İstanbul'da Fal - Falcılar

Hey allahım :) ha tek patladı yazan bendim zaten değil mi Didem konusunda tüh be. Fark ettiyseniz eğer yanında bir sürü isimde saydım onların ki de patlamış oldu diye. Tabii ki patladı diye yazacağım yani verilen tarihe kadar olmadı demek için. Bu sonrasında olmayacak anlamını taşımaz. Hayat toz pembe mi görünüyor oradan. Ya da bana çıktı diye size de mi çıkacaktı yani olay bu mu bana çıktığı için mi umut bağlıyorsunuz yoksa umut bağlamanıza sebebiyet veren başka bir şey mi var. Başka bir arkadaşta iş konusunda yakınmış idi. Onun için ah canım vah canım derken benim söylediğim niye bu kadar yerden yere vuruldu da ümitsizliğe kapıldınız arkadaşlar ben onu anlamadım. Hatta söylerken espritüel bir dille ifade etmeye çalıştım ki bence buna bu kadar takıldıysanız sorun benim falımın patlamasında değil sizin beklentilerinizde. Ben bile çıkmadığı için bu kadar üzülmedim. Şimdi beklenti içerisinde olan ben miyim yoksa siz mi. Yorumlara baktığım zaman ne kadar bencilce şeyler yazıldığının farkına vardım ki herkes kendi derdinin tasasında elbette ki. Birine iyi bir şey çıksa bile ona o şey çıktığı için değil daha ''aa ona çıktıysa o zaman bana da çıkma ihtimali var'' düşüncesi geçtiği için bu kadar seviniyoruz çoğu zaman. Bu her zaman böyledir kimse inkar etmesin tabii ki de. Aynı şekilde benim olumsuz bir şey yazmam da bencilce bir şey bu seferde siz ''aa ona çıkmadıysa o zaman bana da çıkmaz ben ne yapacağım'' derdine düştünüz. Yahu ne demek tarih bekleme :) fal bakan kişi bile bana bas bas bak o tarihi bekle diye günü veriyor bilinç altınızda bunu bastırabilmeniz mümkün mü yani. Daha geçen gün ya yazmıştı arkadaş burada gün geldi benim iş olayı olmadı Didem hanıma bu yüzden mesaj attım diye. E benim yazdığım şeyin ne farkı vardı. Tabii ki bekleyeceğiz elimizden gelen başka bir şey var mı. Mesela ben size dedim mi hiç Didem'e ya da herhangi birine katiyen baktırmayın diye. Hayır ben beğenmediğimi dile getirdim ve bunun enerji meselesi olduğunu da söyledim kaç kere. Ama benim önerdiğim kişiler için ''hayır canım hiç bir şey bilemedi'' ya da ''evet bildi ama çıkmadı gitmeyin etmeyin boş gereksiz'' diyen oldu. Ayrıca beklediğim şey çıksa niye gelip burada yazmayayım neyin nazarından bahsediyoruz tam tersi herkes erer muradına daha mutlu olur millet. Ben niye bunun aksini isteyenlerden olayım keyfine mi para mı ve zamanımı bayıldım yani. Ayrıca bakılan fal baştan sona tutarsız idi fakat bunun hakkında bile pek bir şey dile getirmedim hayır ben paramı yatırmıyorum bu ne biçim bir fal demedim. O zaman olay sonuçsuz olduysa bunu yazmaya da pek tabi hakkım olduğunu düşünüyorum buradaki pek çok kişi gibi. O yüzden bence herkes karşısındakinin beklentilerini değil kendi beklentilerini bir gözden geçirsin herkes burada verilen belirli bir tarihi bekliyor gün saymasa bile. Dediğim gibi bir kaç güne olaylar değişir ise ben bunu da yazarım. Ha son bir şey daha biri çıkıpta dese ki mesela ''ayy bana dediği her şey birebir çıktı her şeyimi bildi'' falan filan diye sizde aynı ümitle baktırsanız ama fos çıksa emin olun daha çok üzülen taraf oluyorsunuz o yüzden çok ta şey yapmayın yani :)

Olur canım çokta şey yapmayız yani hay Allah'ım ya bu kadar destan gibi mesaj yazana kadar önce keşke bi gerçekten yazdıklarımızın ne anlama geldiğini bi okusaydın,tabiki beklenti içindeyim bunu sana mı sorcam yani sen kendi durumunun çıkıp çıkmamasına üzülmemiş olabilirsin beni zerre kadar alakadar etmez bu durum ben senin falın çıkmamış aa tüh vah vah demekki benimkide çıkmıcak gibi bi Düşünceye kapıldığım için değil saat ve saniye sayıp çıkmadı olmadı fos demene laf söyledim ayrıca beğenmediğin baştan sona tutarsız bulduğun bir falın ve falcının verdiği tarihi niye bekliyosun o zman?? Biz beğendik herkes kendince bir beklenti içine girdi ve bi şekilde bekliyo sana mı kaldı yani herkesin beklentisini umudunu sorgulamak seni Hatırlıyorum Didem'in falını hiç beğenmediğini söylemiştin ztn beğenme buna bişey demiyoruz ama beğenmediğin falcının patlattığı tarihi bu kadar olay haline getirme bunuda sakın polemiğe çevirme Didem hakkında yine bir tartışmaya girmek istemiyorum ama mesajlarınızı yazarken biraz dikkatli olun ki ayrıca biz mesajlarımızda sadece sana değil genel olarak konuştuğumuzu belirttik biraz dikkat!!!!!

