- 12 Ekim 2014
- 249
- 45
- 48
- 35
o savunucuların kim olduğu belli .4 kişi evirip çevirip didemi mükemmel olduğunu söylemiş her sayfada aynı isimler.Elektrik tutmamış diyelim ve sıradaki adaylara geçelim
sizdede mi bir şey bilemedi?BU DİDEM DENİLEN KADIN ÜÇ KAĞITÇI DOLANDIRICI!!! DAHA ÖNCE NE FİLİMLER YAPTI DEĞİŞİK KİŞİLİKLERE BÜRÜNDÜ VE HALA O KADAR YAZILANLARA RAĞMEN DİDEME BAKTIRIYORSANIZ KUSURA BAKMAYIN DA SİZDE DE VAR BİR ANORMALLİK. ZATEN SAVUNUCULARI BELLİ 4 İSİM ONLARDA TAA KENDİSİ SİZİNLE RESMEN DALGA GECİYORLAR FARKINA VARIN UYANIN ARTIK.BİZ DE DİDEM MAGDURUYUZ AMA ÇABUK UYANDIK LÜTFEN ŞU ŞARLATANA PARALARINIZI ÜMİTLERİNİZİ KAPTIRMAYIN..
ben bir tarih tutmadı dedim diye yorumlarıyla linç ediyorlardı tey tey :)sizdede mi bir şey bilemedi?
ya sen yine iyisin keşke bende de tarih tutmasaydı kadın beni evli sandı dedi ayrılmışssın 3 aya kadar barışcaksın .:)) dedim bekarım bennn..ben bir tarih tutmadı dedim diye yorumlarıyla linç ediyorlardı tey tey :)
haklısınn herkesin bir derdi var . ama olumsuz olan bir şeyide söylemeliyiz ki insanlar bilinçlensin . 50 tl inanın az para değil bir de bekleyiş çok zor 2 hafta beklemiştim didem hanımıHerkesin derdi aynı kızlar, yapmayın böyle. Kimi iş kimi aşk kimi her şey için bir umuda bağlamış kendini.
Kimse kimseyi burada savunmuyor. Kimsenin derdinin ne Didem ne Yiğit ne de işte başka biri olduğunu pek zannetmiyorum. Ama bu olaylarda bir tarafta da gerçekler var. Kimiyle tutar elektrik ya da enerji, kimiyle de tutmaz. Olaylar bu kadar basit. Hayatımız yeteri kadar bir şeyleri beklediğimiz için gergin. Birde birbirimizi burada o onu savunuyor bu bunu söylüyor diye germeyelim. Nefes alacağımız alanlar çok dar emin olun..
onlar bu şekilde fikirlerini söylemediği için bizde böyle tuzaklara düşüyoruz . begenmeyen begenmediğini yazmalı.Buraya yazmayıp benim özel msj atmış biri.didem çok kötüydü vs vs :) başka tel istiyo benden. Korkuyorlar kötü demeye sanki. Hey Allah'ım ya :))
benim yazdığım yorumdan sonra gelen yorumlara bakar isen ne demek istediğim gayet anlaşılır bence. Ki ben Didem'in yanında diğer isimleri de saymış olmama rağmen resmen Didem Didem diye bozuk plak gibi yorumlar geldi peş peşe. Sanki fal patladı diye yazan tek bendim. Bu olayda çok büyük bir tezatlık var ki. Kimsenin burada durduk yere bence birini suçlayacağını düşünmüyorum ben.Herkesin derdi aynı kızlar, yapmayın böyle. Kimi iş kimi aşk kimi her şey için bir umuda bağlamış kendini.
Kimse kimseyi burada savunmuyor. Kimsenin derdinin ne Didem ne Yiğit ne de işte başka biri olduğunu pek zannetmiyorum. Ama bu olaylarda bir tarafta da gerçekler var. Kimiyle tutar elektrik ya da enerji, kimiyle de tutmaz. Olaylar bu kadar basit. Hayatımız yeteri kadar bir şeyleri beklediğimiz için gergin. Birde birbirimizi burada o onu savunuyor bu bunu söylüyor diye germeyelim. Nefes alacağımız alanlar çok dar emin olun..
Valla cnm ben artık beğendiğim insanları yazmaya çekinir oldum. Böyle de bi gerçek var. Topa tutuyorlar gibi. O Yüzden yeni gidiyorsam yazıyorum. Benim derdim bana yeter uğraşamam tartışmayla :)Herkesin derdi aynı kızlar, yapmayın böyle. Kimi iş kimi aşk kimi her şey için bir umuda bağlamış kendini.
