vermez ama iyi dinlemek Lazım arada bişeyler çıkıyo
Arkadaslar ya telefonda bakan , didem ve yigit disinda , ama onlar kadar da ani iyi yorumlayacak kim var ?
Arkadaslar ya telefonda bakan , didem ve yigit disinda , ama onlar kadar da ani iyi yorumlayacak kim var ?
Telde bakio ikisi de. Nolarini yolliyim.Kızlar merhaba,
istanbul'da fal baktırmak istiyorum da, forumda baya bi gerilere gittim, hızlıca yazılanlara göz gezdirdim de, öne çıkan isimler anladığım kadarıyla Didem ve Yiğit. Yalnız bu iki isme nasıl ulaşabileceğimi bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen.
çok teşekkür ederim :))))Telde bakio ikisi de. Nolarini yolliyim.
Zehra varArkadaslar ya telefonda bakan , didem ve yigit disinda , ama onlar kadar da ani iyi yorumlayacak kim var ?
MerhabaZehra var
zehranın yakın gelecekle ilgili dedikleri çıktı mı peki ?Zehra var
evet canım baCanim sen dideme baktirdin sanırım dimi yazismistik. Nasıl herhangi gelişme yada olabilcek şeyler söyledimi özel değilse en Son baktiranlar yorum yapsa
evet canım baktırdım, olabilcek şeyler söyledi ama tarihi bekliyorum.. inş. dedikleri çıkarCanim sen dideme baktirdin sanırım dimi yazismistik. Nasıl herhangi gelişme yada olabilcek şeyler söyledimi özel değilse en Son baktiranlar yorum yapsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?