ben genel hitabenin ve özel hitabenin ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum ve ikisini de çok iyi ayırt edebilecek bir durumdayım. Senin orada benim adımı kullanmıyor olman bana özel yazmadığını göstermez durumun. Ne kadar kaba ve çirkin bir tavır bu ya kafayı yemişsin herhalde. Sana çok tutarlı diye birini bu kadar çok savunamazsın bana karşı laflarına dikkat et. Evet tabii ki bekleyeceğim belki tutarsızlığının yanında sonuç farklı olur diye. Destan gibi yazarım ya da yazmam sen niye cevap verme çabasına girdin o zaman. Yaran mı var bu konuda? Polemiğe girmeyecek isen eğer benim genele hitaben yazdığım cevabı umursamazsın ve okur geçersin bu kadar basittir. Hala ve hala bana Didem diyorsun ya hey allahım. Ben Didem bu kadar net bir tarih verdiği için ilk onu yazdım ve sonrasında yanına emre yi oğuz u tuğba yı ve diğerlerini de ekledim fark ettiysen. Yazdıklarımın ne anlama geldiğini okusaydın ne ya gayette yazılanları karşılık olarak cevap verdim ki Didem fanatikleri resmen saldırı niteliğinde yazdığı için. Didem takıntısı yapan ben değilim bence sizsiniz. Ben kadını kötülemedim şimdiye kadar ve kimse baktırmasın da demedim çıkmayan bir tarihi yazdım ki olay değişir ise hala ve hala diyorum onu da yazarım.

X ya da Z falcıya değil sözlerim ama tam net tarih verenleri sevmiyorum.çünkü umut ediyorum o güne şartlıyorum kendimi. 27sinde diyeceğine 1-2 ay içinde demesini tercih ediyorum şahsen. Zira 1 ay da çok kısa ve net tarih bana göre..

27si vs diye şartlamayın bence arkadaşlar kendinizi. Baktırdığınız kişiye güveniyorsanız elbette sarkma olacaktır .ya da er geç olacaktır işte :))

Hitabet olmasın sakın :) aahha bana neyse birden hareket aradım herhalde mailbox umda :))

Yazma arkadaşım sen yazma bu saatten sonra kimse senin düşünceni umursamaz ben kaba fln Değilim ayrıca kullandığım üslup senin hak ettiğin tarzda demekki,benim yaram fln yok senin Yazdığın şeye bende cvp verdiğim için kendi Üstüme düşeni yazdım ayrıca sen kimsinki beni uyarma gafletine düşüyorsun kendine gel laflarına dikkat et

Ahahaha kız yerim seni :*

Amaaaaan adminler bile bakmaz oldu buraya, Allahın unuttuğu lanetli forum ahshsbs
Ay bi gülme geldi. Ben valla didemle çok uyuştu benim yıldızım kızlar. Gitmek isteyenlere ilk vereceğim tavsiye didem. Fan falan da değilim. Çocuk mu bu insanlar ya fan nedir? Daha 2 haftadır tanıyorum kadını ama nasıl ilgili olduğunu gördüm. Parayı alıp sonra unutmuyo :) gelişme var mı diye hangi falcı sorar ya.. :)

bak yaa bana sormadı görüyonmuuu üvey evlat gibi hissettim kendimi

Bende severim Didem'i ya, valla kırk yıllık arkadaşımmış gibi. Söylediklerinden çıkmadığı da olmuştur bende ama ne yapalım :) Kadının enerjisi çok güzel. Olumsuz bir şey söylerken bile yermiyor, sanki çok güzel bir şey söylüyormuş gibi

Merhaba,
Telde bakan zehra varmış. İyi midir? Numarasını verebilecek biri var mı acaba?

Bende Dideme baktırdım fakat insan tek bir şeyi bilemi bilemez yorumlardan sonra heycanlanarak 2 hafta boyunca bakmasını bekledim fakat tam anlamıyla Fiyaskoydu benim için .çok kısa tuttu ve bana sordu çoğu şeyi . hatta ben bekarım buna rağmen beni evli sandı. gerçekten kötüydü .

Elektrik tutmamış diyelim ve sıradaki adaylara geçelim

aman dikkat savunucular atağa geçebilir -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…