İstanbul'da Fal - Falcılar

erene baktırıp söyledikleri çıkan oldu mu kızlar gelecek konusunda?

Taksim'de Cafe Majestik'te Derya beye kahve falı baktirdim ben gayet memnun kaldım reklam amaçlı söylemiyorum taksimde fal bastırmak isteyenlere tavsiye ederim :)

Merhaba kızlar ben taksimdeki majestic cafede sedat beye kahve falı baktırdım ortalama bir faldı fiyatı da 20 tl di.Fala bakarken istersen su falı yıldıznameye bakalım demesi çok antipatik geldi sonuçta ben kahve falı baktırıyorum su falı ya da tarot istesem ona baktırırım.Kardeşim ve benle ilgili birkaç şey bildi.Bana ilişkin bitmiş ama geri dönüş olcak dedi.Kardeşin esmer uzun boylu işle ilgili sıkıntıları var falan dedi.Ben o kadar da beğenmedim.

Ben de majestic cafe derya beye baktırmıştım berbat ötesiydi yani artık devamını getirmesini bile istemedim içimden kendini beğenmişin teki gibi davranıyodu.. orda bir de leyla vardı ona da baktırdım ondan memnun kaldım mesela ama bakalım göreceğiz neler olacak daha tarihlere var..

Sedatin baktigi fal 10 dk surdu bir de falin sonunda begendin mi dedi falci bile degildi bence.Mandal cafedeki toprak tarot bakinca onda daha memnun kalmistim abartma yok sacmalama yok gelecek cikar cikmaz o ayri en azindan olani soyledi.Bir yolun vardaki arafa tarot baktirmistim o bile uzun uzun yazmisti ve gecmis ve gelecek mantikliydi online tarpt falim bile sedatin baktigi kahve falina bin basar.

ben de majestic sedata baktırmıştım geçen yaz. dediklerinin tam tersi çıktı. asla olmayacak dediği şeyler oldu. hayatımda baktırdığım en boş fal oydu hiçbir şey tutmadı

Aynen benimde baktırdığım en boş faldı.Bakırköydeki falcılar taksimdeki falcılara göre bir nebze daha iyi bence .Taksimdeki kadınlar kahvesi ve pen cafe ve birkaçı iyi.

vee arkadaşlar didem'in su falı patlamış bulunmakta an itibari ile.. tabii o zaman buna emre oğuz eray zaza tuğba da dahil.. iki kişi bana temmuz tarihini vermiş idi.. bakalım o zaman ne olacak

vee arkadaşlar didem'in su falı patlamış bulunmakta an itibari ile.. tabii o zaman buna emre oğuz eray zaza tuğba da dahil.. iki kişi bana temmuz tarihini vermiş idi.. bakalım o zaman ne olacak

kronometre mi çalıştırdın be arkadaşım? fal bu. haziran dedi diye, 30 haziranı 1 dakika geçince fal patlamış mı oluyor? =D

kronometre mi çalıştırdın be arkadaşım? fal bu. haziran dedi diye, 30 haziranı 1 dakika geçince fal patlamış mı oluyor? =D

Çok saçma ya hepimizin umudunu kırmaya geliyolar sanki patlafı diye haberle. Çıksa söylemezler biliyo musun :) nazar değer cart curt diye.
Eğer tarihi beklerseniz cidden çıkmıyor haberiniz olsun, sonra gelip patladı demeyin. Sonund ao iş olcak mı olmıcak mı ona bakarım ben. Gelipte insanların umudunu kırmayın. Ben de dideme baktırdım ve birsürü arkadaş tanıyorum onun dediklerinin çıkmasını uman. Gelip böyle moral bozmasınlar ya.

Lafım tek bi kişiye değil benx ama cidden geriliyorum saniyesiyle bekleyen insanlar buraya patladı yazınca. 1 hafta değil 2 hafta bile oynayabilir tarih. Ya da o an didem bakarken çocuk senden hoşlanıyodur sonra vazgeçmiştir belki. Değişebiliyor insanın kaderi. Umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir en kısa sürede. Tarig beklemeyin ki yaşayınca sürpriz tadında olsun.

Arkadaşlar Didem su tarihte oynama yapmıyo diyo evet ama Yapıyo,günü Gününe verdiği tarihte çıkan Arkadaşlarıda duydum benim gibi verdiği tarih geçenleri de,bana verdiği tarihte geçti yalan söylemeye gerek yok ama umutla bekliyorum başka çare yok çünkü.burayada böyle saniye geçtiği anda fal patladı fos çıktı demek gerçekten bekleyen insanları demoralize ediyo yapmayın gün oynar tarih sarkar olaylar değişir benim lafımda tek kişiye değil verilen tarih geçtiği anda fos çıktı diye yazan herkese söylüyorum bunu burda umutla bekleyen bir Sürü kişi var

Bana didemin dediği 3 şey çıktı arkadaşlar hem de konuşmamızdan 3 gün sonra. didem tarih vermemişti bile onlar hakkında. Birinde vermişti. İçiniz rahat olsun bekleyen arkadaşlar.. :)) baktırmak isteyenlere de artık sadece didemi tavsiye edebilirim. Şahcihanı emreyi ereni çoktan solda sıfır bıraktı kadın.
Büyük olayların da çıkacağına inanıyorum..

didemin dediği bişey bana çıktı,ama çok önemli bi durum değildi olsun gene de tuttu yani :)
ha bi de demeyi unuttum tarih olarak bi kaç gün saptı,bende su falı baktırmıştım,kısacası kasmayın yani,bu kadar çok düşünürseniz bence zatenkendi enerjiniz ile olayları saptırırsınız

Gunaydinnn kızlar
Önce bol neşeli hayırlı bir gün olsun inşallah diyeyim hepimize.
Şu tarih konularina tabiki takılıyoruz, ama çokta o tarihe takılı kalıp gun sayarsak olmuyor bunu biliyorum benim tarihleriminde 5 gün 8 gün oynadığını bilirim hatta hatta dediği gibi olmasını beklerken öyle değilde detaylı yoldan oldguda olmuştur , yada gerçekten dediği tarihte olupta ben bunu ancak aldığım notları bakıp ta aaa o tarihmis dediğimde.

Yani okadar severim didemi ama kimse tövbe haşa söyleyemiyorum anladınız, değil.
Mantıklı soylemler de bulunsun. Anlattiklarinin olabilecek kıvamı ve kenarından kıyısından tutsun yeter. Yoksa o tarih geçti bu olmadı dersek o psikoloji bozar bu işler tamamen enerji tabiki birazda kader işi. Tarihlere takılma yın kızlar en azından sizler güzel şeyler için tarih bekliyorsunuz benim ne kadar olumsuz olacak şeyler varsa hepsi tek tek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…