İstanbul'da Fal - Falcılar

çok enterasan didemin vakti yok güya ama size an be an durumları iletiyor öylemi çok enteresan
Canim. Herkes senin icin ugrasiyo su forumda. Kimse zorunda diil dideme mesj atiyo ariyo falan. Seni de tanimiyoruz bilmiyoruz ama bak seferber oldu herkes. Insanlarin ustune daha fazla gelme istersen. Artik kendin bi sekilde hallet ve ara su kadini. Ya da yatirdinsa gonder dekontunu falan.

Cano, bazen şöyle ki. Bende yaziyorum vatsapta hatta online ama okumuyo ya da okusa da yazmiyo. Bize de olmuyo mu oluyo

biz whats appdan ulaşıyoruz kendisine bu bir
ikincisi insanlara ağır ihtamlarda bulunuyorsun bu bir suçtur
üçüncüsü bana ne der geçerim senin sorunsalın ben bi sorun yaşamadım bi hata vardır diye yardım etmeye çalıştım sen hala bize yalancıymışız gibi davranıyorsun
dördüncüsü ben artık yorum yapmıycam ksra bakma,burası fal sayfası
bundan sonrada kimsenin işine burnumu sokmam olaya bak

çok enterasan didemin vakti yok güya ama size an be an durumları iletiyor öylemi çok enteresan
Yine mi geldin sen ya Allah Allah çok ilginç birisin ilk kez senin gibi biriyle karşılaşıyorum sabahtan beri kaç kişi yardım etmeye çalıştık mağdurdur dedik hatta ben Didem'i bile suçladım Yaptığı yanlış diye ama sen hala burda vır vır dır dır şaka mısın Nesin ya?madem dekontu yolladın(!) git hallet Konuş sorun neyse bizle derdin ne,Didem'i konuşmamız mı zoruna gitti Didem'in teli genelde kapalıdır fal bakcağı zaman açar ama whatsapptan her an yazarsın uygun olunca okur döner bu kadar basit bence daha fazla ileri gitme ağır ithamlarda bulunma haddini yeteri kadar aştın hepimiz hala saygı çerçevesi içinde cvp veriyoruz insanı pişman etme!!!!!!

Özellikle yazdım bende kadına ve hala ısrarla dekont geldimi diye soruyorum bunca insan yazmış yok gelmedi dedi. Whtsp iletişime kadar yazmış kadın yagmur arkadaşım ara kadını istersen burda yazıyorsun ama kadim zaten cevap veriyor ve seni bekliyor.
falı çıkmadı demek begenmedim demek çok ayrı ama senin söylediğin çok başka bir durum ve gerckten ağır cümleler kuruyorsun. Benim hatamsa ben özür dilerim diyor kadın daha ne desin

ulaşamıyormuş yağmur,bana özelden yazmış, ben ilgilenmiyorum artık ilgilenen varsa dideme söylesin

ulaşamıyormuş yağmur,bana özelden yazmış, ben ilgilenmiyorum artık ilgilenen varsa dideme söylesin

Bende sabah saatinden beri ilgilendim konuyla alakalı ama kadın banka hesaplarına kadar ekran görüntüsü çekmiş Son 1 haftalık yabancı bir isim yok ve kimsede dekont gondermedi diyor. Herkesi işi gücü var canım yeterince ugrasildi yagmur hanim siz bizden birine gönderin ozmn dekontu madem ulasamiyorsunuz kadının cebi açık

Ya nasıl ulaşamaz kadın onu bekliyo hepimiz Didem'e ulaşıyoruz ama arkadaş ulaşamıyo öyle mi geçsin bunları yeter ya sabahtan beri oyaladı herkesi daha fazla prim vermeyin şuna yeter kızlar bi de utanmadan dekontu yolladım diye yalan söylüyo

kızlar bişey sorucam,pendik aydos da ülkü diye bi kadın varmış tanıyan var mı?

bende yıldızname bakan birini arıyorum :)
Ben buldum bi kadın ama telde bakabilir mi bilmiyorum. Su + yıldızname baktırdım. Güzeldi iki gün falan oldu sanırım
Sorun şu ki kadın sadece telin yes tuşunu biliyor :)) telde hesap no vs giriyo devreye. Söyledm arkadaş telde baktrcak oğlundan yardım al diye ama henüz cvp yok :))
Gebze'de olan varsa gidebilir yanına.

Pofff

yaşlı mı kadın?:)

Şu sivrizekayı artık muhatap almayın ya boşverin :)
Tadımız kaçtı valla. Ben didemi herkese tavsiye edicem. Çok anlayışlı davrandı kibar ve düşünceli birisi. Dedikleri gayet isabetli. Kapatalım şunu görmezden gelelim artık. En son nerelere gittiniz fala hadi yazalım :)) ♡

Anlatsana biraz tatlim ehe :)
Evlenecegimiz kisiyi soyleyebiliyo mu. Ben artik onu istiyorum

Şimdi ben uzun uzun patlayan fallarımı yazıyorum . Falı terapi olarak görenlerdenim bunuda belirteyim ....

1)Didem : Hayatımda baktırdığım ağzımı açık bırakan tek falcı.. Anı ve geçmişi çok güzel analiz ediyor.yüreğim hopladı resmen baktırırken.. Ama gelecek patladı .. Hem iş hem aşk konusunda

2) yiğit : an ve geçmiş harika .. Haziran diyenlerden o da bana hem iş ve hem aşk
O da patladı bende :)

3)Burak : Mayıs diyenlerden o da o çoktan patladı bende :) hiçbir dediği çıkmadı ..

4) Bursa kurtuluş : terapi gibi kurtuluş yani ilk falı bende güzeldi Haziran dedi o da patladı bende ne iş ne aşk tutmadı

5)medyum belkıs beşbudak: o da patladı bende aman aman bilemedi ciddi ciddi ağlatmıştı beni 2000 tl para istedi büyü var diye..

6) izmir alsancak daisy cafe sevgi : Nisan dedi o da patladı :)

7) izmir kemeraltı Selim : Tamamen patladı :) Ocak Şubat demişti bana çünkü

8 ) izmir Buca da Teo var:) Nisan dedi o da patladı :)

9)izmir kemeraltı angel:) Mart dedi patladı :)

10) Şahcihan:) vadesi dolmadı bekliyorum :) mantıklı analiz etti bana:)
Temmuz başı görcez bakalım iş için...

11)izmir Babacan cafe de Eylül var 5 vade dedi 5 ay da geçtiğine göre o da patladı :)

12)Muğla Gülsüm:))) aman diyeyim sakın ki sakın hem mevcuttu bilemiyor hemde herkese büyülü diyor :) para istiyor :)

13)izmir alsancak Canan abla:)
Yani fena değildi çok beğendiğimi söyleyemem görücez dedikleri çıkacak mı :)

14)telefonda Derya ve Serap diye hatunlar tarot bakmıştı iğrenç ötesindeydi kesinlikle :)

15) online falcılara gelelim ben telweye bir dadandım ki koparana aşk olsun :)
Medyum selena dışında hepsi boş canı yürekten söylüyorum bunu.. Selenanın vadelerine var daha çıkarsa yazarım

Güzel bayanlar :)
Benden bu kadar valla aklıma gelen bunlar :)

Hic mi cikan fal yok :))

Ankara'daki Zehra ablayı unuttum :)
O da iyidir ama vade vermediği için bir yorum yapamayacağım açıkcası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…