bu arada dediği bi durum oldu, ufak bişey de olsa , gidişatı bildi diyim :)evet canım ba
evet canım baktırdım, olabilcek şeyler söyledi ama tarihi bekliyorum.. inş. dedikleri çıkar
anı ve geçmişi yorumlama konusunda çok iyi gerçekten ..
yakın gelecekle ilgli dediği de çıkarsa tam olcak :)
Başka site mi varBuraya bakarak degilde internette detayli arayinca sahcihani cikiyor yorumlari. Mesela melekler kahvesinun eski ziyaretci defterinse var cok begeniyolarmis
Hiç duymamıştım. Nerede bakıyor Beşiktaş'ta?besiktas efsuna giden var mi burda ?
taksimde emel abla var tarot kahve su hepsini bakar çok da iyi bakar isteyene özelden telefonunu da verebiirimkızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Kafe falcısı mı evde mi bakıyor ??...bildiğim tek şey forumda hiç geçmediğiArkadaşlar İstanbul'da Naranji adlı bir bayan varmış. Gidenler var mı aranızda?
Arkadaşlar İstanbul'da Naranji adlı bir bayan varmış. Gidenler var mı aranızda?
Canım daha önce yıllardır İstanbuldaymış. İzmire sonradan taşınmış. Gidenler varsa yorum alayım istedim :)Izmirde canım o istanbul da değil :)
Naranji İzmir'de kendisi falcı dencek biri değil daha çok enerji işleriyle uğraşır,elinizi verirseniz kolunuzu kaptırırsınız benden söylemesi çünkü Bayağı geniş bi ilim
Tarotta iyidir evet anı çok iyi bilir ama gelecek için dedikleri çıkmadı ne Yazıkki,kendisi enerji işlerini anlatır ama şunu yapalım bunu yapalım demez siz kendinizi çekilmiş hissedersiniz o Dünya'ya çünkü dediğim gibi çok Değişik ve geniş bir ilim dalı bende çok umutla beklemiştim ama dediğim gibi tarotta dediği şey çıkmadı karar sizinCevabınız için teşekkür ederim. İŞte astroloji olsun,enerji vs. olsun işe yarıyor mu peki? Tarot da biliyormuş,ben tabi tarot kısmıyla ilgiliyim :) Biliyor mu acaba? Kolunuzu kaptırırsınız derken? Şunu da yapalım şunu da yapalımlara mı giriyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?