ucreti nedir?Yaşlı evet. Evli Olduğum için eşimde baktırdım. Evleneceğim Kişiyi söyleyemedi bilmiyorum yani :)
Ama söyledim bazı arkadaşlar var telde bakarsan iyi olur diye.de hala dönmedi bana
nasıl yaYaşlı evet. Evli Olduğum için eşimde baktırdım. Evleneceğim Kişiyi söyleyemedi bilmiyorum yani :)
Ama söyledim bazı arkadaşlar var telde bakarsan iyi olur diye.de hala dönmedi bana
Yok cnm söylemedi yazdım zaten.direkt baktırdığım için bilmiyorum söylüyor mu Söylemiyor munasıl yaevlisin ama evlencen kişiyi mi söyledi haha iyimiş
75 su falıucreti nedir?
tmm tmm ben farklı anlamışımYok cnm söylemedi yazdım zaten.direkt baktırdığım için bilmiyorum söylüyor mu Söylemiyor mu
Bu kadar çok falcıya baktırıpta Hiçbirinin çıkmamış olması çok ilginç gerçekten,Hayırlısı değilmiş demekki diyecek başka bişey bulamadım :)
Ben senin kadar çok kişiye baktırmadım:) şu son 1 ayda baktırmaya başladığım için bekliyorum söylenenleri,çıkan ya da Çıkmayan olursa yazcam ztn :)Senin çıkan var herhalde :)
Yaz bizde öğrenelim :)
Şimdi ben uzun uzun patlayan fallarımı yazıyorum . Falı terapi olarak görenlerdenim bunuda belirteyim ....
1)Didem : Hayatımda baktırdığım ağzımı açık bırakan tek falcı.. Anı ve geçmişi çok güzel analiz ediyor.yüreğim hopladı resmen baktırırken.. Ama gelecek patladı .. Hem iş hem aşk konusunda
2) yiğit : an ve geçmiş harika .. Haziran diyenlerden o da bana hem iş ve hem aşk
O da patladı bende :)
3)Burak : Mayıs diyenlerden o da o çoktan patladı bende :) hiçbir dediği çıkmadı ..
4) Bursa kurtuluş : terapi gibi kurtuluş yani ilk falı bende güzeldi Haziran dedi o da patladı bende ne iş ne aşk tutmadı
5)medyum belkıs beşbudak: o da patladı bende aman aman bilemedi ciddi ciddi ağlatmıştı beni 2000 tl para istedi büyü var diye..
6) izmir alsancak daisy cafe sevgi : Nisan dedi o da patladı :)
7) izmir kemeraltı Selim : Tamamen patladı :) Ocak Şubat demişti bana çünkü
8 ) izmir Buca da Teo var:) Nisan dedi o da patladı :)
9)izmir kemeraltı angel:) Mart dedi patladı :)
10) Şahcihan:) vadesi dolmadı bekliyorum :) mantıklı analiz etti bana:)
Temmuz başı görcez bakalım iş için...
11)izmir Babacan cafe de Eylül var 5 vade dedi 5 ay da geçtiğine göre o da patladı :)
12)Muğla Gülsüm:))) aman diyeyim sakın ki sakın hem mevcuttu bilemiyor hemde herkese büyülü diyor :) para istiyor :)
13)izmir alsancak Canan abla:)
Yani fena değildi çok beğendiğimi söyleyemem görücez dedikleri çıkacak mı :)
14)telefonda Derya ve Serap diye hatunlar tarot bakmıştı iğrenç ötesindeydi kesinlikle :)
15) online falcılara gelelim ben telweye bir dadandım ki koparana aşk olsun :)
Medyum selena dışında hepsi boş canı yürekten söylüyorum bunu.. Selenanın vadelerine var daha çıkarsa yazarım
Güzel bayanlar :)
Benden bu kadar valla aklıma gelen bunlar :)
Ben senin kadar çok kişiye baktırmadım:) şu son 1 ayda baktırmaya başladığım için bekliyorum söylenenleri,çıkan ya da Çıkmayan olursa yazcam ztn :)
Yavrum burdami herkes sende patlamış ama :d
Ya senin hayatın baya karışık ya da bu işte bir iş var :/
Yok canım gayet sakin bir hayatım var :)
Keske benim de sakin bi hayatim olsa :/
O zmn ne falci arardim boyle , ne de bu kadar pra harcardim
Aynen sakin bi hayatım olsa baktırmazdım 15 - 20 falcıya hayatta paramı kaptırmazdım ben de
Soyadı neydi mercanın
geçen yıl baktırdığım kişi ise kötü değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?