İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada dediği bi durum oldu, ufak bişey de olsa , gidişatı bildi diyim :)

Melekler kahvesi Emreye baktirdim 2 defa ve ilk soylediklerinden bir kac tane cikan oldu anida bildi. Ikinci soylediklerindende cikti birini tarif esip onunla tanisip vs vs olacigini soylemisti ve versifi tarih araliginda oldu. Erene cok fazla gittim ama soylediklerinin hicbiri cikmadi o sadece olablari biliyor. Sahcihan beye gitmeyi dusunuyorum. Sizce yine Emreye mi gideyim Sahcihanin soyledikleri cikiyorsa ona gideyim? yardim?

Şahincan için olumsuz yorumlar var. Bende düşünüyordum ama burdan yeni üye reklam yapıp ,arkadaşa da hakaret edince vazgeçtim :) yine de sen bilirsin

Buraya bakarak degilde internette detayli arayinca sahcihani cikiyor yorumlari. Mesela melekler kahvesinun eski ziyaretci defterinse var cok begeniyolarmis

falkolikdaşlarım size birşey soracağım. Daha önceki sayfalarda kumru cafe Kevser diye birinden bahsedilmişti. Sanırım o cafe tadilatta. Kevser'in nerede olduğu konusunda fikri olan, yakınlarda giden var mı?

Şu an sanırım İzmire taşınmış. Ben burdaki forumlardan birinde görmüştüm ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum. İstanbulda giden var mı diye bilgi almak istedim,ondan İstanbul falcıları kısmına yazdım

Naranji İzmir'de kendisi falcı dencek biri değil daha çok enerji işleriyle uğraşır,elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız benden söylemesi çünkü Bayağı geniş bi ilim

Naranji İzmir'de kendisi falcı dencek biri değil daha çok enerji işleriyle uğraşır,elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız benden söylemesi çünkü Bayağı geniş bi ilim

Cevabınız için teşekkür ederim. İŞte astroloji olsun,enerji vs. olsun işe yarıyor mu peki? Tarot da biliyormuş,ben tabi tarot kısmıyla ilgiliyim :) Biliyor mu acaba? Kolunuzu kaptırırsınız derken? Şunu da yapalım şunu da yapalımlara mı giriyor?

kızlar ben en son eren ve emreye baktırdım. eren bana 6 gün içinde bir şey olacağını söyledi. bugün 3. gün. bekliyorum bakalım olacak mı. eren için geleceği bilemiyo diyolar ama insallah çıkar dediklleri.

emre ise temmuz sonunda tarihler verdi. daha önceden emrenin dedikleri bana çıkmıştı. bakalım bu da çıkacak mı? detayları yazarım kızlarrrr.

Tarotta iyidir evet anı çok iyi bilir ama gelecek için dedikleri çıkmadı ne Yazıkki,kendisi enerji işlerini anlatır ama şunu yapalım bunu yapalım demez siz kendinizi çekilmiş hissedersiniz o Dünya'ya çünkü dediğim gibi çok Değişik ve geniş bir ilim dalı bende çok umutla beklemiştim ama dediğim gibi tarotta dediği şey çıkmadı karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…