Elbette ki sen de haklısın. Sana da iyi sallamış amahaklısınn herkesin bir derdi var . ama olumsuz olan bir şeyide söylemeliyiz ki insanlar bilinçlensin . 50 tl inanın az para değil bir de bekleyiş çok zor 2 hafta beklemiştim didem hanımı
Bence yazmalıyız ki diğer insanlara yardımcı olalım . Birde Didem dışındaki falcılara yorum yapınca kimsenin sesi çıkmıyor . didemle ilgili en ufak bir yorumda bulunulca 4 kişi hemen atağa kalkıyor bunada dikkat etmişssindir mutlaka .Valla cnm ben artık beğendiğim insanları yazmaya çekinir oldum. Böyle de bi gerçek var. Topa tutuyorlar gibi. O Yüzden yeni gidiyorsam yazıyorum. Benim derdim bana yeter uğraşamam tartışmayla :)
Zaten burda Hayatım harika bi fal baktırayım diyen yoktur sanırım.herkesin derdi tasası var.
Boşyerre kırmamak lazım insanları . Ve kırılmamak lazım. Memnun kaldıklarıma baktırınca biri parası benim cebime girmiyo :)) he diyip geçmeli bazen
ya sen yine iyisin keşke bende de tarih tutmasaydı kadın beni evli sandı dedi ayrılmışssın 3 aya kadar barışcaksın .:)) dedim bekarım bennn..
memnun olan kısım bence az. sorunda zaten burda memnun kalmayan insanlar sesini çıkarmıyor bu en büyük problem . gerçekten bana baktığı falı görseydiniz sizinde ağzınız açık kalırdı .Elbette ki sen de haklısın. Sana da iyi sallamış ama
50 TL az değil evet, ama bırakalım insanlar kendi bildiklerini yapsınlar, çünkü Didem'e baktıranların %90 ı ondan memnun. Ben de memnunum. Söylediklerini buradan anlatsam bir de kendi hayatımı ağzınız gerçekten açık kalır. Ama çoğunluğun memnun olup az bir kesimin memnun olmamasını da aman sakın ha demeye bence getiremeyiz.
Zaten insanlar bir baktırır iki baktırır. Üçüncüde de bir şey olmuyorsa daha da aramayız, hepimiz yaşı başında bayanlarız.
Cnm Didem diye fal topikleriNe bakın .ben her yazılana bakıyorum. Dİdem in bir çok kez isim değiştirdiği vs hepsi yazıyor mevcut. Özellikle Ankara fal falcılara bakarsanız görürsünüz. He memnun kalan arkadaşlar var.saygı duyarım.ve ilk ve son kez Didem Hakkında fikrimi belirtiyorum lütfen sizde Saygı gösteriniz :) korkuyorm valla :)))onlar bu şekilde fikirlerini söylemediği için bizde böyle tuzaklara düşüyoruz . begenmeyen begenmediğini yazmalı.
para ödememek ayıp olurdu . hiç bilemese bile kul hakkıdır diye ödememi yaptım .Canim hicbirsey tutmamış ise evli olduğunu söylemiş bekarken sen okadar tezat faldi zaten sonrasında alıyor parayi ödeme yapmayacağını güzel bir dille soyleseydin. Valla ben çook fal baktiran biri olrak belki kizarsiniz ama benim hayatımın yanından geçmeyen fallar için iki defa para odemedim hakka girmiş oluyormuym olmuyorum bana göre hicbirsey bilememisse zaten falci demem o kişiye. Ne zaman baktirdin canım
Durduk yere suçlayan da var, durduk yere reklam yapanda. Onları zaten elbette ki artık anlıyoruz.benim yazdığım yorumdan sonra gelen yorumlara bakar isen ne demek istediğim gayet anlaşılır bence. Ki ben Didem'in yanında diğer isimleri de saymış olmama rağmen resmen Didem Didem diye bozuk plak gibi yorumlar geldi peş peşe. Sanki fal patladı diye yazan tek bendim. Bu olayda çok büyük bir tezatlık var ki. Kimsenin burada durduk yere bence birini suçlayacağını düşünmüyorum ben.
iyice korkutmuşlar gözünü :)))Cnm Didem diye fal topikleriNe bakın .ben her yazılana bakıyorum. Dİdem in bir çok kez isim değiştirdiği vs hepsi yazıyor mevcut. Özellikle Ankara fal falcılara bakarsanız görürsünüz. He memnun kalan arkadaşlar var.saygı duyarım.ve ilk ve son kez Didem Hakkında fikrimi belirtiyorum lütfen sizde Saygı gösteriniz :) korkuyorm valla :)))
Bu şekilde Yorumları okudum. Sonra çok iyi dendi.. Düşündüğüm tek şey ,bunca yıl bakıyor günde 8-10 kişi.elbette iletişimi iyi olacaktır.lep demeden leblebiyi anlayacaktır.. Dedim ve baktırmadım. Fal baktıran Kişilerin dertleri genelde aynı bence çünkü :))
enerjisi düşükse keşke bakmasaydı .Kaldıki gerçekten enerjisi düşükmüş demekki evli olup olmadığını falin başında medeni Durumu söylüyor çünkü :) arada böyle durumlar yasanabiliyor ama para konusunda sıkıntı zaten yaratacak biri değil gondermeyebilirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?